Εδώ τσακωνόμαστε!

Δεν κάνω βουτιές μανδάμ με το δεκάποντο τακούνι,που μας πας στο γηπεδο και θαβεις ανυποψίαστες κοπελίτσες!
Ναι θέλω να μαλώσουμε κυρά μου,βαριέμαι μόνη μου στο ξενοδοχείο!Κι εμεις έχουμε αδερφό αλλά δεν κάνουμε έτσι!
ποιον ειπες κυρα μου μανδαμ????????????? :P
που κρινεις και τα υποδηματα των φιλαθλων!
εσεις τον αδερφο τον εχετε σπιτι να σας ζαλιζει #%@!^!#@????????????? να σας στειλω τον δικο μ να δουμε ποσο θα αντεξεται μανδαμ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν μιλας ε???????
εμ τι να πεις, φοβασαι μη σου στειλω τον αδερφο πεσκεσι εκει :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν κάνω βουτιές μανδάμ με το δεκάποντο τακούνι,που μας πας στο γηπεδο και θαβεις ανυποψίαστες κοπελίτσες!
Ναι θέλω να μαλώσουμε κυρά μου,βαριέμαι μόνη μου στο ξενοδοχείο!Κι εμεις έχουμε αδερφό αλλά δεν κάνουμε έτσι!

Δεν ειχα καμία πρόθεση να την θάψω απλά έβγαλα την κατίνα από μέσα μου. Λυπηθήτε με .... 4η βδομάδα που κάθομαι. Τις τελευταίες δύο στην αθήνα με τους υπόλοιπους να δουλεύουν....

ποιον ειπες κυρα μου μανδαμ????????????? :P
που κρινεις και τα υποδηματα των φιλαθλων!
εσεις τον αδερφο τον εχετε σπιτι να σας ζαλιζει #%@!^!#@????????????? να σας στειλω τον δικο μ να δουμε ποσο θα αντεξεται μανδαμ!
Ο δικός μου είναι χειρότερος!Θες να ανταλλάξουμε μανδάμ;;;Εξάλλου όπως το βλέπω θα με στειλουν σε δημοτικό,εκεί να δείτε τεστ αντοχής!

Εγώ έχω 2. Ποιός τους θέλει???

Εγώ έχω 2. Ποιός τους θέλει???
Εσένα δε σε πειράζω,γιατί πρέπει να μπω και στο αμάξι σου,και να σε καλοπιάσω γιατι στον δευτερο κύκλο θα θέλω να μου κρατησεις τη χοντροΜόιρα...:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Εξάλλου όπως το βλέπω θα με στειλουν σε δημοτικό,εκεί να δείτε τεστ αντοχής!
Εγώ με τα πολλά μικρά παθαίνω κρίση πανικού! Για αυτό δε έγινα δασκάλα-εκπαιδευτικός. Θα πετούσα κανα μικρό από το παράθυρο!!!

Εσένα δε σε πειράζω,γιατί πρέπει να μπω και στο αμάξι σου,και να σε καλοπιάσω γιατι στον δευτερο κύκλο θα θέλω να μου κρατησεις τη χοντροΜόιρα...:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
:lol::lol::lol: Θα την βγάλω φωτό κ θα την πλασάρω στους γύρω ως δικιά μου.Όλα για το prestige.

:lol::lol::lol: Θα την βγάλω φωτό κ θα την πλασάρω στους γύρω ως δικιά μου.Όλα για το prestige.
Ναι καλέ,τη νοικιάζουμε κιόλας,κάνει όλων των ειδών τις εκδουλευσεις για λίγη κονσέρβα,ακόμα και κοιλιά δίνει!:lol::lol::lol:

Δεν ξέρω τι λετε εσείς... εγώ αν δεν καταναλώσω τρία λίτρα νερό την ημέρα πήρα μισό κιλό... (αρχή θηρεωειδούς...) αν πάλι φτάσω τα τέσσερα χάνω 100 με 200 γραμμάρια...

Καλά τα λέει ο prince. Κι εγώ κάθε μέρα πίνω 3 με 4 λίτρα νερό. Είναι πολύ καλό για τα νεφρά και χάνεις κ β'αρος γιατί όπως λένε και οι γιατροί, αποβάλλεις τις τοξίνες. Επίσης το πράσινο τσάι βοηθάει στην αποβολή τοξίνων.:)

Καλά τα λέει ο prince. Κι εγώ κάθε μέρα πίνω 3 με 4 λίτρα νερό. Είναι πολύ καλό για τα νεφρά και χάνεις κ β'αρος γιατί όπως λένε και οι γιατροί, αποβάλλεις τις τοξίνες. Επίσης το πράσινο τσάι βοηθάει στην αποβολή τοξίνων.:)

χαχαχ... μου φύτρωσε μουστάκι μουσι κατι τής και δεν το κατάλαβα;

χαχαχ... μου φύτρωσε μουστάκι μουσι κατι τής και δεν το κατάλαβα;

Ναι ρε, σου φύτρωσε. Κι εγώ είμαι ο Staman. Για πρόσεξε καλά μην φέρω τον Τίμυ να σε κανονίσει εσένα και τον κατρουλιάρη σου:lol:

χαχαχα οκ
αλλά αν είναι φέρτον μετά που του καθαρίζω τα αυτιά και θέλει κάπου να ξεσπάσει (να βγάλουμε και κάτι καλό)

αααα τωρα θες να μαλωσουμε???????? :P

εγω κουραζομαι γενικα στη ζωη μου Δωρακι... εχω και εναν αδερφο να φροντιζω και ενα σπιτι και μια δουλεια που δεν ξερω αν θα συνεχισω να εχω, και μαθηματα Ισπανικα και και και ...... ααααααααα δεν μπορω αλλο

Έχεις να έρθεις και σε μένα την αλλοπαρμένη για καφέ, μην το παραβλέπεις!!!!!!

Έχεις να έρθεις και σε μένα την αλλοπαρμένη για καφέ, μην το παραβλέπεις!!!!!!
ναι τραβατε με κ ας κλαιω!!!!! αυτο κ αν ειναι κουραση:lol::lol::lol:

ναι τραβατε με κ ας κλαιω!!!!! αυτο κ αν ειναι κουραση:lol::lol::lol:

κοίτα τώρα κοιμήθηκε και είπα να μπω κιεγώ στο πνεύμα λιγάκι!!!!
Δε σε θέλουμε και με το ζόρι έτσι!

χαχαχα οκ
αλλά αν είναι φέρτον μετά που του καθαρίζω τα αυτιά και θέλει κάπου να ξεσπάσει (να βγάλουμε και κάτι καλό)
Ναι βέβαια γιατί με τις αλοιφές θάναι και κουφός:lol::rolleyes:
Θα τον νικήσει ο άντρακλάς μου.:up:

κοίτα τώρα κοιμήθηκε και είπα να μπω κιεγώ στο πνεύμα λιγάκι!!!!
Δε σε θέλουμε και με το ζόρι έτσι!

κοιμηθηκε??????? :up:

καλε ειπαμε... τι κουραση να τρεχω να παιζω με εναν ομορφο μπεμπη!!! :lol::lol::lol::lol::lol: που και ποτε????????????? :D

το τσιουάουα του ξενοδόχου στη λευκάδα πάντως ακόμα τρέχει... σκατζόχοιρος ο πέρσης μου :)

κοιμηθηκε??????? :up:

καλε ειπαμε... τι κουραση να τρεχω να παιζω με εναν ομορφο μπεμπη!!! :lol::lol::lol::lol::lol: που και ποτε????????????? :D

Έλα και τώρα αν θέλεις καλή μου! Να πιούμε και μπυρίτσα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back