Εδώ τσακωνόμαστε!

μπορεις να παρεις ξανα τηλ το 166 και να πεις οτι θες να κανεις καταγγελια. τα τηλεφωνα στο 166 καταγραφονται υποχρεωτικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα ο κοσμακης τα 'χει παιξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink:

Ηταν 2 το μεσημερι που σχολαει ολος ο κοσμος απο τις δουλειες του και γυριζει σπιτι.....το λεωφοριο απο βολο για αγχιαλο των 2:30 ειχε γεμισει και μειναν κανα δυο θεσεις αδειανες....μπαινει μεσα μια κυρια πηγαινει στην θεση της και διπλα καθοταν μια γρια...της λεει "συγνωμη μπορω να περασω στην θεση μου....Η γρια "ΟΧΙ!!" :blink::blink:
"Μα εδω ειναι η θεση μου και το λεωφοριο ειναι γεματο....."
Η Γρια εκανε την κουφη και η κυρια αναγκαζεται να στριμωχθει στην γαλαρια.....!!
Σημειωστε οτι η γρια δεν ειχε πραγματα στην διπλανη θεση παρα μονο το τσαντικο της.....Ο τελευταιος επιβατης ηταν ενας ανθρωπος με κινητικα προβληματα...ανεβαινει στο λεωφοριο οπως μπορει και ρωταει την γρια που καθοταν μπροστα - μπροστα αν μπορει να κατσει
"Να πας αλλου" (Η γρια το ξεσηκωσε απο τη διαφημιση..."να φυγετε να πατε αλλου"...)
"Συγνωμη αλλα το λεωφοριο ειναι γεματο και γω περπαταω με δυσκολια....."
"Δε με νοιαζει"
Τοτε ο κοσμος αρχιζε και της φωναζε να παει πιο μεσα να κατσει ο ταλαιπωρος ο ανθρωπος....
Μετα απο σχετικα νευρα και βρισιες δεν πηγε στην πιο μεσα θεση αλλα ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!! εκατσε ακριβως στην ΜΕΣΗ!!!!! και ο καημενος ο ανθρωπος βολευτικε οπως μπορουσε.....παλι καλα μια ευσηνειδητη κυρια του παραχωρισε τη δικια της θεση και αυτη μετα καθοταν ορθια γιατι η γρια φυσικα δεν αφηνε κανεναν να πλησιασει:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;418124:
Ας βριζουν οσο θελουν, εγω δεν πτοουμε. Μονο το επιπεδο τους δειχνουν, εμενα μου κανει το ιδιο. Εχω την μουσικουλα μου στα αυτια μου και προχωραω. Η κιουρια ομως στο τηλεφωνικο κεντρο του 166, υποτιθεται οτι ειναι υπευθυνη για να μεταδιδονται τα επειγοντα περιστατικα στα ασθενοφορα. Βασιζομαστε πανω στην παλιομπιιιιπ-μπιιιπ και καρα-μπιιιιιιπ! για την υγεια μας! Να βρεθεις καπου βιασμενη, ξυλοδαρμενη, χαμενη, και αυτη να σου το κλεισει στα μουτρα, γιατι καποιος δεν την μπιιιιπ καλα το πρωι! :mad::mad:Ειμαι να σκασω! ( με συγχωρειτε για την γλωσσα)

Koρίτσι μου έτσι είναι, αλλά με τη μουσικούλα στ' αυτί σου δεν τη γλιτώνεις. Αυτό δε λένε όλοι πια, ότι από την άγρια επιθετικότητα της κοινωνίας οδηγείται το μεμωνομένο άτομο στην απομόνωση και τέλος στη μοναξιά? Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ότι ζούμε σε μια άρρωστη πολύ άρρωστη κοινωνία και δεν καταλαβαίνω ποιος θα μας σώσει. Να πάρει ο διαολος, εμείς μόνοι μας φαίνεται ότι δεν μπορούμε. Δεν το βλέπετε τι άθλια έχει γίνει η ζωή μας? Δεν υπάρχει σημείο να ξαποστάσει το μάτι σου... επιθετικότητα, πρωτογονισμός και αγριήλα παντού! Όταν ήμουν νέα θέλαμε να φτιάξουμε καλύτερο τον κόσμο. Τον κόσμο που τότε για μας ήταν οι δικτατορίες και τα γνωστά. Άντε και σωθήκαμε από κείνα τα θεριά, γιατί όμως καταντήσαμε έτσι? Είναι τόσο ελάχιστη η πρόοδος και τόσο περιορισμένη στο υλικό (βλ. καταναλωτικό) πεδίο που αυτοαναιρείται.
Προσωπικά είμαι πολύ πολύ απογοητευμένη από την κοινωνία μας και δυστυχώς συναισθηματικά προσκολημένη και ίσως εξαρτημένη σ' αυτόν τον τόπο.
Ιδού και το τελευταίο που έμαθα σήμερα: γιατρός, λέει (δηλ. μορφωμένος άνθρωπος), κατεβαίνει στο κέντρο της πόλης και παρκάρει όπου θέλει γιατί έκανε υπολογισμό και οι κλήσεις της τροχαίας ετησίως του έρχονται πιο φτηνά από το να πληρώνει πάρκιγκ. Αυτά.

Koρίτσι μου έτσι είναι, αλλά με τη μουσικούλα στ' αυτί σου δεν τη γλιτώνεις. Αυτό δε λένε όλοι πια, ότι από την άγρια επιθετικότητα της κοινωνίας οδηγείται το μεμωνομένο άτομο στην απομόνωση και τέλος στη μοναξιά? Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ότι ζούμε σε μια άρρωστη πολύ άρρωστη κοινωνία και δεν καταλαβαίνω ποιος θα μας σώσει. Να πάρει ο διαολος, εμείς μόνοι μας φαίνεται ότι δεν μπορούμε. Δεν το βλέπετε τι άθλια έχει γίνει η ζωή μας? Δεν υπάρχει σημείο να ξαποστάσει το μάτι σου... επιθετικότητα, πρωτογονισμός και αγριήλα παντού! Όταν ήμουν νέα θέλαμε να φτιάξουμε καλύτερο τον κόσμο. Τον κόσμο που τότε για μας ήταν οι δικτατορίες και τα γνωστά. Άντε και σωθήκαμε από κείνα τα θεριά, γιατί όμως καταντήσαμε έτσι? Είναι τόσο ελάχιστη η πρόοδος και τόσο περιορισμένη στο υλικό (βλ. καταναλωτικό) πεδίο που αυτοαναιρείται.
Προσωπικά είμαι πολύ πολύ απογοητευμένη από την κοινωνία μας και δυστυχώς συναισθηματικά προσκολημένη και ίσως εξαρτημένη σ' αυτόν τον τόπο.
Ιδού και το τελευταίο που έμαθα σήμερα: γιατρός, λέει (δηλ. μορφωμένος άνθρωπος), κατεβαίνει στο κέντρο της πόλης και παρκάρει όπου θέλει γιατί έκανε υπολογισμό και οι κλήσεις της τροχαίας ετησίως του έρχονται πιο φτηνά από το να πληρώνει πάρκιγκ. Αυτά.

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Απομονωνομαι, το ξερω. Ειμαι η πρωτη που θα τρεξει ομως οταν δω ανθρωπο να πεσει κατω, θα βγαλω χαρτομαντηλα να δωσω στην κοπελιτσα που εχει μπλανταξει να κλαιει στο μετρο και ολοι την αγνοουν, θα βοηθησω και θα ασχοληθω. Εχω τα ματια μου δεκατεσσερα, και ας εχω τα αυτια μου κλειστα. Νομιζω οτι οι γυρω μου που δεν κλεινουν τα αυτια τους με μουσικη, τα κλεινουν με απαθεια. Και εγω εχω ερθει σε απογνωση, πολλες φορες αναρωτιεμαι τι θα γινει αυτη η χωρα με την νοοτροπια του παρτακια που μας δερνει.
Oσο για τον γιατρο, ειναι το πληρες δειγμα Ελληναρα δεν-με-νοιαζει-τιποτα-μονο-ο-εαυτουλης-και-τα-λεφτουδακια-μου.:down: Κουραστηκααα!

μπορεις να παρεις ξανα τηλ το 166 και να πεις οτι θες να κανεις καταγγελια. τα τηλεφωνα στο 166 καταγραφονται υποχρεωτικα

Ειναι τοσο δυσκολο να πιασεις γραμμη, θεωρω οτι δεν αξιζει να παρω να απασχολω την γραμμη οταν παιρνει και καποιος αλλος που εχει αναγκη για ασθενοφορο. Απο την μια με τρωει, δεν μπορω να νιωθω οτι μου την ειπανε και δεν απαντησα. Θελω να παρω να φροντισω να απομακρυνθει η εν λογω ΜΠΙΠ απο αυτη τη δουλεια, αφου ειναι η πλεον ακαταλληλη. Αλλα δεν ξερω αν αξιζει να βαλω τον πληγωμενο μου εγωιμο πανω απο καποιον αλλο που εχει αναγκη να πιασει γραμμη. Θα μου πεις, αν του απαντησει αυτη, δωρον αδωρον.:down: Τα νευρα μου κουρελια απο το πρωι.

Tι μου λέτε λιποθυμούσα ρε παιδιά από την ζέστη ένιωσα άσχημα, ζήτησα και δεν μου δώσαν ένα ποτήρι νερό το λέω και το ξαναλέω και δεν πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκπαιδευτές και ίσως και μελλοντικοί συνάδελφοι:(

Στην βλακεία των ανθρώπων.. που παρατάνε γατάκια σε κούτες, έξω απο παιδικό σταθμό... και περιμένουν το θαύμα... ή τους μακάκες.

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ απλά....

Εάν κάποιος θέλει αρσενικό τιγράκι σκούρο περίπου 2 μηνών μου λεέι.. είναι κουκλάκι και γουργουρίζει μόνο που το κοιτάς. Είναι απο σπίτι....150% :inlove: Toν βάφτισα "Γουργούρη"
515.jpg

520.jpg

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι ίδιος ο Άρης, το γατί που έχασα πριν 2 μήνες...

Εάν το θέλεις το χαρίζω, με τα εμβόλια του.!:)

Ξέρει τρόπους, τα πάει καλά και με άλλες γάτες, τώρα μαθαίνει και την σκύλα μου...γουργουρίζει συνέχεια, και κοιμάτε στο μαξιλάρι μου. Τον βάζω στα πόδια, και πάλι τα ίδια.. όλη νύχτα!!:P:lol:

Θα έχουμε κλάματα, αν το θές... και θα πρέπει να πάρω άδεια...:redface:

Ξέρει τρόπους, τα πάει καλά και με άλλες γάτες, τώρα μαθαίνει και την σκύλα μου...γουργουρίζει συνέχεια, και κοιμάτε στο μαξιλάρι μου. Τον βάζω στα πόδια, και πάλι τα ίδια.. όλη νύχτα!!:P:lol:

Ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να το πάρω... Μόλις απέκτησα το 8ο μου γατί ;)

καλά.. είπα μήπως..:redface:
και εμάς είναι το.... άστο.:|

Γιατι το λετε σαν καταντια; Ειναι χαρα να εχεις γατα στο σπιτι (αν εξαιρεσεις τις ζημιες:redface:) Εγω προσωπικα που δεν μπορω να την εχω στο σπιτι ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ:redface:

Την κατάντια που την είδες?:blink::D

αν οχι καταντια να το πω...οχι ενθουσιασμος...:hmm:

Μιλώντας για μένα...
έχουμε ΠΟΛΛΑ γατιά και μας έρχεται και άλλο, απο βλακεία κάποιου άλλου:down:, το ενσωματώνουμε και αυτό, και θα στεναχωρηθούμε πραγματικά αν βρεθεί σπίτι και θα πρέπει να φύγει.:/:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα πάρουμε όλα και τα μισά της Αθήνας, αλλά πλέον η κατάσταση πάει αλλού, και δεν θα ήταν καλό ούτε για μάς, αλλά σημαντικότερα ούτε για τα γατάκια.;):/:

Μάλλον δεν με ξέρεις, ίσως και ο γραπτός λόγος, αλλά σίγουρα δεν το βλέπω ούτε κατάντια ούτε τίποτα. ΧΑΡΑ μας είναι που έχουμε πάλι ένα μικρό γατάκι!!! :D

Κατάντια νοιώθω ΝΑΙ, αλλά όχι για την πράξη μου, αλλά για την πράξη αυτού που το παράτησε... που δεν έχει το μυαλό, να στειρώσει την γάτα του, και την αφήνει να γεννοβολάει, και μετά μοιράζει τα γατιά της απο εδώ και απο κεί.:mad:

Μερικοι πιστευουν ακομη οτι οι γατες πριν την στειρωση πρεπει να γεννανε 1-2 φορες...Προφανως υπαρχουν ΒΛΑΞ (συγνωμη για την εκφραση) ανθρωποι:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Καλά απο βλακεία άλλο τίποτα. Ακόμα και την στείρωση σαν ΛΕΞΗ δεν την γνωρίζουν, και την λένε ΑΠΟστείρωση...
απο κεί και πέρα κάθε συζήτηση είναι περιττή.:down:

Καλά απο βλακεία άλλο τίποτα. Ακόμα και την στείρωση σαν ΛΕΞΗ δεν την γνωρίζουν, και την λένε ΑΠΟστείρωση...

:lol::lol::lol:Να σαι καλά, μ'έκανες και γέλασα πρωί πρωί :lol::lol::lol:

Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια;

Σκυλος που ξερει ξενες γλωσσες!

Nαι βρε τζούλια απο βλακεία αλλο τπτ!!! Η γατα της μαμάς μου πριν προλάβω να τη στειρώσω γέννησε4 γατάκια(6 μηνών τώρα) είχα βάλει αφισάκια χαριζονται για δυο...Με παιρνει μια κυρία το ήθελε λεει παρέα για το σιαμ της που ενιωθε μοναξια.Την ρωτάω αν έχει σκοπό να το στειρώσει και αν το δικό της είναι στειρωμένο..Αφου μου τα μπλέκει, τραυλίζει κάνει σαρδάμ μου λέει ναι, πως το δικό της είναι"αποστειρωμένο" και πως θα αποστειρώσει καιαυτό που θα παρει. Μετά απο αυτο, αλλά και πολούς μυστήριους τύπους που ζητούσαν να υιοθετήσουν αλλά είτε δεν θέλαν να στειρώσουν, είτε το θέλαν "για την αποθήκη γιατί έχει ποντίκια!!!" όλα είναι ακόμα μαζί μας με 4 στειρώσεις να πρέπει να γίνουν μέσα στο μήνα (1θυληκο,3 αρσενικά).Δεν πειράζει γιατι τα αγαπάμε τα είδαμε να βγαίνουν απο την κοιλιά της μαμάς τους .και ας είναι ενα έξοδο παραπάνω μαζί μας είναι καλύτερα γιατί πραγματικά δε βρέθηκε ούτε μισός συνειδητοποιήμένος ανθρωπος η έστω νορμάλ να τα θέλει. αν τα είχα δώσει δεν θα κοιμόμουν το βράδυ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back