Εγκλωβισμένες γάτες στο Δήμο Περιστερίου

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μάνο τον Ψαρά ακριβώς δίπλα, και στην Φωτεινή την αλλοδαπη κυρία, που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει.:up:
παιδια θα τρελλαθω.οταν με βρηκε η κυρια φωτεινη το καλοκαιρι μου ειπε οτι ο πρωτος που ηθελε να πεθανουν τα γατακια ηταν ο ψαρας και τωρα βλεπω οτι βοηθησε.και η κυρια φωτεινη μου ελεγε συνεχεια οτι την εβριζε και την απειλουσε που ταιζε τα γατακια.η ειμαι χαζη η τα πραγματα ειναι μπερδεμενα.μεχρι χθες τον κατηγορουσα οπως ειδατε και θα με περναγατε για τρελλη.:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιττό να πω ότι αφού περισυνέλεξαν τα πτώματα μάλλον δεν μπήκαν στον κόπο να απολυμάνουν το χώρο κ' τώρα αν κ' κλεισμένο ερμητικά
μυρίζει απίστευτα άσχημα απέξω.

Ρε παιδιά μου, ποιός τα λέει αυτά. Δεν μύριζε τίποτα και δεν νιαούριζε τίποτα όταν πήγα. και ρώτησα τον βοτανοπώλη δίπλα. πως ψώφησαν οι γάτες και δεν μυρίζει τίποτα και μου εέπ ότι ήταν πολλές οι ημέρες που είχαν περάσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια θα τρελλαθω.οταν με βρηκε η κυρια φωτεινη το καλοκαιρι μου ειπε οτι ο πρωτος που ηθελε να πεθανουν τα γατακια ηταν ο ψαρας και τωρα βλεπω οτι βοηθησε.και η κυρια φωτεινη μου ελεγε συνεχεια οτι την εβριζε και την απειλουσε που ταιζε τα γατακια.η ειμαι χαζη η τα πραγματα ειναι μπερδεμενα.μεχρι χθες τον κατηγορουσα οπως ειδατε και θα με περναγατε για τρελλη.:(:(:(

Απλά θα φοβήθηκε ο εν λόγω "κύριος" μην τον τρέχουμε και είπε να το παίξει εθελοντής!!! :mad::down:

Οι περισσότεροι στην γενική κατακραυγή κάνουν την πάπια. Θρασύδειλοι:down:

Χμ..:hmm:Ναι, μπορεί να ναι κι έτσι.Μπορεί όμως και όχι. Γενικά πολλά ακούγονται. Πάντως όταν τον χρειαστήκαμε ήταν εκεί, με ότι διέθετε. Αυτό να λέγεται. Τέλος....κακό για τις άλλες γατούλες, όλα καλα για τις σωσμένες.
Αλλη ερώτηση: Με τους ξεφτίλες του Δήμου τι θα κάνουμε ? Πρέπει να ξυστούν άμεσα!!:mad::mad:

Χμ..:hmm:Ναι, μπορεί να ναι κι έτσι.Μπορεί όμως και όχι. Γενικά πολλά ακούγονται. Πάντως όταν τον χρειαστήκαμε ήταν εκεί, με ότι διέθετε. Αυτό να λέγεται. Τέλος....κακό για τις άλλες γατούλες, όλα καλα για τις σωσμένες.
Αλλη ερώτηση: Με τους ξεφτίλες του Δήμου τι θα κάνουμε ? Πρέπει να ξυστούν άμεσα!!:mad::mad:
και με τον αρχιξεφτιλα παχατουριδη πανω απο ολους.κανει τα παντα για να βγει δημαρχος(νομιμα και μη).:mad::mad::mad:

και με τον αρχιξεφτιλα παχατουριδη πανω απο ολους.κανει τα παντα για να βγει δημαρχος(νομιμα και μη).:mad::mad::mad:
Γμτ,δεν ψηφιζω και Περιστερι,αλλιως..οπως ειχες πει κι εσυ Γιωτα σε προηγουμενο ποστ..μαυρο στο Μαυρογιαλουρο!!!;):cool::mad:Δυστυχως,μονο με την εκθεση στα ΜΜΕ γινονται δραστικα αυτα..:down:

Σκέφτηκα αφίσοκόλληση στο Περιστέρι. Πως σας φαίνεται ?
Να αναλάβουμε όσοι θέλουμε την δημιουργία αφισσών? Εκτύπωση και αφισοκόλληση αναλαμβάνω προσωπικά, και όσες/'οσοι ψήνεστε φύγαμε. Στάσεις λεωφορείων, μετρό, καφετέριες, μαγαζιά γενικά-'οσα επιτρέπουν!

Να αναλάβουμε όσοι θέλουμε την δημιουργία αφισσών? Εκτύπωση και αφισοκόλληση αναλαμβάνω προσωπικά, και όσες/'οσοι ψήνεστε φύγαμε. Στάσεις λεωφορείων, μετρό, καφετέριες, μαγαζιά γενικά-'οσα επιτρέπουν!
Ναι,εγω ειμαι μεσα!Αν θες να συνεννοηθουμε (και γενικα οποιος θελει),παρε με:6931951792.:happy:

ειμαι μεσα.στο εμπορικο κεντρο στην π.τσαλδαρη που του ανηκει δεν μπορουμε να κολλησουμε?διπλα στην αφισα με την μουρη του.:lol:αν αποφασιστει ψηνομαι με χιλια.να του φυγει το ηλιθιο χαμογελο απο τα χειλια.:up:

ειμαι μεσα.στο εμπορικο κεντρο στην π.τσαλδαρη που του ανηκει δεν μπορουμε να κολλησουμε?διπλα στην αφισα με την μουρη του.:lol:αν αποφασιστει ψηνομαι με χιλια.να του φυγει το ηλιθιο χαμογελο απο τα χειλια.:up:
Ετσι!:)Υπαρχουν κι αλλοι ομοδημοι,εστω γειτονες να οργανωθουμε;Παρεχω τη μεταφορα!

διπλα στην αφισα με την μουρη του.:lol:αν αποφασιστει ψηνομαι με χιλια.να του φυγει το ηλιθιο χαμογελο απο τα χειλια.:up:

xjumping.gif
xup.gif
hit.gif
hit.gif
hit.gif
hit.gif

Ωραία, τέλεια όσοι πιστοί προσέλθετε. Ξεκινάω να κατεβάζω ιδέες για το περιεχομενο αφισας, και συννενοούμαστε

Και μια που μιλάμε για "άρχοντες" και "προύχοντες". Θέλω καμιά ιδέα...την παπαδιά δίπλα και την κόρη της ( που έχει εξαφανίσει τα αδέσποτα της γειτονιάςγιατί τα θεωρεί βρώμικα :mad::down:- δεν κοιτάει την βρωμιά της ψυχής της), την ενόχλησε το νιαούρισμα του γάτου μου ( την ώρα που μου μιλούσε το κακόμοιρο)και άρχισε να λέει στο εγγόνι της ( την άκουγα), πες ξουτ βρωμόγατο, κωλόγατο και άλλα τέτοια. :mad::down::down::down:
Καμιά ιδέα που μπορώ να την ξεφτυλίσω και να την καταγγείλω; Κανένα φιλοζωικό σύλλογο;

Υπάρχουν πολλά... αλλά καλύτερα να μην μπερδέψουμε τα θέματα. ;)
Ανοιξε άλλο και μίλα κ με yasmin.

παντως στο περιστερι δεν υπαρχει προβλημα μονο με τα γατακια.υπηρχε κοσμος που φροντιζε και τα σκυλακια και τα περιστερια,υπηρχαν σημεια που τους ειχαν βαλει νερακι και ο δημος το απαγορευσε.απο που θα πιουν νερο τα ζωντανα?η κυρια που τα φροντιζε περισσοτερο απο ολους ειναι αλλοδαπη και την απειλησαν οτι θα της παρουν την αδεια παραμονης.αν ειναιδυνατον.:mad::mad::mad:

Αυτο που λες, οτι ο δήμος απαγορευσε μπολακια με νερο, και αυτο με την απειλη για αφαιρεση αδειας παραμονης, είναι 100% εγκυρα ? Σκεφτομαι να τα κοτσαρω στην αφίσα γι αυτό.

Αυτο που λες, οτι ο δήμος απαγορευσε μπολακια με νερο, και αυτο με την απειλη για αφαιρεση αδειας παραμονης, είναι 100% εγκυρα ? Σκεφτομαι να τα κοτσαρω στην αφίσα γι αυτό.
τελικα δεν ξερω και εγω τι να πω.η κυρια φωτεινη η αλλοδαπη που τα φροντιζε εχει μπερδεψει πολυ την κατασταση.οτι ειχα μαθει ηταν απο εκεινη.τωρα εμαθα απο την ruko οτι θα φυγει απο μονη της απο την ελλαδα τον αλλο μηνα.η αληθεια παντως ειναι οτι και χθες το απογευμα που ημουν στο περιστερι και πηγα να δω τι γινεται τα μπολ που υπηρχαν με το νερο δεν υπαρχουν εκτος απο ενα κρυμμενο σε μια στοα αναμεσα στην εθνικη τραπεζα και την εγνατια.και τα σκυλακια μου φαινονται περισσοτερα.:hmm::(

Ασε λοιπον δεν βάζω τίποτα που μπορεί να "θίξει" την κ. Φωτεινή,που μιας και μετανάστρια, κανείς δεν την σέβεται, βέβαια, θα ήταν πολύ "βολικό" να χρησιμοποιήσω μια τέτοια πληροφορία εναντίον του Δήμου, τέλος πάντων. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο πολύπλοκα απ'όσο είναι.
ευχαριστώ παντως

Ασε λοιπον δεν βάζω τίποτα που μπορεί να "θίξει" την κ. Φωτεινή,που μιας και μετανάστρια, κανείς δεν την σέβεται, βέβαια, θα ήταν πολύ "βολικό" να χρησιμοποιήσω μια τέτοια πληροφορία εναντίον του Δήμου, τέλος πάντων. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο πολύπλοκα απ'όσο είναι.
ευχαριστώ παντως
εχουμε αλλα θεματα να αναφερουμε που πιστευω οτι θα τους κανουμε να θελουν να κρυφτουν.αν χρειαστεις οτιδηποτε πες μου.θα παω παλι το απογευμα απο εκει.:/:

Αφισα-Περιστερι

Εφτιαξα ένα δείγμα, για αφίσα, αλλα υπερβαινει το επιτρεπτο μεγεθος για ανεβασμα. Πως να σας το βαλω να το δειτε? Δεν θελω να το κανω καπου upload για να μην ειναι πολυ εκτεθειμενο.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back