alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Διαβαζα το θεμα του Λευτερακη και πολυ τα πηρα με την κυρια που μπηκε απο το πουθενα και αρχισε να εκτοξευει κατηγοριες και κριτικες.
Ελεος πια τα ψωνια που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα!
Αφου τα ξερεις ολα κυρια μου, ανελαβε μονη σου ολα τα αδεσποτα. Τι τον θες τον εθελοντισμο? Για να τους λες ποσο καλα το κανουν η για να βοηθανε αδεσποτα?
Γκρρρρρ......
ΠΟυ ειναι κανα γατι να ζουληξω να μου φυγουν τα νευρα??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η forthnet ξαναχτύπησε!
Ευτυχώς τώρα επανήλθε.
tsitsini συμπερίλαβε και το δικό μου ΩΩΩΩΩΩΩΜ για την παρασκευή!

Καλή επιτυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
βαλε κοννεξ βρε νικη μου..πληρωνεις κατι παραπανω αλλα εχεις νετ κ τηλεφωνο χωρις προβληματα...![]()
Ναι ιβάνα το έχω πάρει πιά απόφαση.
Και στα χρήματα που το ψάξα δεν θα είναι περισσότερα.15ευρώ το πάγιο ΟΤΕ(τον μήνα), 15ευρώ το connex και 6,5 το talk(απεριόριστες αστικές και υπεραστικές απο20.00-08.00το πρωί και όλο το Σ/Κ, το έχουν προσφορά τώρα) σύνολο 36,5ευρώ ενώ στην forthnet τώρα δίνω 40ευρώ.
Την άλλη βδομάδα θα κάνω την αίτηση στον ΟΤΕ και θα ζητήσω γραπτή την αίτηση διακοπής απο την forthnet, για να είμαι καλυμένη για παν ενδεχόμενο.
Ο χρόνος αναμονής με χαλάει αλλά τι να γίνει, θα μπαίνω από internet cafe για να σας διαβάζω

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτοί με τις κοιλιές και το σκύλο που έχουν καταφέρει να τους μοιάζει (ο φουκαράς, από την κακομεταχείρηση γαυγίζει και δαγκώνει ό,τι βρεθεί μπροστά του). Πηγαίνουν στις χασαποταβέρνες και γελάνε με τα στόματα γεμάτα. Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους πάνσοφους. Που έχουν γνώμη για τα πάντα, που δεν λένε καλό λόγο για κανέναν και για τίποτα, εκτός από τα δικά τους πεπραγμένα. Αυτοί μου τη δίνουν και γώ, δυστυχώς για μένα, την παίρνω.
ιβανα
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εμένα μου τη δίνουν οι "νοικοκυρέοι" με το διαμερισματάκι τους των 100 τ.μ χρεωμένοι έως να πεθάνουν, με το αυτοκινητό τους, τη γυναίκα τους στο σπίτι, τα παιδιά, τη δεύτερη δουλειά και τη γκόμενα.
Αυτοί με τις κοιλιές και το σκύλο που έχουν καταφέρει να τους μοιάζει (ο φουκαράς, από την κακομεταχείρηση γαυγίζει και δαγκώνει ό,τι βρεθεί μπροστά του). Πηγαίνουν στις χασαποταβέρνες και γελάνε με τα στόματα γεμάτα. Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους πάνσοφους. Που έχουν γνώμη για τα πάντα, που δεν λένε καλό λόγο για κανέναν και για τίποτα, εκτός από τα δικά τους πεπραγμένα. Αυτοί μου τη δίνουν και γώ, δυστυχώς για μένα, την παίρνω.
Και σηκώνουν και το χέρι για να κάνουν τους μάγκες άμα λάχει. Πως σε καταλαβαίνω

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια τετραετία ψηφίζουν Ν.Δ, μια τετραετία ΠΑ.ΣΟ.Κ. και άντε πάλι από την αρχή για ποικιλία. Τους συντηρεί καλά το σύστημα γιατί το βολεύει καλά. Κάθονται στους καναπέδες τους και σηκώνονται μόνο για να πάνε στο W.C. A'i χάσου!!!!!!!!!!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Eίναι η πιθο αξιόπιστη εταιρεία . Τσεκαρισμένο πολλαπλά.Ναι ιβάνα το έχω πάρει πιά απόφαση.Και στα χρήματα που το ψάξα δεν θα είναι περισσότερα.15ευρώ το πάγιο ΟΤΕ(τον μήνα), 15ευρώ το connex και 6,5 το talk(απεριόριστες αστικές και υπεραστικές απο20.00-08.00το πρωί και όλο το Σ/Κ, το έχουν προσφορά τώρα) σύνολο 36,5ευρώ ενώ στην forthnet τώρα δίνω 40ευρώ.
Την άλλη βδομάδα θα κάνω την αίτηση στον ΟΤΕ και θα ζητήσω γραπτή την αίτηση διακοπής απο την forthnet, για να είμαι καλυμένη για παν ενδεχόμενο.
Ο χρόνος αναμονής με χαλάει αλλά τι να γίνει, θα μπαίνω από internet cafe για να σας διαβάζω![]()
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναιιιιιι! Να μην αρχίσω κοινωνική κριτική τώρα!Γεμάτη η Ελλάδα από τέτοιους. Κυριαρχεί το είδος!!!!
Μια τετραετία ψηφίζουν Ν.Δ, μια τετραετία ΠΑ.ΣΟ.Κ. και άντε πάλι από την αρχή για ποικιλία. Τους συντηρεί καλά το σύστημα γιατί το βολεύει καλά. Κάθονται στους καναπέδες τους και σηκώνονται μόνο για να πάνε στο W.C. A'i χάσου!!!!!!!!!!![]()
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πρόσεξε τα ψιλά γράμματα γιατί μπορεί το δωρεάν να ισχύει μόνο για τηλεφωνήματα προς ΟΤΕ κι όχι προς άλλες εταιρίες. Την είχε πατήσει έτσι μια φίλη μου. Και γενικά, με τον ΟΤΕ πρόσεξε πολύ καλά τα ψιλά γράμματα γιατί άλλο περιμένεις κι άλλο σου έρχεται, κι αυτοί δεν σου ξεκαθαρίζουν τίποτα απ΄την αρχή.Ναι ιβάνα το έχω πάρει πιά απόφαση.Και στα χρήματα που το ψάξα δεν θα είναι περισσότερα.15ευρώ το πάγιο ΟΤΕ(τον μήνα), 15ευρώ το connex και 6,5 το talk(απεριόριστες αστικές και υπεραστικές απο20.00-08.00το πρωί και όλο το Σ/Κ, το έχουν προσφορά τώρα) σύνολο 36,5ευρώ ενώ στην forthnet τώρα δίνω 40ευρώ.
Ο χρόνος αναμονής με χαλάει αλλά τι να γίνει, θα μπαίνω από internet cafe για να σας διαβάζω![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εδώ και ενάμυσι χρόνο είμαι καταναλωτής του φυσικού αερίου στην Θεσσαλονίκη. Στον τελευταίο λογαριασμό που πλήρωσα πέρισυ τον Απρίλιο, η χρέωση του κυβικού μέτρου ήταν 0,042Ευρώ, στον πρώτο λογαριασμό φέτος τον χειμώνα(γύρω στα Χριστούγεννα) ήταν 0,059Ευρώ.Το καλοκαίρι πλήρωνα μόνο πάγια γιατί, για ζεστό νερό χρησιμοποιώ ηλιακό θερμοσύφωνα.Θεώρησα οτι η τιμή του φυσικού αερίου συνέχισε δυσανάλογα να ανεβαίνει, ενώ το πετρέλαιο αρχίσε να πέφτει, πάρ'ολα που υποτίθεται η τιμή του φυσικού αερίου επρέπε να ακολουθεί αυτή του πετρελαίου και να είναι λίγο χαμηλώτερη.

Τα΄βαζα και με τον εαυτό μου που παρασύρθηκα και συνδέθηκα στο φυσικό αέριο και τώρα το πληρώνω ακριβότερα.
Τις τελευταίες μέρες τυχαία (από δύο πελάτες μου) έμαθα ότι η εταιρεία φυσικού αερίου Θεσ/νίκης κρατάει δυσανάλογα και αυθαίρετα ψηλά την τιμή, ενώ στην Αττική (ανεξάρτητη εταιρεία το φυσικό αέριο Αττικής)
χρεώνεται πολύ λιγότερο(γύρω στις 0,040ευρώ).Και μάλιστα μου είπαν οτι άρχισε να γίνεται ντόρος.

Δεν ξέρω αν αυτή η φήμη έχει κάποια βάση.Δεν πιστεύω οτι θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Θα ήθελα λοιπόν να επικαλεστώ την μεγάλη δεξαμενή των μελών του mycat ,και να ρωτήσω κάποιον που είναι καταναλωτής φυσικού αερίου στην Αττική.Στον τελευταίο λογαριασμό που σας ήρθε πόσο χρεώνεται το κυβικό μέτρο?

Ευχαριστώ πολύ
Νίκη

Υ.Γ Zbeebz ευχαριστώ για την επισήμανση, θα την πάρω υπ'όψη!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ Νίκη μου δεν ξέρω πόσο πάει το φυσικό αέριο στην Αθήνα γιατί το λογαριασμό τον έχει η διαχειρίστρια . Εκείνο που ξέρω είναι ότι είδα τεράστια διαφορά σε σχέση με πέρισυ που είχαμε πετρέλαιο. Σχεδόν τα μισά λεφτά. Τα συμπεράσματα δικά σας![]()
Ναι Ουρανία,έτσι είναι.Αλλά εγώ μιλάω για την χερώση του κυβικού σε σχέση με πέρισυ.
Σε μας έχει ανέβει υπερβολικά(30%) όταν το πετρέλαιο έπεσε σε σχέση με περίσυ.
Για αυτό το ψάχνω.
Υποτίθεται έπερεπε να είναι κάπου 20% πιό κάτω, και όχι να ανέβει

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ναι Ουρανία,έτσι είναι.Αλλά εγώ μιλάω για την χερώση του κυβικού σε σχέση με πέρισυ.Σε μας έχει ανέβει υπερβολικά(30%) όταν το πετρέλαιο έπεσε σε σχέση με περίσυ.
Για αυτό το ψάχνω.
Υποτίθεται έπερεπε να είναι κάπου 20% πιό κάτω, και όχι να ανέβει![]()
Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να κάνεις ένα τηλέφωνο στην εταιρεεία να ρωτήσεις

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν δεν κάνω λάθος δεν το είχαν κόψει κάποιες μέρες, και οι αντίστοιχες χώρες είχαν παγώσει???

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω να σας πω για αέριο... Αυτό που ξέρω είναι ότι αρχίζουν και παίζονται περίεργα παιχνίδια, με τις βαλβίδες, και τα αποθέματα απο την Ρωσία, και τις διάφορες χώρες που μεσολαβούν.
Αν δεν κάνω λάθος δεν το είχαν κόψει κάποιες μέρες, και οι αντίστοιχες χώρες είχαν παγώσει???![]()
Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ότι συμβαίνει, αλλά δεν κατάλαβα τελικά που παίζεται το παιχνίδι, εδώ απο τις εταιρείες ή από έξω?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Βρήκα αυτό,
Παρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2009
Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ADSL από τον ΟΤΕ ....
Σε δωρεάν αναβάθμιση όλων των ταχυτήτων ADSL προχωρά ο ΟΤΕ από τις αρχές Απριλίου σε όλη την χώρα, έτσι χωρίς κόστος επιβάρυνσης και στα πλαίσια της ανάπτυξης της Ευρυζωνικότητας στην χώρα μας οι νέες
ταχύτητες θα αναβαθμιστούν ως εξής:....
Για τις συνδέσεις με ονομαστική ταχύτητα 1 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 2 Mbps και οι συνδέσεις 4 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 8 Mbps.
Να σημειώσουμε ότι οι αναβαθμίσεις αυτές αφορούν όλους τους καταναλωτές του ΟΤΕ
το βάζω εδώ γιατί είχαμε την σχετική κουβέντα μερικές σελίδες πιο πίσω.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και μετά θα βάλω connex, όποτε θα με πιάνουν οι νέες ταχύτητες που λες Julia.
ιβανα
Επιφανές μέλος
"και τι κανετε δηλ ? συναντιεστε κ μιλατε για τις γατες σας ? δεν ειναι λιγο μιζερο αυτο ?"
μα τι στενομυαλια ειναι αυτη τελοσπαντων. ναι, μιλαω για τη γατα μου με αλλους κ γουσταρω κιολας. μην το κατακρινεις ρε φιλε σαν μιζερο. προσπαθησε να δεις λιγο παραπερα, γιατι μπορει να μ'αρεσει. ελεος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool