Δεν έχεις και άδικο....απλώς μέχρι τώρα όταν το έκανε ο ιδιώτης θεωρούνταν παράνομο...τώρα νομιμοποιείται πλέον

Ανέκαθεν οι ιδιώτες έβρισκαν διάφορα "παραθυράκια" για να έχουν τον άλλο να τους δουλεύει πολλές ώρες με λίγα λεφτά και να του δένουν τα χέρια, να μην μπορεί να διεκδικήσει δικαιώματα σε περίπτωση που κάτι θα πήγαινε στραβά.
Τώρα δες τι κάνει το κράτος εδώ και χρόνια με τους "συμβασιούχους". Ξεπατίκωσε την πρακτική από τον ιδιωτικό τομέα.
Δες επίσης τι κάνει με τους μισθούς, τα δεδουλευμένα, που δεν τα πληρώνει γιατί "αχ, καλέ, δεν έχουμε λεφτά, καλέ!" Λες και ο άλλος (καθηγητής, καθαρίστρια, οδοκαθαριστής, υπάλληλος γραφείου) μπορεί να πέσει σε δεκάμηνη χειμερία νάρκη ή να πει στη ΔΕΗ ας πούμε, "ξέρετε, να ζητήσετε τα λεφτά σας από τον δήμο που δεν με πλήρωσε"... Ή να πει στο σούπερ μάρκετ, "ξέρετε, θα ψωνίσω σήμερα γιατί πρέπει να φάνε τα παιδάκια μου, αλλά θα σας πληρώσω ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ".
Α, ρε, βούρδουλα που θέλουνε, που για τη δικιά τους ανικανότητα κινδυνεύει να πάει ο κοσμάκης στη φυλακή... Σε τέτοιες περιπτώσεις ξεχνώ και τον πολιτισμό μου και τα καλά πράγματα που προσπάθησαν να μου μάθουν ο πατερούλης και η μανούλα μου!

Σκέφτομαι μήπως πρέπει τελικά να οργανωθούν οι ριγμένοι και να τους φλομώσουν στις αγωγές...