Γειά σας, πολύ χαίρομαι που βρήκα το φόρουμ σας, γιατί είμαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και, φυσικά, πάρα πολύ φιλόζωη.
Έχω μια γατούλα, την Ψιψίνα, που την έχω βασίλισσα. Επειδή την αγαπώ πάρα πολύ, δεν τη σέρνω στους κτηνιάτρους να την ταλαιπωρώ με εμβόλια και αηδίες (εξάλλου, επειδή είμαι πιο έξυπνη και από σας και από τους γιατρούς ξέρω ότι όλη η ιστορία με τα εμβόλια είναι μια συνωμοσία των φαρμακευτικών εταιρειών για να μας τα παίρνουν).
Επίσης, επειδή είμαι άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες (ΚΑΙ φιλόζωη προπάντων) εννοείται ότι αντιτίθεμαι αναφανδόν στη βάρβαρη πρακτική της στείρωσης. Έτσι, όταν η Ψιψίνα μου θέλει να γίνει μανούλα, τη βγάζω έξω και κάνει ό,τι την προστάζει η φύση της. Καμιά φορά βέβαια γυρίζει λίγο ταλαιπωρημένη, με δαγκωματιές στο σβέρκο και πεινασμένη, αλλά μετά από λίγο το ξεχνάει. Και μας κάνει πολλά πολλά γατάκια και νιώθουμε όλοι μαζί το αξεπέραστο μεγαλείο της Μητρότητας και είμαστε τρισευτυχισμένοι. Όταν τα γατάκια σταματήσουν να θηλάζουν, τα απελευθερώνω στη φύση, να ζήσουν ανέμελα κι ελεύθερα τις χαρές της ζωής, γιατί όπως προείπα είμαι πάνω απ' όλα άνθρωπος ευαίσθητος.
Επειδή όμως έχουν μαζευτεί πολλές γάτες στη γειτονιά, η γειτόνισσα ρίχνει πού και πού καμιά φόλα, να τις ξεπαστρεύει. Στενοχωριέμαι βέβαια λίγο (γιατί είμαι ΠΟΛΥ φιλόζωη) αλλά σκέφτομαι ότι όλα στη φύση είναι... Εξάλλου, αν η φύση δεν ήθελε να δηλητηριάζονται οι γατούλες, τότε γιατί έφτιαξε τις φόλες;
Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας στα εξής:
Πρώτον, να μου δώσετε το τηλέφωνο ενός σωματείου να έρθει να μαζέψει τα γατάκια της γειτονιάς (ειλικρινά, απορώ πώς βρέθηκαν τόσα...)
Δεύτερον, αν έχετε έναν όμορφο αρσενικό γατούλη, τον θέλω για γαμπρό της Ψιψίνας μου, γιατί με τις φόλες φοβάμαι λίγο να την ξαναφήσω έξω (είπαμε, είμαι φιλόζωη, αλλά όσο να 'ναι πιο πολύ θα στενοχωρηθώ αν δηλητηριαστεί η βασίλισσά μου, απ' ότι τα γατάκια της γειτονιάς -που επαναλαμβάνω δεν έχω ιδέα πώς ξεφύτρωσαν).
Μην μου πείτε για στειρώσεις και τέτοια, εγώ είμαι άνθρωπος ευαίσθητος και δεν κάνω τέτοιες βαρβαρότητες. Και, στο κάτω κάτω, αυτά είναι δουλειά του κράτους. Αφού δεν ήρθε από 'δω ο Προωθυπουργός, ο Νομάρχης ή έστω ο Δήμαρχος να πάρουν την Ψιψίνα και να τη στειρώσουν, εγώ θα τρέχω; ΧΑ! Για κορόϊδα ψάχνετε;
Παρακαλώ, μην μου απαντήσετε με κυρήγματα γιατί είμαι ευαίσθητη και θα πληγωθώ. Α, και επειδή δεν ξέρω αν το τόνισα αρκετά πιο πάνω, είμαι και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φιλόζωη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.