Μπράβο πολύ καλά νέα,είδατε που οι γατούλες είναι επτάψυχες,αν και άλλοι λένε ότι έχουν εννέα ζωές ακόμα καλύτερα.Πάντως πιστεύω πως η αγάπη είναι που κάνει θαύματα.Αντε καλώς να την δεχτήτε και δώστης μερικά φιλάκια και από μας:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vagelis2
Νεοφερμένο μέλος
Πηγαμε και ειδαμε την ταλαίπωρη γατουλα μας. Ειναι με ορό ακόμα, το κλασσικό χωνί, και έχει γίνει το ... χμ δέσιμο των κοκκάλων στο σαγόνι και το κάτω με το πάνω για να σταθεροποιηθεί. Ο Γιατρός ευτυχώς είναι αρκετά αισιόδοξος. Εχει και το σωληνάκι, με το οποίο θα ταίζεται η γάτουλα για όσο καιρό θα παραμείνουν τα σύρματα/νάρθηκες που κρατάν σταθερό και κλειστό το στόμα της. Είναι και σήμερα με ορό, και με ενέσιμες αντιβιώσεις για να φύγουν οι φλεγμονές και τα πρηξίματα που είχε μέσα στο στόμα.
Γενικώς λόγω μάλλον της χθεσινής αναισθησίας και των ηρεμιστικών, και της ταλαιπωρίας ήταν αρκετα ήρεμη. Το καλό είναι πως οταν την έφερε και την αφησε στο δωμάτιο να την δούμε αντέδρασε και πεταχτηκε κλπ κλπ, πράγμα που έδωσε πολύ καλή εντύπωση και στον γιατρό, καθώς δεν του αρέσει αυτή η κατατονία που έχει. Όπως είπα πάντως είναι γενικά αισιόδοξος με την κατάσταση.
Μπορώ να πω, ότι και εγώ και η Ελένη , και χαρήκαμε, και συγκινηθηκαμε πολύ που την είδαμε. Η Ελένη μάλιστα ήθελε να την βουτήξουμε επί τόπου και να την πάρουμε σπίτι μαζί μας
αλλά ευτυχώς η λογική πρυτάνευσε
. Το όμορφο είναι πως της μιλάγαμε και μας κοίταγε, και πως την χαϊδεύαμε με τον κλασσικό τρόπο στο κεφαλάκι, στο στήθος και τις πατουσίτσες και αυτή ηρεμούσε και καθόταν μιά χαρά.Τώρα θα την κοιτάξει και πιό λεπτομεριακά για να δει και αν τυχόν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, πχ σε κανα πόδι ή οπουδήποτε. Οταν η γατούλα έρθει στα πάνω της θα μας την δώσει να την κρατήσουμε στο σπίτι, με το στόμα φυσικά δεμένο. Θα παραμείνει έτσι μάλλον για καμιά 20ρια μέρες ακόμα, οπότε και θα την ταϊζουμε με το σωληνάκι μέχρι να πάμε εκεί ξανά για να αφαιρεθούν τα σύρματα και να δει γενικώς την πρόοδό της. Ελπίζουμε γρήγορα να έρθει στα πιο φυσιολογικά της, και σε λίγες μέρες να την έχουμε κοντά μας για να την περιποιούμαστε εμείς, μεχρι να περάσει, ελπίζω με πλήρη επιτυχία και την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία, αυτή η περιπέτεια της.
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο για την συνέχεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακαρι να πανε ολα καλα.

Τερέζα
Νεοφερμένο μέλος
όταν μπορέσετε σας παρακαλώ γράψτε μου τη διεύθυνση του γιατρού ή στείλτε μου μήνυμα μήπως πάρω μιά δεύτερη γνώμη για την Τερέζα μου που θα ξαναχειρουργηθεί αύριο..
χίλια περαστικά και χάδια και από εμάς...

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
όταν μπορέσετε σας παρακαλώ γράψτε μου τη διεύθυνση του γιατρού ή στείλτε μου μήνυμα μήπως πάρω μιά δεύτερη γνώμη για την Τερέζα μου που θα ξαναχειρουργηθεί αύριο..
ΚΕΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 11
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Τηλ.: 2106800255
Είναι αρκέτα αξιοπιστος κτηνιατρος. Τι έχει η γατούλα σου;
χίλια περαστικά και χάδια και από εμάς...![]()
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Τερέζα
Νεοφερμένο μέλος
τα γράφω στο "η γατουλα μου έχει πρόβλημα"
είχε κοπρόσταση (έφραξε το έντερό της) και τώρα μπαίνει δεύτερο χειρουργείο ελπίζοντας να αποφύγουμε το τρίτο...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με άγχωσες τώρα πάρα πολύ...το μήνυμά σου με έκανε να αρχίσω να σκέφτομαι πολύ σοβαρα να μάθω στη δικιά μου να μένει σπίτι...αλλά δεν κάθεται η πεισματάρα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα νέα είναι καλά,άντε και γρήγορα κοντά σας.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με άγχωσες τώρα πάρα πολύ...το μήνυμά σου με έκανε να αρχίσω να σκέφτομαι πολύ σοβαρα να μάθω στη δικιά μου να μένει σπίτι...αλλά δεν κάθεται η πεισματάρα.
Και η δικιά μου είναι πεισματάρα... Κάθε φόρα που προσπαθούσε να μας πείσει να την αφήσουμε να βγει έξω, έκανε πολλές χαριτωμένες που ξέρει ότι δεν μας αρέσουν
από εδώ και προς ΚΟΜΜΕΝΕΣ οι βόλτες μόνη της, μόνο επί την επίβλεψη μας.Σκέφτομαι μάλιστα να οχυρώσω κάπως την βεράντα μας για να μην μπορεί να βγαίνει στον κήπο. Μένουμε σε ισόγειο. Έχω φτιάξει τα σχέδια και θα ψάξω να βρω εργάτες για να βοηθήσουν. Επειδή ξέρω πόσο πολύ της αρέσει να σκαρφαλώνει δέντρα. Σκέφτηκα, να παω σε έναν που πουλάει καυσόξυλα για να μου δώσουν έναν μισό κορμό κομμένο στην μέση και να τον στερεώσω στον τοίχο της βεράντας. Όλα αυτά τα αγαπημένα θα της τα φτιάξουμε, πρώτα ο Θεός να γίνει τελείως καλά η μικρούλα μας.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ, βαχ... πόσο πολύ θα ήθελα να την είχαμε ανάμεσα μας όλο το βράδυ να την χαϊδεύουμε με τις ώρες μέχρι να μας πάρει ο ύπνος.
anabou
Διάσημο μέλος
Περαστικά σας και από εμάς , και μην ανυσηχείς θα έρθει και αυτή η στιγμή , γιατί αναρρώνουν απίστευτα γρήγορα.Αχ, βαχ... πόσο πολύ θα ήθελα να την είχαμε ανάμεσα μας όλο το βράδυ να την χαϊδεύουμε με τις ώρες μέχρι να μας πάρει ο ύπνος.

(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μπράβο σας παιδια!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool