Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Πριν απο λιγο παρακολουθησα στο ΣΚΑΙ ακριβως μετα τις βραδυνες ειδησεις των 9 ,ενα ωραιο χιουμοριστικο προγραμμα με κουκλες που σατηριζει πολυ ωραια την πολιτικη και κοινωνικη επικαιροτητα.Κατι μου θυμιζαν αυτες οι κουκλες,και οταν πεσαν οι τιτλοι ειδα οτι ειναι παραγωγη (και τα κειμενα) του Φαιδωνα και Ηβης Σοφιανου.Οι "παλαιοτεροι" θα τους θυμουνται απο την Φρουτοπιοια. Η εκπομπη λεγεται ΚΡΑ και μεταδιδεται καθημερινα γυρω στις 21.45,στο ΣΚΑΙ, δεν ξερω αν το εχει και το Σ/Κ.
Δειτε το αξιζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
AAAAAAAAAAA είμαι "παλαιότερηηηηηηη" :cry::cry::cry:Οι "παλαιοτεροι" θα τους θυμουνται απο την Φρουτοπιοια.
ruko
Διάσημο μέλος

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
τι παει να πει τις εφαγες ολες???
ναι ρε εχω προβλημα μαζι σου... δεν μοιραζεσια μαζι μου τπτ,. ουτε τον Κικη,ουτε τον Τσαρο , ουτε τις σοκολατες σου ... μοναχοφαισα!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τζουλια
τι παει να πει τις εφαγες ολες???
ναι ρε εχω προβλημα μαζι σου... δεν μοιραζεσια μαζι μου τπτ,. ουτε τον Κικη,ουτε τον Τσαρο , ουτε τις σοκολατες σου ... μοναχοφαισα!
Τις έφαγα αγαπητή... να τις άφηνα, να χαλάγανε δηλαδή????

Οσο για την μοιρασιά....δεν έχω εγω το πρόβλημα αλλά τα παιδιά μου μαζί σου!!!! Βλέπουν και εκείνο το τέλειο γατάκι... και μου κάνουν παράπονα, ναι παράπονα!!!

ΠΟΙΑ η θέσης μου τώρα??? Δεν εκτίθεμαι ανεπανόρθωτα??? Φαντάσου τι θα γίνει αν μιλήσουν κιόλας....

aretha
Περιβόητο μέλος
Έχω μια γατούλα, την Ψιψίνα, που την έχω βασίλισσα. Επειδή την αγαπώ πάρα πολύ, δεν τη σέρνω στους κτηνιάτρους να την ταλαιπωρώ με εμβόλια και αηδίες (εξάλλου, επειδή είμαι πιο έξυπνη και από σας και από τους γιατρούς ξέρω ότι όλη η ιστορία με τα εμβόλια είναι μια συνωμοσία των φαρμακευτικών εταιρειών για να μας τα παίρνουν).
Επίσης, επειδή είμαι άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες (ΚΑΙ φιλόζωη προπάντων) εννοείται ότι αντιτίθεμαι αναφανδόν στη βάρβαρη πρακτική της στείρωσης. Έτσι, όταν η Ψιψίνα μου θέλει να γίνει μανούλα, τη βγάζω έξω και κάνει ό,τι την προστάζει η φύση της. Καμιά φορά βέβαια γυρίζει λίγο ταλαιπωρημένη, με δαγκωματιές στο σβέρκο και πεινασμένη, αλλά μετά από λίγο το ξεχνάει. Και μας κάνει πολλά πολλά γατάκια και νιώθουμε όλοι μαζί το αξεπέραστο μεγαλείο της Μητρότητας και είμαστε τρισευτυχισμένοι. Όταν τα γατάκια σταματήσουν να θηλάζουν, τα απελευθερώνω στη φύση, να ζήσουν ανέμελα κι ελεύθερα τις χαρές της ζωής, γιατί όπως προείπα είμαι πάνω απ' όλα άνθρωπος ευαίσθητος.
Επειδή όμως έχουν μαζευτεί πολλές γάτες στη γειτονιά, η γειτόνισσα ρίχνει πού και πού καμιά φόλα, να τις ξεπαστρεύει. Στενοχωριέμαι βέβαια λίγο (γιατί είμαι ΠΟΛΥ φιλόζωη) αλλά σκέφτομαι ότι όλα στη φύση είναι... Εξάλλου, αν η φύση δεν ήθελε να δηλητηριάζονται οι γατούλες, τότε γιατί έφτιαξε τις φόλες;
Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας στα εξής:
Πρώτον, να μου δώσετε το τηλέφωνο ενός σωματείου να έρθει να μαζέψει τα γατάκια της γειτονιάς (ειλικρινά, απορώ πώς βρέθηκαν τόσα...)
Δεύτερον, αν έχετε έναν όμορφο αρσενικό γατούλη, τον θέλω για γαμπρό της Ψιψίνας μου, γιατί με τις φόλες φοβάμαι λίγο να την ξαναφήσω έξω (είπαμε, είμαι φιλόζωη, αλλά όσο να 'ναι πιο πολύ θα στενοχωρηθώ αν δηλητηριαστεί η βασίλισσά μου, απ' ότι τα γατάκια της γειτονιάς -που επαναλαμβάνω δεν έχω ιδέα πώς ξεφύτρωσαν).
Μην μου πείτε για στειρώσεις και τέτοια, εγώ είμαι άνθρωπος ευαίσθητος και δεν κάνω τέτοιες βαρβαρότητες. Και, στο κάτω κάτω, αυτά είναι δουλειά του κράτους. Αφού δεν ήρθε από 'δω ο Προωθυπουργός, ο Νομάρχης ή έστω ο Δήμαρχος να πάρουν την Ψιψίνα και να τη στειρώσουν, εγώ θα τρέχω; ΧΑ! Για κορόϊδα ψάχνετε;
Παρακαλώ, μην μου απαντήσετε με κυρήγματα γιατί είμαι ευαίσθητη και θα πληγωθώ. Α, και επειδή δεν ξέρω αν το τόνισα αρκετά πιο πάνω, είμαι και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φιλόζωη.
stellak
Διάσημο μέλος
αναφανδόν
Χριστός και Παναγία, πρωί - πρωί... Να πιάνουμε δουλειά από τα άγρια χαράματα, εμείς οι μεταφραστές, και πάλι να μην την προλαβαίνουμε!
RedCat
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. αα αυτό Στελλάκι εγω το διαβασα "αναφασόν" και νομιζω οτι κατι ελεγε για "κοπτοραπτούδες" ή τελοσπαντων κατι στα γαλλικά
julia
Διακεκριμένο μέλος

Κοίταγα το κείμενο, κοίταγα την χρήστρια... ξανακοίταγα το κείμενο...
Λεω παει..... "Τί τα θέλεις ρε θέατρο τα λαπτοπ και τις τεχνολογίες????"
Άντε πλύνε κανα ρούχο, καθάρισε καμιά αμμολεκάνη και άστα αυτά.
Η Απάντηση, αγαπητή μαμά της ΨΙψίνας είναι...
πήγαινε το βράδυ στον Εσπερινό, μίλα και με τον εξομολογητή σου και θα βρεθεί μια λύση μήν ανησυχείς, οταν θέλουμε κατι ΠΟΛΥ, θα συνωμοτήσει το σύμπαν να γίνει!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό, το οπτικό μου νεύρο ΟΥΤΕ που το έπιασε.....

θα ανοίξω τον Μπαμπινιώτη.... αργότερα όμως....

aretha
Περιβόητο μέλος
Ααααχχχ... Μάνα κράζει το παιδάκι, μάνα ο νιος και μάνα ο γέρος, μάνα ακούς σε κάθε μέρος...

(Σημείωση προς όσους ακόμα δεν το κατάλαβαν: έχω πολλά νεύρα σήμερα και παίζει το μάτι μου, έχετε το νου σας)
(Σημείωση #2 προς Βιβή: να 'σαι καλά βρε Βιβή γι' αυτό το thread!)
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αντε γιατί και εγω ξενύχτησα!!!! Μας είχε τραπέζι ο Δήμαρχος, και οι εκτροφείς.
Είμαι σπίτι μου και ότι θελω κανω!!!
Και αφού εγω είμαι ήσυχη τα βράδια και κοιμάμαι καλα!!! ΤΙ άλλο θέλετε δηλαδή!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά η ΣΜ μου φαίνεται ήπιε λίγο παραπάνω χτες![]()
σσσσσ ο γιατρός είπε να λέμε ΝΑΙ....

aretha
Περιβόητο μέλος
kyka
Δραστήριο μέλος
Γιατί φωνάζουμε την aretha sm?

aretha
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool