Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα, ξέρω ότι το θέμα μου είναι άσχετο αλλά έχω διάθεση να δείρω κόσμο... και συγκεκριμένα την πρώην σύζυγο του αρραβωνιαστικού μου. καθημερινές καταστάσεις... Να γίνω σαφής. ο αρραβωνιαστικός μου με την πρώην του έχουν μαζί την κειδεμονία των παιδιών τους. Τα παιδιά από την ημέα που με γνωρίσανε άρχισαν να ζητάν να έρχονται μαζί με τον πατέρα τους όταν τον έβλεπα (ενώ ακόμη ζούσαν με τη μαμά τους και πλήρωνε ο αρραβωνιαστικός μου). Από τον ιούνιο και μετά (που μας πέρασε και που η κκυρία έμαθε ότι τα παιδιά της όχι μόνο με συμπαθούσαν αλλά θέλαν να με βλέπουν κι όλας) η διατροφή των παιδιών ήταν στην καλύτερη περίπτωση πατάτες τηγανιτές με λουκάνικο. στην χειρότερη μαγειρευόταν ένα φαγητό την εβδομάδα και το ζεστέναν σε καθημερινή βάση και το τρώγανε κάθε μέρα. Για ψίλου πήδημα ξέσπαγε στα παιδιά. Τα βάραγε αγρίως ε'ιτε με τη "λουρίδα" όπως λέει ο μεγάλος είτε τους κοπάναγε το κεφάλι στον τοίζο όπως λέει η μικρή. Να ενημερώσω ότι μέχρι τότε όλα τα έξοδα τα πλήρωνε ο γιώργος. πολύ περισσότερα από ότι έπρεπε να δίνει. Σύντομα τα παιδιά αρχίσαν να έρχονται καθημερινά μαζί με τον πατέρα τους οπού τα ταϊζαμε έξω τα πηγαίναμε βόλτες και γενικά κάναμε ότι πρέπει να κάνει ο γονιός. Από το σεπτέμβρη μετακομίσαν στον πατέρα τους κοντά στο αρχικό τους σπίτι (το οποίο είναι ιδιοκτησία του πατέρα τους) και συνέχισαν να έρχονται μαζί του κάθε μέρα. Βλέπαν τη μητέρα τους συνήθως νωρίς το πρωί που πηγαίναν σπίτι να πάρουν τα βιβλία τους και χωρίς να τα πολυλογώ ο καυγάς για το θέμα ήταν καθημερινή υπόθεση.
Όταν εγώ μετακόμισα κόρινθο τα παιδία φέραν το γάτο τους στο σπίτι μου γιατί η μαμά τους είχε ήδη σκοτώσει τον πρώτο τους γάτο και απειλούσε τη σωματική ακεραιότητα του δεύτερου. Τα χριστούγεννα ο σκύλος των παιδιών που είχε η μητέρα τους την αποκλειστική φροντίδα λύθηκε και έφυγε στο δρόμο με αποτέλεσμα να τον πατήσει αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια της μικρής. Η μητέρα τους είπε ένα "σιγά μη σκάσουμε για ένα σκύλο" στα παιδιά που κλαίγανε από το γεγονός. δεν είπε πώς κατάφερε και λύθηκε ο σκύλος (που δεν έφερε αλυσίδα στο λαιμό του όταν χτυπήθηκε).
Εδώ και τρείς μήνες τα παιδιά επέλεξαν να ζήσουν μαζί με εμένα και τον πατέρα τους στο σπίτι μας, παρέα με τις τέσσερις γάτες μας και ελάτωσσαν στο ελάχιστο τις επισκέψεις στη μητέρα τους. συγκεκριμένα από τις αρχές μαρτίου μέχρι σήμερα η μικρή (11 χρονων) έχει δέι τη μητέρα της μόνο μία φορά. Το πάσχα που ήθελε να πάει να την δεί η κυρία δεν ήθελε. Ο μεγάλος (κοντά στα 15) την έχει δεί μόνο δύο φορές. Την πρώτη τα υποχρεώσαμε εμείς να παραστούν σε κάποιο οικογενιακό τους γεγονός. Την δεύτερη τον δωροδόκησαν με 20 ευρώ και ένα psp για να πάει να την δει. Την πρώτη φορά που πήγαν τα παιδιά ξυλοφορτώθηκαν άσχημα από τους θείους τους.
Όλο αυτό το διάστημα με κατηγορούσαν ότι δεν τα ταΊζα, δεν τα έπλενα, ότι τα κλείδωνα μέσα και γύρναγα με τον πατέρα τους, ότι τα έβριζα, ότι δεν τα διάβαζα κλπ. Τελευταία κατηγορήθηκα ότι είμαι ήδη παντρεμένη και οτι ο νόμιμος σύζυγός μου είναι κατάδικος των φυλακών κορυδαλού... (κάτι που δεν ευσταθεί φυσικά και που έστειλα χαρτί στη δίκη σήμερα από το δήμο που μεγάλωσα να αποδεικνύει ότι είμαι άγαμη)
