Εδώ τσακωνόμαστε!

Θενια καλη μου,απο την χαρα σου που γυρνας στην Ελλαδα δεν εισαι απλα οφ-τοπικ αλλα εχεις ξεφυγει γενικως!:blink: Τρεμω στην σκεψη τι θα γινει αν περασουν λιγες μερες ακομα.Που να μπουμε δηλαδη και στον Δεκεμβρη!:blink::bleh:
Οριστε σου απαντησα!:blink::P
Υ.Γ Και ναι, ο γατος μου ειναι μαμακιας.Γιατι να ειναι κακο αυτο, τουλαχιστον... για την μαμα του.:rolleyes::P;):lol:

Ε δεν μου δίνεις αρκετό υλικό για ξεκατίνιασμα καλέ....:hmm: Κάτσε κάτι θα βρω....:P

Υπονοείς οτι το έχω χάσει Νίκη??? Ε????? Ε τι να κάνουμε! Καθένας με την τρέλα του! :lol::lol::lol:

Καλέ αφού είμαι ενθουσιασμένη τι να κάνω??? Περιττό οτι χοροπηδάω πάνω κάτω σαν να έχω σούστα συνέχεια. :lol::lol:

Όσο για το πορτοκαλόγατο σου....ε τι να πω!! Είπα και εγώ να στην πω και εσύ είσαι μεσα στα χαμόγελα! :mad::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιττό οτι χοροπηδάω πάνω κάτω σαν να έχω σούστα συνέχεια.
Α, βλέπω το 'ριξες στην προπόνηση κανονικά... ;):cool::cool::cool::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α, βλέπω το 'ριξες στην προπόνηση κανονικά... ;):cool::cool::cool::cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι ναι κάπως έτσι. Τι απροετοίμαστη να έρθω?? :P

Ε δεν μου δίνεις αρκετό υλικό για ξεκατίνιασμα καλέ....:hmm: Κάτσε κάτι θα βρω....:P

Υπονοείς οτι το έχω χάσει Νίκη??? Ε????? Ε τι να κάνουμε! Καθένας με την τρέλα του! :lol::lol::lol:

Καλέ αφού είμαι ενθουσιασμένη τι να κάνω??? Περιττό οτι χοροπηδάω πάνω κάτω σαν να έχω σούστα συνέχεια. :lol::lol:

Όσο για το πορτοκαλόγατο σου....ε τι να πω!! Είπα και εγώ να στην πω και εσύ είσαι μεσα στα χαμόγελα! :mad::lol::lol::lol:
Προσοχή προσοχή το πορτοκαλόγατο δεν στύβετε(οχι όπως το γνωστό με το καναρίνι).

Προσοχή προσοχή το πορτοκαλόγατο δεν στύβετε(οχι όπως το γνωστό με το καναρίνι).

Φυσικα και δεν στυβετε !:blink::down::mad:
Αν και πολυ στουμπουλο,αφρατο και ζουμερο δεν στυβετε!:P
Αν ειναι ομως, για κανενα ζουλιγμα η "χουφτι-χουφτι" ε...τοτε το συζηταμε.;):lol::lol:

Η μανα του πορτοκαλογατου:bleh:

Πάει, οι νέες μαμάδες, κάνουν τα παιδιά τους όλο και πιο ανισόρροπα:down: Την Παρασκευή πήγα στο τζάμπο, είχε κόσμο πολύ, γονείς, γιαγιάδες και....παιδιά. Τί στην οργή, πώς εχουν γίνει όλα τόσο σκατομαθημένα; Δεν άκουγες, παρά κλάμματα και τσιρίδες:mad:Πού, μέσα σε παιχνιδάδικο!!:mad:Όλο απαιτήσεις, γκρίνια και φωνές, κι από δίπλα μαμάδες να τα κοιτάνε σαν χαζές και να περιμένουν τις διαταγές των τριάχρονων και πεντάχρονων.Δεν είμαστε καλάααααα;);)Άμα δεν μπορείς να το κουμαντάρεις ,πήγαινε να ψωνίσεις μόνη σου. Τί το σέρνεις μαζί το δρακουλίνι; Για να χαρεί, πάντως, δεν το έφερες, ούτε για να χαρείς εσύ, αφού το μάτι σου έχει γυρίσει ανάποδα:down::down:Έλεος, νέες μαμάδες, συνέλθετε! Τα παιδιά θέλουν όρια και αρχές να τα ακολουθούν. Πώς περιμένετε το μικρό , ανασφαλές και ανώριμο μωρό, να σεβαστεί και να υπακούσει έναν μεγάλο, ο οποίος δέχεται και εκτελεί διαταγές από αυτό (το μικρό και ανασφαλές) και δεν έχει την ικανότητα να του θέσει όρια; :down:

Σε καταλαβαίνω κ συμφωνώ..... Μου γυρίζει το μάτι... Εμείς μεγαλώσαμε με 1 αντε 2 δώρα όλο το χρόνο, με καινούργια ρούχα όταν δεν μας έκαναν τα παλιά.. και τα κληρονομούσε φυσικά το άλλο μικρό αδέλφι...

Τώρα.. κάθε φορά που πάνε στα μαγαζιά, έχει δώρο.. όποτε παει κάποιος σπίτι έχει δώρο... και απο ρούχα... 1 ντουλάπα δεν φτάνει...:down::down:

Και τωρα στις γιορτές... ΚΟΛΑΣΗ... αντε μετά να καταλάβουν την έννοια των χρημάτων και των πραγματικών αναγκών...

5 χρονών το άλλο .... και έχει 2 δωμάτια παιχνίδια που ΔΕΝ τα θέλει.. ντουλάπες με ρούχα... 1 pc... τηλεόραση και dvd δικό του.. και θέλει, και θα πάρει μάλλον, και play station.... και αν ξανασηκωθεί απο τον καναπέ να με Χ@@@σεις.:mad:

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ..... !!!!!!!!!!!!

Το Playstation έγινε η ΕΜΜΑ... 2,5 μηνών λυκοσκυλάκι....:mad:
Μόνο... να μάθω τίποτα... θα κλάψει και ο κάθε πικραμένος.....

Εννοείς, κάνανε δώρο σκυλί, έτσι για νάχει το παιδί και κάτι ζωντανό στη συλλογή του; Μετά, μένουν τα ζώα ανεκπαίδευτα, αγριέβουν, γαυγίζουν, λερώνουν και οι κύριοι.....τα πετάνε στο δρόμο, γιατί είναι, λέει, προβληματικά:mad::mad: Τα ίδια και με τις γάτες . Κάνουν τα παιδιά σκληρά, ανικανοποίητα και ανεύθυνα, αλλά, το χειρότερο είναι, ότι τα παιδιά, που ανατρέφονται έτσι, θα γίνουν ακόμη χειρότερα ως ενήλικες:(

Κάνουν τα παιδιά σκληρά, ανικανοποίητα και ανεύθυνα, αλλά, το χειρότερο είναι, ότι τα παιδιά, που ανατρέφονται έτσι, θα γίνουν ακόμη χειρότερα ως ενήλικες:(

Ελενη μου, ποσο δικαιο εχεις.Δυστυχως.:( :hmm:

Πάει, οι νέες μαμάδες, κάνουν τα παιδιά τους όλο και πιο ανισόρροπα:down: Την Παρασκευή πήγα στο τζάμπο, είχε κόσμο πολύ, γονείς, γιαγιάδες και....παιδιά. Τί στην οργή, πώς εχουν γίνει όλα τόσο σκατομαθημένα; Δεν άκουγες, παρά κλάμματα και τσιρίδες:mad:Πού, μέσα σε παιχνιδάδικο!!:mad:Όλο απαιτήσεις, γκρίνια και φωνές, κι από δίπλα μαμάδες να τα κοιτάνε σαν χαζές και να περιμένουν τις διαταγές των τριάχρονων και πεντάχρονων.Δεν είμαστε καλάααααα;);)Άμα δεν μπορείς να το κουμαντάρεις ,πήγαινε να ψωνίσεις μόνη σου. Τί το σέρνεις μαζί το δρακουλίνι; :down:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Ελένη μου συγγνώμη που με έπιασαν τα γέλια, αλλά ήταν φοβερό αυτό! Συμφωνώ με όσα γράφεις, ελπίζω να μπορέσω να τα τηρήσω όταν και εάν έρθει εκείνη η ώρα! Προς το παρόν κάνω κήρυγμα στις ανιψιές μου!:lol:

Και για να μην είμαι off topic πρώτη φορά που γράφω... Θέλω να τσακωθώ με τη ΔΕΗ που θα μας κόψει το ρεύμα σε λίγα λεπτά και ούτε δουλειά θα κάνουμε, αλλά ούτε mycat θα διαβάσουμε! Αίσχος! Άκου 10 με 4 διακοπή ρεύματος!:mad::mad: Και δεν έχω και καλή σύνδεση στο σπίτι για να μπω το απόγευμα!:mad::mad::mad::mad:

εγω τσαντιζομαι με την ακριβεια, πειραζει? :mad:με οτι θελει κανεις τσαντιζεται ετσι δεν ειναι; :hmm:μενω μονη με τη γατα μου, συντηρω σπιτι και ματωνω καθε μηνα, εχει και τις πολυ καλες στιγμες του να μενεις μονος και δεν θα το αλλαζα, ασχετα αν γκρινιαζω , αλλα ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ρε παιδια, το εικοσαρικο φευγει για πλακα. και ολο πληρωνω, και συνεχεια χρεη εχω !! :up::up: πως τα καταφερνω ουτε και γω ξερω. με χιουμορ μαλλον...:lol:

Καλά τι να σας πω λέιπω σχεδόν μία βδομάδα από το my cat και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι ούτε ένας να ρωτήσει που είμαι τι κάνω γιατί δεν μπαινω μέσα??? Τι νας σας πω τέλος πάντων εγώ θα σας πω. Δεν είχα δίκτυο για μία βδομάδα κάτι έγινε με τα καλώδια και πληρωνα εγώ τον λογαριασμό κάποιου άλλου και όταν ανέφερα το θέμα με άφησαν και χωρίς τηλεφωνο αφού είχα το θράσσος να το πω να και η τιμωρια !!!! Είμαι έξω φρενών και πολύ νευριασμενη σας λέω μα πάρα πολύ!!!!!!

Καλησπέρα σας:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Καλά τι να σας πω λέιπω σχεδόν μία βδομάδα από το my cat και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι ούτε ένας να ρωτήσει που είμαι τι κάνω γιατί δεν μπαινω μέσα??? Τι νας σας πω τέλος πάντων εγώ θα σας πω. Δεν είχα δίκτυο για μία βδομάδα κάτι έγινε με τα καλώδια και πληρωνα εγώ τον λογαριασμό κάποιου άλλου και όταν ανέφερα το θέμα με άφησαν και χωρίς τηλεφωνο αφού είχα το θράσσος να το πω να και η τιμωρια !!!! Είμαι έξω φρενών και πολύ νευριασμενη σας λέω μα πάρα πολύ!!!!!!

ΧΑΦΙΕΣ και απουσιολόγα έκανα στο σχολείο.. και το βαρέθηκα!!!:mad::mad:

Καλώς μας ήρθες λεπόν!!!!:)

ΧΑΦΙΕΣ και απουσιολόγα έκανα στο σχολείο.. και το βαρέθηκα!!!:mad::mad:

Καλώς μας ήρθες λεπόν!!!!:)

Καλά δεν λέω για σένα εσύ είσαι το καλύτερο παιδί :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Καλά δεν λέω για σένα εσύ είσαι το καλύτερο παιδί :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Καλά-καλά..:redface::)
(δεν θα αμολύσω το παιδί βραδιάτικα..:rolleyes::rolleyes:)

Εεεεε όχι και όλοι μας δεν ρωτήσαμε!!! Αααα θα προσβληθώ!!

Εεεεε όχι και όλοι μας δεν ρωτήσαμε!!! Αααα θα προσβληθώ!!

Ρίξε τις αποδείξεις!!!!:up::up:

Δεν μπορούμε να εξαφανιζόμαστε, να γυρνάμε έτσι, και να πετάμε λάσπη και κατηγορίες....:down::down:

Ε....οι αποδείξεις ήταν σε προσωπικό πμ και το έσβησα :redface:

ΑΛΛΑ έχω κρατήσει την απάντηση της στην οποία μου εξιστορεί όοοοολα τα παραπάνω!!! Γι'αυτό αν δεν το παραδεχτεί εδώ και τώρα ότι δεν έιναι ΟΛΟΙ που δεν ρωτήσαν που είναι και που χάθηκε θα βγάλω φάτσα φόρα το πμ ως απόδειξη!! :P:lol:

Μαγισσουλα αγαπη μου, φυσικα και μας ελειψες.:( Αλλα και εγω προσωπικα και πολλα "στεθερα" μελη δεν πολυμπαιναν αυτον τον καιρο, γιατι μαλλον ολοι τρεχουμε και δεν φτανουμε.Συνηθως πριν τις γιορτες κατα εναν ανεξηγητο τροπο πανικοβαλονται ολοι.:hmm:Και στην δουλεια και παντου.Λες και η ζωη θα σταματησει τα Χριστουγεννα και πρεπει ως τοτε να τα προλαβουμε ολα.:hmm:
Αλλα αφου θα σε δω την κυριακη θα αναπληρωσουμε ολα τα χρωστουμενα κουτσομπολια!:blink:

Θενια φανταζομαι οτι αρχισες να πακεταρεις.
Σε λιγο μπαινουμε στον Δεκεμβρη!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back