julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά... εγώ 30ε έδωσα.... χωρίς νάρκωση, μέθη, ούτε ξύρισμα.... ΠΟΥ πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα φαρμακεία.....![]()
Εσυ που πας και τις βρισκεις αυτες τις καταπληκτικες τιμε?!!

Πηρα αρκετα τηλ.για να συγκρινω τιμες για ολες τις εξετασεις που εκανα και ως μεσο ορο ηταν 120-150 το γατι.Και το πακετακι FIV-FeLV 40-45.Μονο δυο μου ειπαν νορμαλ για ολο το πακετο.Ο ενας 85 και ο αλλος 90!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν γίνεται νάρκωση για την αιμοληψία, το πολύ πολύ να γίνει μια ελαφριά ηρέμηση.
Για το τεστ FIV-FeLV πάντως, εγώ είχα δώσει 40 ευρώ, πριν από ένα εξάμηνο περίπου.
Δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη... "τυχερή"

Οι τιμές είναι εδώ απο έναν Κτηνίατρο... και μια στο Ναύπλιο επίσης τα ίδια.... αλλά και στην Αθήνα, είχα βρεί ανάλογες τιμές. Ψάξιμο θέλει....

Φίρμες, και "χαι" περιοχές, συνήθως έχουν και τα ανάλογα κοστολόγια....

roulsydney
Διάσημο μέλος

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ο δικός μου κτηνίατρος για όλο το πακέτο θέλει περίπου 100 ευρώ...Απλά με προβληματίζει ότι επιμένει να κάνει αιμοληψία απο την σφαγίτιδα φλέβα και όχι απο το ποδαράκι...![]()
Ναι, γιατί η φλέβα στον λαιμό είναι μεγαλύτερη, πιο φανερή, και έτσι ειναι ευκολότερη απο εκεί η αιμοληψία.

Δυστυχώς ο κίνδυνος τραυματισμού εκεί, έχει σοβαρότερες συνέπειες, και μεγαλύτερος κίνδυνος αιμοραγίας, γιαυτό και όταν γίνεται εκεί, το ξύρισμα, η νάρκωση ή η μέθη είναι απαραίτητη...
(Άρα, συνολικά ευκολότερη, και ακριβότερη λόγω νάρκωσης)
(εκτός και αν η γάτα είναι αγγελάκι, και ο γιατρός πιλότος, και τέρας σταθερότητας, και ψυχραιμίας.
)Η φλέβα του χεριού, είναι πιο μικρή, πιο δυσεύρετη, και θέλει εκτός των άλλων και μεγαλύτερη προσπάθεια, και εμπειρία φυσικά.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μάλιστα είχα προετοιμάσει το πορτοφόλι μου για μεγάλο ποσό και εξεπλάγην θετικότατα απο την σχέση ποιότητας υπηρεσιών και χρέωσης.
Αντίστοιχα η παλιά μου γιατρός -καθόλου φίρμα- μου είχε ζητήσει 120 και τον έβαζε μέσα σ'ένα βρώμικο παλιοκλουβί που τον παγίδευε για να μην κινηθεί κι ο μικρός πάθαινε "καρδιακό" για να του κάνει τα εμβόλια!!!!
Επίσης για για στείρωση αδεσποτούλας μου είχε ζητήσει άλλα τόσα!!!! Έτσι αποφάσισα να πάω αλλού.
Τελικά όλα είναι σχετικά μπορεί να βρεις και καταπληκτικό γιατρό και εξαιρετικές τιμές
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΗ ΜΟΥΠάντως εγώ σε γιατρό "φίρμα" που τα έκανα, μου στοίχισαν ή 30 ή 40 ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς και με νάρκωση γιατί ο Τούλης μου είναι ...τεραΤούλης.
Μάλιστα είχα προετοιμάσει το πορτοφόλι μου για μεγάλο ποσό και εξεπλάγην θετικότατα απο την σχέση ποιότητας υπηρεσιών και χρέωσης.
Αντίστοιχα η παλιά μου γιατρός -καθόλου φίρμα- μου είχε ζητήσει 120 και τον έβαζε μέσα σ'ένα βρώμικο παλιοκλουβί που τον παγίδευε για να μην κινηθεί κι ο μικρός πάθαινε "καρδιακό" για να του κάνει τα εμβόλια!!!!
Επίσης για για στείρωση αδεσποτούλας μου είχε ζητήσει άλλα τόσα!!!! Έτσι αποφάσισα να πάω αλλού.
Τελικά όλα είναι σχετικά μπορεί να βρεις και καταπληκτικό γιατρό και εξαιρετικές τιμές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum