prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αστα, έχω κάνει ντοκτορά... σαυτά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
άστα σου λέω ... είναι πολλά.. ΦΤΑΝΕΙ να μην παραιτηθείς..
Πάρε την επιθεώρηση ή κανα γνωστό σου Λογιστή.. αν θες, κάποια, στα λέω και εγω...
prince
Διάσημο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

για το φούσκωμα δεν ξέρω τπτ ξεχάστε το σαν να μην σας τόπα, δεν ξέρω πλέον αν θέλω να προχωρήσω ειδικά με τον τρόπο που μου υποδηκνίουν τον "ιατρικό" και έτσι σκατά που έχουν γίνει όλα

δουλειά θέλω

prince
Διάσημο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕΑΝ δε, μείνεις έγκυος πριν σε απολύσουν... μετά ΔΕΝ μπορούν να σε απολύσουν μέχρι και 1 χρόνο αφού γεννήσεις.....
Αστα, έχω κάνει ντοκτορά... σαυτά...![]()
το ξέρω για αυτό είπαν να προλάβουν το κακό.....
η χαρά η δική μου είναι το Κακό, ένα μικρούλι τόσο δα πλασματάκι
ειναι το Κακό!!!

θέλω να κάνω φόνο λέμε

julia
Διακεκριμένο μέλος
.. Τελικά τα κατάφερε...
ούτε την έδιωξε, αλλά ουτε και μετά... τώρα του έχει γίνει απαραίτητη.
... και πρόσφατα, με την κρίση που άρχισαν τα καμπανάκια και τα υπονοούμενα.... θα του πετάξει το 2ο παιδί....Το ξέρω είναι κάπως...
αλλά ΜΟΝΟ έτσι επιβοιώνουμε μάλλον οι γυναίκες, για να κάνουμε οτι προστάζει "η φύση" μας...
(ειρωνικό εε??)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ούτε αυτό που προστάζει η φύση μου δεν μπορώ να κάνω, είμαι άχρηστη:cry:
ααααααααααααααααααα... θα αρχίσω να φωνάζω, και θα ξυπνήσω τα γατιά!!!!

Σταμάτα ΤΩΡΑ.
Είσαι μια χαρά κοπέλα, ΔΕΝ τελειώνει η ζωή σου, ούτε είσαι άχρηστη...
με νευρίασες τώρα... και δεν μιλάω άλλο.
Οτι ειναι σε msn, ή skype...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερω 10000 γυναικες που καναν τα παντα να κανουν παιδι και οταν τα παρατησαν καναν φυσιολογικοτατα παιδι,,,το αγχος ειναι και τπτ αλλο.
για αυτο ηρεεεεμησε , σκεψου θετικα και ολα θα παρουν το δρομο τους

aalyah
Διάσημο μέλος
Κ@@@χώρα!!!!!
Το κερ@@ο μου μεσα!!!

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
ούτε αυτό που προστάζει η φύση μου δεν μπορώ να κάνω, είμαι άχρηστη:cry:
Καλέ τι κουβέντες είναι αυτές;
Μη σκέφτεσαι έτσι... Όλα γίνονται, εύκολα ή δύσκολα δεν έχει σημασία...Γίνονται!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Trick or theat;
Κριμα να μην ειμαστε ακομα ετοιμοι να δινουμε σοκολατακια...ε;

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα. Εχω να αναφερω οτι οποιος σημερα ερθει και μου χτυπήσει την πορτα για halloween και μου πει trick or treat θα τον μπουφλισω! Οχι γιατί εκει που δίναμε γλυκα (με τα τσουβαλια παρακαλω) θυμηθηκαν ν'αρχισουν να ζηταν λεφτα!! Και μαλιστα ζητανε ΚΑΙ τουλαχιστον £5. Δεν δεχομαστε παρακατω παρακαλω. Και όταν τους λες εχουμε μονο γλυκα σου λεει "ααααα εγω γλυκα δεν τρωω δωσε μου λεφτα". Δηλαδη οκ εμεις στην ελλαδα εχουμε τα καλαντα το ξερω. Αλλα εκει γνωριζουμε οτι δινουμε λεφτα. Εδω ξυπνησαν ξαφνικα τα τσουτσεκια και ερχονται κατι μαντραχαλοι ως εκει πανω που δεν εχουν δουλεψει στην ζωη τους και τους τρεφει το κρατος (εν ολιγοις εμεις με τους φορους) χωρις καν εννοειται να φορανε και τιποτα απο φορεσια μονο απλα ρουχα και ζητανε λεφτα και πρεπει εσυ να βγαλεις και να δωσεις απο 5 λιρες στον καθενα!!! Πάνε καλα???? Οχι τιποτα αλλο αλλά εχουν σημειωθει και επιθεσεις σε περιοδο halloween. Να τους ανοιξεις δηλαδη να τους πεις λεφτα δεν σου δινω και μετα να μπουκαρουν και μεσα στο σπιτι σου και ενας θεος ξερει τι θα γινει!!!
Κ@@@χώρα!!!!!
Το κερ@@ο μου μεσα!!!![]()
ανοιξε απαντα σε ωραιοτατα Ελληνικα εγκω ντεν ξερει και το μανταμ λειπει απο σπιτι... και κλεισε τους την πορτα στα μουτρα...
αντε που ξυπνησαν και αυτοι μη χ@@ω
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αμερικάνικη δεν είναι???? ....Ολες οι μπιπ.... απο κεί μας έρχονται..
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμερικάνικη δεν είναι???? ....Ολες οι μπιπ.... απο κεί μας έρχονται..
Πες τα!!! Πες τα!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Γιατί βρε να τις πετάξουν τις κολοκύθες;Αντί να πετάξουν τις κολοκύθες.. είπαν να κάνουν μια γιορτή, και να τις κάνουν πυροφάνια???![]()
Μπορείς να τις κάνεις νοστιμότατη πίτα (αλμυρή ή γλυκιά) και γλυκό του κουταλιού!
Αλλά οι έξυπνοι οι Αμερικάνοι, ναι, τις κάνουν πυροφάνια...
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool