Εγκατάλειψη... Αναζητείται η οικογένεια της Νάλας‏

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Ακολουθούν σκληρες εικόνες....

Κυριακη απογευμα 20 Σεπτεμβρη.Στο Περαμα καποιοι "φιλοζωοι" αφηνουν μια κουτα διπλα σε αδεσποτα σκυλια που φροντιζουμε..Απ'εξω γραφουν "Ναλα Σ'αγαπαμε πολυ!Σε σκεφτομαστε συνεχεια!".

Μεσα υπαρχει η φρικη.

Ενα σκυλακι μικροσωμο μεχρι 7 κιλα.Το δερμα κατω απο τα ματια εχει μολυνθει και εχει σαπισει.Η κοιλιτσα του γεματη με ογκους τεραστιους.Ειναι σε κωμα.Μια συνερχεται και ουρλιαζει απο τους πονους και μετα παλι πεφτει σε κωμα.

Δευτερα παει στο γιατρο που βρησκει την κατασταση του εδω που εχει φτασει μη αναστρεψιμη.Σκυλι θυληκο περιπου 4 χρονων το οποιο εχει βασανιστει και κακοποιηθει απο αυτους που εγραψαν στην κουτα οτι το αγαπανε και το σκεφτονται.

Ψαχνουμε τον ιδιοκτητη αυτου του σκυλιου.Ο λογος που το κανουμε ειναι οτι ειναι επικινδυνος και αρρωστος και ισως να εχει και αλλα ζωα που κινδυνευουν.

Πιθανολογουμε οτι μενει Περαμα η στις τριγυρω περιοχες.Ζηταμε την βοηθεια σας.Κοιταξτε καλα της φωτο.Οτιδηποτε γνωριζεται μπορει να μας βοηθησει.Ειναι σημαντικο για μας να τον βρουμε.

Τηλ επικοινωνιας για οποιαδηποτε πληροφορια 6947793798.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    83,3 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 2.jpg
    2.jpg
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 3.jpg
    3.jpg
    90,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 4.jpg
    4.jpg
    98,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 5.jpg
    5.jpg
    63,2 KB · Εμφανίσεις: 60
Κάτια δεν φαίνονται οι εικόνες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα πρεπει να φαινονται ε;

γενικά τα γράμματα στο κουτί μου θυμίζουν παιδικά.

ίσως ήταν αδέσποτο και το φροντιζαν παιδάκια

Αισχος:mad: Τι πραγματα ειναι αυτα? Δεν ντρεπονται λιγακι? Δεν το λυπηθηκαν το ζωντανο? Πως ειναι τωρα? Θα ζησει???? Καλη του τυχη:(

αγαπη μου!!Οποιος το εκανε αυτο ειναι πολυ @##!@! καλη τυχη μικρουλα

Παιδιά δεν ξέρω ποιος το έκανε αυτό, αλλά επειδή ήξερα άτομα απο την φιλοζωική Περάματος, αν το είχαν δει το σκυλί, θα το είχαν φροντίσει. Δεν νομίζω να ήταν μικρα παιδιά που το έκαναν αυτό.
Με τόσα που έχω δει και έχω ακούσει, μου φαίνεται πολύ πιθανό να ήταν μια ακόμα ανευθυνη οικογένεια που όταν είδε τα σκούρα, απλά το πέταξε έξω να πεθάνει μονο του, να μην μολύνει και το περιβάλλον τους.:mad:

Αυτό μόνο αγάπη δεν θυμίζει. Απαράδεκτο.

Τα γράμματα δεν είναι παιδιάστικα και όποιος το' γραψε μάλλον το έκανε με ειρωνική και σαδιστική διάθεση.:mad: Το σκυλί δεν αρρώστησε χτες, το ειχανε προφανώς πολύ καιρό άρρωστο και έφτασε σ' αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να καταλάβω ΠΩΣ κάποιος ζωγραφίζει καρδούλες και αγάπες και λουλούδια για ένα πλάσμα το οποίο είναι φανερό ότι δεν έχει αγαπηθεί ΠΟΤΕ! Ειλικρινά εύχομαι να βγάλει τους ίδιους όγκους το κάθαρμα, αν υπάρχει Θεία Δίκη επιτέλους. Προφανώς στο σκυλάκο έγινε ευθανασία? Λυτρώθηκε από το μαρτύριο που το υπεβαλλαν τα ανθρώπινα κτήνη?

