stellak
Διάσημο μέλος
Στελλα, δεν παμε Γαυδο, αλλου παμε! Κατα Πελλοπονννννννησο μερια (το νηηη ειναι αυτο της Αμαλίας )![]()
Δεν πάω εκεί! Φεύγω για Αριζόνα, καλύτερα στο Τούσον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
τιποτα δεν κανουν οι ρημαδοαναπνοες Αλικη μου... αν δεν δειρω-βρισω καποιον δεν θα ηρεμησω!!!
μα ρε κοριτσια 3ος μηνας στο περιμενε στη δουλεια... και χθες μιλησαν και δεν μας λενε να ξερουμε, αν ειναι να φυγουμε να κοψουμε το ρημαδοΤΕΒΕ που με εχει ξετιναξει ...
ουφ ουφ Τζουλια ξενοδοχειο θα το κανουμε στρωσε πολλα κρεβατια και πετα 2- γατια πανω στο καθε ενα
Στελλα, δεν παμε Γαυδο, αλλου παμε! Κατα Πελλοπονννννννησο μερια (το νηηη ειναι αυτο της Αμαλίας )![]()
Μαξιλαράκι στα μούτρα και επαναλλαμβανόμενες τσιρίδες Νιαρ μου μέχρι να μην σου μείνει φωνή ούτε να μιλήσεις... και μετά τσάι με μέλι για να στρώσεις το λαιμό σου και να χαλαρώσεις... θα δείς δουλεύει αλλά πρέπει να είσαι σπίτι...
Αν χρειάστείς τίποτα για το ΤΕΒΕ στείλε μου μύνημα (ο πατέρας μου δουλεύει εκεί).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Αν χρειάστείς τίποτα για το ΤΕΒΕ στείλε μου μύνημα (ο πατέρας μου δουλεύει εκεί).
ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑΑΑΑΑ

(ναι, ναι Τούσον - Αριζόνα, ούτε ΤΕΒΕ ούτε τίποτα)
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
υποτιθεται οτι τωρα πρεπει να κατσω να διαβασω Ισπανικα, αλλα ετσι που χουν γινει τα νευρα μου.... ΙταλοΓερμανικα μου βγαινουν...

Στελλα, εχεις και προτιμησεις??? οχι χρυση μουυυ... θα ερθεις!!!!!!!

stellak
Διάσημο μέλος
Gracias Nehalennia....
υποτιθεται οτι τωρα πρεπει να κατσω να διαβασω Ισπανικα, αλλα ετσι που χουν γινει τα νευρα μου.... ΙταλοΓερμανικα μου βγαινουν...
Στελλα, εχεις και προτιμησεις??? οχι χρυση μουυυ... θα ερθεις!!!!!!!![]()
Que hiciste, querida?
Βεβαίως και έχω προτιμήσεις! Ή να τσακωθούμε ή όχι εδώ μέσα πια!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
να μια ενοχλητικη εδω με στελνει στη Γαυδο και αυτη παει στις Αμερικες!!!!
Αισχος πια και μετα μιλαει για διαπλοκες.... dios mio!
julia
Διακεκριμένο μέλος
ουφ ουφ Τζουλια ξενοδοχειο θα το κανουμε στρωσε πολλα κρεβατια και πετα 2- γατια πανω στο καθε ενα
Στελλα, δεν παμε Γαυδο, αλλου παμε!
ΟΚ... να βάλω 3???
Έχει πιάσει ψυχρούλα το βράδυ... και τα μάλλινα είναι ακόμα στις ναφθαλίνες..Ετοιμάζω πρόγραμμα.
Εγερτήριο απο τις 6πμ... να αρμέξουμε τις κατσικούλες, και να μαζέψουμε τα αυγά!!!

Πλακα κανω δεν έχω ακόμα...Μετά έχουν σειρά γατες- σκύλος
Ψώνια, φασίνα, μαγείρεμα
ΜΑΜ
Σιέστα- καφές - γυμναστική (ανάλογα)
Τάισμα, ξε@@τισμα, κλπ κλπ πότισμα..
Ετοιμασία επομενης μέρας..
Νάνι. (εναλακτικά καφές - ποτό - μαμ)
Και αν προλάβεις να τσαντιστείς( ή να σκεφτείς..)σφύρα μου!!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
η καλυτερη θεραπεια ειναι καλε!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τζουλιαααα ερχομαιιιιιιι!!!!
η καλυτερη θεραπεια ειναι καλε!
ΕΛΑ!!!
θέλω άτομο να βγάζει τον σκύλο βόλτα!!!!

(Θα βοηθάς και στα άλλα εννοείτε....)

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τωρα ειμαι στην βεραντα με το λαπτοπ,πινω τσαι γιασεμιου και εχω και τα δυο γατια μου διπλα.
Θα πρεπε να κατεβω αργοτερα στην συγκεντρωση αλλα λιγο βαριεμαι.

Desdemona
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εχω και τα δυο γατια μου,που μου κανουν συμπαρασταση!

Για αυτο το θεμα πρεπει να εχουμε και ενα αγωνιστικο μπαρμπαδακι!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Με μούσι, μπερέ με αστεράκι, βλέμμα απλανές και αυτιά γατίσια!Για αυτο το θεμα πρεπει να εχουμε και ενα αγωνιστικο μπαρμπαδακι!![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Με μούσι, μπερέ με αστεράκι, βλέμμα απλανές και αυτιά γατίσια!![]()
Σαν να λεμε Τσε Γκεβάρα αλλα στο γατίσιο του?

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σαν να λεμε Τσε Γκεβάρα αλλα στο γατίσιο του?![]()
![]()
Συμφωνω

Εχουμε εναν Τσε στο φορουμ αλλα αυτος βγηκε ΤΣΕ-ΜΠΕΡΙ

Raisa
Περιβόητο μέλος
Σαν να λεμε Τσε Γκεβάρα αλλα στο γατίσιο του?![]()
![]()
Συμφωνω
Εχουμε εναν Τσε στο φορουμ αλλα αυτος βγηκε ΤΣΕ-ΜΠΕΡΙ![]()
Καλέ τι λέτε??? Άκουσα το όνομά μου ή μου φαίνεται???

Νίκη, γιατί δεν σε είδα στην πορεία????

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
![]()
Καλε Ραισα που την ειδες την πορεια? Μη μου πεις οτι αποφασισαν τα ΜΜΕ να ασχοληθουν μαζι μας.Εγω που παρακολουθουσα ολη την ωρα, δεν ειδα τιποτα.

Αλλα ναι,βαρεθηκα να παω στην συγκεντρωση
εκανα απεργια απο την οθονη του mycat.
Ο Φιντελ ειναι τελειος ως Τσε Γκεβαρα!Τον ερωτευτηκα!

Μαζι του οχι απεργια,αλλα και επανασταση κανω!

Raisa
Περιβόητο μέλος

Είδες ο Φιντέλ
....ηγετική φυσιογνωμία παιδί μου....

Desdemona
Διάσημο μέλος
![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Ελπίζω ότι το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί μέχρι να γυρίσω απ' το σύντομο ταξιδάκι που έχω να πάω.
Φιντέλ, σε θέλω μαζί μου στον αγώνα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool