Shakespeare
Δραστήριο μέλος
-Kαλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα νέο σχετικά με την πληρωμή μου
(3 μήνες πρακτικη και ακομα δεν πληρωθηκα ουτε τον 1)
-Μα σου είπα θα σε ειδοποιήσω όταν έχω νεότερα, γιατί αγχώνεσαι?
(το καταπίνω)
-Εχμ.. αγχώνομαι γιατί θα φύγω σε λίγες μέρες και όπως καταλαβαίνεται προτιμώ να έχω πληρωθεί...(Νταα???)
-Θα φύγεις? Πού θα πας? Τελειώνεις πρακτική?
(Ενώ το ξέρει ότι έχω άλλο τόσο περίπου)
-Όχι, θα πάρω άδεια...(Ψυχραιμία...)
-Ορίστε?!?!?
(Λες και της είπα ότι είμαι ο Σούπερμαν)
-Λέω, θα πάρω άδεια!(Δυνατά κα καθαρά!)
-Μα δεν δικαιούσαι άδεια!(Με ύφος "τί είπες σκουλήκι")
(Τα νεύρα μου)
-Ναι δικαιούμαι (Ήδη έχω ενημερώσει τον προιστάμενο και η γραμματέας τραβάει ζόρι?)
-Κανένα παιδί που κάνει πρακτική εδώ δεν παίρνει άδεια
(Ένα συναίσθημα συμπόνιας με κατακλύζει, δεν ξέρω από πού ήρθαν αυτά τα παιδιά). Τώρα αν τα έχετε κανονίσει με τον προιστάμενο δεν ξέρω..
(Ε όχι!)
-Το γράφει η σύμβασή μου, αντίγραφο της οποίας έχετε, ότι δικαιούμαι 5 ημέρες άδεια.
-Δεν ξέρω αν τα έχετε κανονίσει..οκ
(Κουφή είναι? Το γράφει η σύμβαση!)
Σου δίνω ένα τηλέφωνο, να παίρνεις σε αυτό στο εξής για ενημέρωση σχετικά με την πληρωμη σου.
(Τι? και να χασω την ευχαριστηση να σου μιλαω?)
-Α, ευχαριστω παρα πολυ! (Απροκαλυπτα εννοειται)
Τι ζόρι τραβαει τώρα η γραμματεας δεν το καταλαβα. Αφου δεν ξέρει απο συμβασεις κλπ. Μα καλα, λες να μη δικαιουμαι αδεια και να το υπεθεσα μονος μου και να αποφασισα κιολας οτι θα φυγω χωρις να υπολογιζω κανεναν? Ευχαριστω δηλαδη που με ενημερωσες!
Για να μην πω την τρομερη καθυστερηση να προχωρησει ως οφειλε τις διαδικασιες ωστε να παρω κι εγω τα ψιχουλα της πρακτικης μου, που δουλευω 3 μηνες 8ωρα και δεν ειδα ουτε 1 ευρω!Και στο άλλο τηλέφωνο μου είπαν ΙΣΩΣ απο βδομαδα! Καταλαβα.. Διακοπές στο εξωτικό Κυψελοχώρι θα κάνω (χωριο της μανας μου)
Και δεν μπορω την ειρωνια και το στυλακι του καθενος!!! Καλυτερα να σου φωναξει και να σε βρισει ο αλλος παρα να το παιζει ξερολας και να ειρωνευεται με αυτο το αργοσυρτο και χαλαρο υφος! Μου ηρθε να κατεβω κατω και να @@%#$*%*&^(*&((*$$#..... το φωτοτυπικο .... και μετα να ...... απο τα μαλλια .... παραθυρο.... δρομο.... αυτοκινητα.. ΑΑΑΑΑΓΓΓΚΡΡΡΡΡ!!!!!

.........
.........
ουφ.....
νιωθω καλυτερα. ευχαριστω γατοφιλοι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Αν και ο τρόπος ήταν το κερασάκι.. Η τούρτα είναι ότι δεν πληρώνομαι! Δε βαριέσαι... πάω να φάω!!!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Την καλύτερη δουλειά θα κάνειςΔε βαριέσαι... πάω να φάω!!!
Καλή όρεξηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
τσακίστησκε να με πληρώσει μετα΄. Κουμουνιστής σου λέει μετα΄.... Στο πλευρό του εργαζόμενου...
ria23
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
τρελό το θεματάκι σας επιτέλους κάτι να ξεσπάς..!!!!!!!!!!!επειδή και γω έχω αποθέματα από νεύρα και τα λοιπά...γιατί δεν βλέπω διακοπές εν όψη..ας πω τον πόνο μου εδώ..η κυρία δίπλα μας...έχει ένα σκυλάκι..το οποίο κάθε μέρα κατεβαίνει για τον γνωστό λόγο και τα κάνει έξω από την πολυκατοικία..(@#$%%$##@$%^%@)!!!!!!!!!!!!την παρακολουθώ κάθε μεσημέρι από το μπαλκόνι..πάει μια στην δική μας πολυκατοικία μια στην απέναντι..δυστυχώς δεν την έχω πιάσει ποτέ επαυτοφόρο..για να της κάνω την ανάλογη σύσταση @#$#$%%#%%^^&!!!!!!!!!άμα την πίσω όμως που θα πάει..θα μας ακούσουν μέχρι..γιατί εμένα πέρυσι μου έκανε παρατήρηση ότι τα πουλάκια μου δεν κελαηδάν ωραία και να τα βγάζω στο μπαλκόνι μετά τις 12 που εκείνη λείπει.. εγώ τα πουλάκια μου τα μάζεψα να μην την ενοχλούν και τα πήγα στο άλλο μπαλκόνι αυτή ..τα.........του σκύλου της δεν μπορεί να πάρει μια σακούλα να τα μαζέψει.......@#%$#^#$@@$$%%$^%&%^^..ουφ!ηρέμησα τώρα..
Δική μου σύσταση... μαζέυεις ΕΣΥ τα σκ@@λακια του σκύλου και της τα παρατάς στο χακάκι της!!!!

Και σφυρίζεις.....

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
απ'ότι έχω καταλάβει τόσα χρόνια που δουλεύω οι κομμουνιστές είναι τα χειρότερα αφεντικά γιατί αυτοαποκαλούνται εργοδότες αλλά συμπεριφέρονται σαν αφεντικά.Είναι στο γονίδιο μας όταν αποκτούμαι έστω κ λίγη εξουσία πιστεύω..Εμένα το αφεντικό που έκανα πρακτική μου χρώσταγε τους τελευταίους δύο μήνες μέχρι που τηλεφώνησα στην επιθεώρηση εργασίας και στον οαέδ.
τσακίστησκε να με πληρώσει μετα΄. Κουμουνιστής σου λέει μετα΄.... Στο πλευρό του εργαζόμενου...
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.... προφανώς κάνεις την πρακτική σου σε μπ...#(%*^%!$#*&^^.....λο!!! και όχι σε "εταιρία"

prince
Διάσημο μέλος
σε 3 κουμμουνιστές έχω δουλεψει.. οι 2 πρώτοι ήταν.... ο πρώτος δεν πλήρωνε, ο δεύτερος δεν κόλλαγε ένσημα.... Με τον δεύτερο φτάσαμε ένα βήμα πριν του κάνω καταγγελεία για να μου δώσει τα ενσημα σε χρήματα. Και μάλιστα καθώς έχει εδώ στην περιοχή μου τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα με απειλούσε ότι θα ψάξει και θα κάνει επώνυμη καταγγελεία στον πατέρα μου στην εφημερίδα του (ο έχων την εξουσία σωστός κουμουνιστής εκβιάζει τους υπαλλήλους του).... Βέβαια όταν του είπα κάνε ότι θέλεις εγώ πάω ΙΚΑ και επιθεώρηση εργασίας... έτρεχε πίσω μου... (το τρίτο αφεντικό δεν μετράει είναι ο πατέρας μου)
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν της φαινόταν ρε συ... και στη αρχή έλεγα να μια εξαίρεση! Αλλά τελικά έχεις δίκιο, όλες έτσι είναι.
Αν και ο τρόπος ήταν το κερασάκι.. Η τούρτα είναι ότι δεν πληρώνομαι! Δε βαριέσαι... πάω να φάω!!!
Δεν είμαστε όλες έτσι
Ίσως βέβαια φταίει το ότι δεν έχω πάει σε ΙΕΚ.
Και για να επανέλθω στο θέμα της δίαιτας. Αντίστοιχη με τη δίαιτα του θεού είναι και η δίαιτα της πάπιας.
Τα τρως όλα και κάνεις την πάπια.
Εγώ παρόλο που κάνω μια συγκεκριμένη δίαιτα που έχει super αποτελέσματα, για τις μέρες τις άδειας θα κάνω τη δίαιτα της πάπιας και τη δίαιτα του θεού. Και απο Σεπτέμβριο βλέπουμε.

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
αν της έχουν πει να το παίζει ηλίθια αυτό θα κάνει
, αν το κάνει μόνη της από χόμπι απλά είναι μπάζο και ψωνάρα, αυτές όμως οι συμπεριφορές δεν περνάνε παντού γιατί ως συν-άδελφοι το να πουλάμε μούρη ο ένας στον άλλο εκεί που πρέπει να συν-εργαζόμαστε είναι χάσιμο χρόνου, ο οποιοσδήποτε νοήμον εργοδότης δεν βλέπει με καλό μάτι τέτοιες συμπεριφορές
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Χμμμμ και θες κάπου να πας???χάλασε το αυτοκίνητο του άντρα μου Πάλι
![]()

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
κχμμ κχμμ γραμματέας είμαι και εγώ
το ειχα καταλαβει!!!!!!!! σαν δεν ντρεπεσαι καπιταλαααααααα ουυυυυυυυυ

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Καλέ πού το ξέρεις, παρέα πηγαίνατε στην κάλπη;πές τα πές τα...
σε 3 κουμμουνιστές έχω δουλεψει..

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Καλέ πού το ξέρεις, παρέα πηγαίνατε στην κάλπη;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool