Κείρα
Δραστήριο μέλος
Καλα είσαι απιστευτη. Να σου παρουμε γαντια του μποξ για τα ΧρισουγενναZbeebz zbeeeeeeeeebz είσαι εδώ??![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλα είσαι απιστευτη. Να σου παρουμε γαντια του μποξ για τα Χρισουγεννα![]()
Καλέ οοοοοχι. Εγώ το έκανα γιατί σου κάναμε το θέμα πάλι άνω κάτω. Αν και δεν θα έλεγα όχι για τα γάντια του μποξ. Και ένας σάκος του μποξ να τον κρεμάσω απο το ταβάνι και θα κάνω προπόνηση κάθε μέρα να βγάζω το άχτι μου όταν μου την σπάει κάποιος.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όσο για τα άλλα, γιατί ήρθαμε εδώ; Η δική μου ένσταση είναι ότι ο κτηνίατρος δεν πρέπει μόνο να φαίνεται, πρέπει και να είναι (όπως η γυναίκα του καίσαρα δηλαδή).
Αφού δεν θέλουν να αναλάβουν να γίνει όλη η δουλειά όπως πρέπει, θα έπρεπε τουλάχιστον να προειδοποιούν τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες.
Προσωπικά, σκασίλα μου για ποιο ακριβώς μαγαζί πρόκειται. Αυτοί είναι Αθήνα κι εγώ Θεσ/νίκη. Δεν ξέρω τους ίδιους ούτε έχω τίποτα να χωρίσω μαζί τους, αλλά η στάση τους ως κτηνιάτρων ομολογώ πως με σοκάρει.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Το ταξί το πούλησα... Οικονομική κρίση βλέπεις...
Όσο για τα άλλα, γιατί ήρθαμε εδώ; Η δική μου ένσταση είναι ότι ο κτηνίατρος δεν πρέπει μόνο να φαίνεται, πρέπει και να είναι (όπως η γυναίκα του καίσαρα δηλαδή).
Αφού δεν θέλουν να αναλάβουν να γίνει όλη η δουλειά όπως πρέπει, θα έπρεπε τουλάχιστον να προειδοποιούν τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες.
Προσωπικά, σκασίλα μου για ποιο ακριβώς μαγαζί πρόκειται. Αυτοί είναι Αθήνα κι εγώ Θεσ/νίκη. Δεν ξέρω τους ίδιους ούτε έχω τίποτα να χωρίσω μαζί τους, αλλά η στάση τους ως κτηνιάτρων ομολογώ πως με σοκάρει.
Εδώ συμφωνώ μαζί σου. Αυτό δεν είχα πει και εγώ? Οτί πρέπει να προειδοποιούν τους μελλοντικούς γονείς? Καταρχήν πρέπει να φροντίζουν να εξετάζουν αμέσως τα ζώα. Να δουν ποια έχουν προβλήματα υγείας ώστε να μην πλησιάσουν τα άλλα που είναι υγιή. Εμείς όταν τα πέρνουμε στο σπίτι δηλαδή πως τα κρατάμε χωριστά μέχρι να δούμε τι έχουν τα καινούρια μωρά? Θα πρέπει να ελέγχονται κατευθείαν και τα άρρωστα που έχουν κολλητικές ασθένειες να μένουν ξεχωριστά ώστε να μην κολλήσουν και τα υπόλοιπα. Σε ξεχωριστά κλουβιά. Και να μην τα βγάζουν έξω με τα υγιή αλλά σε ξεχωριστές ώρες. Και εννοείται να τα περιθάλπτουν. Και να γιατρέυουν ότι γίνεται να γιατρευτεί και να περιορίζουν ότι δεν γίνεται να γιατρευτεί. Ώστε να ξέρει ο μέλλον γατογονιός αν το ζωάκι του είναι άρρωστο και αν ναι τι ακριβώς έχει και τι πρέπει να έχει υπόψην του.
Εγώ θα πάρω την Ίριδα τώρα και κάλλιστα η γλυκιά μου μπορεί να έχει κολλήσει κάτι. Μακάρι όχι αλλά ίσως και να έχει κολλήσει. Το οποίο αυτόματα σημαίνει οτι πρέπει να το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα πάρω άλλο ζώο. Γιατί δεν θα ήθελα το δέυτερο να κολλησει κάτι απο την Ίριδα. Άρα η θα πρέπει να μείνει η Ιριδα μόνη της χωρίς αδερφάκι ή θα πρέπει να κοιτάξω το δέυτερο γατί να έχει την ίδια ασθένεια με την Ίριδα. Το οποίο σημαίνει οτι αυτομάτως εγώ θα πρέπει να ψάχνω γάτα κοιτώντας τον ιατρικό φάκελο και όχι το αν μου κάνει κλικ.

Άστα να πάνε δηλαδή. Τέλος πάντων αυτά είναι καθαρές υποθέσεις γιατί η Ίριδα μπορεί να είναι υγιέστατη. Απλά όπως και να έχει είναι κρίμα αν ένα γατί μπαινει μέσα στο κέντρο υγιές να βγάινει άρρωστο. Αυτό πρέπει να σταματήσει.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα λεμε το απογευμα.
aalyah
Διάσημο μέλος
Γιατι βρε κοριτσια εμενα που με βρησκουν τα αδεσποτακια να μη τα ταισω?να μη ταφροντισω?να τα πατησει κανα αυτοκινητο ?ισα ισα που μετα τους βρισκω και σπιτια με ανθρωπους που τ αγαπανε.Αυτο με κανει συλλεκτρια?
Η συζήτηση δεν έχει να κάνει με συλλέκτες ζώων. Καλά κάνεις και τα φροντίζεις αν μπορείς εκτός αν καταλήγεις να τα έχεις όλα σπίτι σου. Γιατί τότε ναι γίνεσαι συλλέκτρια.
Αν θέλεις να δεις τι συζητούσαμε μπορείς να διαβάσεις εδώ
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τότε γιατί μπήκαμε στους τσακωμούς; Αφού συμφωνούμε!Εδώ συμφωνώ μαζί σου. Αυτό δεν είχα πει και εγώ? Οτί πρέπει να προειδοποιούν τους μελλοντικούς γονείς? Καταρχήν πρέπει να φροντίζουν να εξετάζουν αμέσως τα ζώα. Να δουν ποια έχουν προβλήματα υγείας ώστε να μην πλησιάσουν τα άλλα που είναι υγιή. Εμείς όταν τα πέρνουμε στο σπίτι δηλαδή πως τα κρατάμε χωριστά μέχρι να δούμε τι έχουν τα καινούρια μωρά? Θα πρέπει να ελέγχονται κατευθείαν και τα άρρωστα που έχουν κολλητικές ασθένειες να μένουν ξεχωριστά ώστε να μην κολλήσουν και τα υπόλοιπα. Σε ξεχωριστά κλουβιά. Και να μην τα βγάζουν έξω με τα υγιή αλλά σε ξεχωριστές ώρες. Και εννοείται να τα περιθάλπτουν. Και να γιατρέυουν ότι γίνεται να γιατρευτεί και να περιορίζουν ότι δεν γίνεται να γιατρευτεί. Ώστε να ξέρει ο μέλλον γατογονιός αν το ζωάκι του είναι άρρωστο και αν ναι τι ακριβώς έχει και τι πρέπει να έχει υπόψην του.
Εγώ θα πάρω την Ίριδα τώρα και κάλλιστα η γλυκιά μου μπορεί να έχει κολλήσει κάτι. Μακάρι όχι αλλά ίσως και να έχει κολλήσει. Το οποίο αυτόματα σημαίνει οτι πρέπει να το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα πάρω άλλο ζώο. Γιατί δεν θα ήθελα το δέυτερο να κολλησει κάτι απο την Ίριδα. Άρα η θα πρέπει να μείνει η Ιριδα μόνη της χωρίς αδερφάκι ή θα πρέπει να κοιτάξω το δέυτερο γατί να έχει την ίδια ασθένεια με την Ίριδα. Το οποίο σημαίνει οτι αυτομάτως εγώ θα πρέπει να ψάχνω γάτα κοιτώντας τον ιατρικό φάκελο και όχι το αν μου κάνει κλικ.
Άστα να πάνε δηλαδή. Τέλος πάντων αυτά είναι καθαρές υποθέσεις γιατί η Ίριδα μπορεί να είναι υγιέστατη. Απλά όπως και να έχει είναι κρίμα αν ένα γατί μπαινει μέσα στο κέντρο υγιές να βγάινει άρρωστο. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

ΥΓ Θα σου δανείσω εγώ τα δικά μου γάντια του μποξ! χιχιχιχι
aalyah
Διάσημο μέλος
Τότε γιατί μπήκαμε στους τσακωμούς; Αφού συμφωνούμε!![]()
ΥΓ Θα σου δανείσω εγώ τα δικά μου γάντια του μποξ! χιχιχιχι
Ε καλέ για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα "συλλέκτης" και.....κάτσε το ξέχασα......α ναι! Να μην κάνουμε άνω κάτω το θέμα του Φρέντυ καλε!!!

ΥΓ Σάκο του μποξ έχεις? Τι θα βαράω με τα γάντια? Τον αέρα?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
ΥΓ Σάκο του μποξ έχεις? Τι θα βαράω με τα γάντια? Τον αέρα?![]()
Ο Horse-bonnet σού κάνει; Νομίζω πως σ' αυτόν τείνει τελευταία όλη η ελληνική επικράτεια...
stellak
Διάσημο μέλος
Ο Horse-bonnet σού κάνει; Νομίζω πως σ' αυτόν τείνει τελευταία όλη η ελληνική επικράτεια...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΥΓ Σάκο του μποξ έχεις? Τι θα βαράω με τα γάντια? Τον αέρα?![]()
Μα το θεμα Θενια μου, ειναι να εχεις γαντια του μποξ αλλα χωρις τον σακο.Ετσι πως ειναι η παργματικοτητα στην Ελλαδα, πιστεψε με δεν σου χρειαζεται καθολου ο σακος, φτανουν μονο τα γαντια!

Και ειμαι και οφ τοπικ!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Μα το θεμα Θενια μου, ειναι να εχεις γαντια του μποξ αλλα χωρις τον σακο.Ετσι πως ειναι η παργματικοτητα στην Ελλαδα, πιστεψε με δεν σου χρειαζεται καθολου ο σακος, φτανουν μονο τα γαντια!![]()
Και ειμαι και οφ τοπικ!![]()
Το θέμα είναι οτι σ'αυτό το θέμα είμαστε μονίμως οφ τόπικ

Πάντως, για αρχή, και τον αέρα να βαράς δεν είναι κακό! Έτσι φτιάχνεις την τεχνική σου!![]()
Καλέ τεχνική έχω. Να ναι καλά το κικ μπόξινγκ που είχα κάνει στα νιάτα μου. Κάτι (η κάποιον δεν χαλιέμαι) να βαράω θέλω

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ τεχνική έχω. Να ναι καλά το κικ μπόξινγκ που είχα κάνει στα νιάτα μου. Κάτι (η κάποιον δεν χαλιέμαι) να βαράω θέλω![]()
E...τοτε ενταξει. Ετοιμη εισαι,μπορεις να γυρισεις στην Ελλαδα!

aalyah
Διάσημο μέλος
E...τοτε ενταξει. Ετοιμη εισαι,μπορεις να γυρισεις στην Ελλαδα!![]()
![]()
Νικη υπάρχουν πολλά υποψήφια μου θύματα στην ελλάδα?

Χαίρομαι.

Εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει μ'αυτο το θέμα....μάγια του έχουν κάνει? Όταν μπαίνουμε εδώ μέσα....το μόνο που δεν κάνουμε είναι να τσακωθούμε. Ούτε μια απλή διαφωνία δηλαδής!! Χασκογελάμε. χαζολογάμε, λέμε ότι κουλό μας κατέβει στο μυαλό εκτός απο το να τσακωθούμε! Δηλαδή ήμαρτον!

Είμαστε παιδιά περίπτωση τελικά!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τουλαχιστον εγω ετσι ειχα καταλαβει.
Αλλα κατα εναν παραδοξο τροπο, εξελιχθηκε στο να γραφει ο καθενας τα παραπονα του γυρω απο αυτα που βλεπει να συμβαινουν γυρω του και οι αλλοι να λενε την αποψη τους.

Μαλλον τα μελη μας εχουν πολυ υψηλο επιπεδο για να ξεκατινιαζονται μεταξυ τους.

aalyah
Διάσημο μέλος
Η αληθεια ειναι οταν πρωτανοιξε αυτο τα θεμα η drussilia ηταν για να τσακωνομαστε μεταξυ μας και να "ξεκατινιαζομαστε".Τουλαχιστον εγω ετσι ειχα καταλαβει.
Αλλα κατα εναν παραδοξο τροπο, εξελιχθηκε στο να γραφει ο καθενας τα παραπονα του γυρω απο αυτα που βλεπει να συμβαινουν γυρω του και οι αλλοι να λενε την αποψη τους.
Μαλλον τα μελη μας εχουν πολυ υψηλο επιπεδο για να ξεκατινιαζονται μεταξυ τους.![]()
Νίκη νίκη έλα να ξεκατινιαστούμε!!!

Λοιπόν.....ακου να σου πω κιουρία μου!!! Που θα μου πεις εσύ εμένα!!! Ακούς εκεί! Ο καθένας πια έρχεται και σου λέει το κάθε άσχετο!!!
Και παρεπιπτόντως ο γάτος σου είναι μαμάκιας!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη νίκη έλα να ξεκατινιαστούμε!!!
Λοιπόν.....ακου να σου πω κιουρία μου!!! Που θα μου πεις εσύ εμένα!!! Ακούς εκεί! Ο καθένας πια έρχεται και σου λέει το κάθε άσχετο!!!
Και παρεπιπτόντως ο γάτος σου είναι μαμάκιας!!!!![]()
![]()
![]()
Θενια καλη μου,απο την χαρα σου που γυρνας στην Ελλαδα δεν εισαι απλα οφ-τοπικ αλλα εχεις ξεφυγει γενικως!
Τρεμω στην σκεψη τι θα γινει αν περασουν λιγες μερες ακομα.Που να μπουμε δηλαδη και στον Δεκεμβρη!

Οριστε σου απαντησα!

Υ.Γ Και ναι, ο γατος μου ειναι μαμακιας.Γιατι να ειναι κακο αυτο, τουλαχιστον... για την μαμα του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool