Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημερα.χρειαζομαι την βοηθεια σας.ηρθε μια κυρια και με βρηκε και μου ειπε οτι στο περιστερι σε ενα κλειστο μαγαζι εχουν κλεισει 30 γατακια για να πεθανουν.μου ειπε οτι το εχουν κανει απο τον δημο.εγω περασα απο εκει το πρωι και εστειλα και πριν απο λιγο μια φιλη αλλα δεν ακοιυσαμε κατδεν μπορουμε να δουμε μεσα γιατι εχει μπροστα λαμαρινες.μου ειπε αυτη η κυρια οτι το μαγαζι εχει παταρι και καπου ψηλα κοντα στο παταρι εχει μια τρυπα και οτι ειδε καποιο ειχε βγαλει το κεφαλι τοξερω οτι αν η γατα περασει απο καπου το κεφαλι της μπορει να περασει και το κορμακι της μετα.το μερος που σας λεω ειναι στο κεντικο δρομο του περιστεριου και μου φαινεται πολυ τραβηγμενο να εχουν κανει κατι τετοιο απο τον δημο σε τοσο κεντρικο μεροσ με μαγαζια και σπιτια διπλα.δεν ξερω τι να κανω.εγω δεν μπορω να παω τωρα απο εκει να σιγουρευτω γιατι ειμαι στη δουλεια.αν τελικα συμβαινει κατι τετοιο τι μπορω να κανω?ποιον να καλεσω για βοηθεια?περιμενω να μου πειτε τη γνωμη σας.καποια τηλεφωνα που μπορω να παρω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnfistikis
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
φιλικα
κατερινοφρουφρου-μπιζουδενια
kyka
Δραστήριο μέλος
ΠΡΟΣΟΧΗ ΖΩΩΦΙΛΟΙ
ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΑΤΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΣΩΠΟΥ (ΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΠΑΝ. ΤΣΑΛΔΑΡΗ), ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.
ΤΑ ΖΩΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ.
ΠΑΡΑΚΑΚΛΩ ΕΝΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΑΣΚΑΣ & ΦΙΛΟΙ
gregoris.taskas@gmail.com
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ιστοσελίδα του δήμου είναι: https://www.peristeri.gr/
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά λύπης μου, διάβασα το πιο κάτω κείμενο, που μεταδίδεται μέσω ε-μαιλ στο διαδίκτυο.
Αν ισχύουν τα όσα γράφονται, σας καθιστούν απάνθρωπους και ανάξιους στο να προασπίζεστε το ανθρώπινο είδος.
Είναι δυνατόν να αποφασίζετε για τη ζωή αθώων πλασμάτων, επειδή και μόνο τα θεωρείτε ( προφανώς) κατώτερα, ώστε να μην αξίζει η ύπαρξή τους, όσο εκείνη των ανθρώπων;
Αντι αυτού μπορείτε να κάνετε ένα έργο πραγματικά φιλόζωο και ενημερωτικό για τις στειρώσεις των ζώων...
Είναι ντροπή σας αν ισχύει το κάτωθι: εδώ επισύναψα το πιο πάνω κείμενο που βάλατε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Έστειλα στον κτηνιατρικό σύλλογο, αλλά είχε κάποιο πρόβλημα η επικοινωνία μαζί τους.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Θα στείλω κι εγώ στο Δήμο. Δεν μπορεί να γίνεται τέτοιο πράγμα με τις ευλογίες του...

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
ηταν 70 γατες και κανεις δεν εκανε τιποτα...,
δεν μπηκαν καν στον κοπο να τις στειρωσουν
οταν η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο δενε δωσαν ουτε 10 ευρο να τις κοιμησους.. παρα τις σφραγισαν κυιολεκτικα με οξυγονοκολληεμνη λαμαρινα ...
απο τις 70 γατες επεζησαν 4.
επενεβησαν απο φιλοζωικο σωματειο( προς το αρον επιθυμια της προεδρου να μη αναφερθει τα λοιπα στοιχεια του σωματειου) ανοιξαν μια τρυπα και προσπαθησαν να τα απεγκολοβισουν ομως τα γατια εχουν αγριεψει και σημερα που ηρθε με ενισχυσεις ειδε οτι εχουν κανει νεο ενισχυμενο κλεισιμο...τωρα το βραδυ θα παω εκει μαζι της...
καιτι πρεπει να γινει..

Havana
Διάσημο μέλος
ποσο διεστραμενοι ηταν εκεινοι που το εκαναν αυτο και κλασσικα ο δημος θα πει δε φερει ευθυνη..
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
παρα τις σφραγισαν κυιολεκτικα με οξυγονοκολληεμνη λαμαρινα ...
απο τις 70 γατες επεζησαν 4.
:cry: Αυτό τι σημαίνει ? Πέθαναν απο την πείνα 70 γάτες μέσα εκεί ?
Συγνώμη αυτό είναι δουλειά του Δήμου? Εκείνος ο χώρος που ανηκει ??
Στον Δήμο ? Δηλαδή ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του Δήμου? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ?

ruko
Διάσημο μέλος
Μιλάμε για τρία κλειστά καταστήματα του Δήμου, στα οποία είχαν βρει κατάλυμμα κάποιες γάτες. Το πρώτο σφραγίστηκε και όλες οι γάτες που ήταν μέσα πέθαναν. Αυτό το έχουν επιβεβαιώσει και άνθρωποι του Δήμου που βρήκαν αργότερα τα πτώματα.
Το κατάστημα στο οποίο αναφέρεται η καταγγελία φιλοξενούσε 4-5 γάτες, οι οποίες ήταν όμως τρομοκρατημένες, δεν έβγαιναν έξω και δεν πιάνονταν, παρά τις προσπάθειες των φιλόζωων που πήγαιναν εκεί κάθε βράδυ. Τελικά, κάποια στιγμή χτες, ήρθαν υπάλληλοι και μετά από μια σύντομη αυτοψία, αποφάνθηκαν ότι δεν υπήρχαν γάτες (σημειώνω ότι το κατάστημα ήταν γεμάτο παλιά έπιπλα, ράφια κ.λπ., οπότε ήταν πολύ πιθανό οι γάτες απλώς να κρύβονταν) και το σφράγισαν.
Αυτή είναι η ιστορία και θεωρώ τη στάση του Δήμου απίστευτα ανέυθυνη και απαράδεκτη. Δεν λέω να μην σφραγίσουν το κατάστημα, αλλά θα μπορούσαν τουλάχιστον να αφήσουν ένα άνοιγμα, εφόσον υπάρχει η υπόνοια ότι ζουν ζώα εκεί μέσα.
Τέλος πάντων, όσοι θέλετε μπορείτε να στείλετε email διαμαρτυρίας, μπας και αποφασίσουν να το ανοίξουν.
Havana
Διάσημο μέλος
και μαλιστα παραδεχτηκε πως απο το πρωτο συλλεχθηκαν 30 πτωματα γατων..

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool