Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
B.F.F
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ αυτό κάνω. Αλλά κάποιες φορές δεν καταφέρνω τίποτα.Σας αφήνω τώραΝαι,υπονοώ.Για μια συμμαθήτριά μου που διαβάζει βιβλία που δεν είναι για την ηλικία της,κάνει την έξυπνη,τα φτιάχνει και τα χαλάει συνέχεια(με αγόρια),δεν υπερασπίζεται τις φίλες της,τις παρατάει.Δεν λέω να είμαστε φρικιά γιατί και εγώ πηγαίνω σε πάρτυ,καμιά φορά στα πάρτυ βάζουμε και λιπκλος,και συζητάω αλλά μέχρι ένα σημείο.
Δεν λέω ποτέ ψέματα.Δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Υ.Σ. Αντιγόνη όπως σου είπα να μην αλλάξεις,απλά ξέφυγε λίγο.Ενοώ μίλα με όλους στα διαλείμματα και κάντους φίλους σου.Όταν λέω φίλους δεν ενοώ κολλητάρια απλά να έχει καλή σχέση με όλους.Έτσι κάνω και εγώ.Έχω και φίλους,με καλάνε στα πάρτυ.Δηλαδή δεν είμαι ούτε στο ένα άκρο ούτε στο άλλο.Είμαι στη μέση και μου αρέσει.Ας το πούμε ''δημοφιλής'' με την καλή ένοια.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ουτε του δικου μου χαρακτηρα ειναι το ψεμα αλλα ειπα ''πες την αληθεια''γιατι μπορει να ενιωθες ασχημα.πως αλλιως να το εξιγισω τωρα.τεσπα
B.F.F
Αν το BFF είναι αυτό που φαντάζομαι συμφωνώ και επαυξάνω...

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
B.F.F = Best.Friends.For και το Ε =Ever το οποιο ξεχασα να γραψω πριν![]()
Μου επιτρέπεις να κάνω μια μικρή διορθοσούλα;
BCFFE=Best Computer friends for ever
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

και γιατί δεν έχει εικονίδιο που να βγάζει καπνούς από τ'αφτιά?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ποιος έχει ένα σάκο του μποξ?έστω μια κούκλα πλαστικήκαι γιατί δεν έχει εικονίδιο που να βγάζει καπνούς από τ'αφτιά?
τι εγινε παιδι μου, τι σου κανανε?

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικά να δείρω κάποιον θέλω έστω και virtual αλλά δεν βρήκα τίποτα.Να τα πάρω και γι'αυτό?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Από που να πρωτοαρχίσω...από τα του γάμου που πάνε όλα στραβά και δεν έχω την πολυτέλεια να τρέξω και να διορθώσω από δω τίποτα,από την ασφαλιστική και την αποζημίωση που δε μας δίνει και όλα τα σχετικά(δικογραφίες,νοσοκομεία,συνεργεία,ικα,επιτροπές,δικηγόρους),από τις 25 μέρες άδεια που έχω και δουλεύω κανονικά και παραπάνω,που ακούω καντήλια γιατί κάποιος δε λέει να καταλάβει ότι αυτός είναι το αφεντικό,δε μπορώ να κάνω εγώ τη δουλειά του,ούτε να τα ακούω για όλους,ούτε να σηκώνω σιδεριές με τραυματισμένο σβέρκο,ούτε να δίνω 15ευρώ κάθε μέρα σε ταξί για να πηγαίνω στη δουλειά όταν παίρνω το βασικό μισθό και άλλαβασικά να δείρω κάποιον θέλω έστω και virtual αλλά δεν βρήκα τίποτα.Να τα πάρω και γι'αυτό?
Αν ακόμα θέλεις να δείρεις θα μου κάνεις μεγάλη χάρη αν προτιμήσεις και μερικούς από τους καραγκιόζηδες που παιδεύουν κι εμένα.
Και αν θέλεις για να μην κινήσουμε υποψίες θα δείρω εγώ τους δικούς σου.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Από που να πρωτοαρχίσω...από τα του γάμου που πάνε όλα στραβά και δεν έχω την πολυτέλεια να τρέξω και να διορθώσω από δω τίποτα,από την ασφαλιστική και την αποζημίωση που δε μας δίνει και όλα τα σχετικά(δικογραφίες,νοσοκομεία,συνεργεία,ικα,επιτροπές,δικηγόρους),από τις 25 μέρες άδεια που έχω και δουλεύω κανονικά και παραπάνω,που ακούω καντήλια γιατί κάποιος δε λέει να καταλάβει ότι αυτός είναι το αφεντικό,δε μπορώ να κάνω εγώ τη δουλειά του,ούτε να τα ακούω για όλους,ούτε να σηκώνω σιδεριές με τραυματισμένο σβέρκο,ούτε να δίνω 15ευρώ κάθε μέρα σε ταξί για να πηγαίνω στη δουλειά όταν παίρνω το βασικό μισθό και άλλαβασικά να δείρω κάποιον θέλω έστω και virtual αλλά δεν βρήκα τίποτα.Να τα πάρω και γι'αυτό?
καταλαβα...ολοι μαζι παιδια, βαρατε απο ολες τις μεριες και τα λοιπα...τα χω περασει και γω αυτα, υπομονη και κλειστα τα αφτια σου, ριχτο στην παλαβιτσα..δε γινεται διαφορετικα. ενα 2ο χερι να σε βοηθησει δεν εχεις?

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
θα τους χτυπήσω εκεί που πονάνε.Γενικώς είμαι ήρεμος άνθρωπος.Οταν καταφέρουν να με φτάσουν στα άκρα αντιδρώ ακραία και ας είναι εις βάρος μου.Τι ζητάω και γω?Να δείρω 2-3,να ξεθυμάνω και μετά να καθήσω να το συζητήσουμε.Εχω πρόβλημα γιατρέ μου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αν ακόμα θέλεις να δείρεις θα μου κάνεις μεγάλη χάρη αν προτιμήσεις και μερικούς από τους καραγκιόζηδες που παιδεύουν κι εμένα.
Και αν θέλεις για να μην κινήσουμε υποψίες θα δείρω εγώ τους δικούς σου.
μ'αρεσεις..εισαι σατανικο μυαλο σαν εμενα..
πλακα πλακα υπαρχει ταινια του χιτσκοκ τετοια
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
έτσι εξηγούνται πολλάμ'αρεσεις..εισαι σατανικο μυαλο σαν εμενα..πλακα πλακα υπαρχει ταινια του χιτσκοκ τετοια
![]()

εγώ πάλι έχω μεγαλώσει με σπλατεριές και από φαντασία ουυυυΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
έτσι εξηγούνται πολλάεγώ πάλι έχω μεγαλώσει με σπλατεριές και από φαντασία ουυυυ
καποιος ειναι καλυτερα και πειραζει τους αλλους κιολας ?
ειδες αμα μιλας τι καλα ειναι ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω που το συζητησα με τα 1-2-3 ατομα που μου μπαινανε τι καταφερα??το ζητουμενο ειναι αν τους καταντησω ετσιΤο στάδιο του ταρατατζούμ το πέρασα..πάμε στο επόμενο levelθα τους χτυπήσω εκεί που πονάνε.Γενικώς είμαι ήρεμος άνθρωπος.Οταν καταφέρουν να με φτάσουν στα άκρα αντιδρώ ακραία και ας είναι εις βάρος μου.Τι ζητάω και γω?Να δείρω 2-3,να ξεθυμάνω και μετά να καθήσω να το συζητήσουμε.Εχω πρόβλημα γιατρέ μου?
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
μ'αρεσεις..εισαι σατανικο μυαλο σαν εμενα..πλακα πλακα υπαρχει ταινια του χιτσκοκ τετοια
![]()
Για σκεφτείτε τι καλά που θα ήταν! Να κάνουμε μια ομάδα και να πλακώνει η μια τους μα@%@&ς της άλλης. Ασε με άσε με γιατί τους έχει πίασει όλους η άνοιξη μου φαίνεται. Μου μπαίνουν άσχημα πράγματα στο μυαλό. (ντροπη μερες που 'ρχονται)
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουφ σαν να ξαλάφρωσα.... λιγουλάκι όμως!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool