julia
Διακεκριμένο μέλος
ναι και η πνευμονια καπου εκει περιφερετε μεταξυ μπανιου και σπιτιου(ετσι ηταν και στο δικο μου σπιτι παλια, δυο μπανια την βδομαδα δυο επισκεψεις του γιατρου στο σπιτι)δεν βαζεις τις γατες να σε πλυνουν καλυτερα????
![]()
Θα κάνω υπομονή μέχρι τις 5 σήμερα το απόγευμα που θα έρθει ο ΣΑΚΗΣ ο υδραυλικός....

Μετά θα βουτήξω την Λού και θα κάνουμε μαζί μπάνιο... πρώτα αυτή.. και μετά εγώ.
. γιατί εχτές στην βόλτα μας, βρήκε κάτι λακούβες με λάσπες και είπε να κάνει λασπόλουτρα!!!!!

Και μετά θα κάνω και μια γενική το σπίτι και το μπάνιο φυσικά.. καταλαβαίνετε....

Το σκυλάκι μας είναι πλέον αισίως, 11 κιλάκια.....
Και όταν με καβαλάει με ρίχνει κάτω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Θα κάνω υπομονή μέχρι τις 5 σήμερα το απόγευμα που θα έρθει ο ΣΑΚΗΣ ο υδραυλικός....
Μετά θα βουτήξω την Λού και θα κάνουμε μαζί μπάνιο... πρώτα αυτή.. και μετά εγώ.. γιατί εχτές στην βόλτα μας, βρήκε κάτι λακούβες με λάσπες και είπε να κάνει λασπόλουτρα!!!!!
Και μετά θα κάνω και μια γενική το σπίτι και το μπάνιο φυσικά.. καταλαβαίνετε....
Το σκυλάκι μας είναι πλέον αισίως, 11 κιλάκια.....![]()
Και όταν με καβαλάει με ρίχνει κάτω....![]()
Πώς κι έχασες την ευκαιρία να κάνεις κι εσύ...λασπόλουτρο?

julia
Διακεκριμένο μέλος
νομιζω καποια στιγμη υπηρχε ενα θεμα με τη λου. πηγαινε εκει και ανεβασε μας καμια φωτο να τη δουμε να την καμαρωσουμε !![]()
To εχω σκοπό...απλά μόλις μου επιστρέψουν την ψηφιακή παλι........

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πώς κι έχασες την ευκαιρία να κάνεις κι εσύ...λασπόλουτρο?![]()
Τώρα που το λές.. η μεσούλα μου και η πλατούλα μου το έχει ανάγκη....

Αλλά ήμασταν στο ποτάμι.... ε, και φαινόμασταν... και δεν θα μπορούσα να κάνω και μπάνιο μετά.. και να κοιμηθώ και με λάσπες.. νομίζω δεν λέει...

Εκτός και άν βούταγα σε ψαρόσουπα.. τότε θα με καθαρίζανε τα παιδιά!!!!

roulsydney
Διάσημο μέλος
...και τι καθάρισμα..σλούρππππ:cat::cat::cat:Τώρα που το λές.. η μεσούλα μου και η πλατούλα μου το έχει ανάγκη....
Αλλά ήμασταν στο ποτάμι.... ε, και φαινόμασταν... και δεν θα μπορούσα να κάνω και μπάνιο μετά.. και να κοιμηθώ και με λάσπες.. νομίζω δεν λέει...
Εκτός και άν βούταγα σε ψαρόσουπα.. τότε θα με καθαρίζανε τα παιδιά!!!!![]()
stellak
Διάσημο μέλος

Εγώ θα τσακωθώ με την ανηψιά μου αμέσως μόλις βγει, διότι μας έχει ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ κυριολεκτικά
(Παναγία μου να βγει γερό το κορίτσι... αλλά να φροντίσει να βγει Υδροχόος διότι την έφαγααααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Γιατί δεν το μετονομάζουμε σε OFF το θεματάκι;;;
Εγώ θα τσακωθώ με την ανηψιά μου αμέσως μόλις βγει, διότι μας έχει ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ κυριολεκτικά(Παναγία μου να βγει γερό το κορίτσι... αλλά να φροντίσει να βγει Υδροχόος διότι την έφαγαααα
)
τσακωνόμαστε ..με χιούμορ..εδώ...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Λαμόγια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όοοοοχι! Απλώς τώρα ανθίστηκαν τα Αμερικανάκια τα δικά τους λαμόγια που λυμαίνονται την οικονομία τους. Και τα μέτρα που θέλουν να πάρουν, τουλάχιστον όπως τα είπαν στις ειδήσεις, θα κάνουν τις ΗΠΑ όπως είναι η Ελλάδα τα τελευταία 40 (ίσως και παραπάνω) χρόνια. Δηλαδή κάθε πέρσι και καλύτερα!Δηλαδη ποιο????Πως να ξεκανετε καλυτερα το ελληνικο εθνος????![]()
Δεν σε διαπερνά ένα ρίγος που γίναμε δάσκαλοι των Πλανηταρχών; Που τους μεταδώσαμε επιτέλους την τεχνογνωσία μας;;;
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

και με τους μεγαλυτερους φορους αναλογικα το εισοδημα μας,με αυτο το μετρο θα διορθωσουν κατι????

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ποιό καλό κορίτσι θα κάνει το σάκο του μποξ???
ria23
Διάσημο μέλος

πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα...

.....και καλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα εχουμε και αλλα τωρα που ...εφυγαν τα τις Σαλονικης σκετο και παμε αλλου τωρα κατα Αττικη μερια...οσοι καταλαβαν ...ας μου πουν και μενα...

@##$%%^(*&*&^*(&

julia
Διακεκριμένο μέλος
Χειρίζονται το πσ, ανεβάζουν εικόνες, κάνουν παραθέσεις κλπ κλπ.. μερικές φορές ξέρουν ορθογραφία άλλες όχι....

Έχουν διαβάσει, έχουν κάνει επανάληψη, και τώρα σερφάρουν...
Και μετά παραπονιούνται οι γονείς ότι τα μαθήματα είναι πολλά και απαιτητικά.
Μια χαρά είναι....!!!!Παλιά το αλτερ έβαζε και κάτι παιδικά το βράδυ... μάλλον θα τα έκοψε, και περιμένουν το nipp tack τώρα στις 1.
Εγώ εχω σηκωθεί απο τις 7... και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.. γιατί το βράδυ έγινε της Αποκάλυψης με μια Καταιγίδα... δεν θα αντέξω να το δω, ας μου πεί κάποιος τί έγινε...
ria23
Διάσημο μέλος

μπαβο!!!!!!!πελιμενα να ζω τι σα γινει αλλα τωλα παω για μαμ και πιπι!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Ειχα κλεισει ραντεβου με την κτηνιατρο για εμβολιο και μια που κατεβηκα στο Βολο(μενω σε περιοχη εξω απο τον Βολο) περναω και απο το πανεπιστημιο να δω αν βγηκαν τιποτα αποτελεσματα απο την εξεταστικη...καθως κοιτουσα τον πινακα ανακοινωσεων ακουω ξαφνικα μια κοπελα ακριβως απο πισω μου να τσιριζει λες και ειδε ποντικι!!!! Γυρναω και μου λεει "εξαφανισε την γατα απο δω δεν τις μπορω καθολου"...(να σημειωσω οτι η γατα ηταν στην γατοφορο και σε μια γωνια στο πατωμα) Την ρωταω αν ειναι αλεργικη ή αν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα και τις εξηγω οτι η γατα εχει κανει ολα τα εμβολια και εσωτερικη και εξωτερικη αποπαρασιτωση και εν ολιγης ειναι πεντακαθαρη...Και τι γυρναει και μου λεει αν εχετε τον Θεο σας....."ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΝΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετα απο αυτο εμεινα αφωνη και αναυδη!!!!!!

Δεν μπηκα καν στον κοπο να της εξηγησω!!!!Πιστευω οτι θα το καναν τα υπολοιπα παιδια που την κοιτουσαν με το στομα ανοιχτο.....Εγω απλα σηκωθηκα και εφυγα εξοργισμενη....ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ????????????????????
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ +!!!$%@@$%*@@# ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ !!! ΕΛΕΟΣ!!!
ria23
Διάσημο μέλος
Kaτι που με τσατισε πραγματικα πολυ την παρασκευη που μας περασε....
Ειχα κλεισει ραντεβου με την κτηνιατρο για εμβολιο και μια που κατεβηκα στο Βολο(μενω σε περιοχη εξω απο τον Βολο) περναω και απο το πανεπιστημιο να δω αν βγηκαν τιποτα αποτελεσματα απο την εξεταστικη...καθως κοιτουσα τον πινακα ανακοινωσεων ακουω ξαφνικα μια κοπελα ακριβως απο πισω μου να τσιριζει λες και ειδε ποντικι!!!! Γυρναω και μου λεει "εξαφανισε την γατα απο δω δεν τις μπορω καθολου"...(να σημειωσω οτι η γατα ηταν στην γατοφορο και σε μια γωνια στο πατωμα) Την ρωταω αν ειναι αλεργικη ή αν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα και τις εξηγω οτι η γατα εχει κανει ολα τα εμβολια και εσωτερικη και εξωτερικη αποπαρασιτωση και εν ολιγης ειναι πεντακαθαρη...Και τι γυρναει και μου λεει αν εχετε τον Θεο σας....."ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΝΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετα απο αυτο εμεινα αφωνη και αναυδη!!!!!!Δεν μπηκα καν στον κοπο να της εξηγησω!!!!Πιστευω οτι θα το καναν τα υπολοιπα παιδια που την κοιτουσαν με το στομα ανοιχτο.....Εγω απλα σηκωθηκα και εφυγα εξοργισμενη....
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ????????????????????
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ +!!!$%@@$%*@@# ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ !!! ΕΛΕΟΣ!!!
τι αλλο θα ακουσουμεεεεεεεεεεεεεε??????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool