Εδώ τσακωνόμαστε!

Ελα στην Καλυμνο να μου κανεις γατοσιττινγκ,ειναι αρκετα μακρια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωράκι πιάσε ποντικάκι (εν ανάγκη επιστράτευσε χάμστερ) και άστο στο γραφείο του σε ανύποπτο χρόνο.... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο-Χ-Ι!!!:mad: Πάλι στην Αθήνα θα ξεμείνω, το βλέπω... κι είχα μια ελπίδα:mad:

Καλη η ποντικισια λυση...
Ε βρε Στέλλα,12 ωρες μακρια απο την Αθηνα ειναι,που θες να σε στειλω πουλακι μου;

Να ρωτήσω κάτι, κοπελιές; ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΙ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ;:lol:
Είστε, εν ολίγοις, εντελώς Φευ-Γάτες;;;:P
Όσο πατάει η φευ-γάτα! :D

το πέρασαν ΚΑΙ αυτό:mad:.....πλέον θα απολύουν τον κόσμο από τις ΔΕΚΟ χωρίς αποζημίωση:mad: ....και αφού θα το κάνει το κράτος θα το κάνει και ο ιδιότης!!!!:mad::mad::mad::mad:

το πέρασαν ΚΑΙ αυτό:mad:.....πλέον θα απολύουν τον κόσμο από τις ΔΕΚΟ χωρίς αποζημίωση:mad: ....και αφού θα το κάνει το κράτος θα το κάνει και ο ιδιότης!!!!:mad::mad::mad::mad:

Χωρίς αποζημίωση?????:blink::blink::blink: :down::down:

Καλά είναι σοβαροί?? Πάει ο κόσμος χάθηκε τώρα. Θα βρίσκεται στα καλά του καθουμένου στον δρόμο και χωρίς δραχμη στην τσέπη. Απ΄το κακο στο χειρότερο. Ντιπ για ντιπ ξετσίπωτοι πια!

Αν και στην αγγλια αυτο δεν υπαρχει. Η αποζημίωση εννοω. Το μόνο που είναι υποχρεωμένος να κάνει ο εργοδότης είναι να σου δώσει ενα μήνα ειδοποίηση οτι....σε ένα μήνα δεν έχεις πλέον δουλειά άρα ψάξε βρες κάτι άλλο μέσα σ'άυτον τον μήνα.:down:

Τ'αφεντικά είναι απαράδεκτα η κοινώς μαλ#$%@ες!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Χθες το βράδυ λοιπόν παραλίγο να χάσω την δουλειά μου (επειδή θα διαολόστελνα τ'αφεντικό στα μούτρα του όχι για κάποιον άλλο λόγο)!!!!

Κάνω αυτήν την δουλειά part time απο 12 χρονών ξέρω να διαχειρίζομαι πολυκοσμία στο μπαρ μιας και έχω δουλέψει μέχρι και υπέυθυνη μεγάλου κλαμπ, και δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ λάθος με τα λεφτά της ταμειακής (γιατί ξέρω τι παθαίνουν τ'αφεντικά με κάτι τέτοια) και έρχεται ο χλειμίτζουρας χθες να μου πει εμένα οτι το ταμείο μου είναι μείον 25 λίρες τις οποίες θα τις κρατήσει απο το ημερομίσθιο μου!!! Αν είναι δυνατόν να βγω μείον 25 λίρες σε ένα μπαρ (το δεύτερο μπαρ του εστιατορίου στον πάνω όροφο) που είχε να σερβίρει μόνο 40 άτομα!!!! Μιλάμε βάραγα μύγες!!! Και θα μου πει οτι έκανα λάθος???? Άφου λοιπόν έφαγα το κράξιμό οτι δεν ξέρω τι μου γίνεται και οτι μια μέρα ίσως μάθω να δουλέυω σε μπαρ (ποιον?? εμένα που ήμουν υπέυθηνη σε ένα απο τα μεγαλύτερα κλαμπ στην πόλη που ζω) μου πετάει το "όταν θα σου κρατήσω από τον μισθό τα λεφτά θα σου πω εγώ αν ξανακάνεις λάθος"!!! (και γω αν σου στείλω την εφορία θα σου πω εγώ μαλ#%&κα αν θα σου μείνει μαγαζί ή αν θα το πουλήσεις και δεν θα σου φτάνουν πάλι για τα χρέη) :mad::mad::mad:

Αλλά φυσικά! Φταίω εγώ! Ο ανιψιός του ο μάνατζερ που έβαλε "χέρι" στην ταμειακή μου για να μου φέρει ψιλά δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε λάθος!!! Η ακόμα καλύτερα να τα έβαζε στην τσέπη του! Οοοοοχι μόνο εγώ!!! Είπαμε έχω ανάγκη από λεφτά!!! Άλλά όχι να χάσω την δουλειά μου για να κλέψω 25 ψωρολίρες!!!

Και το αποκορύφωμα ήρθε όταν μια συνάδελφος με έφερε σπίτι με τ'αυτοκίνητο και μου λέει "μην συγχίζεσαι δεν έλειπαν λεφτά! Το κάναν επίτηδες για να σου σπάσουν τα νέυρα. Άν έλειπαν λεφτά δεν θα ήταν τόσο ήρεμος. Δουλέυω 3 χρόνια εκεί και δεν μπορείς να φανταστείς τι μου έχουν κάνει. Και τους γνωρίζω καλά. Διασκεδάζουν με το να το παίζουν τραμπούκοι στους υπαλλήλους έτσι για το χαβαλέ τους".

Ε τι με θέλεις εμένα?? Κοιμήθηκα με νέυρα ξύπνησα με ΠΙΟ πολλά νέυρα γι'άυτο σήμερα που δουλέυω πάλι θα του πω οτι εγώ στο πάνω μπαρ μόνη μου ΔΕΝ πάω μιας και είμαι τόσο άχρηστη με τα λεφτά. Ή στο κάτω μπαρ με όλους αυτους τους μαλ@$%^ες αλλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή στα γλυκά που είναι η άλλη μου δουλειά η στην τελική και σερβίρισμα! Αν του αρέσει. Αν όχι μπορεί να μ'απολύσει. Είπαμε την έχω ανάγκη την δουλειά αλλά όχι και να με κάνει ρεζίλι κάθε τρεις και λίγο μπροστά σε όλους επειδή έτσι του κάπνισε. Αντε γιατί ανέχτηκα αρκετά!!
Αν λοιπόν σήμερα το βράδυ με βρείτε να μιλάω εδω μέσα σημαίνει οτι πήγα στην δουλειά τον διαολόστειλα και γύρισα!!!!

Raisa μου, εδώ, σ' αυτή τη χώρα, δεν μιμούνται οι ιδιώτες το κράτος. Το κράτος μιμείται τους ιδιώτες...

Raisa μου, εδώ, σ' αυτή τη χώρα, δεν μιμούνται οι ιδιώτες το κράτος. Το κράτος μιμείται τους ιδιώτες...

Δεν έχεις και άδικο....απλώς μέχρι τώρα όταν το έκανε ο ιδιώτης θεωρούνταν παράνομο...τώρα νομιμοποιείται πλέον:mad::mad:

Δεν έχεις και άδικο....απλώς μέχρι τώρα όταν το έκανε ο ιδιώτης θεωρούνταν παράνομο...τώρα νομιμοποιείται πλέον:mad::mad:
Ανέκαθεν οι ιδιώτες έβρισκαν διάφορα "παραθυράκια" για να έχουν τον άλλο να τους δουλεύει πολλές ώρες με λίγα λεφτά και να του δένουν τα χέρια, να μην μπορεί να διεκδικήσει δικαιώματα σε περίπτωση που κάτι θα πήγαινε στραβά.
Τώρα δες τι κάνει το κράτος εδώ και χρόνια με τους "συμβασιούχους". Ξεπατίκωσε την πρακτική από τον ιδιωτικό τομέα.
Δες επίσης τι κάνει με τους μισθούς, τα δεδουλευμένα, που δεν τα πληρώνει γιατί "αχ, καλέ, δεν έχουμε λεφτά, καλέ!" Λες και ο άλλος (καθηγητής, καθαρίστρια, οδοκαθαριστής, υπάλληλος γραφείου) μπορεί να πέσει σε δεκάμηνη χειμερία νάρκη ή να πει στη ΔΕΗ ας πούμε, "ξέρετε, να ζητήσετε τα λεφτά σας από τον δήμο που δεν με πλήρωσε"... Ή να πει στο σούπερ μάρκετ, "ξέρετε, θα ψωνίσω σήμερα γιατί πρέπει να φάνε τα παιδάκια μου, αλλά θα σας πληρώσω ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ".
Α, ρε, βούρδουλα που θέλουνε, που για τη δικιά τους ανικανότητα κινδυνεύει να πάει ο κοσμάκης στη φυλακή... Σε τέτοιες περιπτώσεις ξεχνώ και τον πολιτισμό μου και τα καλά πράγματα που προσπάθησαν να μου μάθουν ο πατερούλης και η μανούλα μου! :mad::mad::mad:
Σκέφτομαι μήπως πρέπει τελικά να οργανωθούν οι ριγμένοι και να τους φλομώσουν στις αγωγές...

Αχ aalyah απ'οτι φαινεται παντου το ιδιο χαλι επικρατει:mad:
Ευχομαι να ηρεμησουν καπως τα πνευματα και να βρεθει καποια, εστω μεση λυση, και να μην εχεις να ψαχνεις για καινουργια δουλεια.:hmm:

Εκτός και αν τον κάνεις και σε ΑΠΟΛΥΣΕΙ...
να πάρεις μια γερή αποζημίωση και να έρθεις Ελλάδα!:):hmm:

Αλλά μάλλον, ολα καλά για να μην είσαι μέσα.:)

Εκτός και αν τον κάνεις και σε ΑΠΟΛΥΣΕΙ...
να πάρεις μια γερή αποζημίωση και να έρθεις Ελλάδα!:):hmm:

Αλλά μάλλον, ολα καλά για να μην είσαι μέσα.:)

Ααααα σήμερα όχι μόνο όλα καλά αλλά σαν να μην συνέβει τίποτα! Ένώ εγώ πήγα και του είπα δεν ανεβαίνω στο πάνω το μπαρ να δουλέψω γιατί απ'ότι φαίνεται δεν με εμπιστέυεται να κάνω σωστά την δουλεία μου και αυτός άρχισε τα "εγω? Εγώ δεν σε εμπιστευομαι? Πως σου ήρθε αυτο? Σε εμπιστέυομαι και ανέβα επάνω να δουλέψεις και είσαι καλή απλά πρόσεχε να μην αφήσεις κανέναν άλλον να αγγίξει το ταμείο και εισαι πολυ καλη" και διάφορες τέτοιες μπούρδες. :blink::blink: Πάω που λες η δικιά σου επάνω....κερβερος πάνω απο το ταμείο. Για να μαζέψω ποτήρια και τέτοια κλέιδωνα την πόρτα του μπαρ να φανταστειτε. Σήμερα που το ταμειο ήταν ακριβώς μέχρι και στο τελευταίο pence άρχισε τα μπράβο. Αυριο θα με βρίζει πάλι είμαι σίγουρη. Μιλάμε ο τύπος είναι σχιζοφρενής. Δοκτωρ Τζέκιλ και Μιστερ Χάιντ. Αλλά φυσικά υπάρχει και μια άλλη εξήγηση. Αυτήν την βδομάδα λείπουν 4 άτομα σε διακοπές. Αν έφευγα δεν θα είχε άτομα να δουλέψουν ούτε σήμερα ούτε αυριο. Και είχε πάρτυ με 100 άτομα στον επάνω όροφο σήμερα. Και άυριο επίσης. Αρα...ποιος θα δούλευε? Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν την επόμενη βδομάδα μ'άπολύσει. Αλλα ας κάνει ότι θέλει γιατί βαρέθηκα.

Ααααα και επίσης να διευκρινίσω οτι εδω στην αγγλία δεν υπάρχει αποζημίωση. Σ'απολύουν και δεν σε πληρώνουν εδώ πέρα. Μην νομίζετε που εμείς είχαμε καλομάθει. Εδώ στην αγγλία το μόνο που σου χρωστάει τ'αφεντικό ειναι να σου δώσει ένα μηνα πριν ειδοποίηση οτι απολύεσαι ώστε μέσα σ'αυτόν τον μήνα να βρεις κάτι άλλο. Και αυτό μόνο αν δουλέυεις οχτάωρο. Αν είσαι part time....δεν σου δίνουν τίποτα. Αχχχ....Καλά θα ήταν να μ'απέλυε και να μου έδινε αποζημίωση να έρθω ελλαδα.:/:

Σιγά μην είναι στην Ελλάδα καλύτερα. Ίσως δεν είσαι τόσο καλά πληροφορημένη.... Η παγκοσμιοποίηση της αγοράς (διάβαζε: της αμερικάνικης αγοράς και συμφερόντων) έφερε τα τερτίπια της America σε όλον τον κόσμο. Λοιπόν σε συνθήκες φουλ καπιταλισμού μην περιμένεις και πολλά σε καμιά χώρα. Εξάλλου ούτε και οι χώρες με σοσιαλιστική ηγεσία μπορούν να ξεφύγουν από τα πράγματα... Η εκμετάλευση πάει σύννεφο.... Πού θα πάει αργά ή γρήγορα -μάλλον αργά λόγω καταναλωτισμού- όλο και καμιά επανάσταση θα γίνει.....

Πού θα πάει αργά ή γρήγορα -μάλλον αργά λόγω καταναλωτισμού- όλο και καμιά επανάσταση θα γίνει.....

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Απλώς ακόμα δεν ωρίμασε η ώρα....ακόμα βολεύεται ο κόσμος....ακόμα από κάπου κρατιέται ....ακόμα δεν έφτασε ο κόμπος στο χτένι....όταν δεν θα έχει να χάσει απολύτως τίποτε γιατί του τα πήραν όλα, τότε θα βγει στους δρόμους...τότε θα μάθει πάλι να διεκδικήσει....τότε ελπίζω θα γίνει επανάσταση....άραγε θα την προλάβουμε και μεις?:hmm:

Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη αλλά πιστεύω πως σύντομα θα γίνει ένα μεγάλο μπαμ.
Πιάνω τον εαυτό μου να αποφεύγει να βλέπει ειδήσεις γιατί κάθε φορά που βλέπω... κάθε φορά αρχίζω να κάνω σχέδια... πως θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πιθανό πόλεμο η κάποια φυσική καταστροφή ή την έλλειψη ασφαλούς τροφής κλπ.
Χώρια που έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ του discovery για το 2012 και έφριξα...

Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη αλλά πιστεύω πως σύντομα θα γίνει ένα μεγάλο μπαμ.
Πιάνω τον εαυτό μου να αποφεύγει να βλέπει ειδήσεις γιατί κάθε φορά που βλέπω... κάθε φορά αρχίζω να κάνω σχέδια... πως θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πιθανό πόλεμο η κάποια φυσική καταστροφή ή την έλλειψη ασφαλούς τροφής κλπ.
Χώρια που έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ του discovery για το 2012 και έφριξα...

Ασε και εμένα με πιάνει απελπισία όταν τα βλεπω όλα αυτά και λεω σε τι κοσμο ζουνε τα γατιά μας εεεεε!!! τα παιδιά μας εννοώ:lol::lol::lol:

Ασε και εμένα με πιάνει απελπισία όταν τα βλεπω όλα αυτά και λεω σε τι κοσμο ζουνε τα γατιά μας εεεεε!!! τα παιδιά μας εννοώ:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:
Σοβαρά τώρα έχουμε κάνει σχέδιο με τον άντρα μου πως θα μετατρέψουμε το πατρικό μου σε τελείως αυτόνομο σπίτι σχετικά (είναι κάτι σαν μικρή φάρμα) σε περίπτωση κάποιας φυσικής καταστροφής, όπως επίσης έχουμε κάνει και σχέδιο φυγής μόλις μυριστούμε κανένα πόλεμο που να εμπλέκεται και η Ελλαδίτσα.

Οπότε το μόνο που μένει έιναι να κάνουμε οικονομία ώστε να έχουμε μια πισινή για κάθε ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται και βλέποντας και κάνοντας:D

:lol::lol::lol:Οπότε το μόνο που μένει έιναι να κάνουμε οικονομία ώστε να έχουμε μια πισινή για κάθε ενδεχόμενο.

Και τα λεφτά ΟΧΙ στην Τράπεζα γιατί... είδατε...:down::down::down:

Στο Σεντούκι και στο στρώμα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back