aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:28 Η aretha έγραψε: #41 24-07-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αφου ακομα δεν εχω στειρωθει, κάνει??? Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... λες να σου λείψουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά; Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να τις ξεκινήσω (ε, και πού θα πάει, κάποια στιγμή θα με μπαγλαρώσει κι εμένα το αδεσποτολόγιο να με στειρώσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η gatouni έγραψε: #42 24-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Υπάρχει και το ΚΟΛΛΑΡΟ!!!!!! για άμεση και σίγουρη λύση!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην της βάλετε ένα φίμωτρο να τελειώνουμε. Julia ήρθα είμαι έτοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η mespairos: #43 24-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Julia ήρθα είμαι έτοιμη. Click για ανάπτυξη... αμαν! αμαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η kyka έγραψε: #44 24-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και αν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Τότε τι είναι θέμα Κάλου???? Click για ανάπτυξη... ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η gatouni έγραψε: #45 24-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αμαν! αμαν! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η mespairos: #46 24-07-08 14:38 Άξιος - Άξιος!!! (όχι ο γάτος μην παρεξιγούμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η drusilia έγραψε: #47 24-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... πραγματικός φιλόζωος... την αλλη φορα να του πεις οτι αν το πατήσει αμάξι στο πιο κάτω τετράγωνο, δεν θα αρέσει και πολύ στα παιδιά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Havana έγραψε: #48 24-07-08 14:40 εγω βαριεμαι αυτο το same shit different day , εχει γινει βιωμα πια.... ας σκιστει και κανα καλσον ετσι για ποικιλια βρε αδερφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Catia έγραψε: #49 24-07-08 14:40 Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #50 24-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αφου ακομα δεν εχω στειρωθει, κάνει??? Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... λες να σου λείψουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά; Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να τις ξεκινήσω (ε, και πού θα πάει, κάποια στιγμή θα με μπαγλαρώσει κι εμένα το αδεσποτολόγιο να με στειρώσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η gatouni έγραψε: #42 24-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Υπάρχει και το ΚΟΛΛΑΡΟ!!!!!! για άμεση και σίγουρη λύση!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην της βάλετε ένα φίμωτρο να τελειώνουμε. Julia ήρθα είμαι έτοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η mespairos: #43 24-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Julia ήρθα είμαι έτοιμη. Click για ανάπτυξη... αμαν! αμαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η kyka έγραψε: #44 24-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και αν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Τότε τι είναι θέμα Κάλου???? Click για ανάπτυξη... ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η gatouni έγραψε: #45 24-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αμαν! αμαν! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η mespairos: #46 24-07-08 14:38 Άξιος - Άξιος!!! (όχι ο γάτος μην παρεξιγούμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η drusilia έγραψε: #47 24-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... πραγματικός φιλόζωος... την αλλη φορα να του πεις οτι αν το πατήσει αμάξι στο πιο κάτω τετράγωνο, δεν θα αρέσει και πολύ στα παιδιά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Havana έγραψε: #48 24-07-08 14:40 εγω βαριεμαι αυτο το same shit different day , εχει γινει βιωμα πια.... ας σκιστει και κανα καλσον ετσι για ποικιλια βρε αδερφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Catia έγραψε: #49 24-07-08 14:40 Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #50 24-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Υπάρχει και το ΚΟΛΛΑΡΟ!!!!!! για άμεση και σίγουρη λύση!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην της βάλετε ένα φίμωτρο να τελειώνουμε. Julia ήρθα είμαι έτοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η mespairos: #43 24-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Julia ήρθα είμαι έτοιμη. Click για ανάπτυξη... αμαν! αμαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η kyka έγραψε: #44 24-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και αν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Τότε τι είναι θέμα Κάλου???? Click για ανάπτυξη... ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η gatouni έγραψε: #45 24-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αμαν! αμαν! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η mespairos: #46 24-07-08 14:38 Άξιος - Άξιος!!! (όχι ο γάτος μην παρεξιγούμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η drusilia έγραψε: #47 24-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... πραγματικός φιλόζωος... την αλλη φορα να του πεις οτι αν το πατήσει αμάξι στο πιο κάτω τετράγωνο, δεν θα αρέσει και πολύ στα παιδιά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Havana έγραψε: #48 24-07-08 14:40 εγω βαριεμαι αυτο το same shit different day , εχει γινει βιωμα πια.... ας σκιστει και κανα καλσον ετσι για ποικιλια βρε αδερφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Catia έγραψε: #49 24-07-08 14:40 Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #50 24-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Julia ήρθα είμαι έτοιμη. Click για ανάπτυξη... αμαν! αμαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η kyka έγραψε: #44 24-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και αν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Τότε τι είναι θέμα Κάλου???? Click για ανάπτυξη... ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η gatouni έγραψε: #45 24-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αμαν! αμαν! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η mespairos: #46 24-07-08 14:38 Άξιος - Άξιος!!! (όχι ο γάτος μην παρεξιγούμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η drusilia έγραψε: #47 24-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... πραγματικός φιλόζωος... την αλλη φορα να του πεις οτι αν το πατήσει αμάξι στο πιο κάτω τετράγωνο, δεν θα αρέσει και πολύ στα παιδιά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Havana έγραψε: #48 24-07-08 14:40 εγω βαριεμαι αυτο το same shit different day , εχει γινει βιωμα πια.... ας σκιστει και κανα καλσον ετσι για ποικιλια βρε αδερφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Catia έγραψε: #49 24-07-08 14:40 Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #50 24-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Και αν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Τότε τι είναι θέμα Κάλου???? Click για ανάπτυξη... ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η gatouni έγραψε: #45 24-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αμαν! αμαν! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η mespairos: #46 24-07-08 14:38 Άξιος - Άξιος!!! (όχι ο γάτος μην παρεξιγούμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η drusilia έγραψε: #47 24-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... πραγματικός φιλόζωος... την αλλη φορα να του πεις οτι αν το πατήσει αμάξι στο πιο κάτω τετράγωνο, δεν θα αρέσει και πολύ στα παιδιά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Havana έγραψε: #48 24-07-08 14:40 εγω βαριεμαι αυτο το same shit different day , εχει γινει βιωμα πια.... ας σκιστει και κανα καλσον ετσι για ποικιλια βρε αδερφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Catia έγραψε: #49 24-07-08 14:40 Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #50 24-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αμαν! αμαν! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η mespairos: #46 24-07-08 14:38 Άξιος - Άξιος!!! (όχι ο γάτος μην παρεξιγούμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η drusilia έγραψε: #47 24-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... πραγματικός φιλόζωος... την αλλη φορα να του πεις οτι αν το πατήσει αμάξι στο πιο κάτω τετράγωνο, δεν θα αρέσει και πολύ στα παιδιά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Havana έγραψε: #48 24-07-08 14:40 εγω βαριεμαι αυτο το same shit different day , εχει γινει βιωμα πια.... ας σκιστει και κανα καλσον ετσι για ποικιλια βρε αδερφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Catia έγραψε: #49 24-07-08 14:40 Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #50 24-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άξιος - Άξιος!!! (όχι ο γάτος μην παρεξιγούμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η drusilia έγραψε: #47 24-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... πραγματικός φιλόζωος... την αλλη φορα να του πεις οτι αν το πατήσει αμάξι στο πιο κάτω τετράγωνο, δεν θα αρέσει και πολύ στα παιδιά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Havana έγραψε: #48 24-07-08 14:40 εγω βαριεμαι αυτο το same shit different day , εχει γινει βιωμα πια.... ας σκιστει και κανα καλσον ετσι για ποικιλια βρε αδερφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Catia έγραψε: #49 24-07-08 14:40 Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #50 24-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... πραγματικός φιλόζωος... την αλλη φορα να του πεις οτι αν το πατήσει αμάξι στο πιο κάτω τετράγωνο, δεν θα αρέσει και πολύ στα παιδιά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Havana έγραψε: #48 24-07-08 14:40 εγω βαριεμαι αυτο το same shit different day , εχει γινει βιωμα πια.... ας σκιστει και κανα καλσον ετσι για ποικιλια βρε αδερφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Catia έγραψε: #49 24-07-08 14:40 Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #50 24-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω βαριεμαι αυτο το same shit different day , εχει γινει βιωμα πια.... ας σκιστει και κανα καλσον ετσι για ποικιλια βρε αδερφε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Catia έγραψε: #49 24-07-08 14:40 Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #50 24-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #50 24-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις. Click για ανάπτυξη... καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #51 24-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι? 14:42 κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η drusilia έγραψε: #52 24-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Catia: Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου.... Click για ανάπτυξη... Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου. Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #53 24-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kyka: ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες! Click για ανάπτυξη... Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Catia έγραψε: #54 24-07-08 14:53 Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:55 Η julia έγραψε: #55 24-07-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Catia: Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε !!! Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση... Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια... Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!! Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς... Click για ανάπτυξη... Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η mespairos: #56 24-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία, και στα δύσκολα... μην τον είδατε.... Click για ανάπτυξη... για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η drusilia έγραψε: #57 24-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: για το παπόνι λες? μη μου πεις... σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει? Click για ανάπτυξη... δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο! Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Η Catia έγραψε: #58 24-07-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα κοπελιά είναι 2.54!!! Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν??? Click για ανάπτυξη... Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!! Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η drusilia έγραψε: #59 24-07-08 15:01 καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλη μου ,εχετε τέλειες παραλιες εκειπανω, ξέρεις απο τι ώρα θατο κλείνουν το μαγαζι; αν το ανοιγουν και ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η natalo9 έγραψε: #60 24-07-08 15:07 Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σας έχω και καλύτερο.. Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.