aretha
Περιβόητο μέλος
Χμμμμ... λες να σου λείψουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά;Αφου ακομα δεν εχω στειρωθει, κάνει???![]()

Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να τις ξεκινήσω (ε, και πού θα πάει, κάποια στιγμή θα με μπαγλαρώσει κι εμένα το αδεσποτολόγιο να με στειρώσει)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί να μην της βάλετε ένα φίμωτρο να τελειώνουμεΥπάρχει και το ΚΟΛΛΑΡΟ!!!!!! για άμεση και σίγουρη λύση!!![]()
.Julia ήρθα είμαι έτοιμη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Και αν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Τότε τι είναι θέμα Κάλου????![]()
ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
αμαν! αμαν!![]()
Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

(όχι ο γάτος μην παρεξιγούμαστε)

drusilia
Διάσημο μέλος
πραγματικός φιλόζωος...ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες!
την αλλη φορα να του πεις οτι αν το πατήσει αμάξι στο πιο κάτω τετράγωνο, δεν θα αρέσει και πολύ στα παιδιά του.
Havana
Διάσημο μέλος
ας σκιστει και κανα καλσον ετσι για ποικιλια βρε αδερφε..

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρόσεχε γιατί στην επόμενη εξόρμηση για στειρώσεις θα έρθω και θα βάλω και σένα σε κουτί μεταφοράς.... και μετά.... για λίγες μέρες σπίτι μου για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσεις.
καλά αυτό πες τρώγεται που θα πάει θα αναρρώσω, αλλά οι κροκέτες διαίτης με γιαούρτι......

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου....
α να σου πω κυρά μου.... ξέρεις τι ώρα είναι?

14:42

κλείσαμε για σήμερα, περάστε αύριο πάλι

drusilia
Διάσημο μέλος
Ελα, την κάνω. Σε κοιταω, μιλώντας στο τηλέφωνο με την κουμπαρα μου.Κορίτσια, επειδή εμένα δε μου βγαίνει έτσι στη ψύχρα, μπορεί μια από σας να κάνει το ΙΚΑ? Αν και οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία με βολεύει εξίσου....
Δεν μιλαω. σε κοιταω έτσι:

julia
Διακεκριμένο μέλος
ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα..απλά επειδή το γατί το θέλουν τα παιδιά του, σου λεει το ταίζω..σιγά μην πληρώσω και τη στείρωση!του είπα θα πληρώσω εγώ και τότε θυμήθηκε ότι είναι άντρας και πρέπει να πάρει ο γάτος του όλες τις γάτες!
Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία,
και στα δύσκολα...

μην τον είδατε.... 
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος

!!!Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση...
Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια...
Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!!
Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αχ πόνεσε η κοιλιά μου, δεν παίζεστε!!!
Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση...
Α σε καλό να μου βγουν , έχω δακρύσει απ'τα γέλια...
Το "κακό" είναι ότι τώρα μου φύγαν και τα νεύρα και δε θέλω να τσακωθώ!!!
Το αστείο είναι ότι πριν λίγο μου είχαν πει "πάρτε μας σε μισή ώρα να σας πούμε" και όταν πήρα, φυσικά, δεν απαντούσε κανείς...
Μα κοπελιά είναι 2.54!!!
Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν???

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ για άλλη περίπτωση μιλάω!!!!! Που το φυσάει.... Δεν στειρώνει, ταΐζει αβέρτα, γεννοβολάνε... πουλάει θεωρία,
και στα δύσκολα...μην τον είδατε....
![]()
για το παπόνι λες?
μη μου πεις...
σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει?
drusilia
Διάσημο μέλος
για το παπόνι λες?μη μου πεις...
σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει?
![]()

δεν ντρέπεσται, μεσημεριάτικο!
Αλλα τι να κανουμε, δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε να ειμαστε για μπάνιο;
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα κοπελιά είναι 2.54!!!
Έχουν πάει για μπάνιο... εσένα θα περιμένουν???![]()
Καλέ πιο πριν πήρα, όχι τώρα, αφού τώρα γελάω με εσάς!!
Είμαι λίγο τρελλή αλλά δεν περιμένω και Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει μετά τις 2!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος
αν το ανοιγουν και ποτε!
natalo9
Δραστήριο μέλος
Υπάλληλος ΙΚΑ Λιτοχώρου: Αχ δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε..εχει πέσει το σύστημα..Αλλωστε και να φτιάξει δεν θα προλάβετε..γιατί είναι 11 η ώρα!

Πηγαίνετε στο ΙΚΑ Κατερίνης!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool