georgia alex
Δραστήριο μέλος
Μπραβο maroulaki!!!Εφτιαξα ένα δείγμα, για αφίσα, αλλα υπερβαινει το επιτρεπτο μεγεθος για ανεβασμα. Πως να σας το βαλω να το δειτε? Δεν θελω να το κανω καπου upload για να μην ειναι πολυ εκτεθειμενο.![]()
Αν θες,μπορεις να το στειλεις στο:georgia.alex@hotmail.com(το e-mail μου)..Ειναι εγχρωμο;Γιατι δε μπορω να εκτυπωσω εγχρωμα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
την ειδα ειναι τελεια θα κολλησουμε σημερα κιολας.αν θες παρε με ενα τηλ. στο 6937263837.εχω ερωτησεις.ευχαριστω.Εφτιαξα ένα δείγμα, για αφίσα, αλλα υπερβαινει το επιτρεπτο μεγεθος για ανεβασμα. Πως να σας το βαλω να το δειτε? Δεν θελω να το κανω καπου upload για να μην ειναι πολυ εκτεθειμενο.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
meredoula
Νεοφερμένο μέλος
Το Σαββατοκύριακο μπορώ (μετά τα σκυλάκια στο Θριάσιο) μπορώ να βοηθήσω αν θέλετε κάτι
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω θα παω και σημερα οπωσδηποτε και το σαββατοκυριακο.την κυριακη μου ειχε πει η ruko οτι αν μπορεσει θα ερθει να τα δει και εκεινη να δουμε τι θα κανουμε.που μενεις εσυ δεν εισαι μακρια?εχεις και το θριασιο μην τρεχεις και περιστερι.αν θες παντως να παμε μαζι παρε με τηλεφωνο.αν χρειάζεστε βοήθεια για κάτι για τα γατουλίνια πες τε μου.
Το Σαββατοκύριακο μπορώ (μετά τα σκυλάκια στο Θριάσιο) μπορώ να βοηθήσω αν θέλετε κάτι

drusilia
Διάσημο μέλος
ίσως καταφέρουμε να βρούμε και λίγα λεφτά για στειρώσεις, θα ενημερώσω άμεσα την Ρούλα όταν έχω κάτι σίγουρο.
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημερα.τα γατακια ειναι μια χαρα και καλοταισμενα(οχι απο εμας).καποιος αλλος τα ταιζει και αυτο δεν ειναι καλο για εμας γιατι οταν παμε δεν βγαινουν ολα και τελικα θα ειναι αρκετα δυσκολο να τα πιασουμε(μιλα με τη ρουλα ξερουμε μαλλον ποιος το κανει γιατι ειδαμε καποιο ατομο).απο οσο ξερω θα πανε σημερα η ρουλα με την elenip.ειναι παντωσ πολλα τα γατακια.ειπαμε να περιμενουμε λιγο.κορίτσια κανένα νέο από περιστέρι; Ποια είναι η κατάσταση;
ίσως καταφέρουμε να βρούμε και λίγα λεφτά για στειρώσεις, θα ενημερώσω άμεσα την Ρούλα όταν έχω κάτι σίγουρο.

drusilia
Διάσημο μέλος
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
... βοηθήστε μας να στειρώσουμε τις αδέσποτες γάτες του Περιστερίου!

Η πολυαναμενόμενη επιχείριση στειρώσεων στο Περιστέρι θα ξεκινήσει αυτή την Κυριακή γύρω στις 8:30 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι τις 3:00-4:00 το απόγευμα.
Ενδιαφέρεται κανείς να έρθει να βοηθήσει αυτές τις ώρες; Αν έχετε αυτοκίνητο ακόμα καλύτερα, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Επειδή υπάρχουν περίπου 20 γάτες στην περιοχή, η επιχείριση αναμένεται να κρατήσει μερικές εβδομάδες και χρειαζόμαστε σίγουρα άτομο γι' αυτήν και για την επόμενη Κυριακή.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για όποια μέρα σας βολεύει. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου με πμ.

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι κοριτσια βοηθηστε να στειρωσουμε τις απιστευτες γατοφατσουλες του περιστεριου... βοηθήστε μας να στειρώσουμε τις αδέσποτες γάτες του Περιστερίου!
Η πολυαναμενόμενη επιχείριση στειρώσεων στο Περιστέρι θα ξεκινήσει αυτή την Κυριακή γύρω στις 8:30 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι τις 3:00-4:00 το απόγευμα.
Ενδιαφέρεται κανείς να έρθει να βοηθήσει αυτές τις ώρες; Αν έχετε αυτοκίνητο ακόμα καλύτερα, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Επειδή υπάρχουν περίπου 20 γάτες στην περιοχή, η επιχείριση αναμένεται να κρατήσει μερικές εβδομάδες και χρειαζόμαστε σίγουρα άτομο γι' αυτήν και για την επόμενη Κυριακή.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για όποια μέρα σας βολεύει. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου με πμ.![]()
οποια θελει μετα κερναω καφεδακι σπιτι μου.
valisha
Νεοφερμένο μέλος
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

georgia alex
Δραστήριο μέλος
..θα παμε και βολτα με το τουτου...!ναι κοριτσια βοηθηστε να στειρωσουμε τις απιστευτες γατοφατσουλες του περιστεριουοποια θελει μετα κερναω καφεδακι σπιτι μου.
![]()

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
sos μην μπειτε σε αυτοκινητο που οδηγει η γεωργια...θα παμε και βολτα με το τουτου...!![]()

περα απο την πλακα οσοι πιστοι προσελθετε.και η παραμικρη βοηθεια θα ειναι πολυτιμη.
καλημερα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Μμμ...Πολυ αστειο..sos μην μπειτε σε αυτοκινητο που οδηγει η γεωργια..
6 χρονια οδηγος εχω οδηγησειειειει...
Σε μια μικρουουουλα λακουβιτσα επεσα κι εγω τοτε που πηγαιναμε στο Θριασειο και το εκανες θεμα..τς τς τς!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

ελπιζω να μην το δει αυτο...
Χωρις πλακα, ομως οποιος μπορει να έρθει να βοηθησει στις μεταφορες θα ειναι καλο.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Α! Και τι καφέ πίνετε.
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
τρεις καφε μιαμιση ζαχαρη.drusilia, θα τα πούμε αύριο για λεπτομερή συνεννόηση. Πέστε μου πόσοι θα είστε, για να κανονίσω καφέδες, καλέ.
Α! Και τι καφέ πίνετε.
θα ειμαι και εγω εκει κατα τις μια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool