popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
μονο εσυ και ο καισαρας μιλουσατε για τον εαυτο σας στο 2 πρωσωπο ελπιζω να με καταλαβαινεις
τεκνον βρουτος
όχι δεν καταλαβαίνω...

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
όχι δεν καταλαβαίνω...![]()
επρεπε να πεις δεν καταλαβαινει !!!!!!! αρε ασχετοσυνη !!!!!!!!!!
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
mespairos με κανεις και νιωθω τυψεις![]()
έτσι πρέπει.... να έχεις!!!
τι σου έφταιξε η μικρή Τερέζα ε? σε πείραξε? μα αυτή ούτε καν γαβγίζει!!!

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι σωστα γιατι αν γαβγιζε δε θα την πατουσα να την σκοτωσω γρηγορα.θα επαιρνα παραδειγμα απο αλλους και θα της εριχνα δηλητηριο να υποφερει αργα.έτσι πρέπει.... να έχεις!!!τι σου έφταιξε η μικρή Τερέζα ε? σε πείραξε? μα αυτή ούτε καν γαβγίζει!!!
![]()
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
επρεπε να πεις δεν καταλαβαινει !!!!!!! αρε ασχετοσυνη !!!!!!!!!!![]()
καλά συγνώμη δεν θα ξαναμετάεπαναληφθεί...

η μικρή Μαιρούλα δεν καταλαβαίνει

julia
Διακεκριμένο μέλος
την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να πάρω αντιοιστρογόνα θα σε έχω στα υπόψην
όχι τπτ άλλο τον χειμώνα που χρειάστικα κάποιον, η γιαγιά μου που βαράει σόλη την γειτωνιά, σε εμένα δεν μπορούσε γιατί με λυπόταν![]()
ΞΕΡΩ σε γάτες... άντε και κάνα άλλο ΖΩΟ...

Θα δοκιμάσω.. αλλά θα σε σβερκώσω.....

Εκτός και αν στην χώσω στο μπούτι.... την πόρτα να έχεις ανοιχτή...

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
στα οπίσθια την χώνουν αυτή![]()
ΟΚ. Την επόμενη φορά... ΑΝ δεν έχεις λύση.. δοκιμάζουμε....

Αφράτο κρεατάκι είναι...

(Εγω ΔΕΝ λυπάμαι.....)

Φλέβες μόνο μην μου πεις να βρω κλπ κλπ

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
γιατί αν το πάρεις εσύ ή άλλος... θα φέρει άλλο κλπ κλπ

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
ΟΧΙ... τα έχουμε πει αυτά και αλλού...
γιατί αν το πάρεις εσύ ή άλλος... θα φέρει άλλο κλπ κλπ![]()
και τι θα γινει αν δεν πουληθει????????? omg
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Αυτό το αναρωτιέμαι πάντα, όταν βλέπω εκατοντάδες αγγελίες για πώληση κουταβιών, για εισαγωγές και εκτροφείς σκύλων κλπ κλπ. Δεν τσακωνόμαστε τώρα, βέβαια, αλλά, μιας και το έθιξες φάντομ γκερλ (βαριέμαι να αλλάζω τη γλώσσα, αφού δεν απαγορεύονται τα αγγλονικά!!), δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Χθες μόλις σε αμερικάνικο σάιτ διάβασα ότι το 70/100 των ζώων που δεν υιοθετούνται στα "καταφύγια" ζώων, τα κοιμίζουν. Και μιλάμαι για ζώα γερά, νέα και όμορφα, σκυλιά και γατιά. Και λαμβανομένου υπόψη, ότι έχουμε καταντήσει στη χώρα μας να μαϊμουδίζουμε τις αμερικανιές....... ~@@###$$$&***}{**&&
δυστυχως εχεις δικαιο στην Καλιφορνια θανατονονται περιπου 40 με 50 σκυλακια και αλλα 60 γατακια τον μηνα αλλα αναπαραγονται με τρελλους ρυθμους καθε μηνα εχουμε γυρο στα 1000 σκυλακια τα οποια εγκαταλειπονται και κακοποιουνται στους δρομους . Τα γατακια παλι ειναι σχεδον διπλασια δυστυχως δεν εχουν ολα καλη καταληξη .......... δεν ξερω τελικα αν ειναι καλο η κακο......... λυπαμαι αλλα πολλες φορες τι να κανουμε πες τι?

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
για μένα η μόνη λύση θα ήταν να απαγορευτεί το εμπόριο τους, να τα μαζέψουν όλα και να δίνονται ζώα μόνο από ορισμένους (δεν ξέρω ποιούς) 5-6 μηνών μόνο αφού θα έχουν τσιπαριστεί και στειρωθεί
δύσκολα τα πράγματα

julia
Διακεκριμένο μέλος

ή καλύτερα να τα πούμε στο σωστό μέρος....
Που ας μας πει κάποιος ΜΟΝΤ που είναι.. γιατί εγώ δεν το βρίσκω!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αν οι μισοι αναπαραγουν τα ζωα τους και τα εγκαταλειπουν κανε εναν υπολογισμο περιπου 7 δισ ζωα γεννιουνται απο τα οποια μολις το 1 ειναι καταγεγραμμενο και μολις 2 στειρωμενα!!!!!!!!!! μιλαμε με κανονικους αριθμους υπαρχουν κοντα στις 360 φιλοζοικες και ρεσκιου εταιριες οι οποιοι τρεχουν και παλι τπτ. Οποτε ναι ειμαστε υπερ της ευθανασιας των ζωων που δεν υιοθετουνται
Γιατι δεν κανουν καμπανιες υπερ της στειρωσης
Και αφου εχουν τοσους πολλους ιδιοκτητες ζωων και η βιομηχανια γυρω απο τα κατοικιδια ειναι τοσο ανεπτυγμενη, θα ηταν τοσο δυσκολο να πεισουν εστω εναν μερος να στειρωνει τα ζωα του?
Η οι δημοτικες αρχες να εχουν συμβασεις με κτηνιατρους για στειρωσεις σε πολυ χαμηλες τιμες αν το προβλημα ειναι το οικονομικο.Οτιδηποτε νομιζω ειναι καλυτερο απο την ευθανασια υγειων ζωων

julia
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool