Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η Όλγα Veggie: #21 23-05-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Καλή λευτεριά στις εγκυμονούσες! Click για ανάπτυξη... Thanks!!!! Mάλλον η μόνη είμαι στο my cat Eυχομαι και στα δικά σου Kαι όποιος δεν έρχεται σπίτι σου λόγω γάτας να πάει στο καλό και περαστικά του. Eδώ με μας δεν θα αισθανθεις ποτέ μόνη Πάντως αυτό το χωρισμό που λέει ο άντρας σου έκανα και εγώ τώρα που όλις μετακόμισα EΠITEΛOYΣ στο μεγάλο σπίτι Eξω απο κουζινα και διάδρομο με μεγάλο μπάνιο και 2 υπνοδωμάτια. Eκει δεν θέλω και εγώ τρίχες τώρα. Aρκετά κοιμήθηκαν πάνω στο κεφάλι μου οι κουτσούνες μου. Tο μωρό θέλει καθαριοτητα. Θα ψάξω να βρω και ζωόφιλο παιδίατρο. Δεν θα ανεχτώ να μου πει οι γάτες να φύγουν κλπ. Eίναι και αυτες παιδάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 17:05 Η catlover έγραψε: #22 24-05-07 17:05 Λοιπόν παιδιά επειδή το γοργόν και χάριν έχει δεν χρονοτρίβησα καθόλου και από εχθές το απόγευμα έφερα σπίτι την πρώτη μου κόρη. Περσιδούλα, χρώματος μελί, 2 μηνών κι ευτυχώς είναι το πιο ήρεμο γατάκι που είχα ποτέ. Μόνο που της μιλάμε γουργουρίζει και θέλει συνεχώς αγγαλίτσες και χαδάκια. Είμαστε κι οι δύο οι πιο ευτυχισμένοι γονείς και μας έχει ξετρελάνει με τα κόλπα της. Το βράδυ ερχόταν συνεχώς στο κρεββάτι, παρόλο που της έφτιαξα μια ζεστή φωλίτσα και επειδή είχα έννοια μην την πλακώσουμε κοιμήθηκα ελάχιστα. Τώρα αναγκαστικά την αφήσαμε μόνη της και τη σκέφτομαι συνέχεια. Η κυρία από την οποία την πήραμε έχει ένα μικρό διαμέρισμα με 20 περσικά διασκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι! Ήταν απίστευτο θέαμα. Βλέπαμε κεφαλάκια να ξεπροβάλλουν ακόμη και μέσα από το νεροχύτη. Μου ερχόταν να πάρω 5-6 ακόμη αλλά συγκρατήθηκα. Θα σας βάλω και φωτογραφίες το συντομότερο δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 19:52 Η Κείρα έγραψε: #23 24-05-07 19:52 Καλώς την Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κίττυ Νεοφερμένο μέλος Η Κίττυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 22:56 Η Κίττυ έγραψε: #24 24-05-07 22:56 Και εγώ ακριβώς τις ίδιες απορίες με σένα είχα γαι τις γάτες και τις ίδιες έννοιες γαι την εγκυμοσύνη.Μόνο που έχω ήδη δυο γάτες.Έχω ακόμα μια απορία:Εξέταση για τοξόπλασμα μπορώ να κάνω και πριν την εγκυμοσύνη.Πρέπει να το ζητήσω από τη γυναικολόγο;Ή να πάω σε μικροβιολόγο και να το ζητήσω;Έχω περιέργεια μεγάλη αν έχω αναπτύξει αντισώματα. Καλή αρχή με το γατουλίνι!Θα περάσετε θαύμα μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 09:29 Ο Vana Balafa: #25 25-05-07 09:29 Και βέβαια μπορείς να κάνεις την εξέταση πριν την εγκυμοσύνη, και μάλιστα θα έλεγα οτι επιβάλλεται εφόσον συμβιώνεις με γατούλα, η πρόκειται να συμβιώσεις!!! ειναι εξέταση αίματος, απλούστατη, μην παραλείψεις πάντως να το πείς στο γιατρό σου να σου γράψει και αυτήν στον προγεννετικό έλεγχο! άντε και καλά να περάσετε με τα γατουλίνια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 17:39 Η Όλγα Veggie: #26 30-05-07 17:39 Eγώ εκανα ακομα μια εξέταση για τοξόπλασμα. Nομίζω την 5η. Για όποιον δεν ξέρει, μπηκα στον 8ο!!!! Aρνητικό στην αρχή αρνητικό και τώρα!!!!! Kόντρα στο κατεστημένο που θέλει τις γάτες υπεύθυνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 18:53 Η Κείρα έγραψε: #27 30-05-07 18:53 Μπράβο Ολγα Αντε έφαγες τον γαιδαρο μόνο η ουρά σου μένει! (πρόσεχε μην κολλήσεις τοξοπλασμα από την ουρά του γαιδάρου). Δηλαδή το μικρούλι σου θα έρθει κατακαλόκαιρο, ε; Καλή δύναμη μέχρι τότε αλλά και μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:09 Η Όλγα Veggie: #28 30-05-07 19:09 Eυχαριστώ πολύ Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:16 Η popi έγραψε: #29 30-05-07 19:16 Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 22:45 Η anabou έγραψε: #30 30-05-07 22:45 Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catlover: Καλή λευτεριά στις εγκυμονούσες! Click για ανάπτυξη... Thanks!!!! Mάλλον η μόνη είμαι στο my cat Eυχομαι και στα δικά σου Kαι όποιος δεν έρχεται σπίτι σου λόγω γάτας να πάει στο καλό και περαστικά του. Eδώ με μας δεν θα αισθανθεις ποτέ μόνη Πάντως αυτό το χωρισμό που λέει ο άντρας σου έκανα και εγώ τώρα που όλις μετακόμισα EΠITEΛOYΣ στο μεγάλο σπίτι Eξω απο κουζινα και διάδρομο με μεγάλο μπάνιο και 2 υπνοδωμάτια. Eκει δεν θέλω και εγώ τρίχες τώρα. Aρκετά κοιμήθηκαν πάνω στο κεφάλι μου οι κουτσούνες μου. Tο μωρό θέλει καθαριοτητα. Θα ψάξω να βρω και ζωόφιλο παιδίατρο. Δεν θα ανεχτώ να μου πει οι γάτες να φύγουν κλπ. Eίναι και αυτες παιδάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 17:05 Η catlover έγραψε: #22 24-05-07 17:05 Λοιπόν παιδιά επειδή το γοργόν και χάριν έχει δεν χρονοτρίβησα καθόλου και από εχθές το απόγευμα έφερα σπίτι την πρώτη μου κόρη. Περσιδούλα, χρώματος μελί, 2 μηνών κι ευτυχώς είναι το πιο ήρεμο γατάκι που είχα ποτέ. Μόνο που της μιλάμε γουργουρίζει και θέλει συνεχώς αγγαλίτσες και χαδάκια. Είμαστε κι οι δύο οι πιο ευτυχισμένοι γονείς και μας έχει ξετρελάνει με τα κόλπα της. Το βράδυ ερχόταν συνεχώς στο κρεββάτι, παρόλο που της έφτιαξα μια ζεστή φωλίτσα και επειδή είχα έννοια μην την πλακώσουμε κοιμήθηκα ελάχιστα. Τώρα αναγκαστικά την αφήσαμε μόνη της και τη σκέφτομαι συνέχεια. Η κυρία από την οποία την πήραμε έχει ένα μικρό διαμέρισμα με 20 περσικά διασκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι! Ήταν απίστευτο θέαμα. Βλέπαμε κεφαλάκια να ξεπροβάλλουν ακόμη και μέσα από το νεροχύτη. Μου ερχόταν να πάρω 5-6 ακόμη αλλά συγκρατήθηκα. Θα σας βάλω και φωτογραφίες το συντομότερο δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 19:52 Η Κείρα έγραψε: #23 24-05-07 19:52 Καλώς την Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κίττυ Νεοφερμένο μέλος Η Κίττυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 22:56 Η Κίττυ έγραψε: #24 24-05-07 22:56 Και εγώ ακριβώς τις ίδιες απορίες με σένα είχα γαι τις γάτες και τις ίδιες έννοιες γαι την εγκυμοσύνη.Μόνο που έχω ήδη δυο γάτες.Έχω ακόμα μια απορία:Εξέταση για τοξόπλασμα μπορώ να κάνω και πριν την εγκυμοσύνη.Πρέπει να το ζητήσω από τη γυναικολόγο;Ή να πάω σε μικροβιολόγο και να το ζητήσω;Έχω περιέργεια μεγάλη αν έχω αναπτύξει αντισώματα. Καλή αρχή με το γατουλίνι!Θα περάσετε θαύμα μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 09:29 Ο Vana Balafa: #25 25-05-07 09:29 Και βέβαια μπορείς να κάνεις την εξέταση πριν την εγκυμοσύνη, και μάλιστα θα έλεγα οτι επιβάλλεται εφόσον συμβιώνεις με γατούλα, η πρόκειται να συμβιώσεις!!! ειναι εξέταση αίματος, απλούστατη, μην παραλείψεις πάντως να το πείς στο γιατρό σου να σου γράψει και αυτήν στον προγεννετικό έλεγχο! άντε και καλά να περάσετε με τα γατουλίνια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 17:39 Η Όλγα Veggie: #26 30-05-07 17:39 Eγώ εκανα ακομα μια εξέταση για τοξόπλασμα. Nομίζω την 5η. Για όποιον δεν ξέρει, μπηκα στον 8ο!!!! Aρνητικό στην αρχή αρνητικό και τώρα!!!!! Kόντρα στο κατεστημένο που θέλει τις γάτες υπεύθυνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 18:53 Η Κείρα έγραψε: #27 30-05-07 18:53 Μπράβο Ολγα Αντε έφαγες τον γαιδαρο μόνο η ουρά σου μένει! (πρόσεχε μην κολλήσεις τοξοπλασμα από την ουρά του γαιδάρου). Δηλαδή το μικρούλι σου θα έρθει κατακαλόκαιρο, ε; Καλή δύναμη μέχρι τότε αλλά και μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:09 Η Όλγα Veggie: #28 30-05-07 19:09 Eυχαριστώ πολύ Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:16 Η popi έγραψε: #29 30-05-07 19:16 Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 22:45 Η anabou έγραψε: #30 30-05-07 22:45 Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν παιδιά επειδή το γοργόν και χάριν έχει δεν χρονοτρίβησα καθόλου και από εχθές το απόγευμα έφερα σπίτι την πρώτη μου κόρη. Περσιδούλα, χρώματος μελί, 2 μηνών κι ευτυχώς είναι το πιο ήρεμο γατάκι που είχα ποτέ. Μόνο που της μιλάμε γουργουρίζει και θέλει συνεχώς αγγαλίτσες και χαδάκια. Είμαστε κι οι δύο οι πιο ευτυχισμένοι γονείς και μας έχει ξετρελάνει με τα κόλπα της. Το βράδυ ερχόταν συνεχώς στο κρεββάτι, παρόλο που της έφτιαξα μια ζεστή φωλίτσα και επειδή είχα έννοια μην την πλακώσουμε κοιμήθηκα ελάχιστα. Τώρα αναγκαστικά την αφήσαμε μόνη της και τη σκέφτομαι συνέχεια. Η κυρία από την οποία την πήραμε έχει ένα μικρό διαμέρισμα με 20 περσικά διασκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι! Ήταν απίστευτο θέαμα. Βλέπαμε κεφαλάκια να ξεπροβάλλουν ακόμη και μέσα από το νεροχύτη. Μου ερχόταν να πάρω 5-6 ακόμη αλλά συγκρατήθηκα. Θα σας βάλω και φωτογραφίες το συντομότερο δυνατόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 19:52 Η Κείρα έγραψε: #23 24-05-07 19:52 Καλώς την Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κίττυ Νεοφερμένο μέλος Η Κίττυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 22:56 Η Κίττυ έγραψε: #24 24-05-07 22:56 Και εγώ ακριβώς τις ίδιες απορίες με σένα είχα γαι τις γάτες και τις ίδιες έννοιες γαι την εγκυμοσύνη.Μόνο που έχω ήδη δυο γάτες.Έχω ακόμα μια απορία:Εξέταση για τοξόπλασμα μπορώ να κάνω και πριν την εγκυμοσύνη.Πρέπει να το ζητήσω από τη γυναικολόγο;Ή να πάω σε μικροβιολόγο και να το ζητήσω;Έχω περιέργεια μεγάλη αν έχω αναπτύξει αντισώματα. Καλή αρχή με το γατουλίνι!