Εδώ τσακωνόμαστε!

:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:
Δεν το ειχα δει αυτο. Ο Αρκας μοναδικα τελειος οπως παντα:up::up:

έπος!!!:lol: :lol: :lol: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πίσω μ%^*&#$^.... τεκνατζού!!! πρόσεξε σε πάνε μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου...

OΚ... Κοίτα μην σε πετύχω σε κανα παρκάκι να βολτάρεις...:rolleyes:

ΞΕΡΩ να κάνω ενέσεις.... :mad::mad::mad: Θα βάλω και το κόκκινο υγρό... να ησυχάσουμε απο σένα!!! :up:

Θα μάθω και στειρώσεις... και τότε ΜΑΚΡΙΑ!!! :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω παλι λεω να κανω την διαιτα του Θεου

τρως μεχρι σκασμου και μετα λες¨"αχ θεε μου να μην παρω κιλα"

OΚ... Κοίτα μην σε πετύχω σε κανα παρκάκι να βολτάρεις...:rolleyes:

ΞΕΡΩ να κάνω ενέσεις.... :mad::mad::mad: Θα βάλω και το κόκκινο υγρό... να ησυχάσουμε απο σένα!!! :up:

Θα μάθω και στειρώσεις... και τότε ΜΑΚΡΙΑ!!! :lol::lol::lol::lol:

θα μου μαθεις να κανω ενεσεις??????;););););););););):redface::redface::redface:

και..κλασσική,πολυαγαπημένη και χιλλιοπαιγμενη παράσταση πανικού..:D
https://mariatzirita.psichogios.gr/2008/06/blog-post_07.html ααααχ σταθερές αξίες:P

εγω παλι ειμαι πολυ εκνευρισμενη με τις φολες στη γειτονια μου!και ακουστε τι εγινε!ηταν πολλα τα σκυλια και ειχε αναλαβει να τα τα'ι'ζει μια γυναικα η οποια παιρνει μια συνταξη μονο!εχθες λοιπον φολιασαν 3.και ειδοποιει αυτη τη φιλοζωικη και της λεει ο δικηγοροσ της φιλοζωικης:μηπως εσυ που κανεις πως τα αγαπας και τα τα'ι'ζεις τους εριξες φολα?ελεος...!:confused:

εγω παλι ειμαι πολυ εκνευρισμενη με τις φολες στη γειτονια μου!και ακουστε τι εγινε!ηταν πολλα τα σκυλια και ειχε αναλαβει να τα τα'ι'ζει μια γυναικα η οποια παιρνει μια συνταξη μονο!εχθες λοιπον φολιασαν 3.και ειδοποιει αυτη τη φιλοζωικη και της λεει ο δικηγοροσ της φιλοζωικης:μηπως εσυ που κανεις πως τα αγαπας και τα τα'ι'ζεις τους εριξες φολα?ελεος...!:confused:

αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχααααααα πετυχημενο μα τι αλλο θα ακουσουμε τελικα?

πάντως έτσι..για να γίνεται κουβέντα βρε αδελφέ..όχι ότι ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα..:P;)έχω κάνει ένα χρόνο διαιτολογία και μπορώ να μοιραστώ τις γνώσεις μου μαζί σας...για να γίνεται κουβέντα...όχι ότι το χρειαζόμαστε,απλά η γνώση πρέπει να μοιράζεται..γι'αυτο:P

Δυστυχώς είναι γνωστά! Και πράγματι είναι γεγονός ότι αυτοί που ρίχνουν τις φόλες πολλές φορές παίρνουν και τηλέφωνο... και καλά...:mad:

Έχουν ακούσει και αυτοί τόσα πολλά.... ΑΝ δεν υπάρχει ΤΙΜΩΡΙΑ για τον θύτη... :down::down::down:
Ας τους κρέμαγαν στην πλατεία.. και θα σου έλεγα εγώ αν το ξανακάνει κανείς...:hmm:

αυτοι οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι..εντελως..δηλαδη τι κακο τους εκαναν?α ναι..ανοχλουσαν τους γειτονες μου επειδη γαυγιζαν......

θα μου μαθεις να κανω ενεσεις??????;););););););););):redface::redface::redface:

Είναι απλό!:)
Φωνάζεις ένα άτομο που το "συμπαθείς" πολύ.
Έχεις έτοιμη την σύριγγα.. και απλά αρχίζεις την πρακτική!!! :lol::lol::lol:

Όταν θα κάτσει και δεν θα φύγει τρέχοντας και ουρλιάζοντας... θα έχεις γίνει εξπερ!! ;):up:

:hmm::hmm::hmm::hmm: μηπως τελικα εσυ το εκανες εσυ τα φολιασες τα ζωακια? λεγε ρε λεγε:confused::confused:

οχι οχι μην με πιεζετε..θα τα πω ολα!:confused:καλυτερα να κοψω το χερι μου παρα να πειραξω ζωο.(εκτος κατσαριδα :mpliaks:αλλα αυτο δεν πιανεται σαν ζωο)

:hmm::hmm::hmm::hmm: μηπως τελικα εσυ το εκανες εσυ τα φολιασες τα ζωακια? λεγε ρε λεγε:confused::confused:

ΕΓΩ?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι... το παραδέχομαι... βαρέθηκα να τα πιάνω να τρέχω και να πληρώνω ..
1-2? κάνει ένα πακέτο ποντικοφάρμακο....Ουυυυυυ Πάρτυ κάνεις...!!

Και έχεις και σίγουρα αποτελέσματα. :blink:

οχι οχι μην με πιεζετε..θα τα πω ολα!:confused:καλυτερα να κοψω το χερι μου παρα να πειραξω ζωο.(εκτος κατσαριδα :mpliaks:αλλα αυτο δεν πιανεται σαν ζωο)

ωστε ομολογεις εχεις σκωτωσει κατσαριδα εεεεε?????? απαντησες μονη σου η σιωπη μου προς απαντηση σου απλα ντροπη σου αυτες δεν εχουν ψυχη? ολοι ετσι ξεκιναν πρωτα το ανυπερασπιστο εντομο ακου να δεις :down::down::down:

μην με μαλωνετε..δε θα τις ξανασκοτωσω..θα βαζω τη μαμα μου!!:D:D:D

Είναι απλό!:)
Φωνάζεις ένα άτομο που το "συμπαθείς" πολύ.
Έχεις έτοιμη την σύριγγα.. και απλά αρχίζεις την πρακτική!!! :lol::lol::lol:

Όταν θα κάτσει και δεν θα φύγει τρέχοντας και ουρλιάζοντας... θα έχεις γίνει εξπερ!! ;):up:

την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να πάρω αντιοιστρογόνα θα σε έχω στα υπόψην:hmm:

όχι τπτ άλλο τον χειμώνα που χρειάστικα κάποιον, η γιαγιά μου που βαράει σόλη την γειτωνιά, σε εμένα δεν μπορούσε γιατί με λυπόταν:mad::mad::mad:

την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να πάρω αντιοιστρογόνα θα σε έχω στα υπόψην:hmm:

όχι τπτ άλλο τον χειμώνα που χρειάστικα κάποιον, η γιαγιά μου που βαράει σόλη την γειτωνιά, σε εμένα δεν μπορούσε γιατί με λυπόταν:mad::mad::mad:

μονο εσυ και ο καισαρας μιλουσατε για τον εαυτο σας στο 2 πρωσωπο ελπιζω να με καταλαβαινεις

τεκνον βρουτος

αυτοι οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι..εντελως..δηλαδη τι κακο τους εκαναν?α ναι..ανοχλουσαν τους γειτονες μου επειδη γαυγιζαν......
Ξεχνάς ανόητε ανθρωπίσκε ότι κάθε μόρφη φυτικου(?) και ζωικου βασιλείου υπάρχει εκατομύρια χρόνια πριν από σένα σ'αυτό τον πλανήτη και ότι δεν εισέβαλαν τα ζώα στη ζωή μας και την κάνουνε ενοχλητική!!Εσύ έχεις επεκτείνει τα εργα σου παντού μην αφήνοντας χώρο στη φύση να ανπνεύσει και στα ζώα της να κάνουν αυτό που έκαναν πάντα.Να κινούνται μέσα της,να την ανακυκλώνουν και να την κρατάνε ζωντανή.Γι'αυτο και η φύση μας εγκαταλείπει μπας και παψει αυτός ο κόσμος να είναι "σκουπιδότοπος" Παραδειγματίσου άνθρωπε και ανακυκλώσου γιατί δε σε βλέπω καλά.
Συγνώμη αν γίνομαι ακραία..αλλά είναι αλήθεια.:(

(εκτος κατσαριδα :mpliaks:αλλα αυτο δεν πιανεται σαν ζωο)

ιιιιιιιιι!!! δεν είναι έμβιος οργανισμός η κατσαριδούλα?΄τέλειο έντομο είναι, η μικρή Τερεζούλα? με τα φτεράκια της, τις κερεούλες της, τα ποδαράκια της?:cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back