Καλή μου χαλάρωσε, μου έφερες μνήμες που είχα θάψει για τα καλά

κ διαπιστώνω ότι υπάρχουν κ χειρότερα. Εχει δίκιο απόλυτο κ εσύ κ ο αραβωνιαστικό σου, τα πέρασα με την κόρη του άντρα μου και την τρελή τη μάνα της που έκανε ότι μπορεί να φανταστεί άνθρωπος.... κ όλα εις βάρος του παιδιού της. Τελικά μεγάλωσα για αρκετά χρόνια ένα παιδί που μου χρωστάει πολλά... κ δεν είναι εγωιστικό να το πω

η λύση είναι η απομάκρυνσή σας από την μάνα των παιδιών, η κατάθεση τους στο δικαστήριο, είναι πια συχνό φαινόμενο. Ξέρω σκέφτεστε την ψυχολογία τους μετά από την κατάθεση. Καλύτερα να τα πληγώσει αυτό στιγμιαία, παρά καθε μέρα η ίδια τους η μάνα κ τα δικαστήρια

Κ κάτι τελευταίο από μια ʽεμπειρηʽ στο θεμα, κράτα αποθέματα για τον εαυτό σου, καταλαβαίνω ότι τα νοιάζεσαι, καταλαβαίνω ότι θελεις το καλο τους κ αγαπάς τον σύντροφό σου, αλλά κράτα δυνάμεις κ για την ώρα που θα κάνεις δικο σου παιδί.
Εγώ είμαι στη φάση να αποκτήσω με τον άντρα μου δικό μας μωρό και ευτυχώς έχω αποθέματα,

κράτησα ένα κομμάτι του εαυτού μου έξω από όλα αυτά. και αποδείχτηκε ότι ήταν σοφή κίνηση.
Υπομονή... θα τη χρειαστείς