ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Εδώ και λίγο καιρό υιοθέτησα το άρρωστο καναρίνι της ανιψιάς μου, όπως ξέρεις. Λόγω της γάτας, το έχω συνήθως στο σαλόνι, ψηλά στη βιβλιοθήκη. Το βράδυ λοιπόν που βλέπουμε τηλεόραση, το σκεπάζουμε και έχουμε την TV χαμηλά για να μην το ενοχλούμε. Αν χτυπήσει το τηλέφωνο και το καναρίνι κοιμάται, μιλάμε σιγά, κι εγώ κι ο άντρας μου. Και όλοι μας ρωτάνε "ποιος κοιμάται?" και όταν λέμε "το καναρίνι" νομίζουν ότι τους κάνουμε πλάκα! Ε, όταν είναι η ξαδέρφη μου στο τηλέφωνο (η μαμά της ανιψιάς) και με κοροϊδεύει, τότε εγώ χαίρομαι που δεν της άφησα άλλο το καναρίνι να υποφέρει μέσα στη φασαρία και την αδιαφορία! Ο καθένας με την τρέλα του!
ιβανα
Επιφανές μέλος
τελοσπαντων..καλα.. εσενα που κανεις ησυχια για το καναρινι, πρεπει να σε περνανε για σουπερ λοξη
πολυ γουσταρω 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
μιλαγα με μια γνωστη μου της ελεγα για το σαιτ, και τι ωραια που ειναι να μιλας με ανθρωπους με κοινη αγαπη για τα ζωα, και ιδιαιτερα τις γατες, και με τσαντισε.
"και τι κανετε δηλ ? συναντιεστε κ μιλατε για τις γατες σας ? δεν ειναι λιγο μιζερο αυτο ?"
μα τι στενομυαλια ειναι αυτη τελοσπαντων. ναι, μιλαω για τη γατα μου με αλλους κ γουσταρω κιολας. μην το κατακρινεις ρε φιλε σαν μιζερο. προσπαθησε να δεις λιγο παραπερα, γιατι μπορει να μ'αρεσει. ελεος![]()
Μήπως θα πρέπει να της πει να κάνει μια βόλτα στο σάιτ να δει ότι μιλάμε και για τις γάτες μας αλλά και για άλλα θέματα?
Απλά μας ενώνει η κοινή αγάπη για τα ζωάκια μας και είμαστε άνθρωποι εξω καρδιά?

chryssa
Διάσημο μέλος
Κι εγώ στεναχωριόμουν παλιά! Για να καταλάβεις, εκτός από εμένα και μερικά ξαδέλφια, κανένας άλλος δεν αγαπάει πολύ τα ζώα στην ευρύτερη οικογένεια, οπότε πάντα ήμουν η λοξή! Τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μ'αρέσει, μήπως να το κοιτάξω?μωρε δε στενοχωριεμαι απλα με εκανε να νιωσω ασχημα, οτι αυτο που κανω δεν ειναι αποδεκτο και φυσιολογικο ! το φυσιολογικο ο καθενας το οριζει οπως θελει, αναλογα μ'αυτα που του αρεσουν. πηγα εγω να της πω οτι ειναι μιζερο κατι που της αρεσει να κανει ?
τελοσπαντων..καλα.. εσενα που κανεις ησυχια για το καναρινι, πρεπει να σε περνανε για σουπερ λοξηπολυ γουσταρω
![]()

ruko
Διάσημο μέλος
μιλαγα με μια γνωστη μου της ελεγα για το σαιτ, και τι ωραια που ειναι να μιλας με ανθρωπους με κοινη αγαπη για τα ζωα, και ιδιαιτερα τις γατες, και με τσαντισε.
"και τι κανετε δηλ ? συναντιεστε κ μιλατε για τις γατες σας ? δεν ειναι λιγο μιζερο αυτο ?"
Μίζερο το να μιλάς για γάτες;
Προφανώς δεν έχει ακούσει ποτέ αθλητικό ραδιόφωνο...
Αν χτυπήσει το τηλέφωνο και το καναρίνι κοιμάται, μιλάμε σιγά, κι εγώ κι ο άντρας μου. Και όλοι μας ρωτάνε "ποιος κοιμάται?" και όταν λέμε "το καναρίνι" νομίζουν ότι τους κάνουμε πλάκα!
Είστε καταπληκτικοί!

moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
καλά ποτέ δεν την είχα σε τρομερή εκτίμηση τώρα έπεσε ακόμα περισσότερο στα μάτια μουΟριστε που τυχαια ανοιξα την τηλεοραση και ανακαλυψα το καταλληλο θεμα.Μολις τωρα ακουσα τη Μπακοδημου να λεει μετα απο ενα βιντεο με μια γατουλα που επιτεθηκε σε ενα σκυλο γιατι νομιζε οτι πειραζε τα κοριτσακια της οικογενειας,οτι οι γατες ειναι κομπλεξικες,το εκανε απο ζηλια και εκλεισε λεγοντας οτι οταν ηταν μικρα και περνουσαν απο καποιο πατημενο σκυλι λεγανε "γατα γατα γατα" για να πιστεψουν οτι ηταν γατακι και να μη στενοχωρηθουν.![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Yπάρχουν και αυτές οι απόψεις. Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό και στη χώρα μας, οι φιλόζωοι αυξάνονται......ίσως είναι και ένα δείγμα πολιτισμού μαςΟριστε που τυχαια ανοιξα την τηλεοραση και ανακαλυψα το καταλληλο θεμα.Μολις τωρα ακουσα τη Μπακοδημου να λεει μετα απο ενα βιντεο με μια γατουλα που επιτεθηκε σε ενα σκυλο γιατι νομιζε οτι πειραζε τα κοριτσακια της οικογενειας,οτι οι γατες ειναι κομπλεξικες,το εκανε απο ζηλια και εκλεισε λεγοντας οτι οταν ηταν μικρα και περνουσαν απο καποιο πατημενο σκυλι λεγανε "γατα γατα γατα" για να πιστεψουν οτι ηταν γατακι και να μη στενοχωρηθουν.![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ελεος!Την σιχαμενη!Για να μην πω τιποτα χειροτερο!Οριστε που τυχαια ανοιξα την τηλεοραση και ανακαλυψα το καταλληλο θεμα.Μολις τωρα ακουσα τη Μπακοδημου να λεει μετα απο ενα βιντεο με μια γατουλα που επιτεθηκε σε ενα σκυλο γιατι νομιζε οτι πειραζε τα κοριτσακια της οικογενειας,οτι οι γατες ειναι κομπλεξικες,το εκανε απο ζηλια και εκλεισε λεγοντας οτι οταν ηταν μικρα και περνουσαν απο καποιο πατημενο σκυλι λεγανε "γατα γατα γατα" για να πιστεψουν οτι ηταν γατακι και να μη στενοχωρηθουν.![]()
Ε ρε κατι νουμερα που υπαρχουν στην TV!!!

Αν ειναι δυνατον!Τι μηνυματα περναει στα παιδακια αλλα και σε ολο τον κοσμο που ανοιγει την τηλεοραση απλα για να χαζεψει την σαχλοεκπομπη της?!
Κατι τετοια με κανουν να θελω να βρισω ολοκληρο το καναλι!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
δικιο εχεις κουνελακι για τα νουμερα της τηλεορασης,ευτυχως που υπαρχουν κι ανθρωποι που αξιζουν,οπως η Κανελλη(πανω απο 10 γατες και 1-2 σκυλια),αααα και η Πετρουλα ανεβηκε λιγο στην εκτυμηση μου,εχει γατα.Ελεος!Την σιχαμενη!Για να μην πω τιποτα χειροτερο!Ε ρε κατι νουμερα που υπαρχουν στην TV!!!
Αν ειναι δυνατον!Τι μηνυματα περναει στα παιδακια αλλα και σε ολο τον κοσμο που ανοιγει την τηλεοραση απλα για να χαζεψει την σαχλοεκπομπη της?!
Κατι τετοια με κανουν να θελω να βρισω ολοκληρο το καναλι!
![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Την καημενη τη γατα...αααα και η Πετρουλα ανεβηκε λιγο στην εκτυμηση μου,εχει γατα.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ε ενα δικιο το εχεις,αλλα απο εκει που την εχω για φτυσιμο???μονο η γατα την εσωσεΤην καημενη τη γατα...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool