NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιον ειπες κυρα μου μανδαμ?????????????Δεν κάνω βουτιές μανδάμ με το δεκάποντο τακούνι,που μας πας στο γηπεδο και θαβεις ανυποψίαστες κοπελίτσες!
Ναι θέλω να μαλώσουμε κυρά μου,βαριέμαι μόνη μου στο ξενοδοχείο!Κι εμεις έχουμε αδερφό αλλά δεν κάνουμε έτσι!

που κρινεις και τα υποδηματα των φιλαθλων!
εσεις τον αδερφο τον εχετε σπιτι να σας ζαλιζει #%@!^!#@????????????? να σας στειλω τον δικο μ να δουμε ποσο θα αντεξεται μανδαμ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
εμ τι να πεις, φοβασαι μη σου στειλω τον αδερφο πεσκεσι εκει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Δεν κάνω βουτιές μανδάμ με το δεκάποντο τακούνι,που μας πας στο γηπεδο και θαβεις ανυποψίαστες κοπελίτσες!
Ναι θέλω να μαλώσουμε κυρά μου,βαριέμαι μόνη μου στο ξενοδοχείο!Κι εμεις έχουμε αδερφό αλλά δεν κάνουμε έτσι!
Δεν ειχα καμία πρόθεση να την θάψω απλά έβγαλα την κατίνα από μέσα μου. Λυπηθήτε με .... 4η βδομάδα που κάθομαι. Τις τελευταίες δύο στην αθήνα με τους υπόλοιπους να δουλεύουν....
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο δικός μου είναι χειρότερος!Θες να ανταλλάξουμε μανδάμ;;;Εξάλλου όπως το βλέπω θα με στειλουν σε δημοτικό,εκεί να δείτε τεστ αντοχής!ποιον ειπες κυρα μου μανδαμ?????????????
που κρινεις και τα υποδηματα των φιλαθλων!
εσεις τον αδερφο τον εχετε σπιτι να σας ζαλιζει #%@!^!#@????????????? να σας στειλω τον δικο μ να δουμε ποσο θα αντεξεται μανδαμ!
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εσένα δε σε πειράζω,γιατί πρέπει να μπω και στο αμάξι σου,και να σε καλοπιάσω γιατι στον δευτερο κύκλο θα θέλω να μου κρατησεις τη χοντροΜόιρα...Εγώ έχω 2. Ποιός τους θέλει???

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ με τα πολλά μικρά παθαίνω κρίση πανικού! Για αυτό δε έγινα δασκάλα-εκπαιδευτικός. Θα πετούσα κανα μικρό από το παράθυρο!!!Εξάλλου όπως το βλέπω θα με στειλουν σε δημοτικό,εκεί να δείτε τεστ αντοχής!
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσένα δε σε πειράζω,γιατί πρέπει να μπω και στο αμάξι σου,και να σε καλοπιάσω γιατι στον δευτερο κύκλο θα θέλω να μου κρατησεις τη χοντροΜόιρα...![]()

Θα την βγάλω φωτό κ θα την πλασάρω στους γύρω ως δικιά μου.Όλα για το prestige.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι καλέ,τη νοικιάζουμε κιόλας,κάνει όλων των ειδών τις εκδουλευσεις για λίγη κονσέρβα,ακόμα και κοιλιά δίνει!Θα την βγάλω φωτό κ θα την πλασάρω στους γύρω ως δικιά μου.Όλα για το prestige.

staman2
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω τι λετε εσείς... εγώ αν δεν καταναλώσω τρία λίτρα νερό την ημέρα πήρα μισό κιλό... (αρχή θηρεωειδούς...) αν πάλι φτάσω τα τέσσερα χάνω 100 με 200 γραμμάρια...
Καλά τα λέει ο prince. Κι εγώ κάθε μέρα πίνω 3 με 4 λίτρα νερό. Είναι πολύ καλό για τα νεφρά και χάνεις κ β'αρος γιατί όπως λένε και οι γιατροί, αποβάλλεις τις τοξίνες. Επίσης το πράσινο τσάι βοηθάει στην αποβολή τοξίνων.

prince
Διάσημο μέλος
Καλά τα λέει ο prince. Κι εγώ κάθε μέρα πίνω 3 με 4 λίτρα νερό. Είναι πολύ καλό για τα νεφρά και χάνεις κ β'αρος γιατί όπως λένε και οι γιατροί, αποβάλλεις τις τοξίνες. Επίσης το πράσινο τσάι βοηθάει στην αποβολή τοξίνων.![]()
χαχαχ... μου φύτρωσε μουστάκι μουσι κατι τής και δεν το κατάλαβα;
staman2
Περιβόητο μέλος
χαχαχ... μου φύτρωσε μουστάκι μουσι κατι τής και δεν το κατάλαβα;
Ναι ρε, σου φύτρωσε. Κι εγώ είμαι ο Staman. Για πρόσεξε καλά μην φέρω τον Τίμυ να σε κανονίσει εσένα και τον κατρουλιάρη σου

prince
Διάσημο μέλος
αλλά αν είναι φέρτον μετά που του καθαρίζω τα αυτιά και θέλει κάπου να ξεσπάσει (να βγάλουμε και κάτι καλό)
jasmine
Δραστήριο μέλος
αααα τωρα θες να μαλωσουμε????????![]()
εγω κουραζομαι γενικα στη ζωη μου Δωρακι... εχω και εναν αδερφο να φροντιζω και ενα σπιτι και μια δουλεια που δεν ξερω αν θα συνεχισω να εχω, και μαθηματα Ισπανικα και και και ...... ααααααααα δεν μπορω αλλο
Έχεις να έρθεις και σε μένα την αλλοπαρμένη για καφέ, μην το παραβλέπεις!!!!!!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι τραβατε με κ ας κλαιω!!!!! αυτο κ αν ειναι κουρασηΈχεις να έρθεις και σε μένα την αλλοπαρμένη για καφέ, μην το παραβλέπεις!!!!!!

jasmine
Δραστήριο μέλος
ναι τραβατε με κ ας κλαιω!!!!! αυτο κ αν ειναι κουραση![]()
κοίτα τώρα κοιμήθηκε και είπα να μπω κιεγώ στο πνεύμα λιγάκι!!!!
Δε σε θέλουμε και με το ζόρι έτσι!
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι βέβαια γιατί με τις αλοιφές θάναι και κουφόςχαχαχα οκ
αλλά αν είναι φέρτον μετά που του καθαρίζω τα αυτιά και θέλει κάπου να ξεσπάσει (να βγάλουμε και κάτι καλό)

Θα τον νικήσει ο άντρακλάς μου.

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
κοίτα τώρα κοιμήθηκε και είπα να μπω κιεγώ στο πνεύμα λιγάκι!!!!
Δε σε θέλουμε και με το ζόρι έτσι!
κοιμηθηκε???????
καλε ειπαμε... τι κουραση να τρεχω να παιζω με εναν ομορφο μπεμπη!!!

που και ποτε????????????? 
prince
Διάσημο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
κοιμηθηκε???????![]()
καλε ειπαμε... τι κουραση να τρεχω να παιζω με εναν ομορφο μπεμπη!!!που και ποτε?????????????
![]()
Έλα και τώρα αν θέλεις καλή μου! Να πιούμε και μπυρίτσα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool