Εγκλωβισμένες γάτες στο Δήμο Περιστερίου

Giota.kara

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα.
Κλεισμένα γατάκια από τον Δήμο?

καλημερα.χρειαζομαι την βοηθεια σας.ηρθε μια κυρια και με βρηκε και μου ειπε οτι στο περιστερι σε ενα κλειστο μαγαζι εχουν κλεισει 30 γατακια για να πεθανουν.μου ειπε οτι το εχουν κανει απο τον δημο.εγω περασα απο εκει το πρωι και εστειλα και πριν απο λιγο μια φιλη αλλα δεν ακοιυσαμε κατδεν μπορουμε να δουμε μεσα γιατι εχει μπροστα λαμαρινες.μου ειπε αυτη η κυρια οτι το μαγαζι εχει παταρι και καπου ψηλα κοντα στο παταρι εχει μια τρυπα και οτι ειδε καποιο ειχε βγαλει το κεφαλι τοξερω οτι αν η γατα περασει απο καπου το κεφαλι της μπορει να περασει και το κορμακι της μετα.το μερος που σας λεω ειναι στο κεντικο δρομο του περιστεριου και μου φαινεται πολυ τραβηγμενο να εχουν κανει κατι τετοιο απο τον δημο σε τοσο κεντρικο μεροσ με μαγαζια και σπιτια διπλα.δεν ξερω τι να κανω.εγω δεν μπορω να παω τωρα απο εκει να σιγουρευτω γιατι ειμαι στη δουλεια.αν τελικα συμβαινει κατι τετοιο τι μπορω να κανω?ποιον να καλεσω για βοηθεια?περιμενω να μου πειτε τη γνωμη σας.καποια τηλεφωνα που μπορω να παρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν γραφεις και τη διευθυνση μηπως μενει κανεις εκει κοντα να παει να δει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι στην παναγη τσαλδαρη.δεν ξερω αριθμο.ακριβωσ διπλα σε ενα ψαραδικο μετα την εθνικη τραπεζα απεναντι απο την εκκλησια ευαγγελιστρια .εχει ακριβως μπροστα σταση λεοφωρειου.επειδη δεν θα μπορω να ειμαι για πολλη ωρα ακομα στο ιντερνετ οποιωσ εχει κατι να μου πει μπορει να μου τηλεφωνησει στο 6937263837 η 6909592509.

μολις τωρα εμαθα οτι δεν ειναι 30 γατια εκει.υπαρχουν 3-4 τα οποια ειναι στην οροφη αυτου του καταστηματοσ το οποιο δεν ειναι τοσοσ ψηλο ωστε να μην μπορουν να πηδηξουν κατω.δεν ξερω και εγω τι να πιστεψω.αν αυτο ισχυει τα γατακια δεν θα κατεβαιναν κατω?το μαγαζι αυτο ισως ειναι και πιο χαμηλο απο ενα διαμερισμα στον πρωτο οροφο.δεν εχει καποιοσ καποια ιδεα τι να κανω τελικα?

Επικοινωνησε με το gawf

εχω ακουσει οτι η πυροσβεστικη κανει θαυματα σε θεματα χαζογατων που ανεβαινουν ψηλα!!! (αρκει οι δυσμοιροι να μην εχουν δεκαδες φωτιες να αντιμετωπισουν) κανε ενα τλφ, πες ομως τι ακριβως ειναι.

φιλικα
κατερινοφρουφρου-μπιζουδενια

Μόλις μου ήρθε με mail το παρακάτω.Αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε να δούμε τι μπορού με να κάνουμε!Συγγνώμη για τα κεφαλαία!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΖΩΩΦΙΛΟΙ

ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΑΤΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΣΩΠΟΥ (ΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΠΑΝ. ΤΣΑΛΔΑΡΗ), ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.

ΤΑ ΖΩΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ.

ΠΑΡΑΚΑΚΛΩ ΕΝΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΑΣΚΑΣ & ΦΙΛΟΙ
gregoris.taskas@gmail.com

Θα στείλω αμέσως ε-μαιλ στο δήμο. Απίστευτο μου φαίνεται...:down:

Η ιστοσελίδα του δήμου είναι: https://www.peristeri.gr/

Έστειλα το εξής κείμενο:

Μετά λύπης μου, διάβασα το πιο κάτω κείμενο, που μεταδίδεται μέσω ε-μαιλ στο διαδίκτυο.
Αν ισχύουν τα όσα γράφονται, σας καθιστούν απάνθρωπους και ανάξιους στο να προασπίζεστε το ανθρώπινο είδος.
Είναι δυνατόν να αποφασίζετε για τη ζωή αθώων πλασμάτων, επειδή και μόνο τα θεωρείτε ( προφανώς) κατώτερα, ώστε να μην αξίζει η ύπαρξή τους, όσο εκείνη των ανθρώπων;
Αντι αυτού μπορείτε να κάνετε ένα έργο πραγματικά φιλόζωο και ενημερωτικό για τις στειρώσεις των ζώων...

Είναι ντροπή σας αν ισχύει το κάτωθι: εδώ επισύναψα το πιο πάνω κείμενο που βάλατε.

Στείλτε το στα κτηνιατρεία που γνωρίζετε. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ και θα το στείλω και στο σύλλογο των κτηνιάτρων.
:down:

Έστειλα στον κτηνιατρικό σύλλογο, αλλά είχε κάποιο πρόβλημα η επικοινωνία μαζί τους.

Δεν πάμε καλά!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Το ίδιο mail ήρθε και σε μένα... Ξέρει κανείς Περιστεριώτης το σημείο που αναφέρει; Όχι ότι θα μου έκανε και εντύπωση μια τέτοια συμπεριφορά από οποιονδήποτε Δήμο, άλλά κρατώ μια επιφύλαξη μέχρι να το επιβεβαιώσουμε... από την άλλη, ποιό άρρωστο μυαλό θα έκανε τέτοια πλάκα;:hmm:

Θα στείλω κι εγώ στο Δήμο. Δεν μπορεί να γίνεται τέτοιο πράγμα με τις ευλογίες του...:mad:

Εχω την αίσθηση οτι κανείς δεν πρόκειται να απαντήσει στα e-mail. Αν δεν απαντήσουν σημαίνει πως σίγουρα ισχύει, αλλα και πως δεν τους ενδιαφέρει. Κάποιος, Περιστεριώτης στο site, να πάει να ρίξει μια ματιά να δεί αν ισχύουν όλα αυτά?
:(

Θα προσπαθήσω να πάω σήμερα από εκεί. Αλλιώς αύριο. :mad:

παιδια ειναι ολα αληθεια και ακομη χειροτερα..
ηταν 70 γατες και κανεις δεν εκανε τιποτα...,
δεν μπηκαν καν στον κοπο να τις στειρωσουν
οταν η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο δενε δωσαν ουτε 10 ευρο να τις κοιμησους.. παρα τις σφραγισαν κυιολεκτικα με οξυγονοκολληεμνη λαμαρινα ...
απο τις 70 γατες επεζησαν 4.

επενεβησαν απο φιλοζωικο σωματειο( προς το αρον επιθυμια της προεδρου να μη αναφερθει τα λοιπα στοιχεια του σωματειου) ανοιξαν μια τρυπα και προσπαθησαν να τα απεγκολοβισουν ομως τα γατια εχουν αγριεψει και σημερα που ηρθε με ενισχυσεις ειδε οτι εχουν κανει νεο ενισχυμενο κλεισιμο...τωρα το βραδυ θα παω εκει μαζι της...
καιτι πρεπει να γινει..:mad:

φανταζεστε πως πεθαναν οι 66 γατες, απο πεινα και διψα και κατασπαραζοντας η μια την αλλη..
ποσο διεστραμενοι ηταν εκεινοι που το εκαναν αυτο και κλασσικα ο δημος θα πει δε φερει ευθυνη..

παρα τις σφραγισαν κυιολεκτικα με οξυγονοκολληεμνη λαμαρινα ...
απο τις 70 γατες επεζησαν 4.

:cry: Αυτό τι σημαίνει ? Πέθαναν απο την πείνα 70 γάτες μέσα εκεί ?
Συγνώμη αυτό είναι δουλειά του Δήμου? Εκείνος ο χώρος που ανηκει ??
Στον Δήμο ? Δηλαδή ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του Δήμου? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ?
:blink::blink::blink:

Είναι έτσι όπως τα λέει η Αβάνα.
Μιλάμε για τρία κλειστά καταστήματα του Δήμου, στα οποία είχαν βρει κατάλυμμα κάποιες γάτες. Το πρώτο σφραγίστηκε και όλες οι γάτες που ήταν μέσα πέθαναν. Αυτό το έχουν επιβεβαιώσει και άνθρωποι του Δήμου που βρήκαν αργότερα τα πτώματα.

Το κατάστημα στο οποίο αναφέρεται η καταγγελία φιλοξενούσε 4-5 γάτες, οι οποίες ήταν όμως τρομοκρατημένες, δεν έβγαιναν έξω και δεν πιάνονταν, παρά τις προσπάθειες των φιλόζωων που πήγαιναν εκεί κάθε βράδυ. Τελικά, κάποια στιγμή χτες, ήρθαν υπάλληλοι και μετά από μια σύντομη αυτοψία, αποφάνθηκαν ότι δεν υπήρχαν γάτες (σημειώνω ότι το κατάστημα ήταν γεμάτο παλιά έπιπλα, ράφια κ.λπ., οπότε ήταν πολύ πιθανό οι γάτες απλώς να κρύβονταν) και το σφράγισαν.

Αυτή είναι η ιστορία και θεωρώ τη στάση του Δήμου απίστευτα ανέυθυνη και απαράδεκτη. Δεν λέω να μην σφραγίσουν το κατάστημα, αλλά θα μπορούσαν τουλάχιστον να αφήσουν ένα άνοιγμα, εφόσον υπάρχει η υπόνοια ότι ζουν ζώα εκεί μέσα.

Τέλος πάντων, όσοι θέλετε μπορείτε να στείλετε email διαμαρτυρίας, μπας και αποφασίσουν να το ανοίξουν.

με εντολη της κυριας Τσιωτου Αντιδημαρχου σφραγιστηκαν ..
και μαλιστα παραδεχτηκε πως απο το πρωτο συλλεχθηκαν 30 πτωματα γατων..:mad:

Τους έστειλα mail με απειλή για μήνυση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back