vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:43 Η vi2ka έγραψε: #1.081 10-02-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ σήμερα κόντεψα να πνίξω από το τηλέφωνο 2 ανθρώπους στη Νέα Υόρκη. Αν γινόταν δηλαδή... διέτρεχαν σοβαρότατο κίνδυνο. Click για ανάπτυξη... Το'χω πει εγώ είσαι large τύπος εσύ,καταπιέζεσαι εδώ.Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η stellak έγραψε: #1.082 10-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το'χω πει εγώ είσαι large τύπος εσύ,καταπιέζεσαι εδώ.Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη σου? Click για ανάπτυξη... Τώωωωρα λέγε ό,τι θες! Εκείνη την ώρα να μη σε είχα μπροστά μου και την πλήρωνες για όλους, τώρα είσαι εκ του ασφαλούς, μου κατέβηκε η πίεση στο φυσιολογικό Αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η vi2ka έγραψε: #1.083 10-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τώωωωρα λέγε ό,τι θες! Εκείνη την ώρα να μη σε είχα μπροστά μου και την πλήρωνες για όλους, τώρα είσαι εκ του ασφαλούς, μου κατέβηκε η πίεση στο φυσιολογικό Αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο..είσαι και ποτισμένη με αμμωνία,έχει και πανσέληνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Η ria23 έγραψε: #1.084 10-02-09 21:52 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η ιβανα έγραψε: #1.085 10-02-09 21:56 αχ σε νιωθω απολυτα. κι εγω τα νευρα μου εχω οταν ειμαι αρρωστη. αλλα πολυ καιρο κραταει το κρυωμα σου ρε παιδι μου.....πινεις ζεστα ? παιρνεις κανα φαρμακακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η ria23 έγραψε: #1.086 10-02-09 22:04 εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μεθαυριο.. ελπιζω ολο και κατι να μου δωσει μπας και περασουμε κανα μαθημα...γιατι αρρωστη δεν βλεπω φως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:06 Η ιβανα έγραψε: #1.087 10-02-09 22:06 ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:10 Η Μυρτω4038: #1.088 10-02-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Click για ανάπτυξη... Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:11 Η ria23 έγραψε: #1.089 10-02-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Click για ανάπτυξη... πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα.. κολλησα και τον αντρα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #1.090 10-02-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ σήμερα κόντεψα να πνίξω από το τηλέφωνο 2 ανθρώπους στη Νέα Υόρκη. Αν γινόταν δηλαδή... διέτρεχαν σοβαρότατο κίνδυνο. Click για ανάπτυξη... Το'χω πει εγώ είσαι large τύπος εσύ,καταπιέζεσαι εδώ.Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η stellak έγραψε: #1.082 10-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το'χω πει εγώ είσαι large τύπος εσύ,καταπιέζεσαι εδώ.Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη σου? Click για ανάπτυξη... Τώωωωρα λέγε ό,τι θες! Εκείνη την ώρα να μη σε είχα μπροστά μου και την πλήρωνες για όλους, τώρα είσαι εκ του ασφαλούς, μου κατέβηκε η πίεση στο φυσιολογικό Αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η vi2ka έγραψε: #1.083 10-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τώωωωρα λέγε ό,τι θες! Εκείνη την ώρα να μη σε είχα μπροστά μου και την πλήρωνες για όλους, τώρα είσαι εκ του ασφαλούς, μου κατέβηκε η πίεση στο φυσιολογικό Αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο..είσαι και ποτισμένη με αμμωνία,έχει και πανσέληνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Η ria23 έγραψε: #1.084 10-02-09 21:52 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η ιβανα έγραψε: #1.085 10-02-09 21:56 αχ σε νιωθω απολυτα. κι εγω τα νευρα μου εχω οταν ειμαι αρρωστη. αλλα πολυ καιρο κραταει το κρυωμα σου ρε παιδι μου.....πινεις ζεστα ? παιρνεις κανα φαρμακακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η ria23 έγραψε: #1.086 10-02-09 22:04 εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μεθαυριο.. ελπιζω ολο και κατι να μου δωσει μπας και περασουμε κανα μαθημα...γιατι αρρωστη δεν βλεπω φως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:06 Η ιβανα έγραψε: #1.087 10-02-09 22:06 ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:10 Η Μυρτω4038: #1.088 10-02-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Click για ανάπτυξη... Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:11 Η ria23 έγραψε: #1.089 10-02-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Click για ανάπτυξη... πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα.. κολλησα και τον αντρα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #1.090 10-02-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το'χω πει εγώ είσαι large τύπος εσύ,καταπιέζεσαι εδώ.Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη σου? Click για ανάπτυξη... Τώωωωρα λέγε ό,τι θες! Εκείνη την ώρα να μη σε είχα μπροστά μου και την πλήρωνες για όλους, τώρα είσαι εκ του ασφαλούς, μου κατέβηκε η πίεση στο φυσιολογικό Αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η vi2ka έγραψε: #1.083 10-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τώωωωρα λέγε ό,τι θες! Εκείνη την ώρα να μη σε είχα μπροστά μου και την πλήρωνες για όλους, τώρα είσαι εκ του ασφαλούς, μου κατέβηκε η πίεση στο φυσιολογικό Αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο..είσαι και ποτισμένη με αμμωνία,έχει και πανσέληνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Η ria23 έγραψε: #1.084 10-02-09 21:52 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η ιβανα έγραψε: #1.085 10-02-09 21:56 αχ σε νιωθω απολυτα. κι εγω τα νευρα μου εχω οταν ειμαι αρρωστη. αλλα πολυ καιρο κραταει το κρυωμα σου ρε παιδι μου.....πινεις ζεστα ? παιρνεις κανα φαρμακακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η ria23 έγραψε: #1.086 10-02-09 22:04 εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μεθαυριο.. ελπιζω ολο και κατι να μου δωσει μπας και περασουμε κανα μαθημα...γιατι αρρωστη δεν βλεπω φως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:06 Η ιβανα έγραψε: #1.087 10-02-09 22:06 ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:10 Η Μυρτω4038: #1.088 10-02-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Click για ανάπτυξη... Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:11 Η ria23 έγραψε: #1.089 10-02-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Click για ανάπτυξη... πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα.. κολλησα και τον αντρα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #1.090 10-02-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τώωωωρα λέγε ό,τι θες! Εκείνη την ώρα να μη σε είχα μπροστά μου και την πλήρωνες για όλους, τώρα είσαι εκ του ασφαλούς, μου κατέβηκε η πίεση στο φυσιολογικό Αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο..είσαι και ποτισμένη με αμμωνία,έχει και πανσέληνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Η ria23 έγραψε: #1.084 10-02-09 21:52 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η ιβανα έγραψε: #1.085 10-02-09 21:56 αχ σε νιωθω απολυτα. κι εγω τα νευρα μου εχω οταν ειμαι αρρωστη. αλλα πολυ καιρο κραταει το κρυωμα σου ρε παιδι μου.....πινεις ζεστα ? παιρνεις κανα φαρμακακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η ria23 έγραψε: #1.086 10-02-09 22:04 εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μεθαυριο.. ελπιζω ολο και κατι να μου δωσει μπας και περασουμε κανα μαθημα...γιατι αρρωστη δεν βλεπω φως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:06 Η ιβανα έγραψε: #1.087 10-02-09 22:06 ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:10 Η Μυρτω4038: #1.088 10-02-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Click για ανάπτυξη... Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:11 Η ria23 έγραψε: #1.089 10-02-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Click για ανάπτυξη... πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα.. κολλησα και τον αντρα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #1.090 10-02-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η ιβανα έγραψε: #1.085 10-02-09 21:56 αχ σε νιωθω απολυτα. κι εγω τα νευρα μου εχω οταν ειμαι αρρωστη. αλλα πολυ καιρο κραταει το κρυωμα σου ρε παιδι μου.....πινεις ζεστα ? παιρνεις κανα φαρμακακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η ria23 έγραψε: #1.086 10-02-09 22:04 εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μεθαυριο.. ελπιζω ολο και κατι να μου δωσει μπας και περασουμε κανα μαθημα...γιατι αρρωστη δεν βλεπω φως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:06 Η ιβανα έγραψε: #1.087 10-02-09 22:06 ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:10 Η Μυρτω4038: #1.088 10-02-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Click για ανάπτυξη... Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:11 Η ria23 έγραψε: #1.089 10-02-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Click για ανάπτυξη... πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα.. κολλησα και τον αντρα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #1.090 10-02-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ σε νιωθω απολυτα. κι εγω τα νευρα μου εχω οταν ειμαι αρρωστη. αλλα πολυ καιρο κραταει το κρυωμα σου ρε παιδι μου.....πινεις ζεστα ? παιρνεις κανα φαρμακακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η ria23 έγραψε: #1.086 10-02-09 22:04 εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μεθαυριο.. ελπιζω ολο και κατι να μου δωσει μπας και περασουμε κανα μαθημα...γιατι αρρωστη δεν βλεπω φως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:06 Η ιβανα έγραψε: #1.087 10-02-09 22:06 ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:10 Η Μυρτω4038: #1.088 10-02-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Click για ανάπτυξη... Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:11 Η ria23 έγραψε: #1.089 10-02-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Click για ανάπτυξη... πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα.. κολλησα και τον αντρα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #1.090 10-02-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μεθαυριο.. ελπιζω ολο και κατι να μου δωσει μπας και περασουμε κανα μαθημα...γιατι αρρωστη δεν βλεπω φως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:06 Η ιβανα έγραψε: #1.087 10-02-09 22:06 ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:10 Η Μυρτω4038: #1.088 10-02-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Click για ανάπτυξη... Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:11 Η ria23 έγραψε: #1.089 10-02-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Click για ανάπτυξη... πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα.. κολλησα και τον αντρα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #1.090 10-02-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:10 Η Μυρτω4038: #1.088 10-02-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Click για ανάπτυξη... Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:11 Η ria23 έγραψε: #1.089 10-02-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Click για ανάπτυξη... πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα.. κολλησα και τον αντρα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #1.090 10-02-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω???????? Click για ανάπτυξη... Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:11 Η ria23 έγραψε: #1.089 10-02-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Click για ανάπτυξη... πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα.. κολλησα και τον αντρα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #1.090 10-02-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη... Click για ανάπτυξη... πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα.. κολλησα και τον αντρα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #1.090 10-02-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"Τέτοια εξάρτηση από το mycat! Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Click για ανάπτυξη... πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...ολοι οι αντρες τα ιδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η tsitsini1: #1.091 11-02-09 11:08 Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας!!! Λίγη καλή ενέργεια γιατί στις 1230 εχω meeting με την κυρία που με ξεχεσε χθες και εχω ανάγκη από τα ΩΩΩΜΜΜ σας.... Ακολούθησα και τις συμβουλές σας και έχω γίνει μια κουκλίτσα... Η νεκροψία θα δείξει!!! φιλάκιαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.092 11-02-09 11:10 ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κι απο μενα να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ria23 έγραψε: #1.093 11-02-09 11:11 ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!να σκισεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.094 11-02-09 11:11 ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (αν και θα την ξεκανεις την κατινα με δυο απειλητικα βλεπατα που θα τις ριξεις,ααα εχεις ακονισει και τα νυχια???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:24 Η konstans έγραψε: #1.095 11-02-09 11:24 Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωμμμμμμμμ!!! Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #1.096 11-02-09 11:32 ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και από μένα! Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #1.097 11-02-09 11:37 Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωωωωωμμμμμμμ,με τσαμπουκα ε;Αμα αρχισει να φωναζει,κανε οτι δεν ακους,σταματανε μονοι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:08 Η tsitsini1: #1.098 11-02-09 12:08 Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχχ!! σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη αισθάνομαι πολύ πιό δυνατή! Θα σας ενημερώσω αμέσως μετά τη συνάντηση!!! Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 Η chryssa έγραψε: #1.099 11-02-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!! Click για ανάπτυξη... Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί! Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:32 Η tsitsini1: #1.100 11-02-09 13:32 Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάλλον βγάζεις μεγάλη και ποιοτική παραγωγή και σε προτιμούν!!! Μη σκάς! και οι φωτοτυπίες στο μενού είναι!!! Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.