Εδώ τσακωνόμαστε!

Το σύστημα διανομής της royal canin ειδικά στην κτηνιατρική σειρά είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ :down: :down:
Είδα και έπαθα να βρώ κάποιες κονσέρβες που να τις τρώει η γάτα μου και τώρα δεν τις ξαναβρίσκω :mad: απλά γιατί ο αντιπρόσωπος αδυνατεί να κάνει σωστά τη δουλειά του.
Ξέρει κανείς το νούμερο επικοινωνίας? Ευχαρίστως θα τον "λούσω" και τηλεφωνικά. :mad:
Έλεος πια σε αυτή τη χώρα, θέλεις να ψωνίσεις κάτι και πρέπει να γίνει ολόκληρη μάχη. :/:

edit: μετά την άμεση ανταπόκριση μέλους (ευχαριστώ θερμά :)) τους πήρα και τους τα είπα.... αμαν πια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χτες βγαινοντας απο το γραφειο και στριβοντας στη γωνία,στη θεση του fiat ειδα ενα ελατο.Προσοχη,ουχί ένα έλατο ψευτικο και στολισμενο,αλλα ενα κανονικο ελατο.Αφου ξεπερασα το αρχικο σοκ και ειδα οτι δε μπορουσα να φυγω γιατι εκλεινε ολο το δρομο,διαπιστωσα οτι καποιος αμφιβολου νοητικου επιπεδου το ειχε φερει κομμενο για να το στολισει πιθανον καποιος στο ζεστο του σαλονακι,και το ειχε στηριξει στον τοιχο της πολυκατοικιας.Ναι,τρια μετρα δεντρο.Χωρις βαση.Σε μερα που ο νομος κυρηχθηκε σε κατασταση εκτακτου αναγκης λογω ανεμων και πλημμυρων.Ευτυχως το φιατακι δεν επαθε παρα μονο μερικες γρατσουνιες γιατι ειχα την τυχη ο κορμος να προσγειωθει δεκα εκατοστα απο τον μπροστινο προφυλακτηρα.Δε μπορουσα και να φυγω,γιατι ο απο πισω ειχε κολλησει στο δικο μου (θα μου πεις κοπελια που να ηξερε ο ανθρωπας οτι θα παρκαρει και το δεντρο μπροστα σου).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που συνέβη σήμερα είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο:mad::mad::mad:
Καθιστική διαμαρτυρία στην Κηφισίας μπλόκαρε κυριολεκτικά ΟΛΗ την Αθήνα!!!
Ειλικρινά, έχει αρχίσει πλέον να εξαντλείται η υπομονή μου :mad: Όλη τή βδομάδα έχουμε πορείες, το κέντρο είναι ένα απέραντο σκουπιδαριό, και σήμερα, οι μαθητές των σχολείων Φιλοθέης και Ψυχικού αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν μερ ΑΥΤΟ τον τρόπο για το θάνατο συμμαθητή τους που παρασύρθηκε από αυτόκίνητο!!! Τους καταλαβαίνω και λυπάμαι για το παιδί, αλλά και στο δικό μας σχολείο είχε συμβεί αντίστοιχο γεγονός, στη Μεσογείων, δε βγήκαμε να κλείσουμε το δρόμο!!

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Χτες βγαινοντας απο το γραφειο και στριβοντας στη γωνία,στη θεση του fiat ειδα ενα ελατο.Προσοχη,ουχί ένα έλατο ψευτικο και στολισμενο,αλλα ενα κανονικο ελατο.Αφου ξεπερασα το αρχικο σοκ και ειδα οτι δε μπορουσα να φυγω γιατι εκλεινε ολο το δρομο,διαπιστωσα οτι καποιος αμφιβολου νοητικου επιπεδου το ειχε φερει κομμενο για να το στολισει πιθανον καποιος στο ζεστο του σαλονακι,και το ειχε στηριξει στον τοιχο της πολυκατοικιας.Ναι,τρια μετρα δεντρο.Χωρις βαση.Σε μερα που ο νομος κυρηχθηκε σε κατασταση εκτακτου αναγκης λογω ανεμων και πλημμυρων.Ευτυχως το φιατακι δεν επαθε παρα μονο μερικες γρατσουνιες γιατι ειχα την τυχη ο κορμος να προσγειωθει δεκα εκατοστα απο τον μπροστινο προφυλακτηρα.Δε μπορουσα και να φυγω,γιατι ο απο πισω ειχε κολλησει στο δικο μου (θα μου πεις κοπελια που να ηξερε ο ανθρωπας οτι θα παρκαρει και το δεντρο μπροστα σου).
Απ'ότι ξέρω τα φυσικά έλατα που πωλούνται είναι φυτωρίου πια.Τώρα για το αν διάλεξε την κατάλληλη μέρα για την εικαστική του παρέμβαση σκέψου ότι κάθε φορά που βγαίνει ανακοινωθέν για ακραία καιρικά φαινόμενα οι ψαράδες βγαίνουν στα ανοιχτά κ συ περιμένεις να πτοηθούν οι Βολιώτες από μια βροχή?Βέβαια φταις κ συ κυρία μου?που πας κ παρκάρεις?:P

Αυτό που συνέβη σήμερα είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο:mad::mad::mad:
Καθιστική διαμαρτυρία στην Κηφισίας μπλόκαρε κυριολεκτικά ΟΛΗ την Αθήνα!!!
Ειλικρινά, έχει αρχίσει πλέον να εξαντλείται η υπομονή μου :mad: Όλη τή βδομάδα έχουμε πορείες, το κέντρο είναι ένα απέραντο σκουπιδαριό, και σήμερα, οι μαθητές των σχολείων Φιλοθέης και Ψυχικού αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν μερ ΑΥΤΟ τον τρόπο για το θάνατο συμμαθητή τους που παρασύρθηκε από αυτόκίνητο!!! Τους καταλαβαίνω και λυπάμαι για το παιδί, αλλά και στο δικό μας σχολείο είχε συμβεί αντίστοιχο γεγονός, στη Μεσογείων, δε βγήκαμε να κλείσουμε το δρόμο!!

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Για μένα Μελινάκι δε φταίνε αυτοί που διαμαρτύρονται για οποιοδήποτε λόγο.Δεν έχουν άλλο όπλο για να εισακουστούν.Σίγουρα όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί από κλείσιμο δρόμων,έχουμε αργήσει στη δουλειά με ότι συνεπάγεται αυτό κ έχουμε κουραστεί με επαναλαμβανόμενες καταστάσεις.Φταίει η τροχαία που ενώ γνωρίζει ότι θα κλείσει ένας δρόμος από πριν(χρειάζεται άδεια)δεν παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Απ'ότι ξέρω τα φυσικά έλατα που πωλούνται είναι φυτωρίου πια.Τώρα για το αν διάλεξε την κατάλληλη μέρα για την εικαστική του παρέμβαση σκέψου ότι κάθε φορά που βγαίνει ανακοινωθέν για ακραία καιρικά φαινόμενα οι ψαράδες βγαίνουν στα ανοιχτά κ συ περιμένεις να πτοηθούν οι Βολιώτες από μια βροχή?Βέβαια φταις κ συ κυρία μου?που πας κ παρκάρεις?:P
Σε μερη που δεν εχει δεντρα,τωρα να εξεταζω και το ενδεχομενο να εμφανιστουν ακαλεστα κατα τη διαρκεια της ημερας;:mad::lol:

που να δεις που εγω πηγαινα πατησσια και ειμασταν κολλημενοι με το ταξι επειδη μας εμποδιζαν πανω απο 50 αληθινα δεντρα που περιμεναν τον αγοραστη τους..ΕΛΕΟΣ..πως δεν σφαλιαρωσα τους πακιστανους που τα πουλαγανε δεν ξερω,,ειναι απαραδεκτο αυτο το πραγμα..και προκλητικο..καηκε ολη η αθηνα το καλοκαιρι και υπαρχει θρασος και πουλανε αληθινα δεντρα τωρα που τα εχουμε τοση αναγκη..

Για μένα Μελινάκι δε φταίνε αυτοί που διαμαρτύρονται για οποιοδήποτε λόγο.Δεν έχουν άλλο όπλο για να εισακουστούν.Σίγουρα όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί από κλείσιμο δρόμων,έχουμε αργήσει στη δουλειά με ότι συνεπάγεται αυτό κ έχουμε κουραστεί με επαναλαμβανόμενες καταστάσεις.Φταίει η τροχαία που ενώ γνωρίζει ότι θα κλείσει ένας δρόμος από πριν(χρειάζεται άδεια)δεν παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Βιβή μου, αναγνωρίζω και δέχομαι το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στη διαμαρτυρία, εξάλλου, έχω πάρει κι εγώ μέρος στο φοιτητικό κίνημα, έχω κάνει καταλήψεις και διαμαρτυρίες... αν όμως αύριο κατέβω εγώ να κλείσω την Κηφισίας, είμαι σίγουρη ότι ο μεγαλοπατέρας που πηγαίνει το κολλεγιόπαιδό του στο σχολείο θα πέσει να με φάει επειδή τον καθυστερώ :/: ενώ σήμερα έκλεισε εκείνος την Κηφισίας, για τους δικούς του λόγους...
Δεν ξέρω πλέον ποια είναι η πηγή του προβλήματος, διαπιστώνω μόνο ότι ΚΑΝΕΙΣ δε με σέβεται, ούτε όταν προσπαθώ να πάω στη δουλειά μου!! Το δικαίωμα στη διαμαρτυρία είναι απολύτως σεβαστό, αλλά πάντα με γνώμωνα τις ελευθερίες που ενδεχομένως θα καταπατηθούν :/: αλλιώς στρέφεις όλο τον κόσμο εναντίον σου και χάνεις παταγωδώς και επικοινωνιακά...

Μελινα μου σε καταλαβαινω απολυτα αλλα ημουν κι εγω αναμεσα σε αυτους που εκλειναν τους δρομους στο κεντρο αυτην την εβδομαδα.Εσυ παραπονιεσαι και με το δικιο σου για το οτι καθυστερεις να πας για δουλεια και εμεις για το οτι δε θα εχουμε καθολου δουλεια μετα απο τοσα χρονια ως συμβασιουχοι...Δυστυχως,ο καθενας κανει οτι μπορει για να εξασφαλισει τα προς το ζειν και πολλες φορες συγκρουονται τα συμφεροντα μας...
Δυσκολοι καιροι,λεμε....

και οι 2 πλευρες εχουν τα δικια τους..παντως αν δε σπασεις αυγα, δεν κανεις ομελεττα...if u know what i mean..:confused:

Μελινα μου σε καταλαβαινω απολυτα αλλα ημουν κι εγω αναμεσα σε αυτους που εκλειναν τους δρομους στο κεντρο αυτην την εβδομαδα.Εσυ παραπονιεσαι και με το δικιο σου για το οτι καθυστερεις να πας για δουλεια και εμεις για το οτι δε θα εχουμε καθολου δουλεια μετα απο τοσα χρονια ως συμβασιουχοι...Δυστυχως,ο καθενας κανει οτι μπορει για να εξασφαλισει τα προς το ζειν και πολλες φορες συγκρουονται τα συμφεροντα μας...
Δυσκολοι καιροι,λεμε....

Το ξέρω Αλίνα μου, και σε σκεφτόμουν όσο έγραφα το μήνυμα. Καταλαβαίνω τα αιτήματα όλων όσοι διαμαρτύρονται, και όταν μια διαμαρτυρία αφορά κι εμένα, φυσικά και θα συμμετάσχω, αλλά.... δε μπορούν να γίνονται οι διαμαρτυρίες χωρίς να παρακωλύεται η κυκλοφορία και η δημόσια ασφάλεια; Από ένα σημείο και μετά, παύει να είναι μέσο πίεσης του κράτους, αλλά και των ίδιων των πολιτών.
Με όλη αυτή την αναμπουμπούλα που γίνεται, τελικά αυτοί που χάνουν είναι οι ίδιοι οι διαδηλωτές... απλά αγανακτεί ο υπόλοιπος κόσμος και παύει να τους υποστηρίζει... το ίδιο συνέβαινε κι όταν εμείς κάναμε διαμαρτυρίες στην Κέρκυρα για το Πανεπιστήμιο, τελικά οι Κερκυραίοι μόνο που δε μας πέταξαν στη θάλασσα:(

και οι 2 πλευρες εχουν τα δικια τους..παντως αν δε σπασεις αυγα, δεν κανεις ομελεττα...if u know what i mean..:confused:

Η Ιωάννα ονειρεύεται ομελέτες :P:lol::lol::lol:
Κι εγώ πιτόγυρα... :rolleyes:

Εντάξει, τώρα ηρέμησα, έφτιαξε το κέφι μου η Γιοχάνα :) με τα αστεία μέιλ της :up:

Η Ιωάννα ονειρεύεται ομελέτες :P:lol::lol::lol:
Κι εγώ πιτόγυρα... :rolleyes:

Εντάξει, τώρα ηρέμησα, έφτιαξε το κέφι μου η Γιοχάνα :) με τα αστεία μέιλ της :up:

:up::up::up::up::up:

:lol::lol::lol: Πόσο γελοίο μπορεί να είναι, η εταιρεία στην οποία εργάζεσαι να σε καλεί για να σου πει ότι διακόπτει τη συνεργασία μαζί σου και επιστρέφοντας από το γραφείο της HR Manager να βρίσκεις ένα καλάθι με κρασιά ως Δώρο Χριστουγέννων και την ευχετήρια καρτούλα της Διοίκησης;:lol::lol::lol:

Στην υγειά σας, παίδες, και Καλές Γιορτές. Ο κύκλος είναι μικρός και κάπου θα σας ξανασυναντήσω;)

:lol::lol::lol: Πόσο γελοίο μπορεί να είναι, η εταιρεία στην οποία εργάζεσαι να σε καλεί για να σου πει ότι διακόπτει τη συνεργασία μαζί σου και επιστρέφοντας από το γραφείο της HR Manager να βρίσκεις ένα καλάθι με κρασιά ως Δώρο Χριστουγέννων και την ευχετήρια καρτούλα της Διοίκησης;:lol::lol::lol:

Στην υγειά σας, παίδες, και Καλές Γιορτές. Ο κύκλος είναι μικρός και κάπου θα σας ξανασυναντήσω;)
Έτσι κάνουν στις μεγάλες εταιρίες..:/::/::/:Τις τυπικές διαδικασίες τις τηρούνε...:/::/:

Ήταν κακό το timing όμως, και οφείλεις να το παραδεχτείς. Λίγο ξεφτίλα να το πω; :P

:blink::blink::blink::blink:...........νομιζω οτι οντως ειναι πολυ γελοιο...παραλογο...και θα ελεγα και προσβλητικο....:down::down:

ε...:blink:
αυτό είναι για γέλια:lol:
αλλά τι να επις..τετοιες εταιρίες το έχουν λύσει το πρόβλημα!!!:down:

Ελα μωρε Στελλα...τι βλακες...:(

Έλα μωρέ, οι άνθρωποι του μακαρίτη του Προέδρου πρέπει για κάποιο περίεργο λόγο να απομακρυνθούν. Ακόμη κι αν έχουν ένα πολύ καλό (και βολικό γι'αυτούς) βιογραφικό. Τι είχανε, τι χάσανε. Κι εμένα σκασίλα μου, τι νόμισες; :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back