elvenstar
Επιφανές μέλος
Και εγώ λυπάμαι πάρα πολύ που κάνουμε πλέον τα πάντα για τα 5 λεπτά δημοσιότητας.Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια...και πολύ λυπάμαι για την κατάντια μας αυτή
Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο από τα χρήματα κ από το να βγουμε στο γυαλί. Γι αυτό κ τα πάντα γύρω μας καταρρέουν κ το κακό είναι ότι στην κατάρρευση αυτή συμπαρασύρουμε κ ολόκληρο το περιβάλλον αλλά κ αθώα πλάσματα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μερικές φορές πιστεύω ότι το σύμπαν φυλάει για το ανρώπινο γένος την ίδια τύχη που φύλαξε για τους δεινόσαυρους. Και ίσως είναι καλύτερα έτσι για όλα τα υπόλοιπα πλάσματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Τελικα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΑΤΩΝ και απο κατω ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ η δε ξερω και εγω τι το διατανο ειναι αυτο το καθαρμα οπου τα ζωακια παρακαλουν την σκατουπευθηνη να ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. Και αυτα κολλημενα πανω στις λαμαρινες.
Εξυπακουεται να προωθηθει σε ολα τα γνωστα φορουμ ζωων ΚΑΙ ΜΗ.
Περιττο να πω οτι ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΟΛΑΣ , γιατι ξερω κοσμο στο Περιστερι και ξερω οτι θα φρικαρουν με τα γεγονοτα, οπως επισης ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ οπου απευθυνθηκε συγκεκριμενη συμφορουμιστρια ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΖΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ οπου και οποτε μπορω.
Αν δε μπορειτε να τα πειτε εδω, στειλτε τα μου με Π.Μ.
Ευχαριστω
Φρουφρικαρισμενη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiseki
Νεοφερμένο μέλος

Από το απόγευμα έδωσαν τελικά εντολή να ανοιχτεί κάποια τρύπα ώστε τα καημένα τα ζώα
να μπορέσουν να έχουν αέρα αλλά κ' κάποιος να τους βάλει φαγητό κ' νερό.
Μάλλον οι διαμαρτυρίες ήταν περισσότερες απ'όσες περίμεναν κ' είπαν να το ξανασκεφτούν.

drusilia
Διάσημο μέλος
Οπότε θα πάμε εκεί, θα μάθουμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε να το ξεκινήσουμε. Εννοείται ότι οποιαδήποτε βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Οπότε θα πάμε εκεί, θα μάθουμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε να το ξεκινήσουμε. Εννοείται ότι οποιαδήποτε βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη.![]()
Drusilia σας ειχα υποσχεθει βοηθεια αλλα λογω υιοθεσιας Αρουλη αναγκαστηκα να το αναβαλω.Απο Δευτερα θα επανορθωσω. Θα σου στειλω π.μ

drusilia
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Υπαρχει περιπτωση να παρει δημοσιοτητα το θεμα η τωρα ουδεις θα ενδιαφερθει απο τα ΜΜΕ?
Τετοια κραυγαλεα περιστατικα με την συμετοχη μαλιστα του Δημου, σιγουρα θελουν καρξιμο.Ισως ετσι μαζευτουν λιγακι.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τα νέα είναι ευχάριστα τελικά για τις ταλαίπωρες γατούλες.
Από το απόγευμα έδωσαν τελικά εντολή να ανοιχτεί κάποια τρύπα ώστε τα καημένα τα ζώα
Μάλλον οι διαμαρτυρίες ήταν περισσότερες απ'όσες περίμεναν κ' είπαν να το ξανασκεφτούν.![]()
Σούπερ!!!!!!
.....έτσι τους χρειάζεται τελικά για να κουνηθούν!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τα νέα είναι ευχάριστα τελικά για τις ταλαίπωρες γατούλες.
Μάλλον οι διαμαρτυρίες ήταν περισσότερες απ'όσες περίμεναν κ' είπαν να το ξανασκεφτούν.![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ.
ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΑΧΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
Πολυ στενοχωρηθηκα με ολα αυτα που διαβασα ...
Τελικα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΑΤΩΝ και απο κατω ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ η δε ξερω και εγω τι το διατανο ειναι αυτο το καθαρμα οπου τα ζωακια παρακαλουν την σκατουπευθηνη να ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. Και αυτα κολλημενα πανω στις λαμαρινες.
Εξυπακουεται να προωθηθει σε ολα τα γνωστα φορουμ ζωων ΚΑΙ ΜΗ.
Περιττο να πω οτι ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΟΛΑΣ , γιατι ξερω κοσμο στο Περιστερι και ξερω οτι θα φρικαρουν με τα γεγονοτα, οπως επισης ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ οπου απευθυνθηκε συγκεκριμενη συμφορουμιστρια ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΖΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ οπου και οποτε μπορω.
Αν δε μπορειτε να τα πειτε εδω, στειλτε τα μου με Π.Μ.
Ευχαριστω
Φρουφρικαρισμενη.
ruko
Διάσημο μέλος
Τα καταστήματα ανήκαν στο Δήμο, δεν ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν έχει και σημασία, άλλωστε έχουν κλείσει εδώ και μήνες. Περισσότερα αύριο.

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Αυτη η ΚατερινοΑβανα ειναι παντα πρωτη και παντου!! (ε, γι αυτο της εχω κρατησει το διπλανο μου ροζ συννεφακι!)
Οσο για το οτι εκλεισαν τα μαγαζια σιγα. Θ ανοιξουν με αλλο ονομα. Περιμενουμε λοιπον.
Το μικρο ονοματακι της κυριας Τσιωτου το εχουμε ??
Οχι οτι εχει σημασια γιατι ποσες Τσιωτου να εχει το Δημαρχειο, αλλα κουνια που τη κουναγε γιατι πλεον τα εχω παρει και εγω στο κρανιο με τις σοφες της αποφασεις (παμε στοιχημα οτι φορα γουνα τσιντσιλα το χειμωνα??)
Αναμενετε νεα
φιλικα
φρουφρου
drusilia
Διάσημο μέλος

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το μικρό της όνομα θα είναι Κρουέλα(παμε στοιχημα οτι φορα γουνα τσιντσιλα το χειμωνα??)
Αναμενετε νεα
φιλικα
φρουφρου
Μπράβο Κατερινο φρουφρού
για ότι κ να κάνεις είμαι μαζί σου

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σας βάλω φωτογραφίες για να καταλάβετε για τι λέω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool