julia
Διακεκριμένο μέλος
η λου ειναι σκυλακος?
πωπω εχω πολυ ζηλεψει γιατι φανταζομαι οτι εχεις φαρμα με πολλα ζωα και αυτο ειναι το ονειρο μου. μπραβο εισαι πολυ τυχερη
Ναι, το έζησα και αυτό....
Η ιστορία της ΕΔΩ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Τυχερη!!!!θα φυγεις απο Αθηνα καποτε,εμας που ειναι το δικο τους χωριοφιλακια στη μουσουδιτσα να δωσεις!!!!!σταματησε η βροχη!!!!! αχ!!!! ποτε θα φυγουμε και μεις απο αθηνααααα?????? σε κανα 2 χρονακια!!!!!! δεν περναει ο καιροςς!!![]()
τι θα κανουμε?
Θελω ΧΩΡΙΟ!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Για την Λου?ναι,αλλα ειδες τι καλη μανουλα που ειναι η Τζουλια?και την τυχη που ειχε η μικρουλα?με την μια βρηκε και μαμα και γατοαδελφακια!!!μπου χου χου πολυ συγκινηθηκα. ειμαι καινουργια στο forum και δε ξερω πολλες λεπτομεριες. αχ εκλαψα.
ria23
Διάσημο μέλος
Τυχερη!!!!θα φυγεις απο Αθηνα καποτε,εμας που ειναι το δικο τους χωριο
τι θα κανουμε?
Θελω ΧΩΡΙΟ!!!!!!!
ναι ετσι σκεφτομαστε αν ολα πανε καλα.. και βρω και γω και ο αρραβωνιαστικος μου δουλεια!!!!!! το θελουμε τρελα ετοιμαζουμε και σπιτακι μακαρι να το χαρουμε μονιμα και οχι μονο για σαβ/κα!!!!!!!!! φαρμα βλεπω να το κανω!!!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν το κανεις φαρμα δεν παιρνεις και μενα να φυλαω τα προβατα οπς συγνωμη ......τις γατες ηθελα να πωναι ετσι σκεφτομαστε αν ολα πανε καλα.. και βρω και γω και ο αρραβωνιαστικος μου δουλεια!!!!!! το θελουμε τρελα ετοιμαζουμε και σπιτακι μακαρι να το χαρουμε μονιμα και οχι μονο για σαβ/κα!!!!!!!!! φαρμα βλεπω να το κανω!!!![]()

ria23
Διάσημο μέλος
Αν το κανεις φαρμα δεν παιρνεις και μενα να φυλαω τα προβατα οπς συγνωμη ......τις γατες ηθελα να πω![]()

αμεεεεεεε!!!!!

chryssa
Διάσημο μέλος
ναι ετσι σκεφτομαστε αν ολα πανε καλα.. και βρω και γω και ο αρραβωνιαστικος μου δουλεια!!!!!! το θελουμε τρελα ετοιμαζουμε και σπιτακι μακαρι να το χαρουμε μονιμα και οχι μονο για σαβ/κα!!!!!!!!! φαρμα βλεπω να το κανω!!!![]()
Και μπορείς να το νοικιάζεις σε γατομαμάδες από Αθήνα που θέλουν ένα σ/κ να ξεσκάσουν στη φύση!!! Οπότε θα μπορείς κι εσύ να πηγαίνεις διακοπές αλλού και θα σου προσέχουμε και τα ζωάκια σου!!!
Αχ, έβγαλε έναν φοβερό ήλιο και παρόλο που είμαι στη δουλειά και κάνω κάτι που δε μου αρέσει... δεν έχω όρεξη για τσακωμό!!! Πάω να βρω άλλο θέμα!!!
ria23
Διάσημο μέλος
Και μπορείς να το νοικιάζεις σε γατομαμάδες από Αθήνα που θέλουν ένα σ/κ να ξεσκάσουν στη φύση!!! Οπότε θα μπορείς κι εσύ να πηγαίνεις διακοπές αλλού και θα σου προσέχουμε και τα ζωάκια σου!!!![]()
Αχ, έβγαλε έναν φοβερό ήλιο και παρόλο που είμαι στη δουλειά και κάνω κάτι που δε μου αρέσει... δεν έχω όρεξη για τσακωμό!!! Πάω να βρω άλλο θέμα!!!
καλε εγω δεν τον βλεπω τον ηλιο!!!! και μενω στην καλλιθεα!!!!εσεις στην ν.σμυρνη εχετε ηλιο??????

καλη ιδεα θα βγαζω και τα εξοδα για τροφες και κτηνιατρους!!! ειναι και 2 ωρες απο την αθηνα μεσα στα πευκα το σπιτι!!!!!!

chryssa
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Μη μας λες άλλα και ζηλεύουμε!!!! Τώρα είμαι στη δουλειά (Μεσογείων) και για λίγο έβγαλε ήλιο... τώρα ξαναμαύρισε ο τόπος!!! Τον ήλιο πίσω τώρα!!!!!!!!!!!![/quote]
και γω ζηλευω μεσα στο σπιτι θελω να βγω εξω...αλλα αμα ξαναπιασει την εβαψα!! ελπιζω το απογευμα να φτιαξειιιιιιιιιιιιιιιιιι......
![]()
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδω (αχαρναι)εβγαλε εναν ηλιο να το πω, ενα κατι τελοσπαντων ,που παιζει κρυφτουλι με τα συννεφα και παραληλα μαζευονται και τα καθυστερημενα.Και οσο για τις κυριες που θα παμε στην ΦΑΡΜΑ να δηλωσουμε σειρα προτερεωτητας, μη σκωτοθουμε και μεταξυ μαςκαλε εγω δεν τον βλεπω τον ηλιο!!!! και μενω στην καλλιθεα!!!!εσεις στην ν.σμυρνη εχετε ηλιο??????
καλη ιδεα θα βγαζω και τα εξοδα για τροφες και κτηνιατρους!!! ειναι και 2 ωρες απο την αθηνα μεσα στα πευκα το σπιτι!!!!!!![]()

ria23
Διάσημο μέλος
Εδω (αχαρναι)εβγαλε εναν ηλιο να το πω, ενα κατι τελοσπαντων ,που παιζει κρυφτουλι με τα συννεφα και παραληλα μαζευονται και τα καθυστερημενα.Και οσο για τις κυριες που θα παμε στην ΦΑΡΜΑ να δηλωσουμε σειρα προτερεωτητας, μη σκωτοθουμε και μεταξυ μας![]()
με 110 τετραγωνικα σπιτι σας δεχομαστε και τις 2 μαζι καλε..χωραμε ανετα!!!! μη τσακωθουμε ...ντρουπηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι νομιζεις πως θα ειμαστε μονο δυο?ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕμε 110 τετραγωνικα σπιτι σας δεχομαστε και τις 2 μαζι καλε..χωραμε ανετα!!!! μη τσακωθουμε ...ντρουπηηηηηηηηηηηηηηηηηηη![]()

ria23
Διάσημο μέλος
Γιατι νομιζεις πως θα ειμαστε μονο δυο?ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ![]()
πριν φυγω θα κανετε κρατησεις να ξερω ποσα δωματια θα χρειαστουμε ή το σπουδαζουμε ή οχι το ξενοδοχειακο!!!!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Άπλωσα μπουγάδα και στέγνωσε σε 1 ώρα.... 18 Δεκ έχουμε ή Ιουνίου????
Το βρήκα θα πλακωθώ με τον καιρό!!!!! Θέλω ΧΙΟΝΙ!!!!! Κρύο!!!! είμαι με το κοντομάνικο... ΕΛΕΟΣ!!!!
(.. κατι άκουσα απο Δευτέρα.. μήπως δούμε λίγο κρύο!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα δεν θα γαυγιζω, εγω θα νιαουριζω!!!Ναι αλλα θα ηθελα να ξερω και σε ποσα προβατογατια θα κανω το μαντροσκυλο![]()
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool