Εδώ τσακωνόμαστε!

αν σε απολύσουν δικαιούσαι και δώρο χριστουγέννων (επιχήριση έχουμε, έστω και μικρή, και ξέρω τι σου λέω) μην τους χαρίσεις τίποτε. Πές τους ορθά κοφτά. εγώ δεν φεύγω. απολύστε με...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΑΝ δε, μείνεις έγκυος πριν σε απολύσουν... μετά ΔΕΝ μπορούν να σε απολύσουν μέχρι και 1 χρόνο αφού γεννήσεις.....

Αστα, έχω κάνει ντοκτορά... σαυτά...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρω κοπέλα, που δήλωσε έγκυος, με ψεύτικα χαρτιά... και δεν μπόρεσαν να την διώξουν.. μετά φυσικά το "έχασε " το παιδί... ή θα μπορούσε απλά να κερδίσει χρόνο και να μείνει κανονικά έγκυος...

άστα σου λέω ... είναι πολλά.. ΦΤΑΝΕΙ να μην παραιτηθείς.. :)

Πάρε την επιθεώρηση ή κανα γνωστό σου Λογιστή.. αν θες, κάποια, στα λέω και εγω...

Μην κάνεις το λάθος και παραιτηθείς. Χάνεις τα πάντα.... ούτε επίδομα ανεργείας, ούτε δώρο χριστουγέννων τπτ. Κάτσε εκέι. Μπάστακας. ¨Ασε να σου ετοιμάζουν όσες συστατικές επιστολές θέλουν. Να ζητήσεις αποζημίωση.... Να μην τους χαρίσεις ούτε ένα ευ΄ρω... Καλού κακού μίλα με την επιθεώρηση για το τι δικαιούσαι σε περίπτωση απόλυσης ή με έναν καλό λογιστή.

όχι αν δεν βρω άλλη δουλειά δεν φεύγω αν δεν με απολύσουν, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τηλ. στον οαεδ να ρωτήσω, είπαμε είμαι ηλίθια αλλά όχι και τόσο!!!!!:mad::mad::mad:

για το φούσκωμα δεν ξέρω τπτ ξεχάστε το σαν να μην σας τόπα, δεν ξέρω πλέον αν θέλω να προχωρήσω ειδικά με τον τρόπο που μου υποδηκνίουν τον "ιατρικό" και έτσι σκατά που έχουν γίνει όλα:mpliaks:

δουλειά θέλω:mad:

ένα ένα θα γίνουν όλα. Πρώτα διασφαλίζεις τα δικαιώματά σου. και τους σπάς τα νεύρα. Αν τύχει και μείνεις καλύτερα για σένα. Πρέπει όμως να ηρεμίσεις για αυτό. Θες δουλειά κάτσε στη δουλειά. Κανεις δεν έχει δικαίωμα να σε εξαναγκάσει να φύγεις. Μη σου σπάνε τα νεύρα για να φύγεις. Σπάστα τους εσύ. Κάνε πιο πολλές εξετάσεις.. Άστους να αναρωτιόύνται...

ΕΑΝ δε, μείνεις έγκυος πριν σε απολύσουν... μετά ΔΕΝ μπορούν να σε απολύσουν μέχρι και 1 χρόνο αφού γεννήσεις.....

Αστα, έχω κάνει ντοκτορά... σαυτά...;)

το ξέρω για αυτό είπαν να προλάβουν το κακό.....

η χαρά η δική μου είναι το Κακό, ένα μικρούλι τόσο δα πλασματάκι:baby: ειναι το Κακό!!!:mad::mad::mad::mad:

θέλω να κάνω φόνο λέμε:mad:

Αστα, τα ΄χω ξαναζήσει με κολλητή...:(..
Τελικά τα κατάφερε...:) ούτε την έδιωξε, αλλά ουτε και μετά... τώρα του έχει γίνει απαραίτητη.;)... και πρόσφατα, με την κρίση που άρχισαν τα καμπανάκια και τα υπονοούμενα.... θα του πετάξει το 2ο παιδί....

Το ξέρω είναι κάπως...:( αλλά ΜΟΝΟ έτσι επιβοιώνουμε μάλλον οι γυναίκες, για να κάνουμε οτι προστάζει "η φύση" μας... :blink: (ειρωνικό εε??)

ούτε αυτό που προστάζει η φύση μου δεν μπορώ να κάνω, είμαι άχρηστη:cry:

ααααααααααααααααααα... θα αρχίσω να φωνάζω, και θα ξυπνήσω τα γατιά!!!!:mad::mad::mad:

Σταμάτα ΤΩΡΑ.
Είσαι μια χαρά κοπέλα, ΔΕΝ τελειώνει η ζωή σου, ούτε είσαι άχρηστη...
με νευρίασες τώρα... και δεν μιλάω άλλο.:| Οτι ειναι σε msn, ή skype...

υπό κανονικές συνθίκες συμφωνώ, αλλά επειδή δεν είμαι υπό ΚΣ τώρα μπορώ να λέω ότι θέλω και αν μείνω και σε 4 τοίχους μέσα θα λέω και χειρότερα:blink::blink::blink:

καλο μου κοριτσι μην λες χαζομαρες και φωναζει η Τζουλια...ποιος μασ σωζει μετα!
Ξερω 10000 γυναικες που καναν τα παντα να κανουν παιδι και οταν τα παρατησαν καναν φυσιολογικοτατα παιδι,,,το αγχος ειναι και τπτ αλλο.
για αυτο ηρεεεεμησε , σκεψου θετικα και ολα θα παρουν το δρομο τους ;)

Καλησπερα. Εχω να αναφερω οτι οποιος σημερα ερθει και μου χτυπήσει την πορτα για halloween και μου πει trick or treat θα τον μπουφλισω! Οχι γιατί εκει που δίναμε γλυκα (με τα τσουβαλια παρακαλω) θυμηθηκαν ν'αρχισουν να ζηταν λεφτα!! Και μαλιστα ζητανε ΚΑΙ τουλαχιστον £5. Δεν δεχομαστε παρακατω παρακαλω. Και όταν τους λες εχουμε μονο γλυκα σου λεει "ααααα εγω γλυκα δεν τρωω δωσε μου λεφτα". Δηλαδη οκ εμεις στην ελλαδα εχουμε τα καλαντα το ξερω. Αλλα εκει γνωριζουμε οτι δινουμε λεφτα. Εδω ξυπνησαν ξαφνικα τα τσουτσεκια και ερχονται κατι μαντραχαλοι ως εκει πανω που δεν εχουν δουλεψει στην ζωη τους και τους τρεφει το κρατος (εν ολιγοις εμεις με τους φορους) χωρις καν εννοειται να φορανε και τιποτα απο φορεσια μονο απλα ρουχα και ζητανε λεφτα και πρεπει εσυ να βγαλεις και να δωσεις απο 5 λιρες στον καθενα!!! Πάνε καλα???? Οχι τιποτα αλλο αλλά εχουν σημειωθει και επιθεσεις σε περιοδο halloween. Να τους ανοιξεις δηλαδη να τους πεις λεφτα δεν σου δινω και μετα να μπουκαρουν και μεσα στο σπιτι σου και ενας θεος ξερει τι θα γινει!!!

Κ@@@χώρα!!!!!

Το κερ@@ο μου μεσα!!! :mad::mad::mad::mad::mad:

Καλέ τι κουβέντες είναι αυτές;
Μη σκέφτεσαι έτσι... Όλα γίνονται, εύκολα ή δύσκολα δεν έχει σημασία...Γίνονται!!! :)

Θενια εγω τρωω γλυκα,δε θελω λεφτα.
Trick or theat;
Κριμα να μην ειμαστε ακομα ετοιμοι να δινουμε σοκολατακια...ε;:P

Καλησπερα. Εχω να αναφερω οτι οποιος σημερα ερθει και μου χτυπήσει την πορτα για halloween και μου πει trick or treat θα τον μπουφλισω! Οχι γιατί εκει που δίναμε γλυκα (με τα τσουβαλια παρακαλω) θυμηθηκαν ν'αρχισουν να ζηταν λεφτα!! Και μαλιστα ζητανε ΚΑΙ τουλαχιστον £5. Δεν δεχομαστε παρακατω παρακαλω. Και όταν τους λες εχουμε μονο γλυκα σου λεει "ααααα εγω γλυκα δεν τρωω δωσε μου λεφτα". Δηλαδη οκ εμεις στην ελλαδα εχουμε τα καλαντα το ξερω. Αλλα εκει γνωριζουμε οτι δινουμε λεφτα. Εδω ξυπνησαν ξαφνικα τα τσουτσεκια και ερχονται κατι μαντραχαλοι ως εκει πανω που δεν εχουν δουλεψει στην ζωη τους και τους τρεφει το κρατος (εν ολιγοις εμεις με τους φορους) χωρις καν εννοειται να φορανε και τιποτα απο φορεσια μονο απλα ρουχα και ζητανε λεφτα και πρεπει εσυ να βγαλεις και να δωσεις απο 5 λιρες στον καθενα!!! Πάνε καλα???? Οχι τιποτα αλλο αλλά εχουν σημειωθει και επιθεσεις σε περιοδο halloween. Να τους ανοιξεις δηλαδη να τους πεις λεφτα δεν σου δινω και μετα να μπουκαρουν και μεσα στο σπιτι σου και ενας θεος ξερει τι θα γινει!!!

Κ@@@χώρα!!!!!

Το κερ@@ο μου μεσα!!! :mad::mad::mad::mad::mad:

ανοιξε απαντα σε ωραιοτατα Ελληνικα εγκω ντεν ξερει και το μανταμ λειπει απο σπιτι... και κλεισε τους την πορτα στα μουτρα...
αντε που ξυπνησαν και αυτοι μη χ@@ω

ΠΟΤΕ δεν την κατάλαβα αυτήν την γιορτή... Αντί να πετάξουν τις κολοκύθες.. είπαν να κάνουν μια γιορτή, και να τις κάνουν πυροφάνια???:hmm:

Αμερικάνικη δεν είναι???? ....Ολες οι μπιπ.... απο κεί μας έρχονται..

Αμερικάνικη δεν είναι???? ....Ολες οι μπιπ.... απο κεί μας έρχονται..

Πες τα!!! Πες τα!!! :up:

Αντί να πετάξουν τις κολοκύθες.. είπαν να κάνουν μια γιορτή, και να τις κάνουν πυροφάνια???:hmm:
Γιατί βρε να τις πετάξουν τις κολοκύθες;
Μπορείς να τις κάνεις νοστιμότατη πίτα (αλμυρή ή γλυκιά) και γλυκό του κουταλιού!

Αλλά οι έξυπνοι οι Αμερικάνοι, ναι, τις κάνουν πυροφάνια...

Βασικα δεν ειναι αμερικανικη η γιορτη,ειχαμε κι εμεις αντιστοιχη πριν επικρατησει ο Χριστιανισμος,και υπαρχει σε πολλες παραδοσεις σε διαφορετικες εκδοχες,σε ολες σχεδον τις χωρες.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back