Εδώ τσακωνόμαστε!

Στο τέλος τι νομίζεις μέχρι να έρθεις έτοιμο θα είναι:P:P:lol::lol:

Καλά αν είναι έτοιμο όταν έρθω καλά θα είναι. Και εγώ μάλλον ήρεμη θα είμαι τότε. Και....κάθε μέρα στον εύοσμο :P

Το θέμα είναι αν γίνει απο πριν τι γίνεται? Εκεί θα τα παθαίνω τα σοκ εγω :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά αν είναι έτοιμο όταν έρθω καλά θα είναι. Και εγώ μάλλον ήρεμη θα είμαι τότε. Και....κάθε μέρα στον εύοσμο :P

Το θέμα είναι αν γίνει απο πριν τι γίνεται? Εκεί θα τα παθαίνω τα σοκ εγω :lol:

Οπότε να πάρω μεγάλο κουτί από καφέ για να έχουμε να πίνουμε:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια δεν ξερω αν παει σετ η προαγωγη με τη βλακεια,παντως εχω να πω δυο πραγματα πανω στα σχολια σας:
1)Εγω προσωπικα ντρεπομαι οταν ο συγκεκριμενος ανθρωπος με αποκαλει "συναδελφε".Εγω ειμαι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και το λεω με καμαρι.Εχω να κανω με παιδια καθε μερα,και αυτο με τιμα και με κανει καλυτερο ανθρωπο.Αυτος εχει να κανει καθε μερα με την ηλιθια την καρεκλα του,και με το πως δεν θα του ροκανισει κανεις ενα απο τα τεσσερα ποδαρακια της.Δεν ξερω λοιπον που ακριβως συναντιουνται οι δρομοι μας...Στο οτι κι αυτος διδαξε;Ετσι ηταν και στην ταξη του;Ωραια ιδανικα και συμπεριφορες θα διδαξε...Απο αυτη την αποψη,καλυτερα που τον πηραν απο τα παιδια και του ανεθεσαν τις...καρεκλες.Τουλαχιστον αυτες δεν διαπλαθουν χαρακτηρα και ιδανικα για να κινδυνευουν.
2)Zbeez παιδι μου,εκτος απο τους φελλούς επιπλέουν και τα σ@@@α,οποτε μεσα σε μια θαλασσα γεματη με δαυτα,αντε να κολυμπησεις...

2)Zbeez παιδι μου,εκτος απο τους φελλούς επιπλέουν και τα σ@@@α,
Το ξέρω... μητέρα! :lol::lol::lol:
Όμως είπα να το παίξω βασίλισσα Ελισάβετ. Στο Μπάκινγχαμ όπου μεγάλωσα, δεν μας άφηναν να λέμε τέτοια λόγια! :lol:

Όμως είπα να το παίξω βασίλισσα Ελισάβετ. Στο Μπάκινγχαμ όπου μεγάλωσα, δεν μας άφηναν να λέμε τέτοια λόγια! :lol:
Δεν πειραζει παιδι μου...Σε συγχωρω.Ελα να βαλω τη βασιλικη μου χειρα στο κεφαλακι σου...:lol:

Δεν πειραζει παιδι μου...Σε συγχωρω.Ελα να βαλω τη βασιλικη μου χειρα στο κεφαλακι σου...:lol:

Να ρωτήσω κάτι, κοπελιές; ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΙ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ;:lol:
Είστε, εν ολίγοις, εντελώς Φευ-Γάτες;;;:P

Να ρωτήσω κάτι, κοπελιές; ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΙ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ;:lol:
Είστε, εν ολίγοις, εντελώς Φευ-Γάτες;;;:P
ΕΣΥ!Εξορια αμεσως!Που θα υβρισεις τη γατοβασιλικη οικογενεια!:mad:

Αχ, ναι, όσο πιο μακριά γίνεται, Γιορ Μάτζεστυ! (σ'αυτό το σημείο υποκλίνομαι:P) Λειψούς, Γαύδο, Χρόνινγκεν στη βόρεια Ολλανδία, Αμπερντήν στη Σκωτία, Τούσον στην Αριζόνα... διαλέγετε και με στέλνετε κατά βούληση...:P

Εγώ τσακωμό δεν βλέπω!!!!:hmm: off topic hallo??? μαζευτείτε :P

Αχ, ναι, όσο πιο μακριά γίνεται, Γιορ Μάτζεστυ! (σ'αυτό το σημείο υποκλίνομαι:P) Λειψούς, Γαύδο, Χρόνινγκεν στη βόρεια Ολλανδία, Αμπερντήν στη Σκωτία, Τούσον στην Αριζόνα... διαλέγετε και με στέλνετε κατά βούληση...:P
Μη λες Λειψους,μη λες Λειψους,οχι σημερα πουλακι μου...:mad:

τι πάθαμε στους λειψούς;

Διάβασε πιο πάνω...Εκει παρολιγο να καταληξω σημερις.

Συγνώμη τελικά θα τσακωθούμε σήμερα ή οι ορμονες μας κοιμούνται?

30-40 ΄μηνύματα σε μία μέρα; και ακόμα αναρωτιέμαι τι δικαιολογία σου έδωσε για τους λειψούς... απλά έτσι του κάπνισε; μα είναι δυνατόν;;;;;;

Δωράκι μου κουράγιο. παρέχει το κράτος σκάφος να πηγαινοέρχεσαι στους λειψούς ή θα σου πούν άρων τις γάτες σου και περιπάτει;

Καλα πλακα κανεις;Εδω ειμαι Καλυμνο απο τις 17 Αυγουστου,πληρωνω ενοικια,ΔΕΗ,νερο κτλ,πηγαμε 10 μερες Ροδο για τα σεμιναρια(500 ευρω μονο το ξενοδοχειο,και 8ο τα εισητηρια) και ακομα δενε χουμε πληρωθει τον πρωτο μας μισθο!

Από τους πιο φαιδρούς χώρους είναι αυτός του συνδικαλισμού των τραπεζών. Όλοι, μα όλοι οι αρχιπροεδράρχες τους (πλην αυτών που δεν υποστηρίζονται από κόμματα εξουσίας) φιλοδοξούν μια μέρα να γίνουν υπουργάντζες...

Δυστυχως Zbeebz το φαινομενο αυτο παρατηρειτε και σε αλλους συδικαλιστικους χωρους.Οπως για παραδειγμα στον δικο μας που η κυβερνηση προκειμενου να περασει εντελως ανωδυνα τα προεδρικα διαταγματα που θελει,ταζει βουλευτικες υποψηφιοτητες και εμμισθες κυβερνητικες θεσεις στους πρωτοκλασσατους του συνδικαλιστικου κινηματος,υποβαθιζοντας τους στο ρολο του απλου παρατηρητη των προβληματων του κλαδου.:mad:
Μη νομιζεις, το ιδιο χαλι επικρατει παντου.:hmm:

Παιδια δεν ξερω αν παει σετ η προαγωγη με τη βλακεια,παντως εχω να πω δυο πραγματα πανω στα σχολια σας:
1)Εγω προσωπικα ντρεπομαι οταν ο συγκεκριμενος ανθρωπος με αποκαλει "συναδελφε".Εγω ειμαι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και το λεω με καμαρι.Εχω να κανω με παιδια καθε μερα,και αυτο με τιμα και με κανει καλυτερο ανθρωπο.Αυτος εχει να κανει καθε μερα με την ηλιθια την καρεκλα του,και με το πως δεν θα του ροκανισει κανεις ενα απο τα τεσσερα ποδαρακια της.Δεν ξερω λοιπον που ακριβως συναντιουνται οι δρομοι μας...Στο οτι κι αυτος διδαξε;Ετσι ηταν και στην ταξη του;Ωραια ιδανικα και συμπεριφορες θα διδαξε...Απο αυτη την αποψη,καλυτερα που τον πηραν απο τα παιδια και του ανεθεσαν τις...καρεκλες.Τουλαχιστον αυτες δεν διαπλαθουν χαρακτηρα και ιδανικα για να κινδυνευουν.

Μουκελακο υπερασπισου τα δικαιωματα σου και μην αφησεις κανεναν μα#$%6κα να σε ρηξει.Σε καμια περιπτωση μην στεναχωριεσαι και μην χαλας την "ζαχαρενια" για κατι τετοιους τυπους.Μην αφησεις με την εξουσια της καρεκλας να καταχραστει τα δικαιωματα σου και απο κει και περα αγνοησε τον, δεν αξιζει τον κοπο να ασχολεισαι και να εκνευριζεσαι με ηλιθιους καρεκλοκεναυρους.Εσυ να εισαι καλα.:D

Εγω ειμαι καλα,αυτος δεν ξερω για ποσο καιρο ακομα θα ειναι...:P

Εγω ειμαι καλα,αυτος δεν ξερω για ποσο καιρο ακομα θα ειναι...:P
Και να εξακολουθεις να εισαι!:D:D:D Και αμα δεις τα ζωρια, υπαρχει και το Σειριακι:blink::PΤην Μοιρα δεν προτινω, παραειναι φιλικη, να δεις που θα πιασει φιλιες με τον προισταμενο!:blink: :lol::lol:

Μη λες Λειψους,μη λες Λειψους,οχι σημερα πουλακι μου...:mad:

Αμάν, ρε Γιορ Μάτζεστυ! Τόσες πόλεις σου παρέθεσα, στο #$%^χώρι κόλλησες; Τελικά θα εξοριστώ, ναι ή όχι;:mad: Διότι ήρθε η ώρα να τσακωθώ, το βλέπω! :mad::mad:Να διαλέξω το Τούσον, παρακαλώ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back