dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεω ιδρώνει τ αυτί τους όμως΄Για να καταλάβεις το γελοίο της υπόθεσης τώρα μου τις στέλνουν με το ταχυδρόμιο και τρέχω να τις ακυρώσω.Και καλά εγώ έχω μυαλό οι παππούδες και οι γιαγιάδες τι φταίνε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η γιαγιούλα ζει σε γυάλα;Χώρια που αυτές είναι οι πιο καχύποπτες απ' όλους! Όπως και να 'χει, μερικά πράγματα δεν είναι θέμα μόρφωσης. Δυστυχώς η ευπιστία πληρώνεται - αυτό το ξέρεις ακόμα και αν είσαι από χωριό. Κανείς δεν μπορεί να σε προστατεύσει απ' τους απατεώνες (και πώς να το κάνει; Να προλάβει το κακό πριν συμβεί; ) Κι εγώ την έχω πατήσει στο παρελθόν, αλλά το σφάλμα ήταν δικό μου που δεν είχα πάρει τα μέτρα μου.
![]()
Ξέρεις τι μετά από μια ηλικία το μυαλό αρχίζει και.... Εξάλλου αυτές οι γυναίκες έχουν ζήσει σε πιο αθώες εποχές που κοιμόντουσταν με τα σπίτι ανοιχτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Συγγνώμη που θα το πω, αλλά αν δίνεις χύμα τα στοιχεία σου σε αγνώστους, ε, σου αξίζει να σου αδειάσουν το σπίτι. Λίγη κοινή λογική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Ναι, Ρούλα καλά τα λές.. αλλά, είναι ΠΟΛΥ έυκολο να την πατήσει και γριούλα και άλλος.
Σε παίρνουν και λένε είμαστε απο την ACS( ή άλλη εταιρία)... της περιοχής σου, το ξέρουν απο τον ΟΤΕ που μένεις, και κοπέλα, θα πάρει φυσικά τηλέφωνο. ¨Εχουμε κάτι για εσάς, πότε να σας το φέρουμε???
Και λές εσύ.. μέτά τις 6 το απόγευμα που γυρνάω σπίτι.
Αυτό φτανει. Έχει γίνει χαμός στην Αθήνα....
ria23
Διάσημο μέλος
ερχεται ενας στην εισοδο της πολυκατοικιας καθως η μανα μου ξεκλιδωνει την εξωπορτα και λεει εχετε ΟΤΕ?? η μανα μου δεν ακουσε καλα και νομιζε οτι ακουσε ειμαστε απο τον ΟΤΕ !!!οποτε τον ανεβασε σπιτι !!!! αν ηταν κλεφτης και λειπαμε και μεις απο το σπιτι αστα να πανε!!! ο κυριος ηταν απο πολυ γνωστη εταιρεια τηλεφωνιας που σε παιρνουν και σε ζαλιζουν!!!!και να φανταστεις οτι η μανα μου εχει βγαλει την τοτε σχολη γραμματεων !!! συμπερασμα ειτε μορφωμενος εισαι ειτε οχι μπορουν να σε κοροιδεψουν

prince
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Επαναλαμβάνω πως κι εγώ την έχω πατήσει, γι' αυτό δεν τα λέω αφ' υψηλού. Αλλά όταν την παθαίνεις από τέτοιες κουτουράδες, you have only yourself to blame, που λεν' και στο χωριό μου.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μετα μου ζηταει ευγενικα το ΑΦΜ μου και το νουμερο της ταυτοτητας.
Εκει φυσικα καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα και της απαντησα οτι αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα, ειναι απορητες πληροφοριες και δεν τα λεω στον καθενα απο το τηλεφωνο.
Μα οχι μου ειπε,δεν υπαρχει τετοιο θεμα εμεις επιβαιβεωνουμε τα στοιχεια που εχουμε.Συγνωμη για την ενοχληση ειπε και της εκλεισα το τηλεφωνο.
Φανταζομαι οτι καποιοι ξαρευουν "αφελεις" για τα στοιχεια τους, για να βγαλουν καμια καρτα.

Προσεξτε πολυ, ποιες πληροφοριες δινεται απο το τηλεφωνο.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εμενα παιδια πριν κανενα εικοσαημερο μου ετυχε το εξης.Με περνουν τηλεφωνο στην δουλεια(με αποκρυψη), το σηκωνω και μια ευγενικη γυναικεια φωνη μου λεει οτι παιρνει απο τον ΟΤΕ και τσεκαρουν τα στοιχεια που εχουν στον τηλεφωνικο καταλογο.Επιβαιβεωνουν το ονομα μου την διευθυνση και το νουμερο του τηλεφωνου τους λεω ναι σωστα ειναι (εξαλλου αυτα υπαρχουν και στον τηλεφωνικο καταλογο του ΟΤΕ).
Μετα μου ζηταει ευγενικα το ΑΦΜ μου και το νουμερο της ταυτοτητας.
Εκει φυσικα καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα και της απαντησα οτι αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα, ειναι απορητες πληροφοριες και δεν τα λεω στον καθενα απο το τηλεφωνο.
Μα οχι μου ειπε,δεν υπαρχει τετοιο θεμα εμεις επιβαιβεωνουμε τα στοιχεια που εχουμε.Συγνωμη για την ενοχληση ειπε και της εκλεισα το τηλεφωνο.
Φανταζομαι οτι καποιοι ξαρευουν "αφελεις" για τα στοιχεια τους, για να βγαλουν καμια καρτα.
Προσεξτε πολυ, ποιες πληροφοριες δινεται απο το τηλεφωνο.![]()
Ξέρεις τι ήθελαν μάλλον? Να σου αλλάξουν την εταιρεία από την οποία τηλεφωνείς. Για αυτό σου ζήτησαν αυτά τα στοιχείαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ξέρεις τι ήθελαν μάλλον? Να σου αλλάξουν την εταιρεία από την οποία τηλεφωνείς. Για αυτό σου ζήτησαν αυτά τα στοιχεία
Αυτο, ομολογω, δεν το ειχα σκεφτει.
Και γιατι δεν μου το ειπαν κανονικα?
Μαλλον επειδη ηξεραν οτι θα αρνηθω

Προκειται για επαγγελματικο τηλεφωνο οποτε δεν το διακυνδυνευω με τις τυχαιες εταιρειες, να μεινω χωρις τηλεφωνο καποια στιγμη, με τις κακες τους υπηρεσιες.

Αλλα και παλι μπορουν κατι τετοιο να κανουν εν αγνοια σου?

Δηλαδη θα πλαστογραφουσαν την υπογραφη μου?
αυτο δεν ειναι παρανομο, η κανω λαθος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αυτο, ομολογω, δεν το ειχα σκεφτει.
Και γιατι δεν μου το ειπαν κανονικα?
Μαλλον επειδη ηξεραν οτι θα αρνηθω
Προκειται για επαγγελματικο τηλεφωνο οποτε δεν το διακυνδυνευω με τις τυχαιες εταιρειες, να μεινω χωρις τηλεφωνο καποια στιγμη, με τις κακες τους υπηρεσιες.
Αλλα και παλι μπορουν κατι τετοιο να κανουν εν αγνοια σου?
Δηλαδη θα πλαστογραφουσαν την υπογραφη μου?αυτο δεν ειναι παρανομο, η κανω λαθος
![]()
Δεν υπογράφεις σε μερικές περιπτώσεις
. Εμένα με είχαν πάρει και έφτανε λέει να μου αλλάξουν εταιρεία με ηχογράφηση λέει. Μάλλον αυτό θα κάναν και με εσένα. Υποψιάζομαι τώρα
. Δεν θα σου άλλαζαν το δίκτυο, μέσω δικτύου ΟΤΕ θα ήσουν απλά τα τηλεφωνήματα θα χρεωνόντουσταν σε άλλη εταιρεία. Κι εγώ ΟΤΕ έχω αλλά τα τηλεφωνήματα μου πάνε στην TELLASΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
1. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ προσωπικά στοιχεία απ' το τηλέφωνο. "Αφού ξέρεις τη διεύθυνσή μου, γράψε μου μια επιστολή να μου πεις ΓΡΑΠΤΩΣ τι θες".
2. Αν πάρουν από τράπεζα και πουν "έχουμε έτοιμη για σας μια κάρτα", τους λέτε ψαρωτικά: "Τιιιι; Κυκλοφορεί κάρτα στο όνομά μου χωρίς εγώ να έχω βάλει πουθενά υπογραφή; Καταστρέψτε την αμέσως για να μην έχουμε κι άλλα!" Εννοώντας ότι θα τους τραβάτε στα δικαστήρια, πράγμα που γίνεται χαλαρά σε οποιαδήποτε περίπτωση βρεθείτε με σύμβαση ή συμβόλαιο για το οποίο δεν πήγατε αυτοπροσώπως να υπογράψετε.
3. Θυροτηλέφωνο:
-Ποιος είναι;
-Να αφήσουμε κάτι έντυπα/διαφημιστικά;
-Δεν παίρνουμε έντυπα/διαφημιστικά.
4. Μαγική κουβέντα για ενοχλητικούς υπαλλήλους: "Ξέρω πως εσύ κάνεις αυτό που σου είπαν να κάνεις. Πώς λέγεται ο προϊστάμενός σου; Σύνδεσέ με να του πω κάτι που θέλω".
Αυτά, έτσι πρόχειρα και επιφανειακά...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Προχθες την πατησε η μανα μου.Αλλαξε την τηλεφωνια(εφυγε απο οτε)και ετσι βαλαμε και ιντερνετ με πολυ καλη προσφορα(δεν κανω διαφημηση)και παιρνουν λοιπον τηλεφωνο και ακολουθει ο εξης διαλογος.Εντωμεταξύ έχουν και κάτι αμόρφωτους υπαλλήλους. Με παίρνουν τηλέφωνο προχτές για μια εταιρεία τηλεφωνίας. Μου λένε κοφτά χωρίς πρόλογο. Έχετε φύγει από το πάγιο του ΟΤΕ? Όχι τους λέω. Γιατί μου λέει η τύπισσα. Γιατί λείπω και δεν με συμφέρει. Καλά μου λέει και μου το κλείνει στα μούτρα![]()
εταιρια=καλημερα κυρια ταδε,πηραμε για να σας κανουμε εκπτωση στο παγιο αν προτιμησετε την δικια μας εταιρια
μαμα=δεν ενδιαφερομαι αλλα αν ηθαλα να αλλαξω συνδεση θα πηγαινα στο καταστημα που συνεργαζομαι
ετ.=οχιιιιιιιιιιιιι,το καταστημα δεν εχει καμια δουλεια για την προσφορα
αυτη (τη εννοουσε?)
Για να μη μακρυγορω πηγα στο καταστημα και εμαθα πως ειναι ανεξαρτητη απο την εταιρια ......δηλαδη ιδιωτες που βρηκαν καποια στοιχεια και ταυτοχρονα εκδιδουν και πιστωτικες.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοριτσια προσοχη με αυτο το θεμα αν υπαρχει προβλημα ορμονικο η θυροειδη η κανετε χρηση κορτιζονης απαγορευται να προβεις σε ενεργειεςΑποτρίχωση με λέιζερ κορίτσια μόνο σε δερματολόγο. Μακριά από τα ινστιτούτα. Στο δερματολόγο έρχεται πολύ φθηνότερα πάει με την επίσκεψη και υπάρχει ασφάλεια από την στιγμή που πας σε γιατρό.
αν δεν ρυθμηστη το προβλημα .Αλλιως τσαμπα τα λεφτα.
aalyah
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αρ γιου τόκινγκ του μι; Αρ γιου τόκινγκ του μι, ρε;Zbeebz zbeeeeeeeeebz είσαι εδώ??![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Αρ γιου τόκινγκ του μι; Αρ γιου τόκινγκ του μι, ρε;![]()
Ναι! Να συ πω καλε! Μιας και κατέχεις και ταξί μήπως να με πετούσες μια μέχρι το κέντρο της πόλης που έχω κάτι δουλίτσες στην τράπεζα?

Λοιπόν να σοβαρευτούμε. Στο θέμα μας.
Λοιπόν σχετικά με τις αρρώστιες. Σ'αυτό που ανέφερες στο τέλος ότι κάπως έτσι σκέφτονται οι συλλέκτες ζώων θα απαντήσω οτι έχεις απόλυτο δίκιο. Παρόλα αυτά όταν έγω είπα οτι δεν συμφωνώ στο "καλύτερα να μένουν στον δρόμο" δεν εννοούσα ότι είναι καλά ένας ιδιώτης να τα μαζέυει αβέρτα απο το να μένουν στον δρόμο. Μιλούσα πάντα για το κέντρο (που θεωρώ λίγο πιο οργανωμένο απο έναν ιδιώτη) το οποίο είναι καλό που τα μαζέυει και δεν τ'αφήνει στο δρόμο. Μόνο για το κέντρο και όχι για ιδιώτη. Γιατί το κέντρο δεν τα κρατάει όπως οι συλλέκτες αλλά προσπαθεί να τα δώσει για υιοθεσία. Απλά πρέπει να υπάρξει λίγο περισσότερη προσοχή. Εμείς (όπως έθιξα και στο άλλο θέμα) χτυπιόμαστε που όλοι ψάχνουν ράτσας. Παρόλα αυτά όταν δίνεται ένα αδέσποτο ζώο δεν είναι πάντα υγιές! Ε λογικό δεν είναι αυτός που δεν ξέρει και πολλά απο ζώα να δυσαρεστηθεί και να πιστέψει οτι επειδή το ζωάκι ήταν αδέσποτο γιάυτο και έχει τις αρρώστιες? Και οτι αν είναι ράτσα (που πολλοί νομίζουν εσφαλμένα ότι όλα της ράτσας γεννιούνται σε πούπουλα) θα είναι υγιές? Ε σκέψου αν καταφέρουμε να δίνουμε όμορφα γλυκά κεραμιδογατάκια που είναι ΚΑΙ υγιή! Εκεί θα μπορέσουν πράγματι τα κεραμυδάκια να κερδίσουν ανθρώπους που κοιτούσαν μόνο ράτσες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool