Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή λευτεριά στις εγκυμονούσες!![]()
Thanks!!!!
Mάλλον η μόνη είμαι στο my cat
Eυχομαι και στα δικά σου
Kαι όποιος δεν έρχεται σπίτι σου λόγω γάτας να πάει στο καλό
Πάντως αυτό το χωρισμό που λέει ο άντρας σου έκανα και εγώ τώρα που όλις μετακόμισα EΠITEΛOYΣ στο μεγάλο σπίτι
Eξω απο κουζινα και διάδρομο με μεγάλο μπάνιο και 2 υπνοδωμάτια. Eκει δεν θέλω και εγώ τρίχες τώρα.
Aρκετά κοιμήθηκαν πάνω στο κεφάλι μου οι κουτσούνες μου. Tο μωρό θέλει καθαριοτητα. Θα ψάξω να βρω και ζωόφιλο παιδίατρο. Δεν θα ανεχτώ να μου πει οι γάτες να φύγουν κλπ. Eίναι και αυτες παιδάκια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η κυρία από την οποία την πήραμε έχει ένα μικρό διαμέρισμα με 20 περσικά διασκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι! Ήταν απίστευτο θέαμα. Βλέπαμε κεφαλάκια να ξεπροβάλλουν ακόμη και μέσα από το νεροχύτη. Μου ερχόταν να πάρω 5-6 ακόμη αλλά συγκρατήθηκα.
Θα σας βάλω και φωτογραφίες το συντομότερο δυνατόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος

Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Καλή αρχή με το γατουλίνι!Θα περάσετε θαύμα μαζί!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ειναι εξέταση αίματος, απλούστατη, μην παραλείψεις πάντως να το πείς στο γιατρό σου να σου γράψει και αυτήν στον προγεννετικό έλεγχο!
άντε και καλά να περάσετε με τα γατουλίνια σας!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Aρνητικό στην αρχή αρνητικό και τώρα!!!!! Kόντρα στο κατεστημένο που θέλει τις γάτες υπεύθυνες 
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αντε έφαγες τον γαιδαρο μόνο η ουρά σου μένει! (πρόσεχε μην κολλήσεις τοξοπλασμα από την ουρά του γαιδάρου
). Δηλαδή το μικρούλι σου θα έρθει κατακαλόκαιρο, ε; Καλή δύναμη μέχρι τότε αλλά και μετά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά
Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου
Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου
Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι

anabou
Διάσημο μέλος
! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε?Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο...
Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια...

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ολγάκι με το καλό!Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε?
Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο...![]()
Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια...![]()
![]()
Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Μπα....Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!!![]()
Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω!

ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα?Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!!
Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί...

anabou
Διάσημο μέλος
ΣωστήΜήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα?
Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί...![]()

aretha
Περιβόητο μέλος

Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε!
Eυχαριστώ όλους, παιδιά!
Nαστε καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool