stellak
Διάσημο μέλος
Τι έπαθες βρε Στελλίτσα; Έγινε κάτι στη δουλειά;![]()
Όχι, καλό μου, ποιά δουλειά; Όποιον έχω τετ-α-τετ ούτε τον φοβάμαι ούτε και διστάζω να τον σκυλοχέσω αν κουνηθεί (συγχωρέστε μου τη γλώσσα, όσοι "καθώς πρέπει" προσβάλλεστε, αν και δεν είμαι και σίγουρη ότι υπάρχει σε ποσότητα το είδος...
και το "σηκώνει" και το θέμα
)Τους γελοίους σωτήρες των πάντων με τη χαρακτηριστική γλώσσα - κόκκινο χαλί του Kodak Theatre στα Όσκαρ και τους "άλλα λέω μπροστά κι άλλα πίσω σου" σιχάθηκα, είδος σε απίστευτη άνθιση, κι απλώς το λέω δημόσια διότι δε φοβάμαι να τους κράξω
Φαντάζομαι δεν είμαι η μόνη που τους σιχάθηκε άλλωστε, έτσι δεν είναι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρνω άδεια απο βδομάδα και πιστεύει οτι πρέπει να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ γι αυτό το λόγο!
Δεν θα είναι καλή μέρα σήμερα...
konstans
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάντως σας προτείνω όποια έχει λίγα νεύρα παραπάνω, να διαβάσει το γνωστό θέμα Η οικογένεια μας--------ή αλλιώς Γατοχώρι Σερρών.
Ε, θα σας περάσουν όλα

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω να πάρω τον Διευθυντή, να τον κάνω σάκο του μπόξ! Μετά, να τον πετάξω κάτω και να αρχίσω να χοροπηδάω επάνω του!! Και αν δεν έχω εκτονωθεί μετά από όλα αυτά, να τον αρχισω στα χαστούκια!!!
Πέρνω άδεια απο βδομάδα και πιστεύει οτι πρέπει να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ γι αυτό το λόγο!
Αγαπητή μου σε βρίσκω πολύ λάθος. Η άδεια είναι μια αξιόποινη πράξη και αφού είχες το θράσσος να την ζητήσεις, τότε θα πρέπει να πληρώσεις. Ακολουθεί παραδειγματικό μαστίγωμα στην πλατεία Συντάγματος -έτσι για να μην παίρνουν αερά και οι υπόλοιποι- και βέβαια χρηματικό προστιμο επειδή ανάγκασες αυτόν τον άγιο άνθρωπο, που ακούει στο όνομα "αφεντικό", να στεναχωρηθεί που θα φύγεις και να διεκδικεί τώρα όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί σου.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!!!! Μόνο αυτό σου λέω....

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Όποιος παίρνει άδεια δηλαδή πρέπει να δουλεύει μετά διπλά;;;
Αν δεν δικαιούσε την άδεια απλώς παίρνεις απλήρωτη.Αλλά όχι και να δουλεύεις παραπάνω,εκτός και αν θα σε πληρώσει.Αλλιώς δεν είναι νόμιμο.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αγαπητή μου σε βρίσκω πολύ λάθος. Η άδεια είναι μια αξιόποινη πράξη και αφού είχες το θράσσος να την ζητήσεις, τότε θα πρέπει να πληρώσεις. Ακολουθεί παραδειγματικό μαστίγωμα στην πλατεία Συντάγματος -έτσι για να μην παίρνουν αερά και οι υπόλοιποι- και βέβαια χρηματικό προστιμο επειδή ανάγκασες αυτόν τον άγιο άνθρωπο, που ακούει στο όνομα "αφεντικό", να στεναχωρηθεί που θα φύγεις και να διεκδικεί τώρα όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί σου.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!!!! Μόνο αυτό σου λέω....![]()
θεα !

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαφώς και δεν θα έπρεπε να δουλευεις παραπάνω όταν είναι να πάρεις άδεια, αλλά δυστυχώς έτσι συμβαίνει.

Melini
Διάσημο μέλος
Μην μπερδεύεσαι Αγνή μου. Κανονικά διακιούσαι άδεια μετ'αποδοχών 21 ημέρες τον χρόνο και αν δουλευεις συνολικά πάνω από 15 χρόνια δικαιούσαι 25.
Σαφώς και δεν θα έπρεπε να δουλευεις παραπάνω όταν είναι να πάρεις άδεια, αλλά δυστυχώς έτσι συμβαίνει.![]()
Ναι καλά, σε 5 χρόνια δουλειάς εδώ έχω μαζέψει 22 μέρες υπόλοιπο... αυτό σας λέει κάτι; Μαζί με τις φετεινές μέρες, μπορώ να λείψω σχεδόν 2 μήνες!! Αλλά πού
πού να την πάρω τη ρημάδα... εδώ μια ώρα ζητάω να λείψω για να πάω για εξετάσεις στο γιατρό και με κοιτάνε στραβά...
Τσιτσίνι, κάνε υπομονή, μια και σήμερα...

stellak
Διάσημο μέλος
Ναι καλά, σε 5 χρόνια δουλειάς εδώ έχω μαζέψει 22 μέρες υπόλοιπο... αυτό σας λέει κάτι; Μαζί με τις φετεινές μέρες, μπορώ να λείψω σχεδόν 2 μήνες!!
Πες τα, βρε Μελίνα!
Εγώ φεύγοντας από δουλειά έχω πληρωθεί ούτε θυμάμαι πόσο παραπάνω ως αποζημίωση, από τις μέρες αδείας που δεν είχα ... καταφέρει!!!
να πάρω (όχι που μου απαγόρευσαν, έτσι; ). Αλλά έτσι είναι, κάποιοι είναι πιο ίσοι από άλλους κι αυτό δεν αλλάζει.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και για να απαντήσω στην Αγνή, φυσικά και δεν παίρνω υπερωρίες!!! Τρελή είσαι?? Τι είναι αυτό???
Στο τσάκ είναι να μου γυρίσει το μάτι! Αν όμως μου γυρίσει θα δείτε τη φατσούλα μου στις ειδησεις! Θα αφήσω και ορφανό το γατί μου!!!! Να μου το προσέχετε εεεε!!!
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω να πάρω τον Διευθυντή, να τον κάνω σάκο του μπόξ! Μετά, να τον πετάξω κάτω και να αρχίσω να χοροπηδάω επάνω του!! Και αν δεν έχω εκτονωθεί μετά από όλα αυτά, να τον αρχισω στα χαστούκια!!!
Κι εγώ!
Μολις καθαρίσουμε με το δικό σου θα μου δώσεις ένα χεράκι εδώ πέρα;;;
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!!!! Μόνο αυτό σου λέω....![]()
Ζωγράφισες πάλι

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Πες τα, βρε Μελίνα!Εγώ φεύγοντας από δουλειά έχω πληρωθεί ούτε θυμάμαι πόσο παραπάνω ως αποζημίωση, από τις μέρες αδείας που δεν είχα ... καταφέρει!!!
να πάρω (όχι που μου απαγόρευσαν, έτσι; ). Αλλά έτσι είναι, κάποιοι είναι πιο ίσοι από άλλους κι αυτό δεν αλλάζει.
![]()
Να σου πω το κορυφαίο; Τώρα με την άδεια του γάμου μου είπαν να μου την αφαιρέσουν απ'το υπόλοιπο

Τους είπα ότι η άδεια είναι μετ'αποδοχών και ανεξάρτητη με την ετήσια άδεια κι απάντησαν ότι αφού έχω υπόλοιπο, γιατί να μπλέκουμε τα πράγματα; Τελικά, βρήκα τη σχετική νομοθεσία και τους την έτριψα στα μούτρα (η εργατική νομοθεσία είναι μέσα στις αρμοδιότητές μου εξάλλου) και το κατάλαβαν... 
stellak
Διάσημο μέλος
απάντησαν ότι αφού έχω υπόλοιπο, γιατί να μπλέκουμε τα πράγματα;
ΌΟΟΧΙ, να τα μπλέκουμε, να τα μπλέκουμε
Διότι είμαστε ανακατώστρες! Ακούς εκεί!
Μήπως να μην πάρεις και το επίδομα γάμου (δεν ξέρω, ισχύει ή το κατήργησαν ΚΑΙ αυτό;
) επειδή παίρνεις επίδομα αδείας κάθε χρόνο, για να μην τα μπλέκουμε κι αυτά; ΡΕ, άει σιχτίρρρρρρ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
ΌΟΟΧΙ, να τα μπλέκουμε, να τα μπλέκουμεΔιότι είμαστε ανακατώστρες! Ακούς εκεί!
Μήπως να μην πάρεις και το επίδομα γάμου (δεν ξέρω, ισχύει ή το κατήργησαν ΚΑΙ αυτό;
) επειδή παίρνεις επίδομα αδείας κάθε χρόνο, για να μην τα μπλέκουμε κι αυτά; ΡΕ, άει σιχτίρρρρρρ!
Επίδομα γάμου δεν έχει καρδιά μου...
για άλλους λόγους, όμως, δε θα πω τίποτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Τι να τους πεις... Λες και ήταν κόπος να με ενημερώσουν ή λες και θα τα έβαζαν στην τσέπη τους...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
θα ηθελα να ξερω μερικες μαμαδες αφηνουν τα παιδακια τους τοση ωρα στο ιντερνετ???????????????????????πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα...
![]()
Αυτο δεν ειναι τιποτα. Εχετε δει σε site στυλ facebook,high-5 και τα συναφη, κοριτσακια 11-12 χρονων να βγαζουν φωτογραφιες στο καθρεφτη του μπανιου, με μεικ απ σαν 25αχρονες κ λιγα λιγαρουχακια, και υφος λολιτας
και τους μιλας και ειναι αθωοτατα πλασματα, δεν εχουν ιδεα τι ειδους κοσμο "προσκαλουν" με την συμπεριφορα τους. God help me, ελπιζω να μην γυρισει μπουμερανγκ ολη αυτη η ιστορια με το ιντερνετ. Εγω τα παιδικα μου χρονια τα περασα στους δρομους κ τις παιδικες χαρες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool