Raisa
Περιβόητο μέλος
με εντολη της κυριας Τσιωτου Αντιδημαρχου σφραγιστηκαν ..
και μαλιστα παραδεχτηκε πως απο το πρωτο συλλεχθηκαν 30 πτωματα γατων..![]()
Μπράβο την "Κυρία".....

οι ψηφοφόροι της άραγε το ξέρουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε λίγο γιατί μόλις μπήκα στο σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά μόλις γύρισα από εκεί, έκανα το ρεπορτάζ μου ( στην κυριολεξία) και σε 10 λεπτά που θα ξεζαλιστώ λίγο θα σας τα πω. Δεν γίναν έτσι τα πράγματα. 4 γάτες περίπου πέθαναν. Οι υπόλοιπες αφεθήκαν ελεύθερες.
Σε λίγο γιατί μόλις μπήκα στο σπίτι.
Ωχ.
. Τζάμπα η μηνυσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
DESPOINA12742
Νεοφερμένο μέλος
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

chrisadult
Νεοφερμένο μέλος
δεν θα το αφησουμε ετσι, θα κανουμε οτι μπορουμε, στειλτε κι αλλα mail στο δημο οσοι μπορειτε, που ειμαι σιγουρη οτι μπορειτε, το εχουμε κανει και σε αλλους δημαρχους, και ειχε αποτελεσμα ( κρητη-πορος ), στειλτε, δεν ειναι χασιμο χρονου, δεν ειναι ματαιο! μην ξεχασετε να του τονισετε ποσο εχει διαδοθει η φριχτη αυτη πραξη στο ιντερνετ, και ποσος κοσμος εχει ενημερωθει και ποσο αυτη η πραξη που....ελπιζετε να ειναι φημη αμαυρωνει τιν εικονα του...... και πως ειστε σιγουροι οτι ειτε θα το διαψευσει επισημα, ειτε θα φροντισει να ελευθερωθουν αυτες οι αθωες ψυχουλες πριν να ειναι αργα.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πηγαίνω σε ένα κατάστημα που το είχαν κάτι ηλικιωμένοι, τους λέω ότι είμαι από φιλοζωική και ότι έχουμε καταγγελία για..το και το...και θέλουμε να δώσουμε τις γάτες για υιοθεσία. ( δεν μπορέι λέω, έτσι θα μου μιλήσουν)
Και τι γυρνάει και μου λέει ο ένας;
-και τι τα θέλουμε τα ζώα,ειδικά αν είναι στην Αθήνα;
-
Και ποιός σας δίνει το δικαίωμα κύριε να νομίζετε ότι μόνο ο άνθρωπος πρέπει να υπάρχει πάνω στη γη;-με ενοχλούν στο δρόμο να περπατήσω οι κωλόγατες( μου απαντάει) και τις κλωτσάω!!! Τι τα θέλουμε τα ζώα με ξαναρωτάει...
-

Η απάντηση που πήρε, ήταν επί λέξη: Και εσένα το ζώο τι σε θέλουμε; Και ζεις ακόμη 800 χρόνων... Γελίε που σου φταίξαν οι γάτες.

Έφυγα γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα. Συγχύστηκα πολύ.

Ρωτάω παρακάτω στις εργατικές πολυκατοικίες που είχαν μαζευτεί όλες οι θείτσες ( δεν μπορεί λέω, δεν τις ξεφεύγει τίποτα αυτές) και μου λέει μια κυρία,ότι υπάρχει μια τρελλή στη γειτονιά που τις κλειδώνει σε ένα παλιό κατάστημα του δήμου. Πήγαινε μου λέει και θα ακούσεις τα νιαουρίσματα. Πήγα έστησα αυτί και δεν άκουσα τίποτα...
Ακριβώς δίπλα από τον χώρο υπάρχει ένα κατάστημα με βότανα που ψωνίζω, αλλά είχα να πάω σχεδόν 4 μήνες, αλλιώς θα το είχα πάρει χαμπάρι.
Τον ρώτησα και μου είπε τα εξής:
Υπήρχαν μερικές γάτες που ερχόταν μια τρελλή και τις τάιζε και δεν έβγαιναν έξω, γιατί φοβόταν τον υπόλοιπο κόσμο και τα αυτοκίνητα, παρά εμπιστευόταν μόνο την τρελλή...

( όποιος αγαπάει τα ζώα είναι τρελλός δηλαδή! Δεν το σχολίασα όμως για να μάθω πληροφορίες).Γέννησαν αυτές και είχαν μαζευτεί καμιά 50ριά εκεί μέσα και διαμαρτυρήθηκαν είπε γιατί βρωμούσε ο τόπος.
Πήγε ο δήμος πριν καμιά 15ρια ημέρες παρουσία της φιλοζωικής και άνοιξε για 2 ημέρες και τις έδιωξε. 2-3-4 μου είπς σκαρφαλώσαν και δεν τις φτάναν και τις κλείδωσαν μέσα!!!
Όταν τον ρώτησα, αν είναι μέσα, μου είπε ότι τώρα...θα έχουν ψωφήσει χωρίς νερό και φαγητό...με μια απάθεια λες και μιλούσε για φαγητό που χάλασε...Και η φιλοζωική τι έκανε τον ρώτησα; και μου είπε τι να κάνει, αφού δεν τις έφτανε εκεί που πήγαν γιατί ήταν άγριες; τις σφράγησαν και τις άφησαν να ψωφήσουν. Καμιά 50ρια σχεδόν φύγαν είπε από εκεί.
Εγώ δεν είδα καμία πάντως σε όλο τον δρόμο στα στενά, ούτε καμιά πατημένη στον κεντρικό δρόμο. ( είναι ο κεντρικότατος δρόμος έξω από το χώρο αυτό, στο 1 μέτρο.
Το σφράγισμα έγινε με μεταλικές πλάκες σαν αυτές που βάζουν όταν κλείνουν το χώρο που σκάβουν για τα έργα του μετρό και είχαν κλείσει τις τρύπες δίπλα με αφρό πολυερεθάνης ( στεγανωτικό).
Δεν ξέρω αν μου είπε την αλήθεια... πάντως σίγουρα είναι ένας από αυτούς που ζητήσαν να σφραγιστεί ο εκεί χώρος. ( από πελάτη με έχασε βέβαια).
Πως τα ακούτε όλα αυτά; Δεν ξέρω τι να πιστέψω.
RedCat
Διάσημο μέλος
δεν ξέρω παιδια πως αντιμετωπίζονται αυτοί οι ανθρωποι. Αν η αντιδήμαρχος έχει να κανει με τετοια ζαγαρια-ψηφοφορους όπως είδατε κανει το παν για να τους ευχαριστήσει...
Η δε φιλοζωικη δεν θελω να ξερω τι εκανε τις 50 γατες που μαζεψε..γιατί μπορώ να φανταστώ...
Τρελλη Γατοταϊστρα Ανω Κυψέλης
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ας έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά..μήπως και πούν τίποτα πουθενά.....
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Από τη φιλοζωική δεν έχω και τα καλύτερα παραδείγματα και εμπειρία...
να φανταστείτε αν τους πεις ότι βρήκες μωρά, τα κάνουν λένε ευθανασία, γιατί ποιός θα τα ταίζει κάθε 3 ώρες με μπιμπερό; Μου το είπαν για κουτάβι που είχα βρει στα σκουπίδια και τα ακούσαν! άκου ευθανασία!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μην αμελειτε αυτο το ενδεχομενο.
Το οτι σφραγισαν τις 4 ειναι οντως ενα θεμα και καλο ειναι να γραψουμε να εχουμε μιε δηλωση του δημου με ποιον συνεργαστηκε γι αυτο και τι εγινε τελικα.
Για τις αγριες γατες υπαρχουν και παγιδες για να πιαστουν.
Havana
Διάσημο μέλος
και σημερα που πηγαν πιο οργανωμενοι αν τις βγαλουν ειδαν εκ νεου να εχει σφραγιστει ερμητικα η τρυπα....
οι4 γατες αυτη τη στιγμη ειναι ζωντανες,..
η αντιδημαρχος παραδεχτηκε τον αριθμο των πτωματων...
Havana
Διάσημο μέλος
μην νομιζεται οτι τους ανοιξαν ποτε....
το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν γίνει όμως ας γίνει μέσω συλλόγου και όχι μεμονομένα.
Πάντως εγώ δεν είδα πουθενά κενό για να δω μέσα τι γίνονταν και ούτε άκουσα γάτες παρ' όλο που ακούμπησα το αυτί μου. Είναι και στον κεντρικό δρόμο. Λέτε να μην τις άκουσα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool