Εγκλωβισμένες γάτες στο Δήμο Περιστερίου

Εφτιαξα ένα δείγμα, για αφίσα, αλλα υπερβαινει το επιτρεπτο μεγεθος για ανεβασμα. Πως να σας το βαλω να το δειτε? Δεν θελω να το κανω καπου upload για να μην ειναι πολυ εκτεθειμενο.:hmm:
Μπραβο maroulaki!!!:up:Αν θες,μπορεις να το στειλεις στο:georgia.alex@hotmail.com(το e-mail μου)..Ειναι εγχρωμο;Γιατι δε μπορω να εκτυπωσω εγχρωμα..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφτιαξα ένα δείγμα, για αφίσα, αλλα υπερβαινει το επιτρεπτο μεγεθος για ανεβασμα. Πως να σας το βαλω να το δειτε? Δεν θελω να το κανω καπου upload για να μην ειναι πολυ εκτεθειμενο.:hmm:
την ειδα ειναι τελεια θα κολλησουμε σημερα κιολας.αν θες παρε με ενα τηλ. στο 6937263837.εχω ερωτησεις.ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, να στε καλα, μηπως να την εβλεπαν κι αλλα μέλη, να συμφωνησουν, να προσθεσουν κατι, οτιδηποτε. Γιωτα τηλεφωνω σε λιγακι.

αν χρειάζεστε βοήθεια για κάτι για τα γατουλίνια πες τε μου.
Το Σαββατοκύριακο μπορώ (μετά τα σκυλάκια στο Θριάσιο) μπορώ να βοηθήσω αν θέλετε κάτι

αν χρειάζεστε βοήθεια για κάτι για τα γατουλίνια πες τε μου.
Το Σαββατοκύριακο μπορώ (μετά τα σκυλάκια στο Θριάσιο) μπορώ να βοηθήσω αν θέλετε κάτι
εγω θα παω και σημερα οπωσδηποτε και το σαββατοκυριακο.την κυριακη μου ειχε πει η ruko οτι αν μπορεσει θα ερθει να τα δει και εκεινη να δουμε τι θα κανουμε.που μενεις εσυ δεν εισαι μακρια?εχεις και το θριασιο μην τρεχεις και περιστερι.αν θες παντως να παμε μαζι παρε με τηλεφωνο.:):hello:

κορίτσια κανένα νέο από περιστέρι; Ποια είναι η κατάσταση;
ίσως καταφέρουμε να βρούμε και λίγα λεφτά για στειρώσεις, θα ενημερώσω άμεσα την Ρούλα όταν έχω κάτι σίγουρο.

κορίτσια κανένα νέο από περιστέρι; Ποια είναι η κατάσταση;
ίσως καταφέρουμε να βρούμε και λίγα λεφτά για στειρώσεις, θα ενημερώσω άμεσα την Ρούλα όταν έχω κάτι σίγουρο.
καλημερα.τα γατακια ειναι μια χαρα και καλοταισμενα(οχι απο εμας).καποιος αλλος τα ταιζει και αυτο δεν ειναι καλο για εμας γιατι οταν παμε δεν βγαινουν ολα και τελικα θα ειναι αρκετα δυσκολο να τα πιασουμε(μιλα με τη ρουλα ξερουμε μαλλον ποιος το κανει γιατι ειδαμε καποιο ατομο).απο οσο ξερω θα πανε σημερα η ρουλα με την elenip.ειναι παντωσ πολλα τα γατακια.ειπαμε να περιμενουμε λιγο.:confused::confused::confused:

κατάλαβα... αν ειναι και καλοταισμένα οπως λες πιστεύω οι στειρώσεις θα βοηθήσουν πολύ αλλιώς θα πολαπλασιαστούν πολύ γρήγορα...

παντως μοιαζει λες και μας σαμποταρουν.προχθες ειχαν μαζεψει τα μπολακια που ειχαμε βαλει για νερο και μαλλον και την ξηρα τροφη που ειχα αφησει.μερα με τη μερα βγαινουν ολο και λιγοτερα γιατι ειναι χορτατα και δεν τα ενδιαφερει το φαγητο που τους βαζω εγω.δυσκολα τα πραγματα.και το ατομο που τα ταιζει απο οτι ειδαμε τα φωναζει και σε αλλα σημεια και τα ταιζει που δεν ειναι και πολυ ευκολο να τα βρουμε.:confused::/:

Κάντε κάτι διαφορετικό αυτή την Κυριακή!

... βοηθήστε μας να στειρώσουμε τις αδέσποτες γάτες του Περιστερίου!:P

Η πολυαναμενόμενη επιχείριση στειρώσεων στο Περιστέρι θα ξεκινήσει αυτή την Κυριακή γύρω στις 8:30 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι τις 3:00-4:00 το απόγευμα.

Ενδιαφέρεται κανείς να έρθει να βοηθήσει αυτές τις ώρες; Αν έχετε αυτοκίνητο ακόμα καλύτερα, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Επειδή υπάρχουν περίπου 20 γάτες στην περιοχή, η επιχείριση αναμένεται να κρατήσει μερικές εβδομάδες και χρειαζόμαστε σίγουρα άτομο γι' αυτήν και για την επόμενη Κυριακή.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για όποια μέρα σας βολεύει. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου με πμ. :)

... βοηθήστε μας να στειρώσουμε τις αδέσποτες γάτες του Περιστερίου!:P

Η πολυαναμενόμενη επιχείριση στειρώσεων στο Περιστέρι θα ξεκινήσει αυτή την Κυριακή γύρω στις 8:30 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι τις 3:00-4:00 το απόγευμα.

Ενδιαφέρεται κανείς να έρθει να βοηθήσει αυτές τις ώρες; Αν έχετε αυτοκίνητο ακόμα καλύτερα, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Επειδή υπάρχουν περίπου 20 γάτες στην περιοχή, η επιχείριση αναμένεται να κρατήσει μερικές εβδομάδες και χρειαζόμαστε σίγουρα άτομο γι' αυτήν και για την επόμενη Κυριακή.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για όποια μέρα σας βολεύει. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου με πμ. :)
ναι κοριτσια βοηθηστε να στειρωσουμε τις απιστευτες γατοφατσουλες του περιστεριου:up:οποια θελει μετα κερναω καφεδακι σπιτι μου.:happy:

Παιδιά υπάρχει το ΔΗΚΕΠΑΖ για στειρώσεις 2104007759.Εγω τα παω εκει, με ενα μικρο κοστος, και μετα τα αφηνω στο χωρο τους παλι

εχουμε βρει να τα στειρωσουμε στο περιστερι.χρειαζομαστε ατομα για να τα πιασουμε και να τα μεταφερουμε.περισσοτερα μπορει να σας πει η ρουλα φυσικα.:)

ναι κοριτσια βοηθηστε να στειρωσουμε τις απιστευτες γατοφατσουλες του περιστεριου:up:οποια θελει μετα κερναω καφεδακι σπιτι μου.:happy:
..θα παμε και βολτα με το τουτου...!:P

..θα παμε και βολτα με το τουτου...!:P
sos μην μπειτε σε αυτοκινητο που οδηγει η γεωργια. :lol::lol::lol: περα απο την πλακα οσοι πιστοι προσελθετε.και η παραμικρη βοηθεια θα ειναι πολυτιμη.:up:καλημερα.

sos μην μπειτε σε αυτοκινητο που οδηγει η γεωργια. :lol::lol::lol: .
Μμμ...Πολυ αστειο..:mad:6 χρονια οδηγος εχω οδηγησειειειει...:cool:Σε μια μικρουουουλα λακουβιτσα επεσα κι εγω τοτε που πηγαιναμε στο Θριασειο και το εκανες θεμα..τς τς τς!:down:

τι μου λετε, εγώ μπαίνω στο αυτοκίνητο που οδηγει η Αβάνα, νομιζω οτι εχω αποφοιτησει για κασκαντερ πλεον.:lol:
ελπιζω να μην το δει αυτο...

Χωρις πλακα, ομως οποιος μπορει να έρθει να βοηθησει στις μεταφορες θα ειναι καλο.

drusilia, θα τα πούμε αύριο για λεπτομερή συνεννόηση. Πέστε μου πόσοι θα είστε, για να κανονίσω καφέδες, καλέ.
Α! Και τι καφέ πίνετε.

drusilia, θα τα πούμε αύριο για λεπτομερή συνεννόηση. Πέστε μου πόσοι θα είστε, για να κανονίσω καφέδες, καλέ.
Α! Και τι καφέ πίνετε.
τρεις καφε μιαμιση ζαχαρη.:blink:θα ειμαι και εγω εκει κατα τις μια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back