drusilia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Όχι Μαίρη...για το παπόνι λες?μη μου πεις...
σε άφησε σε ενδιαφέρουσα και δεν θέλει να σε αποκαταστήσει?
![]()
ΑΥτός ήταν όλο υποσχέσεις και απο πράξεις τίποτα....
Μιλάω για τους Φιλόζωους...που δεν έχουν δει ποτέ γατάκια σε κάδους, δεν τους έχουν αφήσει ποτέ γατακια με τον ομφάλιο λώρο στην πόρτα τους, και να τους βάλουν στο δίλημμα και τώρα ΤΙ??
Που θεωρούν την στείρωση αμαρτία...και παρέμβαση.. οτι θα εκλείψουν και καλά οι γάτες... το άλλο με τον ΤΟΤΟ μάλλον δεν το ξέρουν....
Αν ξεμείνουν απο γάτες στην Αθήνα υπάρχει και η επαρχία .. ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ με γάτες μπορώ να φέρω αν τους λείψουν....(Λίγο μυαλό please....)
Μάλλον ζούν αλλού..... έχουν το/τα κατοικίδια τους και μέχρι εκεί.. οι άλλοι που τρέχουν, φροντίζουν και προσπαθούν να μην βλέπουμε σε κάθε γωνία πατημένα μικρά, σε κάθε τενεκέ 6 και 7 σε σακούλες κλεισμένα... ή 10 θαμμένα ζωντανά σε λάκκους...είναι ΛΑΘΟΣ και παρεμβαίνουν... στην φύση...
Οταν ΣΩΝΕΤΕ η γάτα απο πυομυτρία ή απο σίγουρο θάνατο γιατί γκαστρώθηκε απο 6 μηνών και τα μικρά είναι τόσο μεγάλα που θα έσκαγε... και θα ψόφαγε στο πεζούλι αιμόφυρτη...
Όταν βλέπεις στειρωμένο αρσενικό και αστείρωτο δίπλα δίπλα και είναι συνομήλικα.... αλλά στην όψη ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.....
Μάλλον είμαι ΕΓΩ η γραφική...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αμα λείπει η κοινη λογική Τζούλια τι περιμένεις! Η γάτα γίνεται είδος προς εξαφάνιση!![]()
Πες μου Διεύθυνση να στείλω πούλμαν....

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
και καλά για το παπόνι το περίμενα, ε μα καλά που πας κ εσύ ρε φίλε με την μαγκούρα ανα χείρας?

"ή απο σίγουρο θάνατο γιατί γκαστρώθηκε απο 6 μηνών και τα μικρά είναι τόσο μεγάλα που θα έσκαγε... και θα ψόφαγε στο πεζούλι αιμόφυρτη..."
αυτό πάει και για την Άρια υποθέτω

ο πνιγμός, το θάψιμο στην λακούβα, η σακούλα στον κάδο δεν είναι παρέμβαση στη φύση ούτε αμαρτία.....

και το χειρότερο είναι η εκμετάλευση, τα ίδια άτομα που το παίζουν φιλόζωοι οι ίδιοι είναι που σκοτώνουν τα μικρά ή τα φορτώνουν σε όσους βλέπουν ότι κάτι προσπαθούν να κάνουν

τι να πω στην αμπελοφιλοσοφία όλοι πρώτοι
*το άλλο με τον ΤΟΤΟ ναι το ξέρουμε
ζητάω να μου χαρήσουν γατάκι Βιρμανίας μισού μήνα εμβολιασμένο, στειρωμένο, αποπαρασιτομένο με όλη του την προίκα και παροχή δωρεάν τροφής και ιατρικής περίθαλψης για τα επόμενα 20 χρόνια, πλζζζζ επείγων

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

τι αμφισβητεις συνονόματη, δεν ειδες που η Κάτια είπε πριν οτι της πέρασαν τα νεύρα με την ανάγνωση του θέματος; αυτο σημαίνει οτι λειτουργεί!!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε όχι!!Χαλάμε την πιάτσα έτσιΕ μα για να τσακωθούμε πρέπει να διαφωνίσει κάποιος!
τι αμφισβητεις συνονόματη, δεν ειδες που η Κάτια είπε πριν οτι της πέρασαν τα νεύρα με την ανάγνωση του θέματος; αυτο σημαίνει οτι λειτουργεί!!

Εσύ δεν έφυγες ακόμη?
julia
Διακεκριμένο μέλος
αυτό πάει και για την Άρια υποθέτω![]()
Όχι Μάιρη... η Άρια γέννησε ....

Μιλάω για άλλη γατούλα που έφερε με ΦΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ το μωρο η γιαγιά που την τάιζε..
Ήταν ήδη 1 μέρα με το μικρό να κρέμεται από πίσω... μέσα τα άλλα σάπιζαν....
Την έβλεπε λέει που δυσκολευόταν να γεννήσει και μετά από την πήγε στον Κτηνίατρο....
3 ΩΡΕΣ χειρουργείο.. μπήκα και βοήθησα...
Για την ιστορία,
η Γατούλα ζει και βασιλεύει στειρωμένη στην γειτονιά της!!

drusilia
Διάσημο μέλος
Πού να παώ παιδί μου, θες να διώξεις κιολας!;
Κοιτα να φτάσεις τα 4228 ποστ μου, εσυ με τα φτωχα 21, και μετά να βγάζεις γλώσσα!

Προς ενημέρωση σου θα ειμαι εκτος αθηνών 26/7-12/8
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
ααααααααα![]()
Ναι ΓΛΟΥΠ....

Μπορώ να ανεβάζω και φωτογραφίες!!!
Αλλά μάλλον θα μείνω ΜΟΝΗ μου!!!

Πυομυτρία έχεις δει???

kyka
Δραστήριο μέλος

Τι είναι το παπόνι?

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτα να δεις που προκαλει!
Πού να παώ παιδί μου, θες να διώξεις κιολας!;
Κοιτα να φτάσεις τα 4228 ποστ μου, εσυ με τα φτωχα 21, και μετά να βγάζεις γλώσσα!
Προς ενημέρωση σου θα ειμαι εκτος αθηνών 26/7-12/8
Οι απειλές και η τρομοκρατία των μεγαλυτέρων εις βάρος των ανυπεράσπιστων μικρών και αθώων όπως εγώ δε θα περάσει.Δε ξέρω τι μεθόδους χρησιμοποιούσατε εσείς τότε τα παλιά χρόνια αλλά τώρα είναι αλλιως

και ναι σου βγάζω 2φορές γλώσσα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ να κάνω μια ηλίθια ερώτηση?
Τι είναι το παπόνι?![]()
το τεκνό ξέρεις τι είναι? ε καμία σχέση

julia
Διακεκριμένο μέλος
όχι δεν έχω δει ποτέ, αυτό γίνεται αντιλιπτό αμέσως ή μπορεί να χαθεί και η γατούλα μέχρι να το πάρει ο ιδιοκτήτης χαμπάρι?
Δεν φαίνεται.. απέξω... (Μπορεί να δείς πυον.. απο πίσω) Αν είναι μέσα σε σπίτι θα σταματήσει να τρώει κλπ κλπ .. και κάτι μπορεί να ψιλιαστείς και να την πας στον γιατρό...

Οι έξω, δεν έχουν πιθανότητες, εκτός και άν την απαγάγει καμία τρελή και την πάει για στείρωση.. και την σώσει.

https://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=752
k το ίδιο παλι εδω στο φορουμ.. https://www.mypetz.gr/threads/Πυομήτρα-στα-ζώα-συντροφιάς.220247/
kyka
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Για να μην σε τυραννάει ... ο Παππους είναι...
Ένας παππούς (μεσηληξ 55-65) μου την έπεσε.... και έχει και με δουλεύει 3 μέρες τώρα...

Ζηλεύει η κακομοίρα.... δεν την κακολογώ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool