Εδώ τσακωνόμαστε!

Πρωτεύουσα του κάμπου?Ναι κυρία μου αλλά εμείς το καλοκαίρι απλώνουμε την αρίδα μας στις παραλίες του παγασητικού
Αααα στον Παγασητικό κάνετε μπάνιο; Έτσι εξηγείται...
Παράλια νομού Λάρισας, you know? Αγιόκαμπος, Βελίκα, Σωτηρίτσα... 20 λεπτά, κυρία μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσύ φταις λοιπόν...:hmm:ναι αλλά δε μου απαντάει...πάλι μόνη μου θα τσακωθώ?:(:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααα στον Παγασητικό κάνετε μπάνιο; Έτσι εξηγείται...
Παράλια νομού Λάρισας, you know? Αγιόκαμπος, Βελίκα, Σωτηρίτσα... 20 λεπτά, κυρία μου!
Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία:lol:

Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία:lol:

:blink: Δηλαδή γράφει: paralia???:blink:

Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία:lol:
Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας.
I rest my case.

Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας.
I rest my case.
Ε όχι και λιγοστοί.Κάτσε καλά ε,θα φωνάξω ενισχύσεις.Δώρααααααααααααααααααααα:lol::lol:

Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα
ντεν καταλαβαινει:(:hmm:και μιλατε και ελληνικα, για φαντασου:blink:
Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος!;)

Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα
ντεν καταλαβαινει:(:hmm:και μιλατε και ελληνικα, για φαντασου:blink:
Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος!;)

Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες;)

οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου :up: :lol:

παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? :lol::lol::lol:

αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο

Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988.

ael.jpg

αφιερωμενο στην Ολγα :D
(για να μαθαινουν και οι "κατω" )

Εγω θα πω ενα και καλο:
Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα;

Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988.

ael.jpg

αφιερωμενο στην Ολγα :D
(για να μαθαινουν και οι "κατω" )
Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ :up:
Εγω θα πω ενα και καλο:
Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες....

Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα...

Εγω θα πω ενα και καλο:
Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα!:P:P:lol::lol::lol:

Εγω θα πω ενα και καλο:

γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... :lol:

σορρυ Ολγακιουςςςς!

γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... :lol:
Τέλειοοοοοο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης):rolleyes:

Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...:DΣε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ.:P

Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους..........
Έχουμε τρελαθεί τελείως?????
Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας..
Έλεος!!!:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back