drusilia
Διάσημο μέλος
"Νοτα είσαι μια παλιο-#$%@#%$ και να πας να @#$@#%."
Μια χαρα ε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ και ελπίζω να είναι αρκετά τα πλήκτρα με τα σημεία στίξης στο πληκτρολόγιο!!!!Μπα, απλώς χρειάζεται μια πιο δημιουργική προσέγγιση... Δες εδώ, π.χ.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος
Εκει θα κολλήσουμε?

roulsydney
Διάσημο μέλος
)))&&%%%%$$ (((&*(*********& %%%&&&%$%$#%#&(&(&(&$$# ))()()()()$#$#$#^$^$^$^$^$&&^&^&^&^&^&&^ *((*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αμέσως να με κατηγορήσετε! Ορίστε...να απο εδω θα αρχίσει ο καβγάς!!!
Υ.Γ. Πριν αυτομπαναριστω θα εξουσιοδοτησω αλλον να τους μπαναρει ΟΛΟΥΣ!!!!
Ψιτ, κοπελιά??? Ή πράσινη Νότα.....
έχουμε και μια στείρωση... 5 κιλάκια θα τα χάσεις αμέσως!!!!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμέσως να με κατηγορήσετε! Ορίστε...να απο εδω θα αρχίσει ο καβγάς!!!
Υ.Γ. Πριν αυτομπαναριστω θα εξουσιοδοτησω αλλον να τους μπαναρει ΟΛΟΥΣ!!!!
Τι είπες %*^&# φώκια!!!

φάε την τυροπιττούλα σου και μη μηλάς

(καλά αυτό είναι που μου την σπάει ποιό πολύ εδώ στη δουλειά, όλες μηλάνε για δίαιτες και διαιτολόγους συνέχια και όσο ποιό πολύ το σκέφτονται τόσο ποιό πολύ τρώνε
, δεν είναι ακριβώς ότι εκνευρίζομαι απλά τις βαριέμαι
κάθε μέρα τα ίδια)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Ας πουμε, ενα τυχαιο ονομα λεω τώρα:
"Νοτα είσαι μια παλιο-#$%@#%$ και να πας να @#$@#%."
Μια χαρα ε;
Αυτό αδυνατίζει????? (αν οχι θα σε μπανάρω)
Ψιτ, κοπελιά??? Ή πράσινη Νότα.....
έχουμε και μια στείρωση... 5 κιλάκια θα τα χάσεις αμέσως!!!!![]()
αχ μωρε αν ηταν θα το ειχα κανει. Το Φαλντι μετά τη στείρωση εχει γίνει σαν την Ορκα (ε περιπου)
Τι είπες %*^&# φώκια!!!![]()
αααα μιλας εσύ με τα λουλουδάτα αερινα φορεματάκιαααα (αυτο πιανεται για βρισια??)

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό αδυνατίζει????? (αν οχι θα σε μπανάρω)Αδυνατίζει αν ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ και το ΡΑΨΕΙΣ!!!
αχ μωρε αν ηταν θα το ειχα κανει. Το Φαλντι μετά τη στείρωση εχει γίνει σαν την Ορκα (ε περιπου)ΕΣΥ φταίς που την ΤΑΙΖΕΙΣ!!!
αααα μιλας εσύ με τα λουλουδάτα αερινα φορεματάκιαααα (αυτο πιανεται για βρισια??)![]()
Εγώ φοραώ κολαν και ραντάκι... ΕΣΥ? ΡΙΧΤΑ??? Μοδα για παχουλές????![]()
drusilia
Διάσημο μέλος
Τοτε τη γκρινιαζεις και με πρήζεις;
Εγώ αυτο δεν μπορώ, την γκρίνια και την κλαψο@#$@# χωρίς να γίνονται πράξεις για να λυθεί το πρόβλημα.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ενίσταμαι!! Ε, όχι και σαν την όρκα το Φαλντί! Απλά έγινε λίγο πιο αισθησιακά καμπυλωτό, το κορίτσι...αχ μωρε αν ηταν θα το ειχα κανει. Το Φαλντι μετά τη στείρωση εχει γίνει σαν την Ορκα (ε περιπου)
(Νότα, έχεις δοκιμάσει να το γυρίσεις σε κροκέτες για στειρωμένα; Δεν λέω για το Φαλντί...)

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
αααα μιλας εσύ με τα λουλουδάτα αερινα φορεματάκιαααα (αυτο πιανεται για βρισια??)![]()
α εντάξη είμαστε

το αέρινο βοηθάει τώρα με την ζέστη, σιγά μη βάλω και Κολάν!!!
για να πάω για ψάρεμα...
εξάλλου αυτό το λουλουδάτο που είδες έχει συλλεκτική αξία το έχω από όταν πήγαινα σχολείο και Ναι μου κάνει ακόμα

άντε τώρα μηλάει και το είδος υπό εξαφάνιση μονάχους - μονάχους

drusilia
Διάσημο μέλος

Και επανερχόμεοι στο θέμα της Κικας, εγώ έχω σιχαθει τους παλιο-#$%@#%$ που αφηνουν αστείρωτα τα ζώα τους γιατί στην πραγματικότητα ειναι τσιγκούνηδες ή μην-πω-τι και προβάλουν τις δικές τους ελλείψεις στο ζώο τους.
Θα έπρεπε να κάνουμε μια λιστα να τους αφήνουμε τις κούτες με τα νεογέννητα που παρατάνε οι άλλοι παλιο-#$%@$#%@#$% της ιδιας νοοτροπιας.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ αυτο δεν μπορώ, την γκρίνια και την κλαψο@#$@# χωρίς να γίνονται πράξεις για να λυθεί το πρόβλημα.
Ναι, και εγώ τις Θεωρίες, και τις Αμπελοφιλοσοφίες..... απο ανθρώπους που σηκώνονται να πάνε μόνο μέχρι το ψυγείο ή τον καναπέ....

Και όταν υπάρχει πρόβλημα είναι....

Τί κινητό μου πάει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
(Νότα, έχεις δοκιμάσει να το γυρίσεις σε κροκέτες για στειρωμένα; Δεν λέω για το Φαλντί...)![]()
κροκέτες με γιαούρτι.....?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Και επανερχόμεοι στο θέμα της Κικας, εγώ έχω σιχαθει τους παλιο-#$%@#%$ που αφηνουν αστείρωτα τα ζώα τους γιατί στην πραγματικότητα ειναι τσιγκούνηδες ή μην-πω-τι και προβάλουν τις δικές τους ελλείψεις στο ζώο τους.
Και αν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Τότε τι είναι θέμα Κάλου????

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έπρεπε να κάνουμε μια λιστα να τους αφήνουμε τις κούτες με τα νεογέννητα που παρατάνε οι άλλοι παλιο-#$%@$#%@#$% της ιδιας νοοτροπιας.
θα έπρεπε αλλά μετά θα σου ξαναέστελναν την κούτα πίσω με τα γατάκια πνιγμένα

julia
Διακεκριμένο μέλος
.
(Νότα, έχεις δοκιμάσει να το γυρίσεις σε κροκέτες για στειρωμένα;
Υπάρχει και το ΚΟΛΛΑΡΟ!!!!!! για άμεση και σίγουρη λύση!!

RedCat
Διάσημο μέλος
Ενίσταμαι!! Ε, όχι και σαν την όρκα το Φαλντί! Απλά έγινε λίγο πιο αισθησιακά καμπυλωτό, το κορίτσι...
(Νότα, έχεις δοκιμάσει να το γυρίσεις σε κροκέτες για στειρωμένα; Δεν λέω για το Φαλντί...)![]()
ναι αλλα εχει παχυνει περιεργα..ολο εχει παρει μια "αισθησιακη φορμα" αλλά το κεφαλακι του παραμένει μικρού γατιού...
Τωρα για τις κροκκετες τι να σας πω κυρα Αλικη;;;; εεεε;;; Αφου ακομα δεν εχω στειρωθει, κάνει???

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ φοραώ κολαν και ραντάκι... ΕΣΥ? ΡΙΧΤΑ??? Μοδα για παχουλές????![]()
σου το συνιστώ ανεπιφίλακτα, διώχνει και τα παπόνια

εκτός και άμα την βρίσκεις μαζί τους

κκκκέλα στον παπουυυυυυύ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool