chryssa
Διάσημο μέλος

Εγώ έχω τα νεύρα μου για άλλο λόγο. Την περασμένη Τετάρτη μας έστειλε ο παιδίατρος για μια καλλιέργεια ούρων του μπέμπη (2,5 μηνων), επειδή πριν ένα μήνα είχε περάσει μια ουρολοίμωξη και είχε νοσηλευτεί για 15 μέρες, για να δούμε πώς πηγαίνει. Για να μην τρέχουμε μέχρι το Αττικό νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί, μας πρότεινε ένα καλό εργαστήριο της περιοχής. Με παίρνει η μικροβιολόγος Παρασκευή απόγευμα περίλυπη γιατί βρήκαν ότι ο μικρός έχει ένα πολύ ανθεκτικό στα αντιβιοτικά μικρόβιο που το κολλάς συνήιθως στα νοσοκομεία. Είναι πολύ σοβαρό, μου λέει. Κόλπος μου ήρθε! Παίρνω το γιατρό, μας λέει "απόψε εισαγωγή στο νοσοκομείο να του πάρουν ούρα από την κύστη απευθείας για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο λάθους".
Να μην πολυλογώ άλλο, μπήκαμε Παρασκευή βράδυ, του πήραν ούρα με σύριγγα από την κύστη, του έβαλαν πεταλούδα στο πόδι επειδή οι φλεβίτσες του στα χέρια έσπαγαν και δεν κρατούσαν τον φλεβοκαθετήρα και τον άρχισαν αντιβίωση τούρμπο ενδοφλεβίως για να μην καθυστερούν σε περίπτωση που είχε όντως το μικρόβιο. Μισή ώρα σπάραξε στο κλαμα το ζουζούνι μου, μέχρι να τελειώσουν οι γιατροί. Και επειδή δεν υπήρχε ελεύθερο δωμάτιο, είμαστε 3 μέρες με ένα μωράκι που είχε γαστρεντερίτιδα και στα διπλανά δωμάτια ηταν παιδάκια με την γρίπη Η1Ν1 και οι νοσοκόμες δεν με άφηναν ούτε στο διάδρομο να βγαίνω μην κολλήσει το μωρό. Το αποτέλεσμα? Οι εξετάσεις του όλες ήταν καθαρές, το μωρό δεν έχει τίποτα και όλη η ταλαιπωρία και τα φάρμακα τσάμπα και βερεσέ... Δευτέρα μεσημέρι μας έστειλαν σπίτι, ελπίζοντας να μην έχουμε κολλήσει τίποτα από την παραμονή μας στο νοσοκομείο!

Και όλο αυτό γιατί τα σακουλάκια που μαζεύουν τα ούρα είναι made in China και δεν πληρούν τις προδιαγραφές.

Κσι δεν μου το είπε η βλαμμένη η μικροβιολόγος και ο παιδίατρος ότι έχει μεγάλη πιθανότητα λάθους και είχα πάει όχι στην Κούλουρη, δεν ξέρω κι εγώ πού μέχρι να με ενημερώσουν οι γιατροί του νοσοκομείου...

Τέλος, για το παιδιατρικό του Αττικού νοσκομείου μόνο τα καλύτερα έχω να πω, το μόνο θετικό στην όλη ιστορία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Αλλά ευτυχώς που δεν είχε τίποτα.

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

Περαστικά και αγύριστα να είναι όλα

chryssa
Διάσημο μέλος
Μάλλον ποτέ...Ας είναι καλά και δεν πειράζει το δικό μας τρέξιμο!Αχ βρε Χρύσσα, πότε θα τελειώσει το τρέξιμο;
Περαστικά και αγύριστα να είναι όλα![]()
Ήθελα να γκρινιάξω λίγο όμως, γιατί δεν ήταν και λίγο στα καλά καθούμενα!

stellak
Διάσημο μέλος
) και να πω πως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έχεις το χρόνο και την άνεση να ασχοληθείς με το μωρό, χωρίς να κινδυνεύει η θέση σου στη δουλειά. Δε θέλω να σκεφτώ, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μια από τις άτυχες του ιδιωτικού τομέα, τι επιπτώσεις θα είχε. Ή μάλλον, ας σκεφτώ: στην αρχή άδεια άνευ αποδοχών κι έπειτα περάστε από το λογιστήριο...
chryssa
Διάσημο μέλος
Αλλά όσα προβλήματα και να έχει το δημόσιο, για τις μανούλες προνοεί και (σχεδόν) κάθε μέρα λέω ευχαριστώ που είμαι εκεί που είμαι και ας είναι όσο μπάχαλο θέλει!
Melini
Διάσημο μέλος

2ον Εκανα το λάθος σήμερα πριν φύγω απ'το σπίτι να πάρω μια αγκαλιά τα παιδιά μου και να τα ζουλήξω... τώρα που έγβαλα το σακκάκι στη δουλειά, συνειδητοποίησα ότι είμαι γεμάτη τρίχες... και μάλιστα συνδυασμένες.,. γκρίζες μεταξωτές και άσπρες χοντρες (οι μαύρες δε φαίνονται, φοράω μαύρο κορμάκι
) 3ον Νομίζω ότι άρπαξα κι εγώ το κρυολογηματάκι μου γμτ...

Melini
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μελινα παιδι μου τι το θες το καλσον;Εγω το εχω καταργησει.
Melini
Διάσημο μέλος
Μελινα παιδι μου τι το θες το καλσον;Εγω το εχω καταργησει.
Και τι φοράς το χειμώνα με φούστα; Σοσονάκια;

moukelis
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Κολαν.Σε λιγες μερες θα φοραω το scalp της υπουργου παιδειας που σκεφτεται να με στειλει Καλυμνο απο Σεπτεμβρη.
Κι εγώ θα ήθελα να φορούσα κολάν
αλλά στη δουλειά πρέπει να είμαστε λίγο πιο... φόρμαλ
όταν πιάσουν τα μεγάλα κρύα, θα φορέσω και κολάν
άσε που ο σύζυγος δουλεύει στη Bic και πρέπει να κάνω διαφήμιση τα καλσόν, τι, να μην παινέψω το σπίτι μας;;; 
Ετοιμάζεσαι για ξενιτιές πάλι Δωράκι;

moukelis
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Οχι,ετοιμαζω την υπουργο για το πυρ το εξωτερον.![]()
Χεχε, να την καλέσεις για καφέ για τρεις: εσύ, η Αννούλα και ο.... Σείριος!!!

chryssa
Διάσημο μέλος
4ον Μόλις μου σκίστηκε το καλσόν![]()

Το κερασάκι στην τούρτα!!!
Μαζί σου! Την έχω άχτι γιατί μας πήρε την υπηρεσία που δουλεύω στο υπουργείο της!Σε λιγες μερες θα φοραω το scalp της υπουργου παιδειας που σκεφτεται να με στειλει Καλυμνο απο Σεπτεμβρη.

Melini
Διάσημο μέλος
Το κερασάκι στην τούρτα!!!
Αχ βρε Χρυσάκι, γι'αυτό τα γράφω, για να γελάς εσύ με τα χαζοπροβλήματά μας

Όλα καλά με το μωράκι σας;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Όλα καλά! Μα κι εσύ βρε ΄παιδί μου, τι γκαντεμιά πρωί πρωί?Αχ βρε Χρυσάκι, γι'αυτό τα γράφω, για να γελάς εσύ με τα χαζοπροβλήματά μαςΌλα καλά με το μωράκι σας;

Δεν είναι κακη ιδέα... Σειριομουρμούρα και Μπουμποδαγκωνιές!Σκεφτομαι να την καλεσει ο Σειριος αυτοπροσωπως.Ο οποιος Σειριος χτες που λιβανισε η μανα μου βγηκε τρεχοντας και μουρμουριζοντας απο το δωματιο.Ειναι Perfect for the job σας λεω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool