Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Οπότε το μόνο που μένει έιναι να κάνουμε οικονομία ώστε να έχουμε μια πισινή για κάθε ενδεχόμενο.
Και απο εκει ακομη μας την εχουν στημενη
Βλεπετε τι μπαμ γινεται με τις τραπεζες στη Αμερικη.Με την παγκοσμιοποιηση ειναι θεμα χρονου νας μας χτυπησει την πορτα και στην Ελλαδα.Αυτο με την φυγη στην επαρχια το σκεφτομαι και εγω αλλα σε καμια εικοσαρια χρονια,οταν βγω στην συνταξη νωριτερα δυσυχως λογω δουλειας μαλλον οχι.Αλλα παλι ποτε δεν ξερεις πως θα'ρθουν τα πραγματα.Μακαρι πολλοι να ακολουθησουμε τον δρομο που ανοιξε η Julia
.Y.Γ Τελικα αυτο το Milenium μονο ροδινο δεν ειναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τα λεφτά ΟΧΙ στην Τράπεζα γιατί... είδατε...
Στο Σεντούκι και στο στρώμα!!!!![]()
Άστα να πάνε... μου θυμίσες τον πατέρα μου που μια ζωή είχε τα λευτά στο σπίτι κρυμένα... και όποτε φεύγαμε για κανα τριήμερο η διακοπές... τον έτρωγε το άγχος για το σπίτι και δεν ευχαριστιόμασταν κανένας μας τις διακοπές γιατί λόγου του άγχους του πατέρα μου... πλακωνόμασταν κάθε 3 και 10
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο με την φυγη στην επαρχια το σκεφτομαι και εγω αλλα σε καμια εικοσαρια χρονια,οταν βγω στην συνταξη νωριτερα δυσυχως λογω δουλειας μαλλον οχι.Αλλα παλι ποτε δεν ξερεις πως θα'ρθουν τα πραγματα.Μακαρι πολλοι να ακολουθησουμε τον δρομο που ανοιξε η Julia.
Y.Γ Τελικα αυτο το Milenium μονο ροδινο δεν ειναι.![]()
Καλή είναι η επαρχία... αλλά επειδή έχω μεγαλώσει σε αυτήν... δεν θα μείνω ποτέ μέσα στο χωριό/κομώπολη. ΠΟΤΕ! Έξω από το χωριό χωρίς γείτωνες και πάρε δώσε μόνο με τα βασικά με το χωριό και με καλούς και αξιόπιστους φίλους.... (φυσικά υπάρχουν και τα θετικά της επαρχίας αλλά μου αρέσει πάντα να τονίζω τα αρνητικά προκειμένου να υπάρχει μια σχετική προετοιμασία ψυχολογική για το τι συμβαίνει, χωρίς να υπάρχουν ροζ απαλά συννεφάκια που θα τα κάνουν όλα όμορφα)
Αλλά η Julia πραγματικά έκανε ότι καλύτερο!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλή είναι η επαρχία... αλλά επειδή έχω μεγαλώσει σε αυτήν... δεν θα μείνω ποτέ μέσα στο χωριό/κομώπολη. ΠΟΤΕ! Έξω από το χωριό χωρίς γείτωνες και πάρε δώσε μόνο με τα βασικά με το χωριό και με καλούς και αξιόπιστους φίλους.... (φυσικά υπάρχουν και τα θετικά της επαρχίας αλλά μου αρέσει πάντα να τονίζω τα αρνητικά προκειμένου να υπάρχει μια σχετική προετοιμασία ψυχολογική για το τι συμβαίνει, χωρίς να υπάρχουν ροζ απαλά συννεφάκια που θα τα κάνουν όλα όμορφα)
Αλλά η Julia πραγματικά έκανε ότι καλύτερο!!![]()
Και εγώ αγαπητή στα 25 αυτά έλεγα... Τωρα στα 33 (δεν θα το πίστευα και εγώ αν μου το έλεγαν...) τα βλέπω αλλιώς.

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ αγαπητή στα 25 αυτά έλεγα... Τωρα στα 33 (δεν θα το πίστευα και εγώ αν μου το έλεγαν...) τα βλέπω αλλιώς.![]()
Σίγουρα η ηλικία παίζει σημαντικότατο λόγο για το πως βλέπει ο καθένας τα πράγματα! Μη με παρεξηγείς, την αγαπάω την επαρχία και σίγουρα θα γυρίσω πίσω κάποια στιγμή.
Απλά δεν έχω κάνει ακόμα κάποια πράγματα που δυστυχώς η ευτυχώς μόνο σε μια πόλη μπορώ να έχω την ευκαιρία να τα κάνω, γιατί στην επαρχία ναι μεν μπορείς να κάνεις κάτι πρωτότυπο, αλλά έχεις πολύ λιγότερες πιθανότητες να πετύχεις απότι στην πόλη.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Παίζουν πολλά ρόλο αν μπορεί κάποιος να ζήσει στην επαρχεία ή όχι. Εξαρτάται απο τον τύπο της επαρχίας, τις συνθήκες, αν έχει δουλειά, τον χαρακτήρα του ατόμου, δεν μπορούν όλοι ...και δεν τους πάει κιόλας η επαρχία σε όλους.
Είναι πολλά και κατανοητά..

aalyah
Διάσημο μέλος
Ολος αυτός ο πρόλογος ήταν για να σας εξηγήσω οτι δεν αυταπατάμαι. Γνωρίζω τα μαυρα χάλια της ελλάδας. Έγω ακόμα δεν έχω γυρίσει ελλάδα και σκέφτομαι ήδη για σχέδιο φυγής σε περίπτωση που γίνει κάνα μπαμ. Οταν καταληξω σε χώρα θα μάθω και την απαραιτητη γλώσσα γιατι η αγγλια δεν λεει πια. Γι'αυτο λοιπόν να τονίσω οτι χθες έγραψα οτι ειχαμε καλομαθει. Παρελθοντικός. Είχαμε όχι έχουμε. Γιατί κακα τα ψέματα ακόμα και αν εμείς εκει στην ελλάδα κάποια πράγματα τα θεωρούσαμε δεδομένα, τα ίδια δεν ισχύαν σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Αλλα....παγκοσμιοπόιηση θέλαμε...ευρωπαική ένωση θέλαμε....ορίστε τώρα. Τα καμώματα των ευρωπαικών χωρών στο κατώφλι μας. Αλλά δυστυχώς χώρις τα θετικά. Μόνο τα αρνητικά ξέρει να παίρνει το δικό μας κράτος. Τα θετικά πάνε στο τσεπάκι τους!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχουμε χώρο,αυλή δεν υπάρχει,το οικονομικό,θα το δεχτεί η γάτα και αν όχι?Τελικά μόλις σταμάτησε η βροχή του εφτιαξα μια φωλίτσα για να είναι προστατευμένο και φύγαμε
Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι πραγματικά δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο.Δεν αλλάζει όμως ότι το άφησα πίσω και τα έχω βάλει με τον εαυτό μου.Συγνώμη ομορφιά μου
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό μπορούσες να κάνεις, αυτό έκανες.. δεν ήταν και λίγο, κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να μην έκανε τίποτα ή ακόμα χειρότερα να το κλότσαγε να πήγαινε πάρα κει, να μην της χαλάσει τα ρούχα ή την λερώσει.
Θα υπάρξει επόμενο γατάκι μην φοβάσαι.. και τότε μπορεί να είσαι εσύ και ο φίλος σου έτοιμοι αν μπορείτε να το πάρετε.

Επίσης σκέψου και το άλλο.. μπορεί κάποιος να σε είδε, να σε πρόσεξε, και μετά να το λυπήθηκε αυτός και να το πήρε.. να στάθηκες δηλαδή αφορμή να το προσέξει και ο άλλος και τελικά να σωθεί. (ή απλά να ένιωσε κάποιες στιγμές αγάπης και ζεστασιάς)
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα νεύρα μου πρωϊνιάτικα...Έχουμε όλα τα χαρτιά για να τα δώσουμε στο δήμο για το γάμο εκτώς από ένα... την βεβαίωση για το διαζύγειό μου, η οποία έχει βγεί από τον Μάιο...
Παίρνω κι εγώ τηλέφωνο το δηκιγόρο μου να του ζητήσω το χαρτί... και τι μου λέει... ότι για να μου δώσει το χαρτί, πρέπει να πάμε ξανά στο δικαστήριο (στον Πολύγυρο Χαλκιδική) να υπογράψουμε μαζί με τον πρώην ένα ακόμα χαρτί, για το οποίο ΔΕΝ είχε αναφέρει Τ Ι Π Ο Τ Α!
Έλεος πια τόσο τροχιό με αυτό το θέμα! Και ο μ@!$#!ς ο δηκηγόρος δεν το έλεγε από την αρχή να κανονίσω την πορεία μου??? Τι περίμενε δηλαδή.. έλεος....
Και άντε εγώ τρέχω όποια μέρα είναι... με τον ηλ@$#@ο τον πρώην πώς συνενοείσαι? Ο οποίος είναι και του "ωχαδερφισμού" και του "δεν βαριεσαι" και ένα σωρό άλλα... (κοινώς άνθρωπος για μπάτσες... που δεν τον νοιάζει τίποτα... ούτε καν τον μικρό δεν προσέχει όταν τον έχει και για διατροφή δεν το συζητάμε... ούτε δεκάρα...)
Και εδώ έρχομαι και αναρωτιέμαι... τι αμαρτίες πληρώνω... αλλά μετά ρίχνω μια μούτζα στα μούτρα μου και απαντάω στον εαυτό μου... τις δικές σου...
julia
Διακεκριμένο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
θελω να σπασω κανα Δημαρχειο ετσι ρε παιδι μου να ηρεμησω λιιιιγο
αι στο καλο .. μα κανεις δνε καταλαβαινει ??? τοση αναισθησια??? και εχεις και τους "φιλους" που ξερουν οτι εχεις 100προβληματα και αυτοι λενε τα δικα τους... δεν μπορω αλλοοοοοο
stellak
Διάσημο μέλος
Τα νευρα μουυ εχουν γινει... κροσσιααααααα
θελω να σπασω κανα Δημαρχειο ετσι ρε παιδι μου να ηρεμησω λιιιιγο
αι στο καλο .. μα κανεις δνε καταλαβαινει ??? τοση αναισθησια??? και εχεις και τους "φιλους" που ξερουν οτι εχεις 100προβληματα και αυτοι λενε τα δικα τους... δεν μπορω αλλοοοοοο
Τέλος! Εσύ είσαι πρώτη στη σειρά για Γαύδο, διότι διαφορετικά μπορεί να σε κρατήσουν στη... Σούδα
(για όσους δεν είναι γνώστες, στη Σούδα υπήρχε - δεν είμαι σίγουρη αν συνεχίζει να υπάρχει - ψυχιατρικό κατάστημα
) Τη Νότια Ελλάδα δεν τη γλιτώνεις πάντως!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τη Νότια Ελλάδα δεν τη γλιτώνεις πάντως!![]()
Μη φοβάσαι Νάνσυ... ετοιμάζω το κρεβάτι σου....

Απλά στρίψε αριστερά εκει που χωρίζει για Πάτρα- Τρίπολη... ακολούθα την θάλασσα παραλιακά και θα με βρείς!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μη με απειλεις εμενα Στελλα μου... γιατι παρεα ΕΣΥ θα μου κανεις![]()
Α, να ετοιμάσω 2 κρεβάτια????

aretha
Περιβόητο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Μη με απειλεις εμενα Στελλα μου... γιατι παρεα ΕΣΥ θα μου κανεις![]()
Μωρέ, φεύγω εγώ από σήμερα, μη σε νοιάζει... ειδικά χειμώνα στη Γαύδο που δεν υπάρχει ψυχή ζώσα... (ξέρεις, και μετά από αυτό τη Σούδα δεν τη γλιτώνουμε αλλά είναι κοντά
). Πολλά νεύρα όμως, Νιαράκι, πολλά! Ενώ εγώ, βλέπεις, νιρβάνα κανονική
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωχ, απο μικρή στα βάσανα.....![]()
Άστα να πάνε... είμουν κι εγώ καλόπαιδο βλέπεις... αλλά δεν πειράζει μου έμεινε ένα τερατάκι γλυκίτατο.
Και όσον αφορά τα βάσανα... αν εξαιρέσεις τις ελλάχιστες φορές που με παίρνουν από κάτω.. κατά τα άλλα είμαι του στυλ: Βαράτε κιάλλο αντέχω!
Αλλά γεγονός είναι πως έχω γίνει λίγο απαισιόδοξο άτομο από την άποψη πως για μια κατάσταση πρώτα σκέφτομαι τα αρνητικά που μπορεί να φέρει (το λέω ψυχολογική προετοιμασία) και μετά τα θετικά (αν δεν τα παραλήψω τελείως).
Τέλος πάντων τα ήθελε ο κ**ος μου και γνωρίζοντας αυτό δεν παραπονιέμαι.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
μα ρε κοριτσια 3ος μηνας στο περιμενε στη δουλεια... και χθες μιλησαν και δεν μας λενε να ξερουμε, αν ειναι να φυγουμε να κοψουμε το ρημαδοΤΕΒΕ που με εχει ξετιναξει ...
ουφ ουφ Τζουλια ξενοδοχειο θα το κανουμε στρωσε πολλα κρεβατια και πετα 2- γατια πανω στο καθε ενα

Στελλα, δεν παμε Γαυδο, αλλου παμε! Κατα Πελλοπονννννννησο μερια (το νηηη ειναι αυτο της Αμαλίας )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool