Εδώ τσακωνόμαστε!

Δεν έχω πρόβλημα το πρωί. Εγώ ρεζιλεύομαι όταν περάσει η ώρα μετά τις 12 το βράδυ. Όπου και να είμαι, αρχίζω το χασμουριτό ως ιπποπόταμος:lol:

χα χα χα ! παρτι ανιμαλ εισαι ε ????? :lol::lol:
αμ γι'αυτο μου εισαι χαλαρη, πεστο οτι εισαι πρωινος τυπος..εγω παλι ξυπναω 7,30 αλλα λειτουργω μετα τις 10 καθημερινα. πριν κοιμαμαι ορθια. ζζζζζζζ χχχρρρρρρρρρ:cool::cool::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δαφνη αν γραφεις γρηγορα στον υπολογιστη δεν πας να κανεις μια αιτηση στο 11880???????:)
εχω αρχισει και γραφω γρηγορα αλλα το επιπεδο που κατεχω στους υπολογιστες δεν ειναι και το καλυτερο μου.αλλα για λεγε τι ακριβως ζητουν??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα σ'εχω υποψη μου ρε δαφνουλα αν ακουσω κατι ... ;) τι ψαχνεις περιπου ?
αυτη την στιγμη σχεδον τα παντα,απο παιδια για διαβασμα και φυλαξη μεχρι και μοιρασμα φυλλαδιων οτι βρω,δεν εχω προβλημα(να ειναι ικανοποιητικο το μεροκαματο και η αποσταση που θα πρεπει να διανυσω)πως το λενε...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ:lol::lol::lol:(την διαφημιση την θυμασαι??
και αν υπαρχει τιποτα σε φασον οχι ομως γαζοτικη εδω ειμαι

Εγω δεν εχω προβλημα με το ξυπνημα,με τον υπνο εχω.Δεν κοιμαμαι μετα τις 9 το πρωι οσο αργα κι αν εχω κοιμηθει το προηγουμενο βραδυ,δεν κοιμαμαι μεσημερι,και συνηθως δε μπορω να κοιμηθω πριν τις 2 το βραδυ.
Ειμαι αγγλικου:P Ιωαννα μου και κανω τη μισθοδοσια 400 εκπαιδευτικων,οσο να πεις δεν ειναι και το φορτε μου.:P

Εγω δεν εχω προβλημα με το ξυπνημα,με τον υπνο εχω.Δεν κοιμαμαι μετα τις 9 το πρωι οσο αργα κι αν εχω κοιμηθει το προηγουμενο βραδυ,δεν κοιμαμαι μεσημερι,και συνηθως δε μπορω να κοιμηθω πριν τις 2 το βραδυ.
Ειμαι αγγλικου:P Ιωαννα μου και κανω τη μισθοδοσια 400 εκπαιδευτικων,οσο να πεις δεν ειναι και το φορτε μου.:P

καταλαβα....αυτο παντως να ξυπνας νωρις, ασχετα αν εχεις κοιμηθει αργα ειναι βασανο. το εχει και μια φιλη μου και πολλες φορες που εχει βγει το βραδυ θελει να κοιμηθει παραπανω την επομενη μερα και δε μπορει..:/:

διδασκεις κιολας στο σχολειο ? :)

καταλαβα....αυτο παντως να ξυπνας νωρις, ασχετα αν εχεις κοιμηθει αργα ειναι βασανο. το εχει και μια φιλη μου και πολλες φορες που εχει βγει το βραδυ θελει να κοιμηθει παραπανω την επομενη μερα και δε μπορει..:/:

διδασκεις κιολας στο σχολειο ? :)
Ναι ειναι μεγαλο βασανο,εχω και πονοκεφαλους μετα...:/:
Οχι πια στην αρχη της χρονιας εργαζομουν και σε σχολειο.

Ωραιααα....
Και τωρα που ηρθαμε για δουλεια? Τι?
Καθομαι.... και βαριεμαι.....
ΕΡχει πεσει πολυ αναδουλεια στις οικοδομες και βαραμε μυγες κανονικα....

χα χα χα ! παρτι ανιμαλ εισαι ε ????? :lol::lol:
αμ γι'αυτο μου εισαι χαλαρη, πεστο οτι εισαι πρωινος τυπος..εγω παλι ξυπναω 7,30 αλλα λειτουργω μετα τις 10 καθημερινα. πριν κοιμαμαι ορθια. ζζζζζζζ χχχρρρρρρρρρ:cool::cool::cool:
Αλήθεια, πές μου πώς πήγε το πρωί της Τσαγκαροδευτέρας; αύριο θάναι καλύτερα ή και πάλι το Τσαγκαρό......ισχύει; :lol::lol::lol::lol:

"Θεσσαλονικιέ ξύπνα! Η Εταιρία Παροχής Αερίου σε ληστεύει!"

@ NIKI νομίζω είχες θέμα...:redface:

https://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_3413.html

Julia σε ευχαριστώ πολύ.:D
Πάντος προσέξτε οτι η μείωση της "ύπερβολικής" τιμής του φυσικού αερίου θα γίνει από τους μήνες Απρίλιο- Μαιο δηλαδή τότε που δεν χρειαζόμαστε πιά θέρμανση.Και εγώ προσωπικά που έχω ηλιακό θερμ. δεν χρησιμοποιώ το αέριο για ζεστό νερό, θα πληρώνω μόνο το πάγιο.
Οπότε "δώρον-άδωρον".:down::down::mad:
Ολος σχεδόν ο χειμώνας 2008-09 θα χρεωθεί με την τιμή φυσ. αερίου 28% πάνω από το πετρελαίο.
Εδώ τυχαία σε κρατικό κανάλι άκουσα από "αρμόδιο" ότι η διαφήμιση του 20% κάτω από την τιμή του πετρελαίου, αφορούσε μόνο το λεκανοπέδιο.
Δεν μίλησαν ποτέ για Θεσσαλονίκη και Λάρισσα(είπε).:blink::blink::blink:
Και οι παρουσιαστές (Δ.Οικονόμου και Β.Λυριτζής- Πρώτη Γραμμή ΝΕΤ) ειρωνεύτηκαν- αδέρφια Θεσσαλονικείς, την πατήσατε ας προσέχατε!:blink:
:mad::mad::mad:

Αποφάσισα να γράψω κι εγώ αυτό που με ενοχλεί πολύ:
Το προβλημά μου είναι ότι είμαι διαφορετική.Τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας μου νοιάζονται μόνο πόσους φίλους έχουν στο Hi-5, τι τραγούδια έχουν στο κινητό και πόσο την/τον γουστάρουν.Εγώ προτιμώ να διαβάζω, να βοηθάω για ένα καλήτερο αύριο, να ενημερώνομαι για τον κόσμο και την ιστορία του παρά να χώνομαι στα πάρτι.Το κακό είναι ότι όλοι με βρίσκουν ξενέρωτη και σπασικλάκι και έτσι έχω πολύ λίγους φίλους που ακόμα και αυτοί το μοναδικό βιβλίο που έχουν διαβάσει είναι η Σταχτοπούτα.Δεν ξέρετε πόσο άσχημα νιώθω γνωρίζοντας πως δεν με καταλαβαίνει κανείς:cry:!Αλλά δεν μπορώ να αλάξω.Και δεν θέλω!Πείτε με ακοινώνιτη, πείτε με φυτό, πείτε με ότι θέλετε!Αλλά αυτή είμαι εγώ και όποιος γουστάρει!!!!!!!!!

Κι εγω πριν λιγο καιρο ετσι ημουν.Ντυνομουν κυριολεκτικα χαλια διαβαζα συνεχεια και μπλα μπλα μπλα.Δεν ειχα φιλους... οπως εσυ.Τωρα εχω ξεθαρεψει δλδ ειμαι μεσα στους μοντερνους και στα δημοφιλοι παιδια μεσα στην ταξη γιατι εκανα μια προσπαθεια.Αλλαξα...αλλα αυτο δε συμαινει πως δεν διαβαζω.Αντιθετως τα κανω και τα δυο και ειμαι μια απο τους καλυτερους:up:

Το προβλημά μου είναι ότι είμαι διαφορετική.Τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας μου νοιάζονται μόνο πόσους φίλους έχουν στο Hi-5, τι τραγούδια έχουν στο κινητό και πόσο την/τον γουστάρουν.Εγώ προτιμώ να διαβάζω, να βοηθάω για ένα καλήτερο αύριο, να ενημερώνομαι για τον κόσμο και την ιστορία του παρά να χώνομαι στα πάρτι.Το κακό είναι ότι όλοι με βρίσκουν ξενέρωτη και σπασικλάκι και έτσι έχω πολύ λίγους φίλους που ακόμα και αυτοί το μοναδικό βιβλίο που έχουν διαβάσει είναι η Σταχτοπούτα.Δεν ξέρετε πόσο άσχημα νιώθω γνωρίζοντας πως δεν με καταλαβαίνει κανείς:cry:!Αλλά δεν μπορώ να αλάξω.Και δεν θέλω!Πείτε με ακοινώνιτη, πείτε με φυτό, πείτε με ότι θέλετε!Αλλά αυτή είμαι εγώ και όποιος γουστάρει!!!!!!!!!
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι'αυτά όλα,απλά είσαι διαφορετική δεν σημαίνει πως επειδή είσαι η μειοψηφία κάτι δεν πάει καλά με σένα ίσα ίσα εκείνοι θα έπρεπε να έχουν πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα.Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα απλά είναι δύσκολο να τους βρεις γιατί είναι πολύ πιο λίγοι...Εσύ απλά να είσαι ο εαυτός σου και όπως είπες και πριν σε όποιον αρέσει.Ξέρω πως νιώθεις γιατί και εγώ έχω νιώσει έτσι πολλές φορές.Δεν γίνεται κάτι όμως δεν χρειάζεται να συμβιβαστείς με αυτά που θέλουν εκείνοι για να τους είσαι αρεστή.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι'αυτά όλα,απλά είσαι διαφορετική δεν σημαίνει πως επειδή είσαι η μειοψηφία κάτι δεν πάει καλά με σένα ίσα ίσα εκείνοι θα έπρεπε να έχουν πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα.Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα απλά είναι δύσκολο να τους βρεις γιατί είναι πολύ πιο λίγοι...Εσύ απλά να είσαι ο εαυτός σου και όπως είπες και πριν σε όποιον αρέσει.Ξέρω πως νιώθεις γιατί και εγώ έχω νιώσει έτσι πολλές φορές.Δεν γίνεται κάτι όμως δεν χρειάζεται να συμβιβαστείς με αυτά που θέλουν εκείνοι για να τους είσαι αρεστή.
Σας ευχαριστώ προσπαθώ αλλά δεν ξέρω...
Κι εγω πριν λιγο καιρο ετσι ημουν.Ντυνομουν κυριολεκτικα χαλια διαβαζα συνεχεια και μπλα μπλα μπλα.Δεν ειχα φιλους... οπως εσυ.Τωρα εχω ξεθαρεψει δλδ ειμαι μεσα στους μοντερνους και στα δημοφιλοι παιδια μεσα στην ταξη γιατι εκανα μια προσπαθεια.Αλλαξα...αλλα αυτο δε συμαινει πως δεν διαβαζω.Αντιθετως τα κανω και τα δυο και ειμαι μια απο τους καλυτερους:up:
Αυτό είναι το θέμα.Δεν θέλω να αλάξω!Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και όχι να είμαι ένα με τους άλλους, χωρίς τη προσωπικότητά μου.Γιατί πρέπει να είμαι ίδια με τους άλλους που ζουν σε ένα διάφανο κόσμο, φτιαγμένο από αδιαφορία;Και κυρίως τι κακό έχει να ενδιαφέρεσαι για τον κόσμο;Νομίζω πως ο κόσμος είναι πολύ αδικος.Και πρέπει να μάθει πως ότι κάνουν οι περισσότεροι δεν είναι πάντα και το σωστό.Ακούγεται σκληρό αυτό που λέω(συγνώμη:() αλλά αυτή είναι η αλήθεια!

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση:(.

Δεν λεω να αλλαξεις... κρατα τις δικες σου συνηθειες αλλα προσπαθησε να να γινεις και σαν τα αλλα παιδια.Δεν εννοω να αλλαξεις ολοκληρωτικα απλα μπες στην παρεα των αλλων:happy:

Γιατί να αλλάξεις;Ναι και εγώ διαβάζω βιβλία,ναι και εγώ θέλω να βοηθάω,ναι και εγώ αγαπάω τα ζώα.Και ναι πάω σε πάρτι όποτε κάποιος-α γιορτάζει αλλά αν θέλω.Δε πα να πάει όλη η τάξη;Αν δε θέλω δεν πηγαίνω.Και στη δική μου την τάξη οι περισσότεροι νιάζονται για αυτά.Και περισσότερο τα κορίτσια.Μιλάω και παίζω με όλους τους συμμαθητές μου αλλά φίλους έχω λίγους και τους έχω διαλέξει εγώ.Είναι πολύ καλό Αντιγόνη να διαμορφώσεις δικό σου χαρακτήρα και να μην ακολουθείς την μάζα.Και θα πάμε σε πάρτυ και θα συζητήσουμε,αλλά μέχρι ένα σημείο.Ακόμη παιδιά είμαστε(το λέω για αυτούς που θέλουν να γίνουν μεγάλοι από τώρα)

Γιατί να αλλάξεις;Ναι και εγώ διαβάζω βιβλία,ναι και εγώ θέλω να βοηθάω,ναι και εγώ αγαπάω τα ζώα.Και ναι πάω σε πάρτι όποτε κάποιος-α γιορτάζει αλλά αν θέλω.Δε πα να πάει όλη η τάξη;Αν δε θέλω δεν πηγαίνω.Και στη δική μου την τάξη οι περισσότεροι νιάζονται για αυτά.Και περισσότερο τα κορίτσια.Μιλάω και παίζω με όλους τους συμμαθητές μου αλλά φίλους έχω λίγους και τους έχω διαλέξει εγώ.Είναι πολύ καλό Αντιγόνη να διαμορφώσεις δικό σου χαρακτήρα και να μην ακολουθείς την μάζα.Και θα πάμε σε πάρτυ και θα συζητήσουμε,αλλά μέχρι ένα σημείο.Ακόμη παιδιά είμαστε(το λέω για αυτούς που θέλουν να γίνουν μεγάλοι από τώρα)
υποννοεις κατι Αγνη;πες την αληθεια

Σας ευχαριστώ προσπαθώ αλλά δεν ξέρω...

Αυτό είναι το θέμα.Δεν θέλω να αλάξω!Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και όχι να είμαι ένα με τους άλλους, χωρίς τη προσωπικότητά μου.Γιατί πρέπει να είμαι ίδια με τους άλλους που ζουν σε ένα διάφανο κόσμο, φτιαγμένο από αδιαφορία;Και κυρίως τι κακό έχει να ενδιαφέρεσαι για τον κόσμο;Νομίζω πως ο κόσμος είναι πολύ αδικος.Και πρέπει να μάθει πως ότι κάνουν οι περισσότεροι δεν είναι πάντα και το σωστό.Ακούγεται σκληρό αυτό που λέω(συγνώμη:() αλλά αυτή είναι η αλήθεια!

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση:(.
Ειπα οτι ειπα Αντιγονη επειδη ειπες οτι δεν εχεις πολκους φιλους για το παραπανω θεμα και προσπαθησα να σε βοηθησω να μπεις στην παρεα:happy:

Δεν λεω να αλλαξεις... κρατα τις δικες σου συνηθειες αλλα προσπαθησε να να γινεις και σαν τα αλλα παιδια.Δεν εννοω να αλλαξεις ολοκληρωτικα απλα μπες στην παρεα των αλλων:happy:
Το ξέρω, μην νιώθεις άσχημα:)!

υποννοεις κατι Αγνη;πες την αληθεια

Ναι,υπονοώ.Για μια συμμαθήτριά μου που διαβάζει βιβλία που δεν είναι για την ηλικία της,κάνει την έξυπνη,τα φτιάχνει και τα χαλάει συνέχεια(με αγόρια),δεν υπερασπίζεται τις φίλες της,τις παρατάει.Δεν λέω να είμαστε φρικιά γιατί και εγώ πηγαίνω σε πάρτυ,καμιά φορά στα πάρτυ βάζουμε και λιπκλος,και συζητάω αλλά μέχρι ένα σημείο.:hmm::)

Δεν λέω ποτέ ψέματα.Δεν είναι του χαρακτήρα μου.:happy:

Υ.Σ. Αντιγόνη όπως σου είπα να μην αλλάξεις,απλά ξέφυγε λίγο.Ενοώ μίλα με όλους στα διαλείμματα και κάντους φίλους σου.Όταν λέω φίλους δεν ενοώ κολλητάρια απλά να έχει καλή σχέση με όλους.Έτσι κάνω και εγώ.Έχω και φίλους,με καλάνε στα πάρτυ.Δηλαδή δεν είμαι ούτε στο ένα άκρο ούτε στο άλλο.Είμαι στη μέση και μου αρέσει.Ας το πούμε ''δημοφιλής'' με την καλή ένοια.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back