...Είχε τροχαίο η γατούλα μας.

Νερίνα πάλι με έκανες και γέλασα!!!
:) :) :)
Παιδια χαιρομαι που ειναι καλύτερα το γατακι!!! Πολύ δύσκολο μου ακουγεται ολο αυτο αλλά βλέπω η γατούλα ειναι πράγματι αγωνίστρια!!!!
:up: :up: :up:
Με το καλό να τη πάρετε στο σπίτι και καλή δυναμη και σε εσας και στο μικρούλι (πανεμορφο βλέμα η μικρη). Και ας τελειωσουν τα δεινα της εδω. Με εχει εντυπωσιασει η γατουλα που ηρθε τόσο χάλια μεχρι το σπίτι!!! Μπράβο και σε εσας που την φροντιζετε έτσι!
:up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μίτση μπορείς να γίνεις γρήγορα καλά! Η καλή ψυχολογία πάντως πάντα βοηθά τους ασθενείς. Με το καλό να αναρρώσει πλήρως και να την πάρετε σπίτι σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλό να αναρρώσει πλήρως και να την πάρετε σπίτι σας.
Στην ανάγκη παίρνετε σπίτι και τον γιατρό...;) :lol: :lol:

Στο γιατρό μην πείτε τι θα κάνετε τη φωτογραφία:rolleyes: :lol: :redface:
Χα, χα, χα... να είσαι καλά! Με έκανες να γελάσω!!! :lol:
Πω, πω... μιλάμε για ερώτα! Σκύβει το κεφαλάκι της και τον αφήνει να την χαϊδέψει. Πράγμα που σε γνωστούς ΔΕΝ το κάνει. :redface: :rolleyes: :happy:

Χριστίνα, πράγματι είναι αγωνίστρια. Με συγκινεί :cry: κάθε μέρα αυτή η σκέψη το ότι βρήκε το κουράγιο και ήρθε κοντά μας για να την φροντίσουμε.
Ναι, πολύ όμορφο βλέμμα :rolleyes: . Όταν την βρήκαμε ήταν γεμάτη τσίμπλες που νομίζαμε ότι δεν θα έβγαιναν ποτέ. Και όμως με την επίμονη και την φροντίδα μας, την καθαρίσαμε και έτσι χαιρόμαστε το όμορφο βλέμμα όταν μας κοιτάζει. Με κάνει πάντα να λιώνω :inlove: όταν με κοιτάζει κάθε φόρα που ζητάει κάτι.

Ασπασία, λες να τον πάρουμε τον γιατρό στο σπίτι μας;;; :lol: Κάτι μου λεει πως από εδώ και προς θα είναι ο γιατρός της.

Να σας δω να παίρνετε το γιατρό απο πίσω με τη γάτα αγκαλιά και το στο κόσμο!!!!!:rolleyes:

Τα νεότερα μας...

Ο γιατρός της Μίτσυς, σήμερα θα της βγάλει ακτινογραφίες για να δει μήπως χρειαστεί κάποια διορθωτική επέμβαση. Και Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ την Πέμπτη θα την ξαναεχουμε κοντά μας, φυσικά με κλειστό το στοματάκι της για όσες βδομάδες μας πει. Για να την φροντίσουμε και εμείς με την σειρά μας.

Σας παρακαλώ πολύ, θέλω βοήθεια αν μπορέσετε! Ο γιατρός μας είπε ότι πρέπει να την έχουμε περιορισμένη κάπου για να μην μπορεί να σκαρφαλώνει σε καρέκλες, πάγκους, τραπέζια κ.τ.λ μην πάθει χειρότερα. Έτσι σκεφτήκαμε να βρούμε ένα μεγάλο σκυλόσπιτο που να χωράει την άμμο της και ένα μαξιλαράκι για να αναπαύεται. Δεν ξέρω σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι.
Είναι ανάγκη να μένει μέσα όσο λείπουμε στην δουλεία. Δεν θέλω να είναι κανένα σκοτεινό και μας πάθει κατάθλιψη. Θα το βάλουμε σε κάποιο από τα δωμάτια του σπιτιού μας (βέβαια είναι αρκετά μικρό, αλλά κάτι θα κάνουμε) για να είναι σε ζεστασιά.
Ψάχνω λοιπόν, να βρω κανέναν που πουλάει φτηνά ξύλινα σκυλόσπιτα. Κάπου είχα δει πινακίδες στον δρόμο που έλεγαν "σκυλόσπιτα με 40 εύρο" π.χ. σπάω και το κεφάλι μου για να θυμηθώ που είχα δει. Εάν κάποιος έχει δει κάπου στα βόρεια προάστια και πάνω, θα ήθελα να μου στείλει μνμ. Το θέλω ξύλινο, για να μπορέσω να ανοίξω μικρά τετραγωνάκια σαν παράθυρο για να μπαίνει φως. Αργότερα θα το βγάλω στην βεράντα ή θα το χαρίσω κάπου.

Χίλια ευχαριστώ :redface: σε όσους μπορέσουν να μου δώσουν χρήσιμες πληροφορίες!!!

Καλημέρα , η πινακίδα που λες πρέπει να υπάρχει κάπου στα Μεσόγεια , στην λ.Λαυρίου ίσως.
Αν θες μπορώ να σου δανείσω το σκυλόσπιτό μας , μιας και έχει στερέψει από επισκέπτες αυτήν την εποχή.Είναι αρκετά μεγάλο , αλλά είναι πλαστικό.Για να παίρνει αέρα η μικρή, θα μπορούσες να βάλεις μια αυτοσχέδια πόρτα από κοτετσόσυρμα μπροστά.

Αν θες μπορώ να σου δανείσω το σκυλόσπιτό μας , μιας και έχει στερέψει από επισκέπτες αυτήν την εποχή. [ ... ] Για να παίρνει αέρα η μικρή, θα μπορούσες να βάλεις μια αυτοσχέδια πόρτα από κοτετσόσυρμα μπροστά.
Σοφία, :happy: είσαι παρά παρά πολύ καλή!!! Θα το συζητήσω με τον άντρα μου και θα σου πούμε σε PM.
Γαλάτσι μένεις;;; Αν ναι, είναι πολύ βολικά διότι εμείς μένουμε στο Ν. Ηράκλειο.

Χμ, δεν πειράζει εάν είναι πλαστικό. Άλλωστε το πορτάκι του σκυλόσπιτου θα το έφτιαχνα με κοτετσόσυρμα και θα έκλεινε με συρτή. Απλά ήθελα στα τοιχώματα του, να έβαζα μικρά τετράγωνα σε σχήμα σταυρού για να μπαίνει φως. Την λυπάμαι, γιατί όλον αυτόν τον καιρό δεν έχει δει το φως του ήλιου :(.
Τι διαστάσεις έχει; Αν μπορείς πες μου, για να δω που θα μπορούσα να το χώσω μέσα στο σπίτι. Λες να χωρέσει την άμμο της;
Βέβαια, τις περισσότερες ώρες θα την αφήνουμε ελεύθερη μέσα στο σπίτι υπό την επίβλεψη μας, έτσι θα χαίρεται όσο πιο πολύ φως μπορεί.

Χίλια ευχαριστώ :up: , καλή μου!!!

Το σπιτάκι το έχω Δραπετσώνα, και όσο για τις διαστάσεις θα το μετρήσω το απόγευμα και θα σου πώ.Την άμμο της θα την χωράει , αλλά υπολόγισε πως θα καλύψει το μισό σπιτάκι.

:up: :up: :up: :up: Υπέροχα νέα κόκκινο χαλάκικαι σίδερο να πατήσει το γατουλίνι για να΄ναι σιδερένιο.

Mici αυτό είναι το σπιτάκι , αν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος, έχει σχετικά μεγάλο άνοιγμα.
https://www.mypetz.gr/threads/Ατύχημα.220039/

Και Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ την Πέμπτη θα την ξαναεχουμε κοντά μας, φυσικά με κλειστό το στοματάκι της για όσες βδομάδες μας πει.
:up: :up: :up: Με το καλό να γυρίσει σπίτι της η Μίτσυ!! Και σιδερένια!

:up:Σπίτι γρήγορα!!!

Με το καλό να γυρίσει η Mici!!!:)

με το καλο να τη δεχτειτε:up: :up: !!!!

Σιδερενιο να ειναι το καυμενούλι σου.. Επαθα σοκ με την περιγραφή του περιστατικού.. :(

ξερω νομιζω ποια ταμπελα λες,εγω απο κει πηρα 2 σκυλοσπιτα ξυλικα απο 15 τα πιο μικρα που χωραει εναν σκυλο 20 κιλα,αν θυμαμαι καλα.το τηλεφωνο ειναι 210 9315581.και λεγοταν κυριος θοδωρας.

Aggeliki μου, τον βρήκα στον χρυσό οδηγό αλλά είναι αρκετά μακριά για μάς, στον Άγιο Δημήτριο και δεν νομίζω να προλαβαίνουμε.

Θα ψάξω στην Λ. Λαυρίου όπως μου είπε και η Sofiagal, μήπως βρω εκεί καμία ταμπελίτσα. Μιας και δουλεύω πάνω στην Μαρκοπούλου, Παιανία.

Άντε να δούμε κανένα φως στην πορεία μας, πριν φέρουμε την μικρούλα μας στο σπίτι. Αν χρειαστεί θα πάρω άδεια από την δουλεία για να την προσέχω.

Χίλια ευχαριστώ όλους - όλους, για τις ευχές σας και για την πολύτιμη βοήθεια σας :happy: !!!

Μμμμ...στο σπιτάκι θα χωράει κι ο γιατρός;;;;:hmm:
Περαστικά και καλώς να τη δεχτείτε!!!!!!!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back