Σήμερα είχαμε δικαστήριο για την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών μέχρι το οριστικό... είχαμέ εμείς κάνει ασφαλιστικά μέτρα απότο σεπτέμβρη που χάρη στο δικηγόρο μοας που δεν του άρεσε ο ένας δικαστής του βρώμαγε ο άλλος και χάρη και σε μία απεργία διακστών έγινε σήμερα. εκρεμεί το κανονικό δικαστήριο του οποίου την ημερομηνία αγνοούμε ακόμη διότι ενδιάμεσα κάναν καταγγελεία και εκείνοι για να πάρουν τα παιδιά...
Τα νεύρα μου σήμερα οφείλονται στο γεγονός ότι αφού η από κει μεριά άφησε να εννοειθεί ότι δεν ταϊζουμε τα παιδιά διότι δύο άνθρωποι δεν ξέρουμε ούτε αυγό να βράσουμε, τους επιτρέπουμε και φεύγουν με τα πόδια από την κόρινθο και μάλιστα από την παραλία να πάνε στον ισθμό με τα πόδια κάθε μέρα για να φάνε στα Goodys. μία διαδρομή 20 λεπτά με αυτοκίνητο χωρίς πρόσβαση με τα πόδια... Αφού ξανα κατηγοριθήκαμε ότι δεν διαβάζουμε τα παιδιά (παρά το 9 στο έλεγχο της μικρής και το 19 στο φροντηστίριο αγγλικών, και τους ανοδικούς βαθμούς του μεγάλου που σημειωτέον είναι και δυσλεκτικός) η εν λόγω κυρία σε πρόταση του δικαστή αν υπάρχει λύση για να μην πάνε τα παιδιά την προσεχή παρασκευή στο δικαστήριο να δηλώσουν με ποιον γονιό επιθυμούν να μείνουν και γιατί ζήτησε 500 ευρώ μηνιαία διατροφή και το σπίτι του αρραβωνιαστικού μου στο χωριό (μεζονέτα αρκετών τετραγωνικών) για να παραχωρήσει εξολοκληρου την κειδεμονία των παιδιών της.... Παρά τα όσα με κατηγορεί προσωπικά μου δίνει τα παιδιά της να της τα μεγαλωσω εγώ (γιατί οι περισσότερες κατηγορίες στράφηκαν προς εμένα) με αντάλλαγμα 500 ευρώ...
τι γονιός μπορεί να είναι κανείς για να πουλήσει για 500 ευρώ και ένα σπίτι που θα μείνει για 7 χρόνια μόνο τα δύο του παιδιά;
τι γονιός είναι αυτός που ελπίζει να δικαιωθεί λέγοντας στο δικαστήριο ότι αν τον πληρώσουν δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει τα παιδιά του;
τι περιμένει να κερδίσει αν εμφανιστούν στο δικαστή τα παιδιά (σε προσωπική συνέντευξη χώρις παρουσία γονιών απαιτήσαμε ή δικηγόρων); δεν φαντάζεται ότι τα παιδιά θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις του στύλ τι τρώτε; κα΄θε πότε πάτε σε φαστ φούντ; σας αφήνουν μόνα σας; σας διαβάζουν κλπ.
είναι δυνατόν να περιμένεις ένα παιδί που το σάπιζες κάθε μέρα στο ξύλο να έρθει να υποστηρίξει τη θέση σου στο δικαστήριο; είναι δυνατόν να ερωτηθεί το παιδί αν θέλει να μένει στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του (στον έναν όροφο) και τον πατέρα του και εμένα στον απο κάτω όροφο και να πεί ναι; το παιδί που δεν θέλει να την πλησιάσει μοναχό του χωρίς την δική μας παρουσία δίπλα του;
τι σόι μάνα είσαι γενικότερα που ανταλλάσεις δύο παιδιά για 500 ευρώ;
συγνώμη αλλά είμαι να σκάσω. παιδιά δεν έχω δικά μου εγώ, δεν ευτίχησα να αποκτήσω καθώς πρίν ένα χρόνο είχα μία αποβολή. αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά, το κάθε παιδί είναι ανεκτήμιτο. δεν ανταλλάσετε... τι να πώ..
συγνωμη για το τεράστιο του θέματος αλλά πνίγομαι...
Καλή μου χαλάρωσε, μου έφερες μνήμες που είχα θάψει για τα καλά

κ διαπιστώνω ότι υπάρχουν κ χειρότερα. Εχει δίκιο απόλυτο κ εσύ κ ο αραβωνιαστικό σου, τα πέρασα με την κόρη του άντρα μου και την τρελή τη μάνα της που έκανε ότι μπορεί να φανταστεί άνθρωπος.... κ όλα εις βάρος του παιδιού της. Τελικά μεγάλωσα για αρκετά χρόνια ένα παιδί που μου χρωστάει πολλά... κ δεν είναι εγωιστικό να το πω
η λύση είναι η απομάκρυνσή σας από την μάνα των παιδιών, η κατάθεση τους στο δικαστήριο, είναι πια συχνό φαινόμενο. Ξέρω σκέφτεστε την ψυχολογία τους μετά από την κατάθεση. Καλύτερα να τα πληγώσει αυτό στιγμιαία, παρά καθε μέρα η ίδια τους η μάνα κ τα δικαστήρια

Κ κάτι τελευταίο από μια ʽεμπειρηʽ στο θεμα, κράτα αποθέματα για τον εαυτό σου, καταλαβαίνω ότι τα νοιάζεσαι, καταλαβαίνω ότι θελεις το καλο τους κ αγαπάς τον σύντροφό σου, αλλά κράτα δυνάμεις κ για την ώρα που θα κάνεις δικο σου παιδί.
Εγώ είμαι στη φάση να αποκτήσω με τον άντρα μου δικό μας μωρό και ευτυχώς έχω αποθέματα,

κράτησα ένα κομμάτι του εαυτού μου έξω από όλα αυτά. και αποδείχτηκε ότι ήταν σοφή κίνηση.Υπομονή... θα τη χρειαστείς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Καλή μου χαλάρωσε, μου έφερες μνήμες που είχα θάψει για τα καλάκ διαπιστώνω ότι υπάρχουν κ χειρότερα. Εχει δίκιο απόλυτο κ εσύ κ ο αραβωνιαστικό σου, τα πέρασα με την κόρη του άντρα μου και την τρελή τη μάνα της που έκανε ότι μπορεί να φανταστεί άνθρωπος.... κ όλα εις βάρος του παιδιού της. Τελικά μεγάλωσα για αρκετά χρόνια ένα παιδί που μου χρωστάει πολλά... κ δεν είναι εγωιστικό να το πω
η λύση είναι η απομάκρυνσή σας από την μάνα των παιδιών, η κατάθεση τους στο δικαστήριο, είναι πια συχνό φαινόμενο. Ξέρω σκέφτεστε την ψυχολογία τους μετά από την κατάθεση. Καλύτερα να τα πληγώσει αυτό στιγμιαία, παρά καθε μέρα η ίδια τους η μάνα κ τα δικαστήρια
Κ κάτι τελευταίο από μια ʽεμπειρηʽ στο θεμα, κράτα αποθέματα για τον εαυτό σου, καταλαβαίνω ότι τα νοιάζεσαι, καταλαβαίνω ότι θελεις το καλο τους κ αγαπάς τον σύντροφό σου, αλλά κράτα δυνάμεις κ για την ώρα που θα κάνεις δικο σου παιδί.
Εγώ είμαι στη φάση να αποκτήσω με τον άντρα μου δικό μας μωρό και ευτυχώς έχω αποθέματα,κράτησα ένα κομμάτι του εαυτού μου έξω από όλα αυτά. και αποδείχτηκε ότι ήταν σοφή κίνηση.
Υπομονή... θα τη χρειαστείς![]()
Είμαι έξω φρενών γιατί πάνε να εκμεταλευτούν τα παιδιά που κατα τα άλλα πονάνε. Κατα τα άλλα τα νοιάζονται και δεν θέλουν να μένουν μαζί μου γιατί είμαι ακατάληλη κατά τη γνώμη τους αλλά στην πρώτη ευκαιρία ζήτησαν 500 ευρώ γιατί δεν εργάζεται η κυρία. Δυστηχώς για αυτήν ο δικός μας δικηγόρος δήλωσε ότι αν η κυρία αποκτήσει εισόδημα μέσω δικής μας διατροφής θα ζητήσει διατροφή για τα παιδιά της που τώρα δεν ζητάμε. τα 500 που της έδινε παλιά ο αρραβωνιαστικός μου και έλεγε ότι δεν φτάνανε.
Να πώ την αλήθεια περίμενα στο δικαστήριο να εμφανιστεί και να ζητήσει τα παιδιά της και τίποτε άλλο. (τα άλλα θα έπονταν) αλλά έπεσα έξω. Ακόμη και κει κοιτάξανε να δούν τι μπορούν να βγάλουν από δύο ψυχες και την επιθυμία τους για μια πιο ήρεμη ζωή.
Τι σόι μάνα είναι αυτή; Αυτή που παίρνει κάθε μέρα και δηλώνει στη μικρή ότι μόνη της την γέννησε και μόνη της την ξεσκάτησε, προσπαθώντας να δημιουργήσει τύψεις σε ένα παιδί.Ούτε τα προσχήματα δεν μπορούσε να κρατήσει; να ζητήσει απλώς τα παιδιά; όχι κράτα τα παιδιά και δώσε μου 500 στο χέρι κάθε μήνα......
Κρίμα τα παιδιά ... εμένα λένε κακό παράδειγμα, αλλά τι παράδειγμα παίρνουν από τη μητέρα τους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον η φιλη μου ειναι ερωτευμενη με ενα συμμαθητη μας,ο ποιος εχει αλλη κοπελα και ποτε δεν της εχει δωσει δικαιωματα,στην 5ημερη αυτος ξεμηνε απο λεφτα και πηγε και τηε ζητησε να του δωσει παρα τις παρακλησεις μου του εδωσε
100 ευρω ,οταν το καταλαβα οτι το εκανε κοντεψα να την σκωτοσω,σε ολη την εκδρομη την διαβεβαιωναι οτι θα τις τα δωσει.Εχουν περαει σχεδον 3 μηνες και ακομα τιποτα........Εκεινη αρνηται να τα ζητησει ,νομιζω οτι το κανει για τη προσεχει η κατι τετοιο πιστευω οτι οταν τα εδινε σκεφτοταν ενδωμιχα οτι θα τη συμπαθουσε..
Το θεμα ειναι οτι εκεινος εκμεταλευετε την κατασταση και οχι μονο δεν της δινει τα λεφτα αλλα ουτε της μιλα ουτε καλημερα..ΝΟμιζω οτι τι κανει γαινα την αποθαρινει και αλλο..
Ξεκαθαριζω οτι το παιδι δεν ειναι απο φτωχη οικογενεια.επισης το απογευνματα δουλευει σε καφετερια..Αν ενδιαφεροταν σε 3 μηνε δεν θα ειχε μαζευψει καποια λεφτα??
εσεις τι πιστευετε θα παρει τα λεφτα ποτε?
θα ηταν μαγαλη μ....α να του τα θυμησω?

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά προσέξτε πολύ τα χρεωστικά εκκαθαριστικά του ΕΤΑΚ, που άρχισαν να αποστέλονται.Εμένα σήμερα μου ήρθε το εκκαθαριστικό και μου χρεώνουν "αλλ' αντ'αλλον!"

Ενώ έπρεπε μα μου χρεώσουν ένα διαμέρισμα σε οικοδομή(όπως έχουν οι περισσότεροι) ,αυτοί οι έξυπνοι μου χρέωσαν και ΟΛΟ το οικόπεδο που είναι χτισμένη η πολυκατοικία που έχω το διαμέρισμα.

Με αποτέλεσμα να ανέβει πολύ η αντικειμενική αξία του διαμερίσματος και να έχω να πληρώνω φόρους!
Κοίτα που έγινα πλούσια και δεν το ήξερα!

Αντε τώρα να πάω στην δική μου ΔΟΥ( που δουλεύει μόνο απο Δευτέρα-Πέμπτη 8.00-13.00) και να αποδείξω οτι εγώ έχω απλά ένα διαμέρισμα με το μερίδιο που μου αναλογεί απ'αυτό στο οικόπεδο της οικοδομής.
Για να μου κατεβάσουν τον φόρο που μου χρέωσαν.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ πολύ γιατί λένε οτι πάρα πολλά εκκαθαριστικά έρχονται με λάθη.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ολόκληρο τετράγωνο!!!!
Αυτά είναι.....
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω να μου πει κάποιος ποιος γονιός είναι αυτός που βάζει τα θέλω του πάνω από τα θέλω των παιδιών του.που δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένεια των παιδιών του γιατί απλά δε περνάει το δικό του.Που αντιμετωπίζει την ευτυχία του παιδιού με εγωιστικό και ανταγωνιστικό τρόπο.Που απειλεί και εκβιάζει συναισθηματικά.Που δε καταλαβαίνει και δε παραδέχεται τη ζημιά που προκαλεί στην ευτυχία του και καταστρέφει το γάμο του.Δε λέω να συμφωνεί με τις επιλογές μας,σεβάσου όμως σαν ωριμότερος,άκου τι έχει να σου πει και μάθε να υποχωρείς και συ,όχι πάντα οι άλλοι.Και μιλάω για ασήμαντους λόγους.Πως μπορείς να λες στο παιδί σου εγώ σε πληρώνω θα κάνεις αυτό που λέω εγώ.Νόμιζα ότι το καλό των παιδιών μας είναι πάνω απ'όλα και λέγεται γονική αγάπη.Τόσο λάθος είμαι?![]()
Δυστυχώς έχω απάντηση να σου δώσω, γιατί έχω γνωρίσει και χειρότερα. Μια θεία μου -γυναίκα του θείου μου για την ακρίβεια- σε περίοδο που είχαν να φάνε, εκείνη και τα παιδιά, της 2 μέρες, βρήκε ένα πεντακοσάρικο ο ξάδελφός μου (επι δραχμων το σκηνικό) και του το πήρε και αγόρασε για την πάρτη της ένα σουβλάκι! Οι άλλοι ας κόψουν το λαιμό τους.

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Έχω φρικάρει με αυτά που διαβάζω λίγο πιο πάνω και με το μήνυμα της prince...Εγώ σήμερα ήθελα να τσακωθώ (για άλλη μια φορά) με τον εργοδότη μου=το ελληνικό δημόσιο, αλλά μετά από αυτά που διάβασα κάνω ένα ωραιότατο τουμπεκί και θέλω να πάρω ένα δώρο στη μαμά μου!

chryssa
Διάσημο μέλος

Γιατί:
1) από τότε που πήρα τη γάτα, ακούω όλο βλακείες γενικού περιεχομένου
2) από τότε που ανακάλυψαν ότι η γάτα μου φοβάται τους ξένους και κυρίως τα μικρά παιδιά που τρέχουν τσιρίζοντας προς το μέρος της, μου την έχουν βγάλει βλαμμένη και με ψυχολογικά προβλήματα!
3) από τότε που έμεινα έγκυος, ακούω για το τοξόπλασμα
4) από τον 5ο περίπου μήνα, αφού πείστηκαν ότι δεν κόλλησα τοξόπλασμα, άρχισαν τις θεωρίες για τις γάτες που ζηλεύουν τα μωρά και τα πνίγουν μόλις γυρίσεις την πλάτη σου και για αλλεργίες και για τις τρίχες που θα τρυπώνουν στα μπιμπερό κλπ κλπ (γιατί όλοι ξέρουν κι ας μην είχαν ποτέ γάτα)
5) από τότε που μου ανέβηκε το σάκχαρο, έγιναν όλοι διαιτολόγοι και θέλουν να μου περάσουν τη δική τους δίαιτα! που είναι και εντελώς άκυρη! (Γάλα με δημητριακά και χυμό για πρωινό!

)Έλεος! Τους τα έσουρα κι εγώ χτες το βράδυ και παρεξηγήθηκαν! Συγγνώμη κιόλας!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Και σήμερα θέλω να τσακωθώ με τη μαμά μου και την ξαδέλφη μου και σχεδόν όλο μου το σόι!
Γιατί:
2) από τότε που ανακάλυψαν ότι η γάτα μου φοβάται τους ξένους και κυρίως τα μικρά παιδιά που τρέχουν τσιρίζοντας προς το μέρος της, μου την έχουν βγάλει βλαμμένη και με ψυχολογικά προβλήματα!
4) από τον 5ο περίπου μήνα, αφού πείστηκαν ότι δεν κόλλησα τοξόπλασμα, άρχισαν τις θεωρίες για τις γάτες που ζηλεύουν τα μωρά και τα πνίγουν μόλις γυρίσεις την πλάτη σου και για αλλεργίες και για τις τρίχες που θα τρυπώνουν στα μπιμπερό κλπ κλπ (γιατί όλοι ξέρουν κι ας μην είχαν ποτέ γάτα)
5) από τότε που μου ανέβηκε το σάκχαρο, έγιναν όλοι διαιτολόγοι και θέλουν να μου περάσουν τη δική τους δίαιτα! που είναι και εντελώς άκυρη! (Γάλα με δημητριακά και χυμό για πρωινό!)
Έλεος! Τους τα έσουρα κι εγώ χτες το βράδυ και παρεξηγήθηκαν! Συγγνώμη κιόλας!![]()
Νομιζω οτι περνας οσα περναει οποιαδηποτε κοπελα εχει γατα και μετα μενει εγκυος,ολοι σπευδουν να μεταδωσουν τα...φωτα τους κι επιμενουν οτι εχουν δικιο κι οτι πρεπει να κανεις οτι σου πουν γιατι ξερουν καλυτερα.

ιβανα
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
To φαντάζομαι ότι όλες οι ελληνικές οικογένειες πάνω κάτω τα ίδια κάνουν! Αλλά αφού τα ξέρουν όλα, δεν ξέρουν ότι δεν κάνει να με συγχίζουν???Νομιζω οτι περνας οσα περναει οποιαδηποτε κοπελα εχει γατα και μετα μενει εγκυος,ολοι σπευδουν να μεταδωσουν τα...φωτα τους κι επιμενουν οτι εχουν δικιο κι οτι πρεπει να κανεις οτι σου πουν γιατι ξερουν καλυτερα.![]()

Αχ, τώρα βρήκα μια τρίχα της Μπουμπούκας μου στο πληκτρολόγιο (είμαι στη δουλειά)! Πολύ χάρηκα!!!

Την έστειλε το μπουμπουκάκι μου να με ηρεμήσει!

Οι γάτες είναι μαγικές!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Την έστειλε η μπλούζα σου για να σου σπάσει τα νεύραΤην έστειλε το μπουμπουκάκι μου να με ηρεμήσει!![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Αλλά αφού τα ξέρουν όλα, δεν ξέρουν ότι δεν κάνει να με συγχίζουν???![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
Γιατί μου το χαλάτε το μαγικό, κυρία μοδερατόρισσα???Την έστειλε η μπλούζα σου για να σου σπάσει τα νεύρα![]()

(η αληθεια είναι ότι φοράω άσπρη μπλούζα και τα άσπρα ποτέ δεν τα περνάω με το ρολό, άσπρη γάτα βλέπετε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

Σχετικά με τη γάτα και την εγκυμοσύνη, να σου πω κι εγώ το τελευταίο συμβάν; Είχε γεννήσει η γάτα του πεθερού μου (ο οποίος είχε πει ανοιχτά ότι δε θα δεχτεί να έχω εγώ γάτα όσο είμαι έγκυος) κι επρόκειτο να κρατήσουμε ένα απ'τα μικρά, μόλις γίνονταν τριών μηνών. Είχαμε διαλέξει και ποιο θα ήταν. Όσο λείπαμε στην Πράγα, χωρίς να μας πει τίποτα, φρόντισε να δοθούν τα γατάκια ή να μαζευτούν από τα παιδάκια της γειτονιάς, κι εμείς γυρίσαμε και βρήκαμε μια αυλή άδεια!! Σε εκείνον δεν είπα απολύως τίποτα, αν και το θεώρησα εσκεμμένο εκ μέρους του, προκειμένου να μην πάρουμε δεύτερο γατί, και δε θα πω απολύτως τίποτα. Στον Πέτρο τα έσουρα και ρίξαμε ένα καλό καυγά την επομένη της επιστροφής απ'το ταξίδι, επειδή είπα τον πατέρα του ανεύθυνο
'Οσοι σκοπεύουν να με προστατέψουν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο από φανταστικά παθήματα, θα το βρουν μπροστά τους. Θα είμαι η προσωποποίηση της ανωτερότητας και η σκύλα της υπόθεσης ταυτόχρονα 