Για γυναικεία μοιάζουν τα γράμματα, όχι ότι έχει καμία σημασία... ΚΑΘΕ μισάνθρωπος θα μπορούσε να βάλει μια γυναίκα να το γράψει...:|

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το σκυλάκι, είναι πραγματικά άσχημα...

Αχ βρε Κάτια τι καθάρματα...Δεν μπορούσα να δω τις φωτο δεν αντέχω..τι ψυχή είναι αυτή που έχουν;Γιατί έπρεπε να το φέρουν σε αυτήν την κατάσταση;Κάντε κάτι να βοηθηθεί το καημένο...:(:(:(

Τόση κτηνωδία πιά!:mad::mad::mad:
Και εγώ δεν μπόρεσα να δώ τις φωτογραφίες.:(:(
Εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου να τα καταφέρει η κακόμοιρη.:(

Νομιζω οτι δεν επεζησε το σκυλακι,μπορει να κανω λαθος ομως...:hmm:

Οχι, δυστυχώς η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.:(

Ρε παιδιά ελεος δηλαδη, πόσο μεγάλοι μακακες μπορεί να είναι να το αφήσουν στο δρόμο στην κατάσταση αυτη. Δεν το χωράει το μυαλό μου ρε γμτ. Να έχεις ένα ζωο 4 χρονια και να το αφήνεις να σβήνει έτσι μερα με τη μερα και στο τέλος να το πετας κιολας σαν σκουπίδι;:mad:
Την ψυχολογία του ζωου σκέφτομαι εκεινη την ώρα που πέθαινε αβοήθητο. γαμωτο...

πόσο μεγάλοι μακακες μπορεί να είναι να το αφήσουν στο δρόμο στην κατάσταση αυτη.

ΠΟΛΥ μακάκες Raktia... Γιατί σ' αυτό το χάλι το ζώο δεν έρχεται μέσα σε μια μέρα, θέλει καιρό.. Κάποιοι παίρνουν ένα "διακοσμητικό" ζώο και όταν αρρωστήσει το αφήνουν μέχρι να λυώσει, μην ξοδέψουν και λεφτά για κτηνίατρο.. Δηλαδή άμα αρρωστήσει το παιδί τους θα το αφήσουν έτσι? Αει σιχτίρ πια με την ηλιθιότητα!:mad:

Τι μαλακια εινα παλι αυτη??? Αμα δηλαδη τις τελευταιες μερες τι ειναι ατο το κακο? τωρα τα μαθαινουμε απλα? η υπηρχαν και πριν??? Αμαν ουτε να τα καταχωρησουμε δε προλαβαινουμε

Χρειαζομαστε οντως αστυνομια ζωων.
Οποιος το εκανε αυτο εινα πολύ διεστραμμενος κα πιθανον εχει παιδια που κατι προσπαθησαν να διασωσουν η ολη η οικογενεια ειναι θεοτρελη

Στειλτε τη γνωμη σας στον δήμο περαματος και πειτε στο αστυνομικο τμήμα

https://www.perama.gr/CRMS/c_requestlist.asp

Αστυνομικό Τμήμα Λεωφ. Ειρήνης 170 210-4410611 / 210-4410201

εγινε ευθανασία στο μικρο τελικα ε??κριμα ρε....παλιανθρωποι

δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα σε παρα πολλες χωρες υπάρχει η spca ( αστυνομια ζώων). ποτε θα γινει κατι εδω? ποτε θα γινει κατι στην κύπρο? ειμαστε υπεράνω εμεις, ή δεν εχουμε πολλα κρούσματα? δεν νομιζω!:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back