Εγκυμοσύνη, παιδί και γάτα

Καλή λευτεριά στις εγκυμονούσες! :)

Thanks!!!!:) Mάλλον η μόνη είμαι στο my cat :P :happy: Eυχομαι και στα δικά σου :)
Kαι όποιος δεν έρχεται σπίτι σου λόγω γάτας να πάει στο καλό :down: και περαστικά του. Eδώ με μας δεν θα αισθανθεις ποτέ μόνη :up: Πάντως αυτό το χωρισμό που λέει ο άντρας σου έκανα και εγώ τώρα που όλις μετακόμισα EΠITEΛOYΣ στο μεγάλο σπίτι :up: :up: :up: Eξω απο κουζινα και διάδρομο με μεγάλο μπάνιο και 2 υπνοδωμάτια. Eκει δεν θέλω και εγώ τρίχες τώρα.:/: Aρκετά κοιμήθηκαν πάνω στο κεφάλι μου οι κουτσούνες μου. Tο μωρό θέλει καθαριοτητα.
Θα ψάξω να βρω και ζωόφιλο παιδίατρο. Δεν θα ανεχτώ να μου πει οι γάτες να φύγουν κλπ. Eίναι και αυτες παιδάκια μου :inlove: :inlove: :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν παιδιά επειδή το γοργόν και χάριν έχει δεν χρονοτρίβησα καθόλου και από εχθές το απόγευμα έφερα σπίτι την πρώτη μου κόρη. Περσιδούλα, χρώματος μελί, 2 μηνών κι ευτυχώς είναι το πιο ήρεμο γατάκι που είχα ποτέ. Μόνο που της μιλάμε γουργουρίζει και θέλει συνεχώς αγγαλίτσες και χαδάκια. Είμαστε κι οι δύο οι πιο ευτυχισμένοι γονείς και μας έχει ξετρελάνει με τα κόλπα της. Το βράδυ ερχόταν συνεχώς στο κρεββάτι, παρόλο που της έφτιαξα μια ζεστή φωλίτσα και επειδή είχα έννοια μην την πλακώσουμε κοιμήθηκα ελάχιστα. Τώρα αναγκαστικά την αφήσαμε μόνη της και τη σκέφτομαι συνέχεια.
Η κυρία από την οποία την πήραμε έχει ένα μικρό διαμέρισμα με 20 περσικά διασκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι! Ήταν απίστευτο θέαμα. Βλέπαμε κεφαλάκια να ξεπροβάλλουν ακόμη και μέσα από το νεροχύτη. Μου ερχόταν να πάρω 5-6 ακόμη αλλά συγκρατήθηκα.
Θα σας βάλω και φωτογραφίες το συντομότερο δυνατόν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς την:up:

Και εγώ ακριβώς τις ίδιες απορίες με σένα είχα γαι τις γάτες και τις ίδιες έννοιες γαι την εγκυμοσύνη.Μόνο που έχω ήδη δυο γάτες.Έχω ακόμα μια απορία:Εξέταση για τοξόπλασμα μπορώ να κάνω και πριν την εγκυμοσύνη.Πρέπει να το ζητήσω από τη γυναικολόγο;Ή να πάω σε μικροβιολόγο και να το ζητήσω;Έχω περιέργεια μεγάλη αν έχω αναπτύξει αντισώματα.
Καλή αρχή με το γατουλίνι!Θα περάσετε θαύμα μαζί!

Και βέβαια μπορείς να κάνεις την εξέταση πριν την εγκυμοσύνη, και μάλιστα θα έλεγα οτι επιβάλλεται εφόσον συμβιώνεις με γατούλα, η πρόκειται να συμβιώσεις!!!
ειναι εξέταση αίματος, απλούστατη, μην παραλείψεις πάντως να το πείς στο γιατρό σου να σου γράψει και αυτήν στον προγεννετικό έλεγχο!
άντε και καλά να περάσετε με τα γατουλίνια σας!!!

Eγώ εκανα ακομα μια εξέταση για τοξόπλασμα. Nομίζω την 5η. Για όποιον δεν ξέρει, μπηκα στον 8ο!!!!:up: :up: :up: Aρνητικό στην αρχή αρνητικό και τώρα!!!!! Kόντρα στο κατεστημένο που θέλει τις γάτες υπεύθυνες ;)

Μπράβο Ολγα:up: Αντε έφαγες τον γαιδαρο μόνο η ουρά σου μένει! (πρόσεχε μην κολλήσεις τοξοπλασμα από την ουρά του γαιδάρου:lol:). Δηλαδή το μικρούλι σου θα έρθει κατακαλόκαιρο, ε; Καλή δύναμη μέχρι τότε αλλά και μετά!

Eυχαριστώ πολύ :) :) :) Nα δειτε πλάκα που και η αδελφή μου γεννάει λιγε μέρες μετά :P Mεσα στο κατακαλοκαιρο με 2 κοιλάρες νααααα!!!!!

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Ολγάκι με το καλό το μωράκι το δκό σου και της αδερφής σου:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Αχ !δεν μπορώ με τα μωρά είναι πολυ γουτσου γουτσου:up: :up: :up: :up: Αυτά κάνω για αυτό παίρνω πόδι:lol: :lol: :lol:

Μπράβο Όλγα :up:! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι γάτα και εγκυμοσύνη μπορούν να συμβαδίσουν. Άντε άλλος ένας μήνας σου έμεινε και μετά θα έχεις τον μπέμπη αγκαλιά σου. Τι συγχρονισμός είναι αυτός με την αδερφή σου;

Ναι ρε κορίτσια, ούτε συνεννοημένες να είσαστε!

Ολγάκι με το καλό! :) Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε?
Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο...:P
Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια...:( :(

Ολγάκι με το καλό! :) Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε?
Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο...:P
Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια...:( :(

Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!!:lol:

Η μόδα...η μόδα φταίει!!!!!!!!!!:lol:
Μπα....:( :( :( :(
Πάντως την επόμενη φορά που θα το πει κάποιος θα καθήσω!;)

Αντε περιμενουμε φωτογραφια...!Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!!

Αχ παιδια κι εγω σε κανενα χρονο θελω να μεινω εγκυος και εχω την πεθερα μου απο τωρα που μου λεει "Ε τη γατα θα τη δωσετε σε εμας τοτε".Στην αυλη κιολας!!!Ευτυχως κανενας απο τους 2 μας δε το διανοειται καν αυτο!!!Να παρατησουμε το παιδι μας!!!Ας λενε εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τους αποδειξω ολους οτι κανουν λαθος!!!
Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα?
Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί...:)

Μήπως τότε να της δώσετε ένα άλλο γατάκι απο τωρα και να της πειτε να το κραταει και μεσα?
Εμεις αυτό κάναμε! Κρατάει η πεθερά το Βαλεντίνο (ο Μαύρος στην υπογραφή μου)και ούτε λόγος για να δώσουμε τα 2 που έχουμε τώρα στο σπίτι όταν προκύψει παιδί...:)
Σωστή ;):up:

Επίσης, μια που το 'χετε βάλει στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να αρχίσεις και εντατικά ενημερωτικά σεμινάρια στην πεθερά για τα επίμαχα ζητήματα. Τύπωσε άρθρα και άρχισε τις διαλέξεις για να την έχεις έτοιμη όταν θα έρθει η ώρα! ;)

Ολγα καλή λευτεριά !
Εμείς είμαστε στον 4ο προς 5ο και όλα καλα στη συμβιώση με τα γατιά και τις εξετάσεις :up:.

:up: Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε!:blink:
Eυχαριστώ όλους, παιδιά!:) :) :) Nαστε καλά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back