marzep
Δραστήριο μέλος
Αγαπημένη μου Χρύσα, ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αντίληψη της αγάπης και της προστατευτικότητας. Όλοι νομίζουν ότι τα κάνουν για το καλό μας ή για το καλώ του μωρού σου. Εσύ, όταν θα γεννήσεις, θα γίνεις μια σούπερ μαμά και θα δείξεις σε όλους ότι μπορούν να αυνυπάρχουν γάτα και παιδί με τον καλύτερο τρόπο. Μην εκνευρίζεσαι την κατάστασή σου καλή μου. Φρόντισε να έχεις τον άντρα σου με το μέρος σου και΄άσε όλους τους άλλους να λένε
Σχετικά με τη γάτα και την εγκυμοσύνη, να σου πω κι εγώ το τελευταίο συμβάν; Είχε γεννήσει η γάτα του πεθερού μου (ο οποίος είχε πει ανοιχτά ότι δε θα δεχτεί να έχω εγώ γάτα όσο είμαι έγκυος) κι επρόκειτο να κρατήσουμε ένα απ'τα μικρά, μόλις γίνονταν τριών μηνών. Είχαμε διαλέξει και ποιο θα ήταν. Όσο λείπαμε στην Πράγα, χωρίς να μας πει τίποτα, φρόντισε να δοθούν τα γατάκια ή να μαζευτούν από τα παιδάκια της γειτονιάς, κι εμείς γυρίσαμε και βρήκαμε μια αυλή άδεια!! Σε εκείνον δεν είπα απολύως τίποτα, αν και το θεώρησα εσκεμμένο εκ μέρους του, προκειμένου να μην πάρουμε δεύτερο γατί, και δε θα πω απολύτως τίποτα. Στον Πέτρο τα έσουρα και ρίξαμε ένα καλό καυγά την επομένη της επιστροφής απ'το ταξίδι, επειδή είπα τον πατέρα του ανεύθυνο'Οσοι σκοπεύουν να με προστατέψουν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο από φανταστικά παθήματα, θα το βρουν μπροστά τους. Θα είμαι η προσωποποίηση της ανωτερότητας και η σκύλα της υπόθεσης ταυτόχρονα
![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
Κι εγώ η τρελή βγήκα χτες το βράδυ και έφυγαν με μια μούρη να του στυλ "εμείς από ενδιαφέρον, και αφού δε θέλεις, δεν ανακατευόμαστε" και μετά ένιωθα και τύψεις ο βλάκας που τους στεναχώρησα!
marzep
Δραστήριο μέλος
Κλασσικο ελλημικο συνδρομο ταξερωολακαλυτερακιαπογιατρο....Και σήμερα θέλω να τσακωθώ με τη μαμά μου και την ξαδέλφη μου και σχεδόν όλο μου το σόι!
Γιατί:
5) από τότε που μου ανέβηκε το σάκχαρο, έγιναν όλοι διαιτολόγοι και θέλουν να μου περάσουν τη δική τους δίαιτα! που είναι και εντελώς άκυρη! (Γάλα με δημητριακά και χυμό για πρωινό!)
Έλεος! Τους τα έσουρα κι εγώ χτες το βράδυ και παρεξηγήθηκαν! Συγγνώμη κιόλας!![]()
Σε ενημερωνω,οτι θα ακουσεις και πιο κουφα,οταν θα πλησιαζει ο καιρος να γεννησεις και τον πρωτο καιρο με τον μπεμπαρο στο σπιτι...Φιλικη συμβουλη:μην ακους τιποτα,εμπιστεψου την κριση και το συναισθημα σου!!!
Τοοοοσα χρονια μαγειρας (παρδον,μαμη),ξερεις ποσα σογια εχω βρισει???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool