Εδώ τσακωνόμαστε!

Γατοφοβία... αιλουροφοβία.. κλασσική περίπτωση. Χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, και θεραπεύεται εφόσον θέλει ο ασθενής.

Ευχαριστώ.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kaτι που με τσατισε πραγματικα πολυ την παρασκευη που μας περασε....:mad:
Ειχα κλεισει ραντεβου με την κτηνιατρο για εμβολιο και μια που κατεβηκα στο Βολο(μενω σε περιοχη εξω απο τον Βολο) περναω και απο το πανεπιστημιο να δω αν βγηκαν τιποτα αποτελεσματα απο την εξεταστικη...καθως κοιτουσα τον πινακα ανακοινωσεων ακουω ξαφνικα μια κοπελα ακριβως απο πισω μου να τσιριζει λες και ειδε ποντικι!!!! Γυρναω και μου λεει "εξαφανισε την γατα απο δω δεν τις μπορω καθολου"...(να σημειωσω οτι η γατα ηταν στην γατοφορο και σε μια γωνια στο πατωμα) Την ρωταω αν ειναι αλεργικη ή αν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα και τις εξηγω οτι η γατα εχει κανει ολα τα εμβολια και εσωτερικη και εξωτερικη αποπαρασιτωση και εν ολιγης ειναι πεντακαθαρη...Και τι γυρναει και μου λεει αν εχετε τον Θεο σας....."ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΝΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετα απο αυτο εμεινα αφωνη και αναυδη!!!!!!:mad::mad::mad::mad: Δεν μπηκα καν στον κοπο να της εξηγησω!!!!Πιστευω οτι θα το καναν τα υπολοιπα παιδια που την κοιτουσαν με το στομα ανοιχτο.....Εγω απλα σηκωθηκα και εφυγα εξοργισμενη....
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ????????????????????
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ +!!!$%@@$%*@@# ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ !!! ΕΛΕΟΣ!!!

Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας?:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τοτε και εμεις χαζομαρα εχουμε κολλησει αφου εξακολουθουμε να προσπαθουμε να περασουμε τον δρομο ως πεζοι,επιτρεπετε μονο για τροχοφορα(αρε ικαρε δε μας δανεισεις τα φτερα σου να πεταμεε,ακομα δεν απαγορευσαν τις χαμηλες πτησεις):down::down::down:

Σενάριο φρίκης: αυτό το καμπόβοδο να καταφέρει μια μέρα των ημερών να γίνει γιατρός και να βρεθείς σε θέση να εξαρτάται η ζωή σου απ' αυτήν... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :blink:

Λαέ, μην τρομάζετε, σενάριο είναι μόνο! Σιγά μην καταφέρει τέτοια διάνοια να γίνει γιατρός!

Μαλλον θα τρωει πολλα βλητα,κουτοχορτα και συναφη γιατι......λαλησε το κοριτσακι
πως λεμε ειναι του.......γιατρου.....:hmm::hmm:

Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης.....:)

Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια....:down::down:

Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη.....
Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της.....

θα ηθελα να ξερω μερικες μαμαδες αφηνουν τα παιδακια τους τοση ωρα στο ιντερνετ???????????????????????:hmm:πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα...:blink:.....και καλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα εχουμε και αλλα τωρα που ...εφυγαν τα τις Σαλονικης σκετο και παμε αλλου τωρα κατα Αττικη μερια...οσοι καταλαβαν ...ας μου πουν και μενα...@##$%%^(*&*&^*(&:mad::lol::blink:

Καλημεραααα! Αληθεια, μπορει καποιος Mod να τσεκαρει ip να δουμε τελικα τι γινεται με το δημοτικο?

Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης.....:)

Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια....:down::down:

Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη.....
Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της.....

Ακομα χειροτερα κι απο γιατρος! Εκει μπορει και να την παρεις χαμπαρι τι ειναι, αλλα τα παιδακια??? :blink::blink::blink:
Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο...
Ψυχολογικη εκτιμηση, μην πω και ψυχιατρικη στους εκπαιδευτικους! Αντε, εχουμε γινει ο παραδεισος του ψυχιατρου! Πρωτα οι μπατσοι που πυροβολουν οπου βρουν... τωρα οι δασκαλες...

οταν λεμε του γιατρου....εννοουμε του τρελογιατρου:lol::lol:τωρα αν σπουδαζει παιδαγωγικη............(αλιμονο τους μαθητες,τους γονεις,την κονωνια):mad::down::down::down:

Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο...

Εμ εκει ειναι ολη η ουσια.....
Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι ....:down:
Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων...

Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους!
Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους!
Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας!:hmm::hmm::hmm:

Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα
(να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαι:hmm::hmm:αν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε???:hmm::hmm::hmm:

Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου.:hmm:
Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη!:blink::down::mad: Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!:mad:Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία.:down::mad:
Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.:down:Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι.
Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι.:hmm:

Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. :down:

Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ

Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα!:bleh::bleh:

2dffd343-5.jpg

Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα!:bleh::bleh:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει...

Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα...
(αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ):hmm:

έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου)

Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ.

και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε.

Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο:cool:

connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back