Εδώ τσακωνόμαστε!

μπραβο ανιμα, πολυ ωραια η ομιλια, με πολλες αληθειες :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεσ'στο μυαλό μου είσαι Άνιμα... χτες το απόγευμα, εκεί που περίμενα το λεωφορείο στη Λεωφόρο Πεντέλης, με προσπέρασε μια Μερσεντές που οδηγούσε άντρας, ο οποίος είχε καθισμένο στην αγκαλία του ένα μωράκι (θα 'ταν δε θα'ταν 10 μηνών) ενώ οδηγούσε, χωρίς συνοδηγό!! Το είδα και συγχίστηκα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα πρέπει το κράνος και η ζώνη να μας γίνουν συνήθεια.Κυκλοφορώ με μηχανή και ξέρω ότι ειδικά το καλοκαίρι είναι δύσκολο να φοράς κράνος αλλά πάνω απ'όλα είναι απαραίτητο.Μπορεί εσύ να είσαι καλός οδηγός αλλά δε μπορείς να προβλέψεις την οδική συμπεριφορά του άλλου.Λόγω της δουλειάς μου ξέρω ότι τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται 20μέτρα από το σπίτι μας και με χαμηλές ταχύτητες.Δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση,παιδεία από το σπίτι ακόμη και από τις σχολές οδηγών που μαθαίνεις να οδηγείς σωστά και όχι να οδηγείς στην Αθήνα.Αυτό ποτέ δε το καταλαβα.Ενα πολύ ενδιαφέρον σάιτ είναι αυτό

Μεσ'στο μυαλό μου είσαι Άνιμα... χτες το απόγευμα, εκεί που περίμενα το λεωφορείο στη Λεωφόρο Πεντέλης, με προσπέρασε μια Μερσεντές που οδηγούσε άντρας, ο οποίος είχε καθισμένο στην αγκαλία του ένα μωράκι (θα 'ταν δε θα'ταν 10 μηνών) ενώ οδηγούσε, χωρίς συνοδηγό!! Το είδα και συγχίστηκα...

Μελινι ασχετο με ολη την συζητηση...αλλα για wallpapper στο PC εχω τον γατουλι σου!!!!:inlove:. Μου θυμιζει τον δικο μου στο γκρι...
Τουλαχιστον μεχρι να αποκτησω φωτογραφικη με περισσοτερα megapixels...:down:

εχω πολλα μα πολλα νευρα...ενα εχω να πω και να καταγγειλω :
α. τους ταξιτζηδες που δεν με αφησαν να μπω στο ταξι :mad::mad::mad:επειδη ειχα γατα λεει και
β. τη δημοτικη συγκοινωνια που με κατεβασε απο το λεωφορειο καθως λεει απαγορευεται τα ζωα να μετακινουνται με λεωφορειο ..:mad::mad::mad::mad:

ενα τελευταιο λυπαμαι το οδηγο καθως προλαβα και πηρα το νουμερο και αυριο θα παρω και στο δημο..δλδ σε λιγο πρεπει να κουβαλαμε νομους και χαρτια στα χερια μας για να μετακινουμε τα ζωντανα μας..

ΕΛΕΟΣ..:mad::mad:

α. τους ταξιτζηδες που δεν με αφησαν να μπω στο ταξι :mad::mad::mad:επειδη ειχα γατα λεει και
β. τη δημοτικη συγκοινωνια που με κατεβασε απο το λεωφορειο καθως λεει απαγορευεται τα ζωα να μετακινουνται με λεωφορειο ..:mad::mad::mad::mad:

ενα τελευταιο λυπαμαι το οδηγο καθως προλαβα και πηρα το νουμερο και αυριο θα παρω και στο δημο..δλδ σε λιγο πρεπει να κουβαλαμε νομους και χαρτια στα χερια μας για να μετακινουμε τα ζωντανα μας..

συγνωμην...αλλα προσφατα ψηφιστηκε νομος,που επιτρεπει ολα τα κατοικιδια,να μπαινουν στα μεσα μαζικης μεταφορας...:mad::mad: τι αισχος ειναι αυτο με την ελλαδα πια...να μην εφαρμοζονται οι νομοι...κανε οτι παιρναει απο το χερι σου για να τιμωρηθει(..λεμε τωρα..) ο μα...κας.. :up::up::up:

εχε χαρη που δεν μπορουσα να κανω σκηνη εκεινη την ωρα ..αλλα απο αυριο θα καλοπερασει...ελπιζω να βρω κανεναν να συννενοηθω μονο καλα στο δημο...:blink::blink::blink:

εχε χαρη που δεν μπορουσα να κανω σκηνη εκεινη την ωρα ..αλλα απο αυριο θα καλοπερασει...ελπιζω να βρω κανεναν να συννενοηθω μονο καλα στο δημο...:blink::blink::blink:

αν δεν βρεις ακρη,παρε τηλ. τον συνηγορο του πολιτη...δεν εχω παρει ποτε,αλλα καμμια φορα δεν ξερεις..μπορει να λειτουργισει...ενα ειναι σιγουρο,οτι δεν πρεπει να τους αφηνουμε ατιμωρητους...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

Θα μας τρελανουν εντελως!!!! ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ....ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΩΦΟΡΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ.......:mad::down::down:
Αντε γιατι μας εχουν πρηξει μ'αυτο το θεμα...λες και τα χουμε στην αγκαλια και θα ορμηξει να δαγκωσει το αυτι του !!!!!!! ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ Δ@@@@Ο ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ....
Κανε οτι περναει απο το χερι σου να ειναι εφιαλτικη η αυριανη του μερα....
Οταν δηλαδη αυτοι ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ.....ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΜΠΟΧΑ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΙΣΩ(ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ)....
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΕΙΡΑΤΕ...ΑΝΤΕ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ:mad:

...και του το λέω του καραγκίοζη, "πάμε από την εθνική καλύτερα". "Οοοοοοχι. Είναι πρωί, να πάμε από την Κηφισίας."
Σου λέει 6μιση το πρωί ποιός να είναι στην Κηφισίας. Αν είναι να γλυρώσουμε και τα διόδια της Αττικής Οδου κιόλας μια χαρα και γιατί όχι.
Μια και λέγατε για ταξιτζίδες πριν και μια και πρωι πρωι με φερανε στα οριά μου ήθελα να το πω. Μα έχει λογική Πειραιάς - Μαρούσι να πας από Κηφισίας;;; Ηταν πολύ νωρίς αλλά γινόταν και πάλι της τρελής το πανηγύρι!!!
Αι σιχτίρ πρωινιάτικα.

Μελινι ασχετο με ολη την συζητηση...αλλα για wallpapper στο PC εχω τον γατουλι σου!!!!:inlove:. Μου θυμιζει τον δικο μου στο γκρι...
Τουλαχιστον μεχρι να αποκτησω φωτογραφικη με περισσοτερα megapixels...:down:

Τιμή μας... :redface::up: Χαίρομαι που κοιτάς το παιδί μου και σου φτιάχνει τη μέρα :)

Αμέσως μετά τις εκλογές, θα μοιραστεί βιβλιαράκι από το Υπουργείο Ανάπτυξης με όλους τους κανονισμούς που αφορούν στη χρήση των Μέσων Μεταφοράς από τους πολίτες. Ο κανονισμός θα περιλαμβάνει και τη μεταφορά κατοικιδίων. Το διάβασα στην εφημερίδα χτες!! Κάντε λίγη υπομονή μέχρι τότε και εφοδιαστείτε ένα βιβλιαράκι!

Αυτό το αμέσως μετά τις εκλογές ακούγεται πολύ δυσοίωνο..... Δεν ξέρω.. και οι φόροι για μετά τις εκλογές πήγαν... και ότι θα δυσαρεστήσει τον κόσμο μετά τις εκλογές μή και πάθουμε πανωλεθρία... δεν ξέρω δεν μαρέσει...

Να ρωτήσω κάτι?Κανονικά τα κατοικίδια επιτρέπονται ή δεν επιτρέπονται στα μέσα μεταφοράς?Γιατί μ'αυτά που έχω ακούσει,μπερδεύτηκα λίγο.Άλλοι αφήνουν και άλλοι δεν αφήνουν.:hmm:

Ουάουυυ πραγματικά δεν αφήνουν ζωα στο λεωφορείο?????:mad::mad::mad::blink::down:πραγματικά ΕΛΕΟΣ!!!:mad:

Τα μικρά ζώα επιτρέπονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αρκεί να τα έχεις σε κλουβάκι και να έχεις μαζί το βιβλιάριο υγείας τους. Κανονικά, με τους καρούμπαλους που τριγυρίζουν στην Ελλάδα, εγώ σκέφτομαι να παίρνω μαζί και το σχετικό νόμο για να τους τον μοστράρω αν μου πουν τίποτα! Εγώ έχω μπει σε λεωφορείο, τρόλλεϋ και ταξί με τη γάτα στη γατοφόρο. Δεν μου μίλησε κανείς, αλλά για να σταματήσει τάξί δυσκολεύτηκα... Οι 3 στους 4 σταματούσαν, έβλεπαν το κλουβάκι και ξαναξεκινούσαν!:mad:
Και μια και λέμε για ταξιτζήδες, σήμερα ένας μου έδωσε ακριβώς τα ρέστα και τα κοίταζα και δεν το πίστευα... 1,5 μήνα που πηγαινοέρχομαι με ταξί, πρώτη φορά μου τυχαίνει! Εδώ έχουμε καταντήσει, να μας κάνουν εντύπωση τα αυτονόητα!:mad::mad::mad:

Α οκ,ευχαριστώ γιατί κι εγώ κανονικά πηγαινοερχόμουν και δεν μου'χουν πει τίποτα προς το παρόν αλλά μ'αυτά που ακούω ότι κάποιοι δεν αφήνουν ζώα μέσα και επειδή κάποιοι κοιτάνε κάπως περίεργα και παραξενεμένα τη γατοφόρο,σκέφτηκα μήπως δεν επιτρέπεται.

Ας τους να κοιτάνε! Κι εμένα με κοιτάνε περίεργα! Αν δεν ήταν περιττό στρες για τη γατούλα μου, θα την έπαιρνα να πηγαίνουμε πιο συχνά βόλτες, για να συνηθίζει το μάτι μερικών μερικών περίεργων και να μπαίνουν λίγο στο κλίμα του πολιτισμένου κόσμου! Με το να μην ξέρουμε τα δικαιώματά μας και την μη τήρηση των νόμων, έχουν καλομάθει όλοι και λένε ό,τι τους κατέβει κάθε φορά!

Γράφετε για ζώα στα Μέσα μεταφοράς και μου θυμίζετε κάτι εικόνες (που μερικές φορές νομίζω ότι είδα στον ύπνο μου) από τις κατακάθαρες πόλεις της Ελβετίας, όπου όλα τα ζώα έμπαιναν ανεξαιρέτως στα λεωφορεία και τα τραμ, και στα παρκάκια είχε στους κάδους των σκουπιδιών ρολό με σακουλάκια για να μαζεύεις τα περιττώματα των ζώων... Αχχχχχ:( Και τα αυτοκίνητα κοκκάλωναν μόλις πάταγες το πόδι σου σε διάβαση πεζών - χωρίς φανάρι:blink: - μια φορά ένας συν-διαβάτης με ρώτησε από πού ήμουν και μου είπε ότι εμείς οι Ελληνες πρέπει νε είμαστε πολύ ευγενικός λαός, επειδή ευχαριστούσα τους οδηγούς που σταματούσαν στη διάβαση :lol: πού να 'ξερε...

Αυτό κάνω αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τους φαίνεται τόσο περίεργο,λες και έχω κανέναν εξωγήινο στην γατοφόρο,όχι γατάκι..!

Καλησπέρα, ξέρω ότι το θέμα μου είναι άσχετο αλλά έχω διάθεση να δείρω κόσμο... και συγκεκριμένα την πρώην σύζυγο του αρραβωνιαστικού μου. καθημερινές καταστάσεις... Να γίνω σαφής. ο αρραβωνιαστικός μου με την πρώην του έχουν μαζί την κειδεμονία των παιδιών τους. Τα παιδιά από την ημέα που με γνωρίσανε άρχισαν να ζητάν να έρχονται μαζί με τον πατέρα τους όταν τον έβλεπα (ενώ ακόμη ζούσαν με τη μαμά τους και πλήρωνε ο αρραβωνιαστικός μου). Από τον ιούνιο και μετά (που μας πέρασε και που η κκυρία έμαθε ότι τα παιδιά της όχι μόνο με συμπαθούσαν αλλά θέλαν να με βλέπουν κι όλας) η διατροφή των παιδιών ήταν στην καλύτερη περίπτωση πατάτες τηγανιτές με λουκάνικο. στην χειρότερη μαγειρευόταν ένα φαγητό την εβδομάδα και το ζεστέναν σε καθημερινή βάση και το τρώγανε κάθε μέρα. Για ψίλου πήδημα ξέσπαγε στα παιδιά. Τα βάραγε αγρίως ε'ιτε με τη "λουρίδα" όπως λέει ο μεγάλος είτε τους κοπάναγε το κεφάλι στον τοίζο όπως λέει η μικρή. Να ενημερώσω ότι μέχρι τότε όλα τα έξοδα τα πλήρωνε ο γιώργος. πολύ περισσότερα από ότι έπρεπε να δίνει. Σύντομα τα παιδιά αρχίσαν να έρχονται καθημερινά μαζί με τον πατέρα τους οπού τα ταϊζαμε έξω τα πηγαίναμε βόλτες και γενικά κάναμε ότι πρέπει να κάνει ο γονιός. Από το σεπτέμβρη μετακομίσαν στον πατέρα τους κοντά στο αρχικό τους σπίτι (το οποίο είναι ιδιοκτησία του πατέρα τους) και συνέχισαν να έρχονται μαζί του κάθε μέρα. Βλέπαν τη μητέρα τους συνήθως νωρίς το πρωί που πηγαίναν σπίτι να πάρουν τα βιβλία τους και χωρίς να τα πολυλογώ ο καυγάς για το θέμα ήταν καθημερινή υπόθεση.

Όταν εγώ μετακόμισα κόρινθο τα παιδία φέραν το γάτο τους στο σπίτι μου γιατί η μαμά τους είχε ήδη σκοτώσει τον πρώτο τους γάτο και απειλούσε τη σωματική ακεραιότητα του δεύτερου. Τα χριστούγεννα ο σκύλος των παιδιών που είχε η μητέρα τους την αποκλειστική φροντίδα λύθηκε και έφυγε στο δρόμο με αποτέλεσμα να τον πατήσει αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια της μικρής. Η μητέρα τους είπε ένα "σιγά μη σκάσουμε για ένα σκύλο" στα παιδιά που κλαίγανε από το γεγονός. δεν είπε πώς κατάφερε και λύθηκε ο σκύλος (που δεν έφερε αλυσίδα στο λαιμό του όταν χτυπήθηκε).

Εδώ και τρείς μήνες τα παιδιά επέλεξαν να ζήσουν μαζί με εμένα και τον πατέρα τους στο σπίτι μας, παρέα με τις τέσσερις γάτες μας και ελάτωσσαν στο ελάχιστο τις επισκέψεις στη μητέρα τους. συγκεκριμένα από τις αρχές μαρτίου μέχρι σήμερα η μικρή (11 χρονων) έχει δέι τη μητέρα της μόνο μία φορά. Το πάσχα που ήθελε να πάει να την δεί η κυρία δεν ήθελε. Ο μεγάλος (κοντά στα 15) την έχει δεί μόνο δύο φορές. Την πρώτη τα υποχρεώσαμε εμείς να παραστούν σε κάποιο οικογενιακό τους γεγονός. Την δεύτερη τον δωροδόκησαν με 20 ευρώ και ένα psp για να πάει να την δει. Την πρώτη φορά που πήγαν τα παιδιά ξυλοφορτώθηκαν άσχημα από τους θείους τους.

Όλο αυτό το διάστημα με κατηγορούσαν ότι δεν τα ταΊζα, δεν τα έπλενα, ότι τα κλείδωνα μέσα και γύρναγα με τον πατέρα τους, ότι τα έβριζα, ότι δεν τα διάβαζα κλπ. Τελευταία κατηγορήθηκα ότι είμαι ήδη παντρεμένη και οτι ο νόμιμος σύζυγός μου είναι κατάδικος των φυλακών κορυδαλού... (κάτι που δεν ευσταθεί φυσικά και που έστειλα χαρτί στη δίκη σήμερα από το δήμο που μεγάλωσα να αποδεικνύει ότι είμαι άγαμη)

Σήμερα είχαμε δικαστήριο για την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών μέχρι το οριστικό... είχαμέ εμείς κάνει ασφαλιστικά μέτρα απότο σεπτέμβρη που χάρη στο δικηγόρο μοας που δεν του άρεσε ο ένας δικαστής του βρώμαγε ο άλλος και χάρη και σε μία απεργία διακστών έγινε σήμερα. εκρεμεί το κανονικό δικαστήριο του οποίου την ημερομηνία αγνοούμε ακόμη διότι ενδιάμεσα κάναν καταγγελεία και εκείνοι για να πάρουν τα παιδιά...

Τα νεύρα μου σήμερα οφείλονται στο γεγονός ότι αφού η από κει μεριά άφησε να εννοειθεί ότι δεν ταϊζουμε τα παιδιά διότι δύο άνθρωποι δεν ξέρουμε ούτε αυγό να βράσουμε, τους επιτρέπουμε και φεύγουν με τα πόδια από την κόρινθο και μάλιστα από την παραλία να πάνε στον ισθμό με τα πόδια κάθε μέρα για να φάνε στα Goodys. μία διαδρομή 20 λεπτά με αυτοκίνητο χωρίς πρόσβαση με τα πόδια... Αφού ξανα κατηγοριθήκαμε ότι δεν διαβάζουμε τα παιδιά (παρά το 9 στο έλεγχο της μικρής και το 19 στο φροντηστίριο αγγλικών, και τους ανοδικούς βαθμούς του μεγάλου που σημειωτέον είναι και δυσλεκτικός) η εν λόγω κυρία σε πρόταση του δικαστή αν υπάρχει λύση για να μην πάνε τα παιδιά την προσεχή παρασκευή στο δικαστήριο να δηλώσουν με ποιον γονιό επιθυμούν να μείνουν και γιατί ζήτησε 500 ευρώ μηνιαία διατροφή και το σπίτι του αρραβωνιαστικού μου στο χωριό (μεζονέτα αρκετών τετραγωνικών) για να παραχωρήσει εξολοκληρου την κειδεμονία των παιδιών της.... Παρά τα όσα με κατηγορεί προσωπικά μου δίνει τα παιδιά της να της τα μεγαλωσω εγώ (γιατί οι περισσότερες κατηγορίες στράφηκαν προς εμένα) με αντάλλαγμα 500 ευρώ...

τι γονιός μπορεί να είναι κανείς για να πουλήσει για 500 ευρώ και ένα σπίτι που θα μείνει για 7 χρόνια μόνο τα δύο του παιδιά;

τι γονιός είναι αυτός που ελπίζει να δικαιωθεί λέγοντας στο δικαστήριο ότι αν τον πληρώσουν δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει τα παιδιά του;

τι περιμένει να κερδίσει αν εμφανιστούν στο δικαστή τα παιδιά (σε προσωπική συνέντευξη χώρις παρουσία γονιών απαιτήσαμε ή δικηγόρων); δεν φαντάζεται ότι τα παιδιά θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις του στύλ τι τρώτε; κα΄θε πότε πάτε σε φαστ φούντ; σας αφήνουν μόνα σας; σας διαβάζουν κλπ.

είναι δυνατόν να περιμένεις ένα παιδί που το σάπιζες κάθε μέρα στο ξύλο να έρθει να υποστηρίξει τη θέση σου στο δικαστήριο; είναι δυνατόν να ερωτηθεί το παιδί αν θέλει να μένει στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του (στον έναν όροφο) και τον πατέρα του και εμένα στον απο κάτω όροφο και να πεί ναι; το παιδί που δεν θέλει να την πλησιάσει μοναχό του χωρίς την δική μας παρουσία δίπλα του;

τι σόι μάνα είσαι γενικότερα που ανταλλάσεις δύο παιδιά για 500 ευρώ;

συγνώμη αλλά είμαι να σκάσω. παιδιά δεν έχω δικά μου εγώ, δεν ευτίχησα να αποκτήσω καθώς πρίν ένα χρόνο είχα μία αποβολή. αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά, το κάθε παιδί είναι ανεκτήμιτο. δεν ανταλλάσετε... τι να πώ..

συγνωμη για το τεράστιο του θέματος αλλά πνίγομαι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back