Θα περάσετε θαύμα μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 09:29 Ο Vana Balafa: #25 25-05-07 09:29 Και βέβαια μπορείς να κάνεις την εξέταση πριν την εγκυμοσύνη, και μάλιστα θα έλεγα οτι επιβάλλεται εφόσον συμβιώνεις με γατούλα, η πρόκειται να συμβιώσεις!!! ειναι εξέταση αίματος, απλούστατη, μην παραλείψεις πάντως να το πείς στο γιατρό σου να σου γράψει και αυτήν στον προγεννετικό έλεγχο! άντε και καλά να περάσετε με τα γατουλίνια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 17:39 Η Όλγα Veggie: #26 30-05-07 17:39 Eγώ εκανα ακομα μια εξέταση για τοξόπλασμα. Nομίζω την 5η. Για όποιον δεν ξέρει, μπηκα στον 8ο!!!! Aρνητικό στην αρχή αρνητικό και τώρα!!!!! Kόντρα στο κατεστημένο που θέλει τις γάτες υπεύθυνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 18:53 Η Κείρα έγραψε: #27 30-05-07 18:53 Μπράβο Ολγα Αντε έφαγες τον γαιδαρο μόνο η ουρά σου μένει! (πρόσεχε μην κολλήσεις τοξοπλασμα από την ουρά του γαιδάρου). Δηλαδή το μικρούλι σου θα έρθει κατακαλόκαιρο, ε; Καλή δύναμη μέχρι τότε αλλά και μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:09 Η Όλγα Veggie: #28 30-05-07 19:09 Eυχαριστώ πολύ Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:16 Η popi έγραψε: #29 30-05-07 19:16 Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 22:45 Η anabou έγραψε: #30 30-05-07 22:45 Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς την Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κίττυ Νεοφερμένο μέλος Η Κίττυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 22:56 Η Κίττυ έγραψε: #24 24-05-07 22:56 Και εγώ ακριβώς τις ίδιες απορίες με σένα είχα γαι τις γάτες και τις ίδιες έννοιες γαι την εγκυμοσύνη.Μόνο που έχω ήδη δυο γάτες.Έχω ακόμα μια απορία:Εξέταση για τοξόπλασμα μπορώ να κάνω και πριν την εγκυμοσύνη.Πρέπει να το ζητήσω από τη γυναικολόγο;Ή να πάω σε μικροβιολόγο και να το ζητήσω;Έχω περιέργεια μεγάλη αν έχω αναπτύξει αντισώματα. Καλή αρχή με το γατουλίνι!Θα περάσετε θαύμα μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 09:29 Ο Vana Balafa: #25 25-05-07 09:29 Και βέβαια μπορείς να κάνεις την εξέταση πριν την εγκυμοσύνη, και μάλιστα θα έλεγα οτι επιβάλλεται εφόσον συμβιώνεις με γατούλα, η πρόκειται να συμβιώσεις!!! ειναι εξέταση αίματος, απλούστατη, μην παραλείψεις πάντως να το πείς στο γιατρό σου να σου γράψει και αυτήν στον προγεννετικό έλεγχο! άντε και καλά να περάσετε με τα γατουλίνια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 17:39 Η Όλγα Veggie: #26 30-05-07 17:39 Eγώ εκανα ακομα μια εξέταση για τοξόπλασμα. Nομίζω την 5η. Για όποιον δεν ξέρει, μπηκα στον 8ο!!!! Aρνητικό στην αρχή αρνητικό και τώρα!!!!! Kόντρα στο κατεστημένο που θέλει τις γάτες υπεύθυνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 18:53 Η Κείρα έγραψε: #27 30-05-07 18:53 Μπράβο Ολγα Αντε έφαγες τον γαιδαρο μόνο η ουρά σου μένει! (πρόσεχε μην κολλήσεις τοξοπλασμα από την ουρά του γαιδάρου). Δηλαδή το μικρούλι σου θα έρθει κατακαλόκαιρο, ε; Καλή δύναμη μέχρι τότε αλλά και μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:09 Η Όλγα Veggie: #28 30-05-07 19:09 Eυχαριστώ πολύ Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:16 Η popi έγραψε: #29 30-05-07 19:16 Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 22:45 Η anabou έγραψε: #30 30-05-07 22:45 Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ ακριβώς τις ίδιες απορίες με σένα είχα γαι τις γάτες και τις ίδιες έννοιες γαι την εγκυμοσύνη.Μόνο που έχω ήδη δυο γάτες.Έχω ακόμα μια απορία:Εξέταση για τοξόπλασμα μπορώ να κάνω και πριν την εγκυμοσύνη.Πρέπει να το ζητήσω από τη γυναικολόγο;Ή να πάω σε μικροβιολόγο και να το ζητήσω;Έχω περιέργεια μεγάλη αν έχω αναπτύξει αντισώματα. Καλή αρχή με το γατουλίνι!Θα περάσετε θαύμα μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 09:29 Ο Vana Balafa: #25 25-05-07 09:29 Και βέβαια μπορείς να κάνεις την εξέταση πριν την εγκυμοσύνη, και μάλιστα θα έλεγα οτι επιβάλλεται εφόσον συμβιώνεις με γατούλα, η πρόκειται να συμβιώσεις!!! ειναι εξέταση αίματος, απλούστατη, μην παραλείψεις πάντως να το πείς στο γιατρό σου να σου γράψει και αυτήν στον προγεννετικό έλεγχο! άντε και καλά να περάσετε με τα γατουλίνια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 17:39 Η Όλγα Veggie: #26 30-05-07 17:39 Eγώ εκανα ακομα μια εξέταση για τοξόπλασμα. Nομίζω την 5η. Για όποιον δεν ξέρει, μπηκα στον 8ο!!!! Aρνητικό στην αρχή αρνητικό και τώρα!!!!! Kόντρα στο κατεστημένο που θέλει τις γάτες υπεύθυνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 18:53 Η Κείρα έγραψε: #27 30-05-07 18:53 Μπράβο Ολγα Αντε έφαγες τον γαιδαρο μόνο η ουρά σου μένει! (πρόσεχε μην κολλήσεις τοξοπλασμα από την ουρά του γαιδάρου). Δηλαδή το μικρούλι σου θα έρθει κατακαλόκαιρο, ε; Καλή δύναμη μέχρι τότε αλλά και μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:09 Η Όλγα Veggie: #28 30-05-07 19:09 Eυχαριστώ πολύ Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:16 Η popi έγραψε: #29 30-05-07 19:16 Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 22:45 Η anabou έγραψε: #30 30-05-07 22:45 Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και βέβαια μπορείς να κάνεις την εξέταση πριν την εγκυμοσύνη, και μάλιστα θα έλεγα οτι επιβάλλεται εφόσον συμβιώνεις με γατούλα, η πρόκειται να συμβιώσεις!!! ειναι εξέταση αίματος, απλούστατη, μην παραλείψεις πάντως να το πείς στο γιατρό σου να σου γράψει και αυτήν στον προγεννετικό έλεγχο! άντε και καλά να περάσετε με τα γατουλίνια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 17:39 Η Όλγα Veggie: #26 30-05-07 17:39 Eγώ εκανα ακομα μια εξέταση για τοξόπλασμα. Nομίζω την 5η. Για όποιον δεν ξέρει, μπηκα στον 8ο!!!! Aρνητικό στην αρχή αρνητικό και τώρα!!!!! Kόντρα στο κατεστημένο που θέλει τις γάτες υπεύθυνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 18:53 Η Κείρα έγραψε: #27 30-05-07 18:53 Μπράβο Ολγα Αντε έφαγες τον γαιδαρο μόνο η ουρά σου μένει! (πρόσεχε μην κολλήσεις τοξοπλασμα από την ουρά του γαιδάρου). Δηλαδή το μικρούλι σου θα έρθει κατακαλόκαιρο, ε; Καλή δύναμη μέχρι τότε αλλά και μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:09 Η Όλγα Veggie: #28 30-05-07 19:09 Eυχαριστώ πολύ Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:16 Η popi έγραψε: #29 30-05-07 19:16 Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 22:45 Η anabou έγραψε: #30 30-05-07 22:45 Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ εκανα ακομα μια εξέταση για τοξόπλασμα. Nομίζω την 5η. Για όποιον δεν ξέρει, μπηκα στον 8ο!!!! Aρνητικό στην αρχή αρνητικό και τώρα!!!!! Kόντρα στο κατεστημένο που θέλει τις γάτες υπεύθυνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 18:53 Η Κείρα έγραψε: #27 30-05-07 18:53 Μπράβο Ολγα Αντε έφαγες τον γαιδαρο μόνο η ουρά σου μένει! (πρόσεχε μην κολλήσεις τοξοπλασμα από την ουρά του γαιδάρου). Δηλαδή το μικρούλι σου θα έρθει κατακαλόκαιρο, ε; Καλή δύναμη μέχρι τότε αλλά και μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:09 Η Όλγα Veggie: #28 30-05-07 19:09 Eυχαριστώ πολύ Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:16 Η popi έγραψε: #29 30-05-07 19:16 Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 22:45 Η anabou έγραψε: #30 30-05-07 22:45 Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Ολγα Αντε έφαγες τον γαιδαρο μόνο η ουρά σου μένει! (πρόσεχε μην κολλήσεις τοξοπλασμα από την ουρά του γαιδάρου). Δηλαδή το μικρούλι σου θα έρθει κατακαλόκαιρο, ε; Καλή δύναμη μέχρι τότε αλλά και μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:09 Η Όλγα Veggie: #28 30-05-07 19:09 Eυχαριστώ πολύ Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:16 Η popi έγραψε: #29 30-05-07 19:16 Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 22:45 Η anabou έγραψε: #30 30-05-07 22:45 Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eυχαριστώ πολύ Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 19:16 Η popi έγραψε: #29 30-05-07 19:16 Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 22:45 Η anabou έγραψε: #30 30-05-07 22:45 Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 22:45 Η anabou έγραψε: #30 30-05-07 22:45 Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Όλγα ! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαΐου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #31 30-05-07 23:04 Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η Ismini έγραψε: #32 31-05-07 10:38 Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:46 Ο Vana Balafa: #33 31-05-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολγάκι με το καλό! Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε? Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο... Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια... Click για ανάπτυξη... Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #34 31-05-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα.... Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:00 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #35 31-05-07 12:00 Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η Ismini έγραψε: #36 31-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΝΑ: Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:49 Η anabou έγραψε: #37 31-05-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα? Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί... Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 12:55 Η aretha έγραψε: #38 31-05-07 12:55 Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 15:42 Ο Nightfall: #39 31-05-07 15:42 Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ολγα καλή λευτεριά ! Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie Πολύ δραστήριο μέλος Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:59 Η Όλγα Veggie: #40 31-05-07 16:59 Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε! Eυχαριστώ όλους, παιδιά! Nαστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.