Εδώ τσακωνόμαστε!

γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... :lol:

σορρυ Ολγακιουςςςς!

:blink::blink:Πολυ καλο!:lol::lol::lol::lol:
Ολγακι μας, σ'αγαπαμε:kiss: και τον Πρεστο αγαπαμε πολυ:kiss:
ε......και την Λαρισσα;):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααααααα......τα ΝΕΥΡΑ μου:mad::mad::mad:.............δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται με την ολυμπιακή εταιρία στο Βενιζέλος..............ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ:down:

Εχει τώρα 3 μέρες που προσπαθεί η Λούνα να στείλει τον Φιντέλ και ΔΕΝ μπορεί γιατί ο κάθε μ@@@κας υπάλληλος της λέει τα δικά του:mad::mad:.....την μια δεν τους άρεσε το κλουβί είναι λέει μικρό......την άλλη ζητάνε αντιλλυσικό για πτήση εσωτερικού.....αυτό πρώτη φορά το ακούω:blink::blink:....και την άλλη της ζητάνε εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη, από μένα δλδ, ότι μπορεί να στείλει τον γάτο............ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα πάρω όπλο και θα πάω από εκεί μου φαίνεται...δεν τους αντέχω άλλο........ότι θυμηθεί ο καθένας λέει........ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααααααα......τα ΝΕΥΡΑ μου:mad::mad::mad:.............δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται με την ολυμπιακή εταιρία στο Βενιζέλος..............ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ:down:

Εχει τώρα 3 μέρες που προσπαθεί η Λούνα να στείλει τον Φιντέλ και ΔΕΝ μπορεί γιατί ο κάθε μ@@@κας υπάλληλος της λέει τα δικά του:mad::mad:.....την μια δεν τους άρεσε το κλουβί είναι λέει μικρό......την άλλη ζητάνε αντιλλυσικό για πτήση εσωτερικού.....αυτό πρώτη φορά το ακούω:blink::blink:....και την άλλη της ζητάνε εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη, από μένα δλδ, ότι μπορεί να στείλει τον γάτο............ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα πάρω όπλο και θα πάω από εκεί μου φαίνεται...δεν τους αντέχω άλλο........ότι θυμηθεί ο καθένας λέει........ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Τρελοκομεία παιδί μου τρελοκομεία. Αν ήξεραν τι τους γίνεται δεν θα την είχαν φτάσει στο να την κλείσουν σχεδόν

Ειδες Νικολετα μου;Κι εμας τα ιδια μας εκαναν,θυμασαι;

Καλό κουράγιο, Νικολέτα!
Εύχομαι να βρείτε άκρη και να επαναπατριστεί σύντομα ο ξενιτεμένος σας :greycat:

δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται με την ολυμπιακή εταιρία στο Βενιζέλος..............
Γιατί δεν το γυρίζετε σε Aegean;;;
Κι αν αυτό δεν γίνεται, ας ζητήσει προϊστάμενο και να του κάνει φασαρία που δεν ενημερώνει καλά τους υφισταμένους του και λένε στον κόσμο ό,τι τους κατέβει.

Γιατί δεν το γυρίζετε σε Aegean;;;
Κι αν αυτό δεν γίνεται, ας ζητήσει προϊστάμενο και να του κάνει φασαρία που δεν ενημερώνει καλά τους υφισταμένους του και λένε στον κόσμο ό,τι τους κατέβει.

Τελικά θα τον στείλει με Aegean...μακάρι δλδ....:hmm::mad:
πήρα κι εγώ τηλέφωνο στο Βενιζέλος και ρώτησα και μου είπαν τα ίδια ....μα τους λέω ποτέ δεν μου ζήτησαν αυτά που ζητάτε εσείς και έχω στείλει αρκετά γατάκια αεροπορικώς....όχι μου λέει έτσι γράφει ο κανονισμός....παίρνω τηλέφωνο εδώ Θεσσαλονίκη να ρωτήσω και μου λέει, ναι αυτά γράφει ο κανονισμός αλλά εμείς δεν τα τηρούμε κατά γράμμα για εξυπηρέτηση των πελατών μας, αυτοί στην Αθήνα τα τηρούν δυστυχώς κατά γράμμα.:/:
Το ρεζουμέ της υπόθεσης:confused:.....ό,τι θέλει ο καθένας κάνει σε αυτήν την χώρα....γιατί βρε παιδιά δεν τα τηρείτε όλοι εξίσου να ξέρουμε τι μας γίνεται?:mad::down:

Το ρεζουμέ της υπόθεσης:confused:.....ό,τι θέλει ο καθένας κάνει σε αυτήν την χώρα....γιατί βρε παιδιά δεν τα τηρείτε όλοι εξίσου να ξέρουμε τι μας γίνεται?:mad::down:

Και τι το πέρασες εδώ, Νικολέττα μου; Γερμανία;:rolleyes: Που αλλού είδες να τηρούνται ΤΑ ΙΔΙΑ πράγματα σε δυο ίδιες υπηρεσίες στην Ελλάδα; Πες τώρα δόξα τω Θεώ να τελειώσει καλά το ταξίδι του γατούλη και μόλις ξεμπερδέψεις, ρίξ'τους και μια μούτζα!

Λοιπόν, θα ήθελα και εγώ να σας πω την ιστορία μου να ξεσκάσω.
Την Παρασκευή το απόγευμα πήγα σε ένα pet-shop της γειτονιάς μου(αρκετά μεγάλο) να ψωνίσω. Σκέφτηκα να πάρω λίγες κονσέρβες για το σισσάκι ειδικές για το συκώτι της (δεν μου είπε ο γιατρός αλλά είπα να πάρω προληπτικά). Της ζητάω από την υπάλληλο και μου τις δίνει. Φτάνω σπίτι(το ζώον), διαβάζω την ετικέτα και ήταν για νεφρά. Τους πέρνω τηλ. τους εξηγώ και μου απαντάνε οι ίδιες είναι και για συκώτι και για νεφρά. Μπαίνω στο site της hills και βλέπω ότι μου λένε μπαρμπούτσαλα. Το Σάββατο πάω από εκεί και τους εξηγώ ποιά ακριβώς θέλω, γιατί αυτή που μου δώσανε δεν κάνει. Φυσικά δεν την είχαν και ψώνισα κάτι άλλο. Πάω στον Πειραιά για κάτι δουλειές και γυρνώντας σταματάω σε άλλο pet-shop. Ζητάω συγκεγκριμένα τις κονσέρβες που ήθελα, μου τις δίνουν, πέρνω και μια χτένα διαφορετική, σύνολο 20ευρώ λογαριασμός. Πληρώνω και γυρνάω σπίτι 3 η ώρα. Διαβάζοντας την ετικέτα της κονσέρβας, λέω δεν ρίχνω και μια ματιά στην ημερομηνία λήξης. Είχαν λήξει από τον έβδομο!!! Τους πέρνω τηλ. και μου λένε περάστε κατά την Πέμπτη να τις αλλάξετε για να παραγγείλουμε καινούργιες.
Και ερωτώ εγώ: αν η σίσσυ είχε μεγάλο πρόβλημα στο συκώτι και ήταν απόλυτα απαραίτητο να φάει μόνο από αυτές, τί θα έκανα???
Και απαντώ: θα έπαιρνα τους δρόμους μπας και έβρισκα κανένα κεντρικό μαγαζί ανοιχτό και θα ταλαιπωριόμουνα λόγω της ηλιθιότητας και των δύο μαγαζιών.
Ουφ, τα είπα!!!

Να ρωτήσω κάτι, κοπελιές; ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΙ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ;:lol:
Είστε, εν ολίγοις, εντελώς Φευ-Γάτες;;;:P

ΕΣΥ!Εξορια αμεσως!Που θα υβρισεις τη γατοβασιλικη οικογενεια!:mad:

:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ τσακωμό δεν βλέπω!!!!:hmm: off topic hallo??? μαζευτείτε :P

Εγω προτινω το θεμα απο "εδω τσακονωμαστε" να μετονομαστει σε "εδω γελαμε" :P:P:P

Με ληγμένες τροφές είχα κοντέψει κι εγώ να την πάθω παλιά, και μάλιστα από μεγάλο pet-shop, αλλά ευτυχώς μου έκοψε και κοίταξα την ημερομηνία. Να κοιτάζεις πάντοτε ειδικά όταν πρόκειται για απολύτως εξειδικευμένες τροφές που δεν τις αγοράζει ευρέως ο κόσμος, διότι οι υπάλληλοι δεν κάνουν τον κόπο να τις ελέγχουν:/:

δεν ξερω αλλα μερικοι μπαινουν στο site για να αναψουν τα αιματα...μαλλον ατομα τα οποια δεν εχουν ενδιαφερον στην προσωπικη τους ζωη...και σε οσα μνμ εχω διαβασει δικα τους πετανε φυτιλιες!!!!!!!!! θελω να ειμαι αντικειμενικη με ολους αλλα εδω ειμαστε επειδη εχουμε κατι κοινο την αγαπη μας για τις γατες...οχι γιατι μας την βαρεσε και δεν ξεςρουμε που αλλου να τσακωθουμε!!!!!!! ο καθενας ας βλεπει την γουνα του και οχι να σχολιαζει και να κατακρινει τους αλλους!!!!!!!!επειδη εγω ομως δεν θελω να χαλασω το θεμα και να απαντησω ασχετα με το αν δεν με αφορα... γραφω εδω γιατι θα σκασω!!!!!!...

και μερικοι επιβεβαιωνουν οτι οντως η πολη που σπουδαζω δεν εχει και τους καλυτερους ανθρωπους ..με σημαντικες εξαιρεσεις παντα!!!! οσοι καταλαβαν ..καταλαβαν!!!!!:blink:

Με πρόλαβες!!!!!!:lol::lol:....

$%^%$^%#%$@%$#^%$&^% %^&*%*^$@@@#%$%$#@#

Με πρόλαβες!!!!!!:lol::lol:....

$%^%$^%#%$@%$#^%$&^% %^&*%*^$@@@#%$%$#@#

αχ!! τι καλα καταλαβες ευτυχως!!!!

Δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι,:P αλλά, επειδή το πρόβλημα αυτό έχει απασχολήσει και μένα στο παρελθόν, κατέληξα ότι αυτή είναι η φύση του ίντερνετ και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Απλώς, όταν βλέπουμε ή υποψιαζόμαστε φυτιλιές, το καλύτερο είναι να μην απαντάμε.:)

Απ' την άλλη, ας μην μπερδεύουμε την ισχυρογνωμοσύνη με το flaming. Καμιά φορά είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τη διαφορά, αλλά συνήθως η συνολική παρουσία κάποιου σε ένα φόρουμ δείχνει και τις προθέσεις του.

αχ!! τι καλα καταλαβες ευτυχως!!!!

Τώρα νιώθω τελείως καθυστερημένη!:redface:

Τέλος πάντων, για να προσθέσω και τη μοδερατορίστικη καραμέλα, αν βλέπετε κάτι που το θεωρείτε προβληματικό, κάντε report. ;)

Δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι,:P:)
αλλά, επειδή το πρόβλημα αυτό έχει απασχολήσει και μένα στο παρελθόν, κατέληξα ότι αυτή είναι η φύση του ίντερνετ και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Απλώς, όταν βλέπουμε ή υποψιαζόμαστε φυτιλιές, το καλύτερο είναι να μην απαντάμε.

Απ' την άλλη, ας μην μπερδεύουμε την ισχυρογνωμοσύνη με το flaming. Καμιά φορά είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τη διαφορά, αλλά συνήθως η συνολική παρουσία κάποιου σε ένα φόρουμ δείχνει και τις προθέσεις του.

συμφωνω!!!!!
γι'αυτο και δεν απαντησα στο θεμα γιατι και θα το χαλουσα και αυτο θα επιδιωκε!!! αυτος που εστειλε το μνμ... τσακωμο!!!!!

Ενά νερό Κυρα Βαγγελιώ, ενα νερό κρυό νερο,
.... απο πούθε κατεβαίνεις κλπ κλπ...
ΠΟΛΥ βροχή σήμερα το πρωι.. ΄τωρα έχει ήλιο, μάλλον θα πάω την Λου καμία βόλτα.. :P

ΠΟΛΥ βροχή σήμερα το πρωι.. ΄τωρα έχει ήλιο, μάλλον θα πάω την Λου καμία βόλτα.. :P
η λου ειναι σκυλακος?
πωπω εχω πολυ ζηλεψει γιατι φανταζομαι οτι εχεις φαρμα με πολλα ζωα και αυτο ειναι το ονειρο μου. μπραβο εισαι πολυ τυχερη

φιλακια στη μουσουδιτσα να δωσεις!!!!!σταματησε η βροχη!!!!! αχ!!!! ποτε θα φυγουμε και μεις απο αθηνααααα?????? σε κανα 2 χρονακια!!!!!! δεν περναει ο καιροςς!!:rolleyes::blink::blink::blink::rolleyes::rolleyes::happy::P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back